Hääehäee

"Jag bryr mig inte Cassandra, det är din inre skönhet jag vill åt"
Man får höra så fina saker av sin mentor när man har text, eller nej. Hahaha. Ibland orkar jag helt enkelt inte med saker och ting. Desstom får man höra ordet "cool" i en lite för stor utsträckning.

Jag vill bara att den här dagen ska ta slut nu, i alla fall skoldagen. Vet inte ens vad vi gör för tillfället. Vi ska bestämma en person vi ska intervjua och skriva personporträtt om... Meneh, jag kommer inte fram till någonting och det verkar inte så många andra heller. Så jag vet faktiskt inte vad vi gör.

Jag behöver pengar, vet inte riktigt hur jag ska få det bara... Funderar på att sälja lite saker jag har... Fast jag har vad jag vet inte någonting att sälja, jag får väl sälja mig själv... Eller nej, haha det känns lite väl... Jag vill vara en sådan som får betalt för att typ gå på fester, det skulle ju verkligen vara det bästa. Det får ju kändisar... Men jag vill inte vara känd, jag vill bara få betalt för att gå på fester, skulle inte det vara det bästa yrket någonsin? Lite drygt när man blir äldre dock och man inte riktigt passar in, så sitter man där en dag, gammal och äcklig... Utan karriär eller jobb.

Kanske ska starta en jättetråkig blogg och tjäna pengar på den, lägga upp lite bilder på kläder, låtsas att de är mina och få folk att se upp till mig istället för att ha den här som jag enbart har för min egen skull. Haha.


.


Gmorning. Jag är trött... och hungrig. Längtar till skolan är slut idag. Slutar 14.30... Det är snart! Typ...
Nu ska jag snart åka och ha textkommunikation i TRE timmar. Vi får ju i och för sig kaffe- och rökpauser... Men ändå. Kommer att somna... Kanske. Vet inte riktigt vad meningen med det här inlägget är... Troligtvis inget alls utan mest någon form av tidsfördriv. Haha. De som har så tråkigt att de läser det här tycker jag lite synd om.

Nu måste jag hitta pengar så att jag kan köpa kaffe sen :3

SUSPENSE

Jättelång skoldag. Det kändes verkligen som att jag var i skolan i typ en vecka. 
Tänkte träna på Plus efter skolan idag, men det var krångligt så jag sov i en halvtimme istället. 
Sedan kunde jag inte sova mer så jag tänkte ta en snabb dusch, men det kändes för jobbigt så jag la mig i badkaret och bläddrade lite i Monkis tidning som så snällt trillat ner i brevlådan min idag. 

Nu sitter jag i min säng, för pigg för att sova och för trött för att göra någonting. Tar en kaffe och håller käften.

Haha, det har bara gått en skolvecka och jag känner redan hur Negative_b-rud börjar ta över hela mig. Usch, jag vill bara sova... Jättelänge, i flera dygn... Eller nej. Men jag önskar att dygnet hade varit 30 timmar, och att skoldagen inte var längre än nu, utan bara att natten/morgonen var några timmar längre, då hade jag kunnat sova lite längre och hinna med lite mer. Eller att man kunde köpa konserverad tid på burk, det hade jag behövt. För att det enda jag gör under vardagarna när vi har skola är att gå runt och vara trött och stressad. 

För övrigt funderar jag på att göra om bloggdesignen helt och hållet snart. Poos.


Vacker och seriös bild som togs tidigt på morgonen för en vecka sedan.

SNABBEN

Rolig skoldag jag har framför mig. 
Historia A - Matte B - Svenska B - Naturkunskap B - Psykologi A

Inte för jag egentligen har någonting emot de lektionerna (förutom svenskan då...), men på rad känns det lite jobbigt en måndag när man sovit en och en halv timme... Att gå 8.15-16.00 över huvud taget känns förjävligt.

OJ, nu måste jag skynda mig till bussen! Fan. CYA.

Cool beans 2













Mogen natthumor.

Bläh, ska upp om tre timmar och tjugo minuter, så funderar på ifall det ens är värt att försöka somna då jag är hur pigg som helst.

Cool beans








"Vad får man om man stoppar ett spädbarn i en mixer?"
"Stånd"



Mogen kvällshumor.

"Ajm sorry, aj häv thä lingånbärrywiik"

Åh. Jag har saknat att kunna blogga när fan jag vill. Skulle egentligen formatera om datorn i onsdags... Men så blev det inte, utan gjorde det först nu i natt. Har inte orkat eller haft tid innan... Typ. Kändes väldigt jobbigt att stoppa in en cd i datorn och vänta lite... Verkligen. 

Har i alla fall lyckats spara lite filer, hoppas bara på att de inte är smittade av en massa virusskit eftersom att jag vet att hur jävla många filer som helst var smittade, bland annat systemfilerna. 

Jag är så JÄVLA trött på vårat svenska JÄVLA HORVÄDER. Det har regnat minst en gång varje dag den senaste månaden, de senaste dagarna har det regnat så mycket att jag velat dö lite grand. Eller vah. Men ja, det har regnat, och varit kallt. Kvällarna och nätterna är nästan lika kalla som på vintern nu och ÅH. Jag har inte ens kläder till det här jävla vädret. Shit bitch! Rage. 

Nej, nu ska jag installera, spotify och alla andra nödvändiga program... För övrigt älskar jag att ha Windows 7, ville spy lite på Vista.

Troett

Uhuhu, har inte kunnat uppdatera för att under tisdagskvällen blev min dator stormad av runt 20 trojanska hästar, datorn förlorade och dog. Förstår inte hur, när eller varför... Men visst. Har inte kunnat starta den i längre än fem minuter förrän nu, speciellt inte kunnat vara inne på internet. Men imorgon ska jag formatera om den (har jag sagt sedan den dog), huehue.

Det har varit jätteskönt att vara utan dator en stund... Eller inte, haha, det har varit hemskt. Jag har seriöst legat och lyssnat på RADION hela nätterna och kollat på TV på kvällarna, dör. En natt efter att sändningstiden på P1 var slut låg jag och lyssnade på havljud i ungefär en halvtimme. Jag dog, det var det tråkigaste jag varit med om... Nästan.

Nej, nu måste jag packa illa kvickt för ska snart hem till Angelica där jag även spenderar natten.
Jag är jättejättejättejättetrött. Avlider. Kommer aldrig orka ha idrott imorgon.

MORGON.

Klockan är tidigt och jag är trött. Somnade vid tre, gick upp sex. Värt. 
Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och om typ en kvart ska jag gå till bussen... Orkar inte.
Vilken vecka är det höstlov? När börjar jullovet? När börjar nästa sommarlov? Uhuh.



Jag mår verkligen sjukt illa och om tio minuter måste jag gå. Känns som att jag kommer spy när som helst typ. Ska dricka lite vatten och sedan dra. Gatt.

TRÖTT

Är så trött att jag vill dö lite. Första dagen sög, som förväntat, självklart var vi tvungna att leka någon jävla lek och dra ut på dagen hur länge som helst, jag var som många andra i klasser trött då... hade varken ätit eller sovit på över ett dygn, varför skulle jag vilja leka lekar med min klass då? Orkade ju knappt stå upp. Bläh. Men nu har jag ätit och sovit lite, typ en timme men ah, känns lite bättre.

Vet inte var jag ska tycka om mitt schema... Det är bättre än förra året men verkligen inte roligt, börjar 8.15 mån-tors och det känns som att jag har mer lektioner än alla andra, haha. Aja, fick i alla fall inte ett fem och en halvtimmes håltimme som vissa andra av mina vänner, haha.

Nu ska jag sova lite... Tror jag. För att imorgon ska jag ha tre timmars textkommunikation direkt på morgonen, sedan historia och svenska, allt med mina härliga favoritlärare! Eller nej.

I can smell the gasoline.

Skola om fyra och en halv timme. Känns ju jävligt bra... Eller inte. Vill inte tillbaka till måg. Tvingas vistas bland allt jävla äckelfolk i äckellokaler. Vill inte behöva ta den jävla äckelbussen varje morgon, eller vara så jävla äckeltrött att jag vill gråta hela jävla äckeltiden. Vill inte sitta i den jävla äckelmatsalen med äckligt jävla vatten. Vill inte gå på äckellektioner. Vill inte ha äckelmedia. Vill inte gå och köpa sex koppar äckelkaffe varje jävla äckelvardag för att hålla mig vaken. Vill inte ruttna i en jävla äckelskola. Jag vill leva. Jag kan ju alltid hoppas på att min inställning till skolan ändras i år, att det faktiskt är lite bättre i år än förra året då jag var nära på att hoppa av flera gånger för att jag helt enkelt vantrivdes. Jag ska försöka se lite bättre på saker, försöka fokusera på det bra. I år ska jag även göra alla uppgifter när jag får de så att jag slipper sitta där sista veckorna med hundratals jävla uppgifter och bara hinna göra hälften. Jag tänker försöka orka få de betyg jag har potential till att få. Nu får jag i alla fall läsa typ naturkunskap och psykologi. Jag slipper extremt understimulerande ämnen så som Matte A, Engelska A och datorkunskap som bara kändes som en extrem slöseri med tid... och jag har inga större håltimmar. Så lite bättre blir det förhoppningsvis i år.

Fine, jag går med på att det är trevligt att lära mig saker och så vidare, jag vill verkligen ha en framtid. Dessutom älskar jag mina kompisar i klassen, men de träffar jag ju nästan varje dag i alla fall. Det är äckliga utlärningsmetoder, tråkiga äckeluppgifter, äckelaktiviteter och så vidare. Orkar inte.

Nu ska jag sluta gnälla. Jag är trött och hungrig. Nu ska jag röka och dricka mer kaffe.

HEJXDXD

Hej XDXD
Sitter på Angelicas golv med datorn i sängen och hon är också där XDXDXD
Klockan är 01.51! Vaknade inte sent XDXD KUNDE INTE! VAKNADE TYP VID TOLV -.-" LOL epic fail, srsly!
Efter att jag vaknade åt jag en macka och två körsbärstomater och drack ett glas vatten eller två XDXD
Sedan så chillade jag lite framför datorn en stund och kom på att jag måste göra mig i ordning för att jag skulle ju till Angelica!!! Så jag tog en lång dusch och tänkte på att hålla andan så att det inte skulle bli som missödet förra veckan, JAG FICK KALLSUP! XD (Alkoholfritt (Y) ) efter duschen var jag jättestressad och skulle göra mig i ordning! Men då ringde Angelica XDDD och jag blev ännu mer stressad för att hon tog min tid! .____. HON GAV INTE ENS TILLBAKA DEN, HAHAHA(!!!!!!) Sen så gjorde jag mig i ordning jättesnabbt och hittade ingenting att ha på mig, så jag rev ut alla mina kläder på golvet och hoppades på att hitta någonting... Det jag gjorde jag nästan till slut, TÄNK OM JAG HADE GÅTT NAKEN XD Sen så gick jag jättesnabbt till resecentrum och var där typ åtta minuter för tidigt men pratade med Angelica i telefonen samtidigt som jag gick och var där så det var inte så ensamt! XD Sedan kom vi fram till Angelica och efter en stund gick vi till Jätten, jag köpte 2l cola zero och hon köpte en festis... Sen kom vi tillbaka så pratade vi lite och efter en stund så gjorde Angelica hamburgare men det äter inte jag för att jag är ju vegetarian XD LOL sen så kollade vi lite på spirited away och skrattade som vanligt, HAHA LOL... Vi masserade också varandra med tigerbalsam i tio minuter var! HAHa, Lite jobbigt att massera så länge men skönt att bli masserad så länge men det kändes inte så länge när hon masserade för att tiden går snabbt när man har roligt :( Sen så åt hon lite glass och vi pratade ännu mer och läste och skrattade åt lite bloggar. HAHA XD typ folk som skriver som jag gör nu. Sedan så har vi inte gjort något speciellt mer utan mest suttit och pratat och skrattat lite, XD JÄTTEROLIGT! LOL :D

Nu ska jag berätta om någonting läskigt som hände förut! Angelica ba: Såg du det där?! Jag ba: NEJ! Hon ba: Öhh, okej. Jag ba: VAR DET EN HARKRANK?! :O Angelica ba flinade. Jag fick ba panik och sprang in på toan(jättesnabbt och låste), då passade jag på att kissa och sedan ropade jag och frågade om hon dödat än, hon sa nej. Då sa jag, ÄR DEN I KÖKET?! För att jag hörde att hon var där. Hon sa nej, så jag sprang jättesnabbt dit och stannade där tills hon hade dödat den. LÄSKIGT VA?! Om det det hade varit en skräck film så hade det varit en riktig kioskvältare eller vad tror ni?! :O

Förut pratade vi lite om tjocka människor, Angelica tycker nästan samma sak som mig om dessa äckel det tycker jag är jättebra för att då har jag någon att dela mina åsikter med :D:D:D EPIC!!! 


Jag och Angelica när vi var på fest :PPP
(eller kanske innan spexfotot i nian...)

(Haha, nej, jag tror faktiskt inte att det är min grej att skriva på det här sättet... Den tiden är nog förbi. För övrigt så är det ganska underhållande i övrigt med folk som skriver exakt vad de har gjort och när.)

Tjock

Oj... Vet inte riktigt när eller hur klockan blev såhär mycket, men det gör inte riktigt någonting... För att jag ska sova så länge jag kan, tänkte vakna vid fem eller någonting så att jag kan ju vara vaken ett tag till. Varför ska jag göra det då? Jo, för att det finns inte en jävla chans att jag kommer somna imorgon natt då det är skola dagen efter, även om jag börjar vid elva. Så jag kan lika gärna somna och vakna sent så att det blir lite lättare att vara vaken i skolan.



Lustigt nog har jag många vänner som käkar på t ex donken eller liknande ofta som är smalare än folk som jag vet inte gör det. Hade bara varit fint ifall inga tjocka människor åt "tjockismat", så hade vår värld varit lite finare. Då jag som många vet har någon form av fettfobi... Som de jag såg på outsiders en gång. Haha.

Nu menar jag inte att alla måste vara smala (även om det skulle vara trevligt), eller att jag ogillar folk som inte är jättesmala. Utan att jag verkligen inte förstår varför tjocka människor låter sig själva vara tjocka. Man kan alltid gå ner i vikt, jag har aldrig förstått varför riktigt tjocka människor låter sig själva bli ännu tjockare. Det är en stor brist på karaktär, då det inte känns som att speciellt många av de som är väldigt överviktiga vill vara det. (Jag är medveten om att det finns undantag). 

Det finns ju människor som är så feta att de inte ens kan gå. Hur tänkte de? När gav de upp? Märkte de inte att det började gå lite för långt? Känner de inte sig förnedrade när de inte ens kan gå på toaletten själva? Jag är självklart medveten om att vissa personer har jättesvårt för att gå ner i vikt och det finns sjukdomar osv. Men... Men... Nej. Det känns bara fel att vissa inte ens försöker, eller inte försöker tillräckligt. 




Nu menar jag självklart inte att jag vill att alla ska se ut som på bilden till vänster då jag förstår att hälsomässigt inte skulle fungera för majoriteten av Sveriges befolkning även om jag personligen tycker att det är grymt snyggt.

Rörigt inlägg. Men klockan är faktiskt snart sex på morgonen.

Nobody can see us.

Hahahaha, alltså. 
Älskar hur grammatiskt inkorrekt det förra inlägget är, tänkte rätta det men kom på att det är ganska festligt som det är. Underhållande att se hur jag skriver när jag är stressad och försöker göra flera saker samtidigt. 

Det var brudkväll hos Towe idag, mysigt. Vi åt tacos och så, hehe. Älskar att det verkligen alltid spårar ur varje gång vi pratar om någonting. T ex när vi gick från att prata om ett uppskuret tält till att ha ett glory hole på ett tält där männen tror att de blir avsugna men istället är det en dammsugare, köttfärs och gummiträd från thailand. Haha, det var roligare än vad det låter kan jag lova... och det spårar verkligen ur till den nivån nästan varje gång vi pratar om någonting. Älskar det faktiskt.

För övrigt så vill jag verkligen, verkligen, verkligen, verkligen inte gå till skolan. Jag har inte ens en fungerande plattång, haha. Nej men, jag känner mig jätteäcklig för tillfället. Skulle behöva ett par veckors lov till... Verkligen. 

Nej... Nu ska jag städa mitt rum. För att jag kan inte se mitt golv och jag har ingenting bättre för mig, sedan jag ska jag träna.

Seize the day

Har egentligen inte tid till att blogga så får fatta mig kort. 
Hoffmaestro igår var fint bra. Jag, Möller och Agumm kom ganska sent, men vi hamnade allt eftersom längst fram i alla fall, underbart. Eftersom att vi stod allra längst fram när konserten slutade så fick vi ta på alla i bandet också, haha... Förutom den tjocka. Det var alldeles awesome. Våra vänner stod dock mycket längre bak... Kändes lite bra att inte jag gjorde det... Haha! De körde precis samma grej som på Emmaboda bara att de körde lite längre. Haha, men det funkade för mig, det var nog bättre nu i och med att jag hade mycket bättre plats osv. 

Nejmen, det var en fin kväll, hade varit finare om jag inte druckit en halv tequila kvällen innan men jag överlevde. När jag kom hem igår hade jag verkligen ont i hela jävla kroppen så jag la mig ner i soffan och kollade på 2 1/2 Men i flera timmar tills jag till slut somnade där... Men vaknade i min säng. Hur? Vet inte. 





Yeh

Helvete vad dåligt jag mår. Uhuh, igår gick inte som jag velat och jag undviker att tänka på det så mycket jag kan. 
Har bara legat i flera timmar för att ens orka sätta mig vid datorn. Känner mig helt död. Nu ska jag ta en kopp kaffe. 

... Sedan ska jag orka se Hoffmaestro också, fint!

Hope that you know.



Placebo – Fuck U
Fin låt, bra text.

Theres a chance I'll start to wonder if this was the thing to do.

Shoppade med Angelica igår, det var sannerligen trevligt. På kvällen umgicks vi även lite med Jesper, det var sannerligen också väldigt trevligt. Idag var jag med Jesper i Göteborg igen, vi chillade och åt thaimat, gott efter att inte ätit mat på två dygn. Haha, har ont i magen dock. 

Var nära på att hälla kaffe på en alkis på spårvagnen idag. Jag blev arg för att han ramlade på mig och Jesper så att jag spillde massa kaffe... Blev jättearg, men lyckades kontrollera mig själv. Borde gå i anger management eller någonting... Blev även arg när vi var i en musikaffär och det var en som spelade gitarr utan att han kunde... Saken är ju den att jag är inte speciellt rädd för att uttrycka mina åsikter i sådana situationer, speciellt inte när en person tror att denne är bättre än vad den egentligen är. Haha, någon inte så vacker dag kommer jag att bli mördad.

KVALITÉ! Köpte ju självklart Pocky för att det är så jävla J! Haha, eller nej. Vi hamnade i random-asian-store och det smakar som något jag åt när jag var liten som var jättegott. Känns dock jättebra att ha en ny väska, verkligen och i alla fall lite nya kläder, behövdes verkligen.

TAGGAR HOFFMAESTRO PÅ FREDAG! Samt inflyttningsfest imorgon.
Surt att jag nästan gjort slut på alla mina pengar bara. HEHE.

Djupa ettor och nollor

Jag är ganska arg för tillfället, fast för en gångs skulle är det inte utan anledning... Helt plötsligt har jag hur mycket anledningar som helst till att vara arg. Som att jag blev smått blåst på pengar, vissa människor är dumma i huvudet (tänkte skriva ett blogginlägg med ett par exempel men jag orkade inte riktigt), jag kommer inte att hinna somna innan jag ska till Göteborg, skolan börjar jättesnart och en massa annat. Så jag sitter här och är arg och irriterad på det mesta. Mest på folk, alltså då menar jag inte folk som "uhuh, han sa att jag är ful han är dum i huvudet" utan bokstavligen folk som inte tänker. Som låter bli att tänka själva utan snor åsikter från någon annan de tycker är ball så att de kan se lite tuffa ut. Sure, många tonåringar och barn gör det, fine. Men vuxna människor? I stora mängder? Wow. Det är faktiskt nästan pinsamt att vara människa, majoriteten är så äckligt lättmanipulerade att man knappt kan tro det. Aja, nu ska jag inte babbla mer om det här eftersom att då känns det som att jag måste förklara mig. 

I alla fall så ska jag imorgon äntligen få träffa Angelica! Kick-ass!
Känns som att det var hur länge sedan som helst. Vi ska göra saker som vi alltid gör när vi träffas, alltså, åka till Göteborg, sedan hem till henne, gå till jätten, vara hemma hos henne, vara vakna och skratta åt saker som inte är roligt samt kunna ha seriösa diskussioner om saker som faktiskt är relevanta... och skratta åt andra människor.

Haha, jag somnade runt 11 igår... På morgonen, alltså då vissa typ äter lunch... Då somnade jag... Det var natt i mina ögon. Spenderade större delen av min morgon på balkongen, drack dock inget kaffe, insåg att jag faktiskt ville somna. Försökte dricka te, drack en klunk och insåg att te inte ger mig annat än kväljningar så sket i det.

07.04
"... istället för att i sina egna lågutvecklade homo sapien sapien-hjärnor lämna lite utrymme till en öppen reflektion istället för att automatiskt utgå ifrån att det som pågår är det som skulle vara mest intressant för individen i fråga, med varierande inflytande av logiska faktorer. De vet ingenting, vi betyder ingenting. Ifall jorden var universum skulle vi vara som ett sandkorn på botten av en av alla våra hav, inte ens det lustigt nog, utan snarare en neutron i just det där sandkornet."


Klockan var tidigt. Eller sent i mitt fall.
Har tråkigt lol. Är trött, sov bara två timmar. Förstår inte hur jag ska orka morgondagen. 
Espresso och överenergi?

Nu tänkte jag kolla på How I met your mother... Igen... Läste förut att han som spelar Barney ska skaffa barn med sin livskamrat av manligt kön. Ökar inte direkt mina chanser med honom. Barney är fan en riktig man.

Misantropi

Vad har jag gjort sedan det senaste blogginlägget? INGENTING... Förutom att typ ligga på golvet av tristess, försöka gå upp i brygga för att då sträcka ryggen... Kom fram till att jag ska dygna, varför? För att jag inte orkar vakna för sent och för att jag känner för att sitta på min balkong vid sex och dricka kaffe, men vårat koffeinfria kaffe är slut. 
Tänkte även träna lite snart, det hjälper mig inte heller somna. Såatteh, jag har inte mycket till val (eller jo det har jag, men ändå). Dessutom är det helt otroligt varmt i mitt rum och jag kan inte sova i den extrema värmen. 

För övrigt så har jag lyssnat på all möjlig musik det senaste, verkligen nästan allt... Haha. Kan nästan inte säga att det inte är min stil att lyssna på någonting för att jag lyssnar på allt... Förutom dålig skit, dvs. typ rixfm-musik... Tror jag, har inte lyssnat på rixfm på extremt länge. 

Kollar vilka låtar som spelades senast på rixfm

Nej, jag lyssnar inte på rixfm.

Hahah, jag har så tråkigt att jag verkligen dör lite. 

På riktigt... Kom på nu att om exakt en vecka kommer jag vara hemma hos Angelica och troligtvis ligga och lipa för att skolan börjar dagen därpå. Mår sjukt dåligt när jag tänker på det. Kommer säkert att skolka första dagen, man gör väl aldrig någonting viktigt då i alla fall? Fast nej, tänkte ju vara lite seriös i skolan i år, kan ju inte inleda mitt pluggår genom att skolka första dagen. Eller? ÅHÅHÅ, ångesten som kommer när jag tänker på skolan är inte att leka med. Tänker på allt äckligt folk. Tänker på att det kommer att komma en jävla massa nytt äckligt folk, har aldrig gillat 94or. Gillar inte människor. Alls. Varför började jag på måg? Usch. Okej, jag gillar de människor jag umgås med. Men inte människor överlag... Inte djur heller för den delen... Eller växter... Jag är ganska hatisk av mig...


AAHHH!!! :@ eller vah?

Jag har så jävla tråkigt att det är inte sant. For real.
Jag ligger upp och ner, huvudet på golvet och kroppen i sängen. Har inte gjort någonting alls idag typ. Duschade i runt tre timmar, var ute på en promenad, druckit lite för mycket espresso och har pratat med Angelica i telefon.
Hahah, det är ganska ansträngande att skriva när datorn är upp och ner... Faktiskt. Man mår lite illa... 

Ingen jävla aning om vad jag ska göra nu... Träna lite... Chilla lite på internet... Uhhhhh... Har så tråkigt att jag kan spy. 

Jag vill handla kläder... Nu! Fast jag har inte så mycket pengar... En hel del av pengarna jag fick i födelsedagspresent är borta och jag måste ha till resten av månaden, uhuhu. Mamma vill inte ge mig pengar. Haha, jag låter grymt bortskämd men jag handlar kläder väldigt sällan... och så måste jag köpa en ny väska... och nya skor, för att mina skor gick sönder på emmabodas och jag lånar min moders nu. 

NEH, nu ska jag DÖ lite.

Home.


Jag har tråkigt... Haha, jag har kommit fram till att jag tar för mycket cambilder... För att det är typ det jag gör när mitt internet laggar vilket det gör ganska ofta.. Hahaha, har över 50 mappar med cambilder.

Tja. Är så jävla trött att jag nästan svimmar, sov knappt någonting alls i natt. Gick upp vid nio, det var för jävla varmt i mitt rum för att ens kunna andas... Men vågar ju inte öppna fönstret på grund av harkrankar... Till slut öppnade jag ändå... Det kom in en harkrank. Jag har aldrig sett så mycket harkrankar som i år, det är fan sjukt. Varför?! Det är verkligen det vidrigaste djuret i hela världen.

Varit bakfull i stort sett hela dagen, det gick över för några timmar sedan men mår fortfarande ganska dåligt. Förstår inte, har inte varit bakfull på jättelänge, inte såhär i alla fall... Inte sedan efter tisdagsfesten hos Ghet... och det var jävligt länge sedan. Aja, behövde i alla fall inte gå till skolan idag, haha.

Det har varit en tropisk jävla värme idag. Varför just idag? Mådde fett illa. Aja, man kan ju hoppas att det håller sig varmt till skolan börjar i alla fall. 

Ville egentligen klippa mitt hår i natt, men nu är jag så trött att jag känner att det bara skulle bli väldigt jävla fel ifall jag ens försökte nu. Jag har tappat så äckligt jävla mycket hår det senaste att jag får panik, antingen är det min järnbrist, då man kan tappa i stort sett allt hår utan järn i kroppen och för något år sedan hade jag nästan inget järn alls i kroppen, fick tabletter som jag skulle ta fyra om dagen av... Jag har tagit fyra sammanlagt tror jag. Eller så är mitt hår så slitet att det begår självmord, tror faktiskt att det är lite av varje.

Kvällen har i alla fall varit fin, vi har hängt hos Jennie och bara tagit det lugnt... Kände att jag behövde verkligen det då det känns som att jag varit igång en massa nu det senaste och jag orkar inte riktigt, haha, speciellt eftersom att jag inte ens är frisk än.

Oj... Vad långt det blev, ska sluta skriva nu. Puss!

Woah, till och med MEIJER snarkar... JÄTTEHÖGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dude, tja! Kom på en sak jag tänkte skriva men jag kom på att jag kommer ångra mig imorgon. Här bredvid mig ligger Honken och Meijer och snarkar... Men mest Honken. SHIT TAR MIG TYP HUNDRA ÅR ATT SKRIVA... Okej. 

Tänker snart att leta hörlurar... Föratteh... Mina vänner sover och jag vill kolla på något föratteh jag är rastlös.
Eller... Nej, jag orkar inte.

Eh... Honken och Meijer ligger och sover bredvid mig... Honken snarkar... Inte okej... Kommer aldrig att somna...
Okej... Honken andas jättekonstigt... Jag måste verkligen kissa men hon kommer så att ta min plats... hon la precis upp benet på datorskärmen... :(

Hahahah, HONKEN ÄR NÄRGÅNGEN MKEY!

EH, HEJ. DET FINNS INGET IMOPRGON!""" Eller vah?

AAAAAHHHH!!!! HONK SER JÄTTELÄSKIG UT!!

Bounce

Wazzaaaaaap?! Snart drar jag på fest hos Freddie. 
Vet inte hur eller när jag kommer hem. Grymt! 
SES.

Dancing to bears with lazer eyes in the rain and shit.



^ HAHA, Varför?! HAHAH.

Orkade för första gången idag platta mitt hår ordentligt, och det höll sig faktiskt relativt rakt till det började SPÖREGNA. Haha, var i alla fall i Göteborg och såg Teddybears, sjukt roligt faktiskt... Ingenting jag lyssnar på, men man kan ha roligt på precis varje konsert ifall man har ett bra humör och det är en bra publik... och ifall ett band lyckas få mig att ha roligt i konstant spöregn så är det ett jävla bra framträdande. Efteråt kändes det inte alls lika party att vara genomblöt och kall, men det var värt det. Fast just nu känns det som att jag aldrig kommer att bli frisk då min kropp fortfarande inte återhämtat sig efter Emmaboda.

Under konserten finner jag mig ganska plötsligt bredvid en äldre, överviktig man, eftersom att jag har svårt för både överviktiga och äldre människor så flyttar jag lite på mig för att märka att han står och råstirrar på mig och ler under en ganska lång period. Jag fortsätter dansa som ingenting med mina vänner och undviker så gott det går att möta hans blick. Efter en stund säger han någonting till mig och håller fram sin mobil med kamerafunktionen aktiverad, efter en liten stund förstod jag att han ville att jag skulle fotografera honom (eller mig själv?), vilket jag inte gjorde. Han småskrattar lite, jag vänder mig om och vi båda fortsätter dansa lite. Han kommer närmare och det börjar kännas lite smått jobbigt, jag flyttar på mig så att han inte står allt för nära och försöker låtsas som ingenting, men han slutar inte glo. Han dansar mot mig och jag byter plats hela tiden. Till sist märker han att jag inte alls var intresserad, speciellt inte på det sättet han önskade. Han börjar istället dansa bakom en annan tjej och juckar i luften mot henne och det är tydligt att han har stånd. Det hela kändes bara så skabbigt. Hade han varit 20 år och full hade det nästan känts normalt, men det där var bara äckligt. Att gå på en konsert för att komma nära unga tjejer och han betedde sig verkligen som att han trodde att han skulle få ligga med någon som var 40 år yngre än han själv. Jag förstår inte hur han själv inte kan tycka att det var pinsamt. 
Fruktar dock den dagen då jag kommer vara i den åldern (om det nu händer så som jag lever), då man är för gammal för att ha roligt.


Från en sak till en annan så var bussen hem en riktig partybuss, lite allsång, lite lukt av avföring, lite fulla människor, lite skratt och lite skrik. Kändes nästan som festival, förutom att jag själv var spiknykter.

Ja.

Varför?
För att det inte finns ett svar på "Varför inte?"

Kapten Röd.


Kapten Röd var bra, men han var bättre på Emmaboda. Det var trevligt! 

Jag och Jesper kom fram till att vi kan läsa varandras tankar! Insane. 

- Du sitter och tänker på Jonna! Sluta.
- Nej, det gör jag inte alls det! 
- ... Jesper, det gör du visst det, jag kan läsa dina tankar.
- Vad tänker jag på nu då?!
- Bullfitta
- Hur fan visste du det?!

Åhåhåh, jag bara känner på mig vad han tänker på, fler exempel från denna kvällens mindreading finns!

För övrigt gillar jag inte att ha gemensamma vänner till jobbiga människor som jag bara blir frustrerad av att vara i närheten av. Puss.

In the nervous light

En konstig sak hände i natt. Låg och lyssnade på Circle Takes The Square på högsta volym i hörlurar. Efter en liten stund känner jag hur det börjar bli för intensivt, hundratals med flashbacks från när jag lyssnade på musiken för ett tag sedan blandat med bra musik som får mig exalterad. Efter ett yttligare någon låt blev jag frustrerad, ville inte ligga still. Det var bara en obeskrivlig men obehaglig känsla... Nu till det konstigaste, ungefär i mitten av Same Shade As Concrete kände jag att jag knappt kunde andas, som att det tog emot, helt plötsligt så slet jag av hörlurarna och kastade mig ut ur sängen, det hade jag gjort helt omedvetet och var helt chockad när jag satt på golvet och inte hade en aning om vad som hade hänt, anfådd... Aja, kan sammanfatta det som spännande och intressant men samtidigt ganska obehagligt. När jag tänker efter på det så kan det lika gärna ha varit en dröm... Fast eftersom att det står att jag lyssnat på precis de låtarna och hörlurarna ligger på golvet så tror jag inte det.

Somnade i alla fall alldeles för sent och vaknade för en timme sedan, nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att åka till Göteborg igen och se kära Kapten Röd!

We had a promise made.

Hej alla vänner, ovänner och folk jag bara finner störande.

Var som sagt i Göteborg idag, såg Jose Gonzales och Janice Prix. Åh, Gonzales spelade Heartbeats, han hade en orkester på scen och det var bara jättevackert. Jag rös ända ner till benen. Janice Prix är faktiskt bra musikaliskt sett men har överlag en attityd som jag inte är särskilt imponerad av. Mh.

Imorgon ska jag till Göteborg igen och se Kapten Röd! Såg ju Kapten Röd på Emmaboda och har till och med ett signerat ciggpack, haha. Ska bli utomordentligt trevligt. Det som inte är speciellt roligt alls är att sista tåget till Trollhättan går vid tio så att vi måste ta bussen hem, bussarna tar typ en timme och fyrtiofem minuter. 

Idag på väg hem med tåget så stannade tåget ett par hundra meter innan Trollhättans station. Vi stod still en stund och det var intressant att iaktta allas reaktioner, folk blir redan smått hysteriska och undrar ifall det är något fel på tåget. En liten stund senare börjar tåget backa. Folk börjar genast bli arga. Strax därpå ropas det ut i högtalarna att vi måste backa för att vi har kört på någonting. Spänningen i vagnen stiger och många antar genast att det är en människa eller ett djur av något större slag vi har kört över, som att vi inte hade märkt det lite innan då tåget verkar backa en kilometer eller så. Många, många teorier har uppstått innan vi stannar. Vi står still en stund och känslorna i tåget är ganska uppdelade, vissa är exalterade, vissa oroliga och andra är helt i andra tankar. Vi stod still en stund och fick strax därpå veta att det förmodligen inte var någonting och körde sedan till Trollhättan. Då slog det mig, att ifall det faktiskt var en människa som hade tagit livet av sig hade jag inte brytt mig speciellt mycket alls om jag inte kände människan i fråga medan de andra i vagnen, varav runt 15 var personer jag kände, hade blivit väldigt berörda och kanske till och med ledsna. Så jag lekte lite med tanken om hur jag själv skulle reagera... Jag kom fram till att jag hade nog inte reagerat mycket alls, men troligtvis ändå suttit där och agerat som att jag tyckte det var synd av ren reflex för att folk inte ska tycka att jag är helt känslokall.

Men jag kan inte bry mig om folk jag inte känner, speciellt ifall det är någon jag inte ens hört talats om... och det är väl skönt det egentligen, slippa bry sig onödigt mycket. 

Ursäkta mitt randomskiveri och irrelevanta tråkiga samt ganska vardagliga historia men jag är trött och vet inte ens vad jag pratar om längre. Kunde inte blogga tidigare för att jag var ARG.

Rush

Hej! Måste snart till tåget, men fann lite tid för att blogga. Fast att stressblogga blir aldrig bra... Jag har inte bloggat bra alls det senaste. Well, well. Jag fyllde år igår. Nu är jag nästan 18. Gjorde inget speciellt för att jag och alla mina vänner är fortfarande rejält sjuka sedan emmaboda så vi satt typ och kollade på film och hostade. Haha. 

Nu ska jag dra mig mot Göteborg för att chillaxa lite och sedan se Janice Prix där vår vän spelar ikväll. Det är ju första dagen av Göteborgskalaset och jag lär säkert gå fler dagar. Lovat att se Hardcore superstars och Crashdiet med Elin också, haha, får se hur det blir med det...

Bloggar ikväll! Om jag orkar, hihi. Tåget går om 34 minuter och jag ska vara på stationen om 25... Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. BYE!


Fin låt som jag inte alls missade på emmaboda :):):):):):)
Rex The Dog – The Knife: Heartbeats (Rex The Dog Remix)

ÖHH.

Hej,
jag fyller år idag.
Hejdå!

Good enough?

Jag är mätt, alldeles för mätt... Så mätt att jag knappt kan andas faktiskt. Fast det sista kan bero lite på att förkyldningen vägrar att sluta försöka täppa till mina luftvägar helt. 

Snart ska jag äta tårta, fast jag vill inte egentligen... För att jag är så mätt. Men jaja. Jag fyller ju år imorgon, och därför firar jag detta hemma hos min far idag, så att jag kan fira det hos mor imorgon. Egentligen hatar jag att fira. På min födelsedagsmiddag här så satt jag osminkad i kläderna jag sovit i, med morgonfrillen och låtsades som att det bara var en vanlig lunch. 

Efter tårtan ska jag ner till stan och fika med mina kära vänner, eller ja, dricka kaffe, för att jag kommer knappast att orka fika mer idag efter tårtan. 



GINGER

Haha, meningen var att vi skulle ha Harry Potter-maraton hemma hos Judit, men så blev det inte riktigt. Vi kollade inte på en enda film faktiskt. Vi spelade spel, gitarr, åt chips, lekte mörkgömme (lågstadienostalgi på hög grad!) och hade allmänt roligt istället. Höhö, har haft fetingfeber hela kvällen, inte så jävla roligt faktiskt, orkar typ ingenting. Till sist hamnade vi i alla fall på fest, var där i typ två timmar eller något, chillade lite och sedan drog jag hem och nu är jag här. Gött!

Btw, jag vet inte varför. Men ämnet gingers har kommit upp hur mycket som helst idag. Jag till och med drömde om gingers... Jag drömde att jag var på väg hem till Angelica och på vägen träffade jag alla gingers jag mött i mitt liv typ. Hahaha. Konstigt. 

Nu måste jag kissa och koppla i datorladdaren. Tjo-flöjt!

"Du kan flyga dit med munnen" "... Vah?"

Hejhopppillesnopp. Än så länge har jag inte gjort någonting alls idag. 
Pratat med Angelica i telefon en massa, det behövdes, verkligen. Hahah, känns som att jag tappar bort mig själv utan henne! Hahahaha, men ärligt. Det är ingen annan som förstår mina brutala sidor som hon... Eller som låter mig prata om det jag vill. Min sofistikerade sida håller på att tina bort helt och hållet, då jag inte har någon som kan diskutera seriösa saker med på en djupare nivå.

AYA, nu ska jag hem till Judit och se Harry Potter och ha roooliiigt!

KOM HEM NU ANGELICA.

Har nu suttit i drygt fyra timmar och glott på tusentals bilder från tidernas begynnelse (då jag fick min första mobilkamera... dvs. typ 2006?) till 2008. Måste säga att jag var väldigt ful en gång i tiden, haha. Sad but true. Men jävlar var smal jag var -07 till mitten av -08. Jävlar. Var verkligen sådär äckligt perfekt smal då, och ändå klagade jag... Ibland förstår jag inte på mig själv.

Kom även på hur mycket jag saknar Angelica, hittade ett par hundra bilder på oss. Skäms ju inte lite, men fick skratta en del i alla fall. Åhhh... Hon kommer hem snart, då ska jag sitta och dricka cola zero på hennes golv och tjata om att vi ska se på spirited away. Samt prata om brutala helt omoraliska saker och annat som jag inte kan prata med någon annan i hela världen om. 


Hon ska tacka mig för att man inte la upp någon av de ännu fulare bilderna... Faktiskt.

Nu har jag hicka och vet inte vad jag ska göra... är hungrig men det känns ovärt att äta nu.

För övrigt så kom jag precis på att 17 måste vara den sämsta åldern, verkligen. Man är inte ens 17, man är bara nästan 18. Man bara går och väntar på att tiden ska gå så att man kan leva lite. Jag uttalar nästan varje dag frasen "Fan att vi inte är 18..." och det har jag nu gjort i ett antal år.

ONSDAG

Bilden tillägnar jag till min käre vän Honken! 
Fin camkvalité<3

Så vad har jag gjort idag? Har haft feber hela jävla dagen, igen. 
Varit hos far, chillat lite med mina småsykon, ätit lite grillat, blivit så mätt att jag velat dö, druckit kaffe och öh... Jag vet inte, typ ingenting. Hittade textilpennor, skrev onsdag på en t-shirt som är för kort och jag aldrig kommer att använda i alla fall bara för att jag har tråkigt. 

Vill inte vara sjuk längre! Vill ut. Är jätterastlös. Kan inte träna, inte gå ut, inte ens röra på mig, inte äta, knappt röka, knappt prata och åh... Jag är trött på det här nu.
Fast nu vet jag i alla fall att jag kommer få pengar i födelsedagspresent av min far, känns bra! Då ska jag köpa kläder, åhh... Kläder. Vem följer med till Göteborg och shoppar?! Hoppas Angelica gör det när hon kommer hem, om jag inte hunnit supa upp pengarna innan dess. Hahah, nejmen, det har jag inte. Måste faktiskt ha kläder.
Vet för övrigt fortfarande inte vad jag ska göra på min födelsedag.

Chokladpudding och Harry Potter



Min dag typ. Har legat i sängen hela jävla dagen, förutom när jag kollade på Harry Potter med Mamma förut :3

Jobbig känsla när man är rastlös men samtidigt verkligen inte orkar eller kan göra någonting. Imorgon ska jag i alla fall försöka ta mig ut lite... Kanske. Beror på hur jag mår. 

Har lite ångest över att jag ätit chips och chokladpudding. Tänker bara på när jag drömde att vi fick chokladpudding till lunch i skolan med kladdkaka och glasyr till efterrätt. Jag satt mitt i matsalen och bara hällde i mig allt, åt hur jävla mycket som helst och jag slutade aldrig, alla kollade på mig som att var dum i huvudet och jag blev fetare för varje tugga... Men jag vaknade och var så äcklad av mig själv att jag ville spy. 
Så just chokladpudding var inte så jävla kul att äta.

Något som är väldigt frustrerande med att vara sjuk är att inte kunna träna... Alls. Uh. Ska träna extra mycket när jag blir frisk.

Mys

Det regnar och åskar utav bara helvete. Men jag klagar inte, för att jag orkar inte gå ut ändå. Tänker bara sitta hemma och bli frisk idag. Gillar faktiskt när det regnar när man är inomhus och vet att man inte behöver gå ut förrän det har slutat. I alla fall när man har en balkong som det inte regnar in på. 

Har suttit och räknat matte och lyssnat på fin musik i ett antal timmar, mysigt som fan! Sedan blev jag hungrig och eftersom att jag trodde att min magkatarr gått över gjorde jag mig en stor skål soppa och ett par väldigt små mackor till. Åt halva skålen med soppa och insåg att den inte alls gått över. Jaja, fick i alla fall i mig lite mat men har ont som fan i magen nu. 

Nu ska jag besöka min balkong igen och sedan fortsätta med matten!

Crimewave

Igår var jag på Vänersborgsfestivalen... När vi kom dit märkte vi självklart att det var 18-årsgräns till scenen och det där vi hade tänkt att se Division of Laura Lee, hehe. Men efter några timmars chillande kom vi in i alla fall. Vid den tidpunkten mådde jag så dåligt att jag trodde att jag skulle svimma. Men var fast besluten i att stanna kvar till när DoLL skulle spela bara så att jag skulle kunna mobba Jesper. Så där satt vi med våra öldrickande ganska fulla vänner och fördrev tiden lite. Det fula är väl att när de äntligen började spela var vi var tvungna att dra efter bara 4-5 låtar för att det inte gick några senare bussar. Fast det var kanske bra, mådde skit och det var nog den sämsta publik jag någonsin sett. Åkte hem och åt soppa i sängen istället. 

Idag vaknade jag redan vid tolv... Av mig själv. Det var helt otroligt, i och för sig var det bara för att jag var för sjuk för att somna om, men ändå. Så jag gick upp och duschade i drygt två timmar bara för att jag inte hade någonting annat att göra, nu sitter jag här och är hungrig. Ska nog ta och äta lite! Eller dricka lite kaffe, hehe :3

Haha, älskar hur jag alltid glömmer att ladda upp inlägg, skrev detta för drygt en timme sedan.

Fresh

Uhhh, jag mår extremt dåligt. Men snart ska jag iväg till Vänersborgsfestivalen för att se några band, höhö. Egentligen orkar jag inte, men eftersom att jag inte heller orkar sitta hemma så drar jag i alla fall. 

Har legat med feber och kallsvettats hela natten, kan knappt svälja så ont jag har i halsen men whatever. 
Kommer säkert att dra hem tidigare ikväll, men ah. Spelar ingen roll för mig egentligen eftersom att det inte direkt finns något band där jag verkligen vill se utan mest drar dit för tidsfördriv. 

Är det bara jag som tycker att tiden går så jävla snabbt nu för tiden? Ärligt. Kommer ihåg sommaren för två år sedan som att den precis har hänt. I och för sig minns jag nästan ingenting från sommaren -07 förutom vissa specifika saker... Men ändå!

Esh, nu ska jag dricka upp kaffet, köpa mentolcigg och halstabletter, därefter dra och smitta ner alla mina friska vänner! OZM!

Chillar med feberN!

Uh, jag hatar att vara sjuk. Jag har inte varit såhär sjuk på länge, det är fan pinsamt att gå runt och låta som en crackhora.

Anyway, idag har jag bara chillat. Var i stan och umgicks med mina härliga kamrater ett tag. Sedan kom jag hem och mådde så dåligt att jag ville avlida lite, men gick sedan ut igen och mötte Christoffer och Helena för att röka lite typ, kom hem för typ en halvtimme sedan, det var dumt... För att det var kallt ute och nu är jag jättedöd. Skulle gått och lagt mig när jag var trött istället, nu kommer jag ju inte kunna somna.

Jag vill sova... och äta... Usch, kan inte sova för att jag är hungrig och kan inte äta för att jag får ont. Jobbigt läge här! Men näeh, om man skulle ta och chilla lite med sin feber!

För han var bäst, försök att överträffa det.

Såhär roligt har jag haft... Känner mig ovanligt energisk med tanke på det inte allt för perfekta skicket jag befinner mig i. Har roat mig med att kunna befinna mig på andra ställen än i sängen i mitt rum, nu när jag har lite mer plats menar jag. Hahah, nu kan jag vara jävligt cool, sitta och dricka kaffe medan man kollar ut genom fönstret är fint. Eller varför inte bara ligga lite på golvet en stund? Hahah. 




Bilderna är ett starkt bevis på hur sjukt tråkigt jag haft den senaste timmen. Snart ska jag ut, tror jag. Hahah, om jag orkar. Fast det gör jag. Kan inte springa runt i lägenheten hela dagen. Förstår inte hur jag orkar... Men, men. Jag är ju trots allt Svetlana! Jag klarar allt. Bara att jag blir utmattad när jag inte äter eller sover... Får hälla i mig en måltidsersättning innan jag drar och stå ut med en outhärdlig kramp.

Sjukchey_snart17år

Nu har jag städat mitt rum oavbrutet sedan jag skrev föregående inlägg, det är inte ens färdigstädat än. Men jag orkade verkligen inte mer, har feber och ont lite överallt. Allt efter Emmaboda, men det var så värt det. Verkligen. 

Känns konstigt att jag faktiskt kan GÅ på mitt golv nu, det var ett tag sedan. Aya, det kommer som vanligt hinna bli lika stökigt inom en vecka eller så, fast jag har i alla fall varit duktig och slängt enorma mängder med gammal skit. Duktigt gjort Cassandra! 

Snart ska jag börja göra mig i ordning för att jag ska ut... Trots att jag borde ligga hemma och vila... Fast nej. Kommer nog ändå inte vara ute så länge. Sedan i natt ska jag sova jättelänge och jättemycket och låtsas som att jag inte alls fyller år på måndag. Jag hatar att fylla år. Kommer typ att ligga hemma i min säng hela min födelsedag utan att svara i telefon eller starta datorn. GATT!

Har för övrigt fortfarande inte lyckats äta... Jag är hungrig. 

Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet
Crystal Castles – Crimewave (Crystal Castles vs Health)
Andreas Grega – Rädslan

Lipar nästan när jag hör de låtarna för att jag saknar Emmaboda så mycket. Huehue. Får lite flashbacks från när jag hörde de live.

:(

Hej folk!
Sov hos Jesper i natt med honken. Skulle egentligen vara vaken till första bussen på morgonen gick men jag var så jävla trött att jag sov lite till... Inte för att det gick så bra när man delade soffa med Honken som tog upp 3/4 av all plats... Men ändå, haha! 

Jag tror för övrigt att jag har magkatarr, kan inte äta. Får världens kramp när jag försöker. Känns inte bra alls, då jag är sjukt hungrig men kan inte äta. Har försökt lite nu men det går inte så bra och så är vår kaffebryggare sönder så har ingenting att hålla mig mätt på :(

För övrigt så saknar jag Emmaboda! 
Ser fram emot Emmaboda 2011 som fan.



Inget annat än emmaboda!

ÅHHH, nu är jag hemma från BAJSBODA. Det var så sjukt värt att det inte är sant. Även om det samtidigt var jävligt vidrigt, det var skit och allt möjligt äckligt över allt och på vissa delar av området luktade så äckligt att man knappt kunde andas utan att spy. Men det har varit fint... Åh så fint. Jag har träffat så mycket skönt folk, och folk som inte varit lika skönt alls. Haha. 

Jag saknar det redan. Ligger och tänker tillbaka, fnissar lite för mig själv åt alla festliga saker jag gjort. Haha, kan inte påstå att jag är speciellt snäll. Men, vi hade roligt i alla fall. 

Dock blev två av våra tält rånade. Det ena blev uppskuret med kniv medan min kompis låg och sov där i. Hm, inte okej, men ingen skada skedd förutom att tältet blev oanvändbart. 

Lite bilder! Dock har jag ingen lampa på min mobil så kunde inte ta bilder på sådant som hade varit roligast att ha kort på... och jag har fortfarande inte hittat laddaren till min kamera :(










"VI HAR ROLIGT" Ordvitsar från Stockholm Emmabajsa CAMPISS "TA EN RISKAKA OCH HÅLL KÄFTEN" Bullkampen Kasta hett kaffe på en tjej av ren reflex Hippetält Team Sportia i Motala Gömma sig med randoms backstage "... Du satte dig i sås..." Flashmob "MEN JENNIE, DU ÄR JU FAN INTE SOSSE" "FYFAN, VÄND DIG OM, DIN SNOPP ÄR LITEN!!" Festa tills det blir morgon och på morgonen igen "FEGGIE FEGGE PEDDIE PK PG" "RÅÅÅKUL" Majoriteten av alla besökare kissade bakom vårat camp minst fem gånger Äventyr Kung-fu dance Pikachu "BA-NA-NA-S" "TUTTAR OCH FRUKT"


Emmabodafestivalen var för min del oerhört rolig och skulle lätt kunna tänka mig att göra om det, även när jag tänker på hur dåligt jag mådde imorse och hur vidrigt allt egentligen var. Vi levde som svin. Tror att jag har någon form av magsjuka eller någonting, haha, jag kan typ inte äta för att jag får sådan kramp i magen att jag knappt kan andas och blir spyfärdig varje gång jag försöker stoppa i mig något. Inte okej. 

Jag förstår inte hur jag kunde gå hela festivalen utan att duscha eller platta håret, såg verkligen förjävlig ut i slutet, hahah. Luktade inte speciellt gott heller för den delen, men det gjorde ingen... Det var en randombrud som skrek på mig för att jag en kväll luktade gott då jag försökt dölja stanken av alla möjliga substanser som befann sig i mitt hår och min smutsiga kropp genom att spraya en halv flaska deo. 

Bästa koncerten var utan tvekan Crystal Castles, det var sjukt underbart och jag älskade mitt liv så otroligt mycket när jag såg dem. Annars hade jag jävligt roligt på Maskinen, Andreas Grega, Babian, Johnossi (då jag satt mellan scenen och stängslet och sedan hamnade backstage), The very best, Kapten Röd (som sedan gav mig en kram och signerade mitt ciggpack) och många fler band som jag aldrig brydde mig om att lägga märke till vad de hette.


Åhhh... Hade kunnat skriva hur mycket som helst men jag orkar inte riktigt nu! Jag sov knappt någonting alls i natt, la mig vid halv sex, somnade efter sex, vaknade innan nio... Som typ alla andra dagar. Funkar inte när man rör sig konstant hela dagarna, haha. Nu ska jag kolla ifall mor vill kolla film eller någonting med mig, för att jag har ingenting att göra och film själv är inte grejen >:

För att jag är på Emmaboda och skiter i allt!


RSS 2.0