HELVETE?!

VAD ÄR DET JAG SER?! HAR DE BÖRJAT MED VIDEOADS PÅ YOUTUBE?! ELLER HAR DE HAFT DET LÄNGE?! VET INTE MEN JAG BLIR ARG?! RÄCKER DET INTE MED DE STÖRANDE REKLAMTEXTERNA OM RYSKAPOSTORDERBRUDAR?! Dör. Jag hatar reklam... Jättemycket... Jag kollar aldrig på tv och jag lämnar rummet när spotify har reklam. Nedrans youtube.

Jag känner mig för pigg, lättroad och galet pepp! 
http://www.youtube.com/watch?v=LCl5uyn5K7k <- SÅDÄR KÄNNER JAG MIG!

OJDÅ

Peppen är megastor! Jag drar om några timmar, 7.40 (TRE TIMMAR KVAR?!) går bussen till Göteborg för att vara exakt (fråga inte varför vi drar så tidigt när festivalbussen går 10.20...) och som varje gång jag måste packa sitter jag här några timmar och har panik... Vad fan ska jag ha med mig?! Öh... Det löser sig. Har en fett stor väska i alla fall som jag ska fylla... Fast sovsäck och sånt kommer ju ta upp typ all plats... Alltså... Åh...

Har i alla fall min mat... För att den tog mor ansvar för annars hade jag säkert gått fem dagar utan att äta. Men hon köpte i alla fall nudlarx8, riskakorx3 och min favorit; måltidsersättningx7. Kommer självklart inte att äta allt det här, då jag är van vid 1-2 måltider per dag, fast då är det när jag inte rör på mig... Men ändå. Jag menar... 18 mål mat på fem dagar? Kommer säkert köpa käk där också, såatteh.

Gör lite ont i mig när jag tänker på hur ful jag kommer vara, haha, ingen plattång, inte möjligthet till att duscha minst en timme om dagen och sova i tält... Plus att det ska regna?! Hahaha, jag kommer vara FIN. Tvivlar på att det hamnar någon bild på bloggen... Eller ne! Aya, det blir fint ändå. 

Det kommer bli bullkamp!!!11one. Åhåhåhåh. 

Tog en jättelång dusch förut bara för att jag kunde, nu ska jag platta håret jättelänge bara för att jag kan... Sedan ska jag borsta tänderna jättelänge bara för att jag kan.

ÖH. Nu måste jag packa och så... Bussen går om fucking tre timmar!

8DD

AAAHHH!!!!
PEPPEN! Jag avlider. Har fortfarande inte börjat packa, hihi, lämnar Trollhättan 07.40 och jag kommer då fan inte ha sovit innan. Mamma har köpt mat som jag kan ha, måltidsersättningar, nudlar och riskakor. Fick 600 kronor av henne så att jag överlever. Åhhhåhåhåhåhåhhå. Gör ont i magen så pepp jag blev nu! Ahh, det sympatiska nervsystemet mördar mig lite. 



CYA LATER! Nu ska jag göra mig i ordning innan jag ska ut, hohohoh.


PÅ ONSDAG

Öhm, chill dag. Kom hem vid halv två, tränade typ en timme och efter det har jag bara suttit och läst en massa skit. Hittade runt 20 skrivblock som antingen är fulla eller halvfulla med randomskit jag skrivit under mina dagar, vilken poet jag är ibland, haha. Jag har insett en jävla massa saker, bland annat hur sjukt mycket bättre jag är nu än förut, att hela min livssituation har förbättrats något enormt, att jag slutat bry mig om en person jag en gång saknade, och min favoritinsikt som jag fick när jag läste igenom mina dagböcker från när jag var liten, varför jag är så känslomässigt handikappad och brutal... Samt vart mitt smått rebelliska beteende kommer ifrån. Kändes ganska bra eftersom att jag nyligen insåg vart mitt kvinnoförnedrande kommer ifrån. 

Jobbigt att jag knappt skriver längre, haha, hur ska jag då lösa mina framtida problem? Eller jo, jag har ju bloggen, men här skriver jag inte direkt öppet eller speciellt personligt. ÖHÖH. 

OJ, när fan blev klockan tio i sex? Tänkte ju somna vid fem idag, haha. Mitt mål är i alla fall att somna innan nio, fast det lär troligtvis inte hända... Vilket betyder att jag kommer vara tvungen att dygna innan Emmaboda, höhö. 
Kom på en till sak. JAG SKA TILL EMMABODA IMORGON. Eh.
Jag har ingen jävla aning om vad jag ska ha med mig och öh... jag är så oförberedd man kan bli men... men... det kommer att bli sjukt awesome!

Nu ska jag fortsätta läsa lite. HÖHÖ. Komma ihåg lite saker jag glömt, saker jag inte är säker på ifall jag vill veta eller inte.



Kol moden

Öh, jag vet inte. Jobbig dag. Varit på kasst humör sedan jag vaknade. 
Menöh... Var i alla fall och såg Eclipse på bio, boken är bättre, det blir en helt annan grej osv. Men kan inte påstå att den var dålig, den var mycket bättre än New Moon. Började asgarva när de hade översatt någonting till "kors". Det var fult. Det har regnat hela dagen och varit skitkallt. Det ska tydligen regna typ hela Emmaboda också, i och för sig litar jag inte på väderprognoser, meneh, det ser fan inte ljust ut. 

Uhm... Vet inte, orkar inte. Är sjuk och trött.

Tror att jag spenderat minst tre timmar sammanlagt idag på att bara stirra på mig själv i spegeln, låhl. Det var jättespännande, inte. 

Jag hatar regn och pissväder kan förstöra en dag så jävla mycket. Blir deprimerad... och om denna vintern blir likadan som den förra kommer jag bli deprimerad på riktigt och inte lämna hemmet tills den är slut. Kommer ligga i min säng i flera månader, gå i ide, som en björn. Fersure.


Fint vykort jag skickade till Angelica när jag var liten, höhö. Saknar henne för övrigt. Att ligga på hennes golv och halsa cola zero eller dra brutala skämt som alla andra skulle döma mig för.
"NOS HRNINGAR"
Tänkte stryka över adressen men orkade inte när jag kom på att hon inte bor där längre, HÖHÖ.

It's contagious


Tror ni jag har lite tråkigt eller? Hittade en thailändsk pyjamas som pappa köpte till mig i Thailand när jag var liten. Vet inte riktigt hur han tänkte så den passar nu om den inte är lite för stor, och jag har växt runt 50cm sedan dess, haha. Kan ju inte påstå att den inte är fett mysig. Nattofsen är förövrigt självklart på! 



Det är först nu jag inser vad klockan är, jag mår inte alls bra. Har inte gjort det på ett antal nätter nu. Jag känner mig förvirrad och besviken. Jag har försökt förneka det i och med att jag inte vill må dåligt, jag vill inte vara svag. Men öh. Nej. Cool jag är som tar upp sånthär på bloggen ya0. Men ingen jag kan prata med är vaken och jag vill bara skriva av mig. Nu under nattid har jag för mycket tid att reflektera. Plus att det är mindre än en månad kvar till att skolan börjar, jag är inte alls redo. Jag får ont i magen bara jag tänker på den. Jag vill inte. Bara tanken av att ens behöva sätta en fot på måg igen får mig illamående. Bläh... Känns ärligt talat som att ifall jag inte byter skola, vilket jag kan ifall jag bara skulle orka pendla ensam, så kommer jag att ge upp och hoppa av. Men jag får försöka i alla fall. Bleh, nu ska jag kolla på scrubs så att jag slipper tänka.

Some day we'll rise from the ashes
Together, hand in hand like nothing ever changed
Just tell me when you're ready babe.

.


Haven't had a dream in a long time

Fortfarande hos pappa, heheh, ligger i min säng och lyssnar på musik... Funderar på att förflytta mig till min systers rum där min stationära dator står och lyssna på musik där istället för att hörlurarna är hundra gånger bättre än på minipc'n, hehe. Ska om någon timme dra mig mot staden och därefter drar jag mig mot Filippa igen. HÖHÖ.

Egentligen känner jag för att bara ligga i sängen resten av dagen, men jag vet att jag kommer att må bättre om jag kommer ut lite. Uhuh.



There's a time for us all and I think yours is beat.

Jag mår illa. Är utmattad. Det svartnar konstant framför ögonen. Men jag lever så jag ska inte klaga... Fast jag borde faktiskt sova snart... Eller hade gjort det om jag kunnat.

Varit rastlös som fan denna afton. Inte haft någonting att göra sedan jag kom hem, roade mig en stund med att prova kläder som jag bar när jag var 13, haha, först nu jag insett hur mycket jag växt på längden, och är glad att jag inte bar speciellt tighta kläder när jag var ung, då hade jag inte haft någonting att göra ikväll. Jag minns att jag när jag vägde som minst -07 vägde runt 35 kilo, haha, sjukt, fast jag var ganska kort. Att jag fortfarande fick på mig kläderna efter dagens chock på vågen kändes väldigt bra för att vara ärlig. I och för sig är det en chock varje gång jag väger mig då jag gör det extremt sällan. Hähä.

Aya, när jag tröttnat på mina kläder har jag kollat igenom i stort sett alla mina gamla saker. Saknar de gamla tiderna lite grand, fast ändå inte alls. Det låter konstigt jag vet, men det är sant. Jag har det mycket bättre nu, men det var vissa saker då som jag aldrig kommer att få tillbaka och grejer som jag aldrig mer kommer att få uppleva.

Förövrigt är anledningen till att det inte blir någon bild är för att den här datorn inte har bluetooth och öh... ah, enbart därför.

Förövrigt VILL JAG SOVA. Men inte en chans att det kommer hända innan sex på morgonen. Möh, wish me luck.

Kollade i spegeln och där stod en val.

Tältade aldrig, hihi. Men vi var hos Filippa i alla fall, somnade runt halv elva på dagen, vaknade vid två, drog till far, duschade och åt, sedan tillbaka till Filippa och chillade med vännerna mina. Mhm. Pappa kom och hämtade mig igen och nu ska jag sova hos honom för första gången på flera månader... Det känns konstigt... Väldigt konstigt. Men det gick inga bussar och så... Dessutom vill jag umgås med min bror, måste ju passa på innan han växt upp och formats efter samhällets normer. Tycker att alla ska tänka så fritt som man gör när man är barn.

Aya, nu sitter jag med en minipc och tangenterna är verkligen extremt små så att jag klarar knappt av att skriva. Bläh.

När hände det? När släppte jag kontrollen?
Varför? Jag äcklas.
Jag måste tillbaka. 
En strävan mot perfektion.
Siffror ljuger inte.
Varför lyssnar jag på folk som är ute efter att jag ska misslyckas?

TÄLT

Nu ska jag dra till Filippa och tälta i hennes trädgård med Meijer och Agumm. Först tänkte vi bara ta första bussen vi såg och tälta där vi hamnar, men så blev det inte eftersom att det kändes lite för sent... Hahah! Men det blir fint. Uppvärmning inför Emmaboda? Kanske, mhm. Men vi ses! 

HC? Hell yeah... Eller vah? HAHA

Ska åka buss med liggunderlag och tält, haha, fult... Men jag överlever nog... Förhoppningsvis... 
Hej socialfobi.

Rastlös :(

Är jag rastlös eller är jag rastlös? Vad tror ni? 
Det SJUKT. Dör lite. Vill bara ut och springa men känner på mig att jag hade tröttnat ganska snart och det hade slutat med att jag hade suttit och rökt mina sista cigg och sedan traskat hem igen. Så det är nog ingen bra idé.

Fick nyss för mig att träna efter att först ha räknat matte, tröttnat på det, sedan klarat det spelet som är länkat längst ner i inlägget. Jag tränade i fem minuter på min asballa lite halvdammiga träningscykel som så fint står i mitt lilla rum... Sedan insåg jag att det är over 900 grader här även om jag för en gångs skull vågat öppna fönstret här inne trots alla otrevligheter som har en tendens till att leta sig in till mig såhär under sommartider. Det slutade i alla fall med att jag sitter här och äter isglass samt dricker iste. 

Behöver verkligen någonting att sysselsätta mig med på nätterna som inte gör mig rastlös. Den som föreslår att jag ska se på film slår jag... Det finns inget värre än att se på film när man är rastlös. Kanske ska städa mitt rum? Jag vet att det ibland låter som att jag gör det ganska ofta... Men det är alltid lika stökigt, kan bero på att jag aldrig orkar ställa saker där de ska vara utan bara slänger skiten på golvet och väntar tills jag får för mig att städa. Just nu ligger till exempel alla mina kläder fint på golvet, samt en bunt hårprodukter och grymt mycket annat... Trots att det bara var någon dag sedan jag städade sist. Hm. 

Rörigt inlägg 0f d00m! 


Har säkert laddat upp bilden innan, men den är rålig. Börjar få brist på bilder som är bloggvänliga. Huehue, hade alla haft samma elaka humor som mig hade det inte varit några problem >:


ROLIGT SPEL SOM JAG HAR KLARAT!!!11one

EMMABODAAAH!

AAAHHH!! Kom precis på hur galet pepp jag är på Emmabodafestivalen! 
Innan jag bestämde mig f0 real för att åka trodde jag aldrig att jag skulle bli riktigt pepp, med tanke på att jag inte lyssnar på så många av banden eller så... Men nu när jag sitter här med biljetter och grejer så inser jag hur awesome det kommer bli. Pepp! Kan inte bli annat än bra. Jag har inget tält eller någonting som behövs what so ever förutom en bra inställning. Fast det löser sig! Är lite spontan ba! 

Svårt att förstå att det bara är en vecka kvar när vi började prata om att dra dit redan i vintras typ. Hohoh. 

Kommer vara ful som fan de sista dagarna, haha, kommer inte kunna platta håret... Kommer skämmas ihjäl lite. Eller nej! För på Emmaboda är jag SVETLANA. Eh.

Det enda som suger är väl att det kommer lite folk från Trollhättan man skulle klara sig utan i och med att jag är helt säker på att jag kommer att skämma ut mig. Men whatever.

Varmt.

Har jättetråkigt.

1. Det första du tvättar i duschen? 
Vet inte, håret eller ansiktet. Höh.

2. Gillar du kaffe? 
Ja, ett liv utan kaffe hade inte varit ett riktigt liv.

3. Hur mår du just NU? 
Fint, lite trött och rastlös men annars är det bra som fan.

4. Vad är sista bokstaven i namnet på killen du älskar? 
Men va? Haha, jag älskar flera killkompisar.

5. Berätta om din senaste dröm. 
Minns inte min senaste, men jag drömde här om natten att en kompis skulle käka thaimat och bad om att få den jordnötter för att hon i drömmen var allergisk. Rolig dröm... Eller inte. 

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna? 
Skulle jag säkert kunna.

7. Vad vill du ha just nu? 
Lite sömn hade fan inte suttit fel... Inte pengar heller.

8. Har du räknat till 1000 någon gång? 
Ja... Ibland har man helt enkelt lite för tråkigt.

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? 
Biter och suger.

10. Använder du smileys? 
Ibland, men mest i sms för att folk tycker att jag är dryg annars.

11. Har du träffat någon kändis? 
Har jag nog, kommer bara inte på någon nu.

12. Gillar du keso? 
Mja, ibland, nu mår jag illa bara jag tänker på det, men det är nog bara för att jag är så mätt.

13. Vilken låt hade du sist i huvud senast? 
Minns inte.

14. Hur många länder har du besökt? 
Danmark, Norge, Tyskland, Ungern, Serbien, Montenegro, Kroatien, Turkiet och säkert några fler som jag åkt igenom när jag bilat till Serbien. 

15. Är dina föräldrar stränga? 
Inte så mycket nu för tiden, men ibland när min mor är på dåligt humör.

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? 
KUNNA skulle jag väl, men jag kommer verkligen aldrig att göra det frivilligt.

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? 
Nej? 

18. Brukar du hyra film? 
Nej.

19. Var kommer du vara på Lördag? 
Troligtvis inte hemma i alla fall. 

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? 
Ja, jag satt ju längst upp ni vet... Därför jag är som jag är ibland.

22. Vad åt du till lunch? 
Åt inte lunch, åt frukost och nattkäk... I och för sig åt jag min frukost vid tre eller något, men ändå.

23. Har du lockigt hår? 
Som fan.

24. När grät du senast? 
Vet faktiskt inte. 

25. Har du gått in i en vägg någon gång? 
Ja.

26. Favoritårstid? 
Sommaren, utan tvekan. 

27. Vem höll du senast i handen? 
Vet inte, har något svagt minne av att jag höll någon aslänge i handen nyligen, men minns inte vem för att jag var antagligen full eller så drömde jag. Haha!

28. Sover du med TVn på? 
Kollar aldrig på tv typ, och verkligen inte i mitt rum.

29. Tycker du att du är gammal? 
Nej, att vara 18-20 nu hade ju inte varit fel.

30. Är du mörkrädd? 
Nej.

31. Gillar du ditt liv just nu? 
Ja. Ganska mycket faktiskt.

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? 
Många gånger, haha, typ hälften av alla gånger jag tänker duscha.

33. Har du bra syn? 
Verkligen inte. Får anstränga mig för att läsa frågorna, delvis för att jag är trött, delvis för att jag ser äckligt dåligt.

34. Var är dina föräldrar just nu? 
Mor är i rummet bredvid och far är väl hemma hos sig eller något.

35. Vad har du på dig just nu? 
Trosor. Det är varmt, mkey. Ska snart dra på mig en t-shirt.

36. Vad var det senaste du köpte? 
Ingen aning faktiskt, mina pengar tog slut för ett par dagar sedan.

37. Hatar du mer än 3 personer? 
Verkligen.

38. Använder du sushipinnar? 
Äter aldrig sushi och vet inte vad man skulle använda de till annars, så nej.

40. Äger du ett vapen? 
Nej. 

41. Gillar du ditt hår? 
Nej. Ibland vill jag bara raka av det och skaffa peruk.  

42. Gillar du dig själv? 
Ja, ohja. 

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? 
Mor, för att jag bor hos henne mest.

44. Hur ofta använder du MSN? 
Öhm... Jag är inloggad hela tiden när jag sitter vid datorn, men jag använder det inte sådär överdrivet mycket. Mest för att jag blockat typ 90% av mina kontakter för att jag helt enkelt inte orkar skriva med folk.


Blev inget partay hos Möller, i och med att typ ingen hade alkohol, så vi chillade istället. Så jag tog sista bussen hem, vid elva (vänersborg låhl). Annars hade jag fått vänta till fyra och det hade jag inte orkat ifall det inte var partey eller ifall jag inte hade varit så extremt trött. Vill sova, men jag kan inte. Vill kolla på någon dålig serie tills jag somnar men datorn blir överhettad, haha. Den är redan så varm att man knappt kan ta i den. Måste laga fläkten någon dag, fast vet inte hur man gör och vet inte ifall det är så bra ifall jag försöker själv... Eh.

Vill somna innan måsarna kommer och jävlas.

CYA

Tja! Jag är trött. Måsarna höll mig vaken extremt länge. Övervägde seriöst ett tag att typ gå ner till källaren och sova... Men sedan hittade jag efter en lång stunds letande ett par öronproppar. Haha.

Vaknade, ville somna om, men insåg att klockan var halv tre och att jag hade saker att göra så det gick inte. Men sedan visade sig att jag inte alls skulle göra dessa saker och att det var fullkomligt onödigt att jag vaknade då. Hehe, men skitsam. Ikväll blir det party hos Möller, fint, har dock ingen alkohol så jag får nog köra nyktert ikväll. Kan faktiskt behövas... Fast ändå inte, HAHA! Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning lite, klä på mig och så. 
Vi ses!

Mås

JAG FÅR CPRYCK PÅ FISKMÅSARNA JAG KOMMER ATT SKJUTA MIG SJÄLV SNART. DÖR.
Borde sova, men jag är inte trött och FÖWELMRÖWELMR FISKMÅSAR SKRIKER UTANFÖR MITT FÖNSTER... MILJONTALS. ÄRLIGT. DE SKRIKER JÄTTEHÖGT. KÄFTEN JÄVLA CPMÅSAR OCH FÖRSVINN FRÅN MIN GÅRD JAG TÄNKER FLYTTA NÅGONSTANS SOM INTE ÄR SÅ NÄRA KANALEN.

Blir arg... De tystnar i sådär två sekunder så tror man att de ska sluta hålla på MEN ICKE. Det låter typ som att det är krig här utanför eller liknande. FÖRSVINN.



Snart kommer min hjärna att börja blöda av frustration. Kommer att se ut lite såhär:

Bara att jag kommer skrika också.

Det här är värre än när min granne försökte lära sig spela trumpet... Nästan.

Borta.



Osminkad. Klippte av allt hår typ.

Turn me on with your electric feel.

Men tjena. Jag är sleten som fan, jag mår illa och är helt slutkörd.
Körde småhårt igår också, öh, vet inte riktigt vad jag gjorde, var hos Cornelia ett par timmar först, sedan drog vi till stan för att kolla på fyverkerierna i några minuter och öhm... var lite på Villa Stranna (fult), träffade lite folk i stan och så. Sedan drog vi till Cörnelia igen och chilla, kolla film m.m. i och för sig somnade jag under båda filmerna, hahaha, jag var trött och full. Mkey.

Sedan jag kom hem idag har jag bara legat och dött lite. Verkligen. Druckit hur jävla mycket pepsi som helst och sett på scrubs i soffan. Öh. Nu ska jag fortsätta dö lite, återvänder kanske.



Insåg precis att ifall jag är såhär schleten efter fallens dagar lär jag vara halvdöd efter Emmaboda. Haha, men det blir fint.

TOUCH IT!

Men tja! Måste säga att gårdagen var roligare, var inte alls lika pepp idag, kanske för att jag drack mer igår, haha! 




Ingen av bilderna är seriösa, häh. Men dudes, jag är pepp på imorgon också! Jag kör ba! Partey tre dagar i rad, lite sur över att jag drog hem så tidigt, kom hem ganska nyss men ändå! Fast jag var tvungen, varför orkar jag inte dra här. 

Mja, vad hände egentligen ikväll? Inte mycket alls, vi chillade med livet och självklart hamnade vi till slut i butlers tält igen för att återigen lyssna på Emil och hans band, haha!


Touch it! 
och chilla lite med livet.

Hejsan!

Bilder från igår, orkar verkligen inte redigera, så ni får charmiga, fula, vackra, kvalitétsbilder tagna med min coola mobil. Men nu är det dags att göra sig redo för kvällens utgång. Vi ses?






I can jive, I can jive.

Men tja! Kom precis hem, mor är inte glader men det är jag! Hahahah. Imorgon kommer dock vara bättre. Gööött! 

Kvällen har varit fett random, förfest hos Agumm, sedan blev det stan, partay i butlers öltält en stund (trots deras 20-årsgräns), sedan chilla lite i stan och ah... Det var fint, pepp på imorgon fast att jag känner på mig att jag kommer vara fett bakfull. Haha :( Skitsam känner jag dårå, bilder kommer nog imorgon ifall jag hittar sladden från mobilen till datorn, eller ett av mina minneskort som passar till mobilen, ahah :(

Ses i vimlet fölk!

Nu ska jag göra något pinigt! HAHA, ordet pinigt... Alltså, jag ska faktiskt inte göra något pinsamt, ville egentligen bara ha en anledning till att använda ordet. Hihi. 

BTW! Enligt klockan fyller Angelica år idag! GRATZ BABE! Trots att jag hatarey lite för att du inte är i Trollhättan nu, fallens dagar utan dig känns inte lika bra som det hade kunnat kännas.

HÄJ!

Öh, tillbringade kvällen i stan igår, fick lära mig lite om krukkunskap och hur pinsamt det är med folk som dansar i öltält. Sedan när klockan hade tickat en stund bar det av till Björndalen för att sova hos Meijer, fint. 

Snart ska jag bege mig ner till stan igen, träffa lite fint folk och därefter blir det lite förfest... Efter det har jag verkligen ingen aning om vad som händer, men någonting kommer att hända, det är jag övertygad om. Det är faktiskt fallens dagar!



Don't forget what it really means to...

Vaknade först fett tidigt, men insåg att det spöregnade och kände att jag lika gärna kunde somna om. Så sov till två, det spöregnade i och för sig även då men kunde omöjligt somna om. Hihi. 

Jag gillar livet för tillfället, även om det just nu inte finns något speciellt att gilla. Men jag har lov och det är ingenting som krånglar at the moment, så mja. Fint. 

Nu funderar jag på att städa mitt rum, det ser ut som fan, rly. Kanske träna lite innan, eller efter. Hm. Vet inte, men först ska jag dricka upp min pepsi och chilla lite med livet. Ikväll blir det nog stan. Puss :*

Wonderful, mhm.

Hemmaaa, har sovit en timme på snart 40 timmar. VÄRT, eller ne :(

Kom hem vid fem efter en inte allt för bekväm resa, hade inte sovit någonting, men lyckades faktiskt somna en timme på flyget. Somnade med huvudet på mina händer, så när jag vaknade hade de domnat bort helt och nyvaken och helt borta som jag var fick jag panik och trodde typ att mina händer hade avlidit i och med att jag inte kunde röra på dem. Hahah, det var obehagligt, men så fort jag vaknade till på riktigt förstod jag.

När jag kom hem duschade jag och så (SKÖNT ATT DUSCHA HEMMA), drog till stan och träffade de bästa, wonderful, mhm. Sedan gick vi till strömslund, och inte bara till strömslund, utan längst fucking in i strömslund, var hos PG en stund och chillade och drog sedan hem. Mhm, älskar att vi troligtvis spenderade mer tid på att gå dit och tillbaka än den tiden vi faktiskt var där, haha! Jag har ont i mina fötter och ben. Men det gör ingenting. Hihi.

Fast Serbien är faktiskt är ganska bra land om man tänker efter, ifall jag och mina vänner hade bott där hade vi haft så jävla roligt, då det finns miljoner med caféer som har öppet om nätterna, man kan köpa öl var fan man vill, man kan köpa cigg och röka inomhus (till och med i skolorna, så länge det inte är i klassrummen), folk är ute mycket mer. Synd bara att de flesta är jävligt fula, i alla fall killarna... Fast i stort sett alla ungdomar är smala och det var otroligt grymt då jag ofrivilligt äcklas något enormt av feta människor. Har någon form av fettfobi :(


"Ursäkta, men vi var före dig i kön"
"Jag har stått här... framför dig, i typ... TJUGO MINUTER, KVINNA!"  / Lite flygplatsrage från min sida.



:*

Har packat och allt är COOLIO, om flyget inte är försenat eller om något annat dumt händer så är jag i Sverige vid fyratiden imorgon :D AWESOME. 

Det har faktiskt inte varit så illa som det kunde ha varit här, jag har shoppat fett mycket och vilat ut, kommit bort från allt och fått lite perspektiv på saker och ting. Det som har varit jobbigt är att jag saknat mina vänner väldigt mycket, har missat en massa roligheter i Sverige och det som har varit allra jobbigast, att jag inte haft ett eget rum så har nästan aldrig varit ensam vilket är något jag funnit oerhört jobbigt. Idag gick jag ut på en promenad i typ en timme ensam bara för att jag ville komma bort från all skit. Meneh. 

Hahahah, något roligt hände precis så jag kan inte riktigt vara seriös. Har skrattat i typ en kvart. 

Idag gick jag upp tidigt, drog till stan, shoppade upp mina sista pengar, har varit hos far och sagt hejdå till alla där och nu är jag här, ska kolla lite på Two and a half men en stund och hoppas att jag kanske somnar innan jag ska upp 04.10 (hahah, har nog inte somnat innan 04.10 sedan jag gick i skolan men w/e) får väl sova på bussen eller något.

Brb, skratta lite. 


Haha, aya, smsar de jag har i min kontaktlista på min nya mobil dirr när jag är i Sverige och alla coola människor bör fika med mig imorgon kväll. Hihi :>


Hallåälläh

Tja, har inte riktigt bestämt mig angående det jag skrev i tidigare inlägg. Känns så jobbigt att byta blogg när jag haft den här i två och ett halvt år, hehe, jag älskar den. Jag får väl helt enkelt vara lite mer försiktig med vad jag skriver, haha. Aya.

Gissa vad jag har gjort! Någonting som går helt emot mina principer! Helt otroligt!!!11one
Jag, Cassandra Winner, har köpt en touchmobil! Seriöst. Jag, som i stort sett inte gör någonting annat än att klaga på touch och går runt och säger att jag aldrig skulle skaffa en, HAHAHA. Ärligt. Men aya, behövde verkligen en mobil och de som inte hade touch SÖG eller så var de sådana man fäller upp som går sönder dirr... Eller Sony Ericsson... Aldrig Sony Ericsson... Höhö. Aya, blev en Samsung S5230, helt okej faktiskt. Var en av de enda som hade svenskt t9, såatteh. 

Har egentligen inte tid att blogga nu, but I'll be back!

.

Fel personer har hittat min blogg så mja, kanske byter domän eller något. Får se hur jag gör. Peace.

I see a cat doing the catwalk towards me, so I run.

Hähäh, gillar det här... att inte göra någonting alls. Har solat lite idag, annars har jag inte gjort ett piss. Gatt. 
Haha, det här med att jag ska äta regelbundet funkar inte direkt... Jag äter ingenting om dagarna och sedan jättemycket på kvällen. Värmens fel. Vem fan kan äta när det är over 9000 grader?! 

Btw, har ni någonsin lyssnat på musik, och tyckt att den varit så bra att ni får ont i magen. Så ont att ni inte ens kan fortsätta lyssna? Det har hänt mig ett flertal gånger det senaste. Haha, det är ganska jobbigt, för att jag vill ju lyssna på bra musik, jobbigt att den är FÖR bra bara!

Aya, nu ska jag fortsätta att inte göra någonting, hehe. Eller kanske ta en promenad, börjar bli ganska rastlös.

Här får ni lite bilder på mina balla halvsyskon.

8D

Hehehe, jag fick min öl till slut, på stranden, i solen, med lite cigg. Det var väldigt värt! Fast vad jag inte tänkte på var hur kissnödig jag blir när jag dricker öl, så på vägen hem i bilen trodde jag att jag skulle dö lite >: Meneh, det gick bra till slut I guess. När jag kom hem till mor väntade grillat och tårta! Great när man inte ätit på hela dagen, ehehe :D

Fått ännu fler myggbett för övrigt, ser förjävligt ut, verkligen.

Nu är jag hur jävla trött som helst eftersom att jag blev väckt grymt mycket tidigare än önskat. Kanske ska ta en powernap eller något. Hehehehe.

HEHE balkanbeach

Haha, i natt drömde jag att jag kom helt ofixad till måg första dagen i tvåan, jag var även förkyld och jätteäcklig. Hemsk dröm. 

Sedan vaknade jag i en uppblåsbar säng som inte alls var särskilt uppblåst när jag vaknade, det första jag gjorde var att starta plattången. Haha :(

Nu ska jag ut och chilla lite i balkansolen... eller i vår bil med nylagad AC, fast sedan blir det beach 2010! Min beach 2010-kropp existerar inte i och med att jag satsar på typ... beach 2013 eller liknande istället... Men nu är jag i Balkan, så vem bryr sig?

Öl

Jag har väl i min fulla rätt att dricka öl?!... Eller har jag det? 
När vi är här i huset får inte ens far dricka öl, för att tydligen så är hans familj religiös och emot alkohol, därmed skulle det vara respektlöst eller något. Wääll, jag är sugen på öl. Får se om det blir någon imorgon eller något.  
Haha, fast nu bad jag min bror hämta en öl till mig... får se om han lyckas "JAG SKA HÄMTA EN ÖL TILL DIG" - diskret...

För övrigt så sover jag hos far ikväll igen, för att imorgon ska vi till Novi Sad och chilla lite på stranden, hehe.

Nu har det gått typ tio minuter och min bror har inte kommit tillbaka med någon öl, in fact, så har han inte kommit tillbaka alls. Tönt. 

... Nu hörde jag ett "MAMMA, MAMMA, VET DU VAD CASSANDRA OCH SAMANTHA VILL HA?! DE VILL HA ÖL!"

Hey bitches!

Tja bitches. Idag har jag solat för första gången sedan jag kom hit... Då det är första dagen då det inte är molnigt. Herrejävlar vad varmt det är, helt galet! Suger även att jag typ bara blir brun på armarna då det är där jag har bäst pigment, hahahah, fult. Men att käka isglass i solen med skön musik och tänka på hur mycket bättre det är än det är som i vintras är ju faktiskt inte fel. Kom egentligen bara in för att dricka lite vatten, hämta en till isglass och ladda min mp3 lite, grannarna lyssnar på dålig balkanmusik jättehögt och det går knappt att vistas på vår gård utan hörlurar. Haha, ska se ifall mor kan be dem sänka, hon stör sig faktiskt lika mycket som jag gör. Aya, cya bitches, nu ska jag ut igen!

Btw, jag har ca. en miljon myggbett eller något... Fick åtta stycken i natt när jag sov. Värt. Ser ut som att jag har fått röda hund eller något.

Tristess.

God kväll peoples! 
Jag har jättetråkigt :(
Men kvällen har varit bra, varit lite i stan och chillat lite med min syssling. Blir inget disco, som inte alls var ett disco utan bara en nattklubb bara att de säger så, på lördag. Det var inte 100% säkert att jag skulle komma in och jag pallar inte chansa. 

Jag vill hem till Sverige och partayya nununununu! :(
Saknar Stencoolgänget & co... Faggots.
Aya, när jag kommer hem igen är det nästan fallens dagar och det lär förhoppningsvis bli kul. Sedan blir det Emmabodafestivalen vilket jag är extremt pepp på! Gah. Tiden borde gå snabbare.


Cya soon blog!

Btw, till alla er som vill att jag köper med mig cigg till er. Alltså, jag hade mer än gärna gjort det ifall det inte är så att jag inte vet hur jag ska få med det till Sverige, jag delar väska med min mor så vet inte hur mycket jag kan få med mig. Ska se ifall min syster kan ta med sig en del då hon åker bil med pappa, men det är tveksamt ifall jag kan få med till alla mina rökarvänner.

Kvinnor som gnäller, män som agerar.

Pappa har fortfarande inte kommit och jag börjar bli smått rastlös. Huehue :(




Luftfuktigheten mördar mitt hår. Chillar lite med mina coola småsyskon (de verkligen älskar faktumet att min dator har cam). Dricker lite kaffe... Osminkad.
Kaffet här är förjävligt btw, alltså, verkligen... De har i stort sett bara kokkaffe här, och så smakar det typ surt och sött på samma gång... och så är det tjock... Smakar lite som jag skulle tro att maskinolja smakar, ser typ ut som det också. Men vi har hittat lite bryggkaffe i någon affär, svindyrt, men vad gör man inte för lite normalt kaffe?

Ikvällers ska jag till stan med min syssling, nice. Hon kan engelska, awezum. Eller det kan i stort sett alla ungdomar här, men nästan inga vuxna eller folk som är 25+ eftersom att många av de inte lärde sig det i skolan.

Hello Cassandra, do you speak Српски?


"Vafan... No, dear facebook, I don't speak JFÖAMSLÖDKFMW" :(



God morgon peepz, okej, inte för att det är morgon men. Min bror hälsar "trestjärting"... han menar tvestjärt skulle jag tro... eller någonting. 




Hahah, jag och Mathias tog lite fina bilder. Han tvingade mig ta minst fyra stycken i varje färg. Ful som satan är jag nu... Äcklig morgonfrill och inget smink. Fint. Väntar på att pappa ska komma tillbaka så att han kan köra mig till mor.

På andra sidan bron

HEJ JAG HAR INTERNET JAG ÄR GLAD. Eller vah?
Åkte till far bara för att han har internet, och för att jag får 500 spänn... eh, fast det är bara en som kan vara uppkopplad åt gången så det är lite krig om internettiderna, men eftersom att jag inte varit inne sedan jag varit inne sedan jag var i Sverige kände jag att det var dags... Vi skulle fått internet där jag bor med mor i måndags men eh, det går inte riktigt som det ska. 



^ Så roligt hade jag på flygplatsen när flyget var försenat i två timmar... 
Flygresan var förövrigt hemsk, det satt en jättetjock norsk kvinna bakom mig med en unge i knät som sparkade hela resan... Jag satt och svor i två timmar... 



Även om tiden här inte varit hemsk så vill jag inget annat än att åka tillbaka till Sverige nu, det känns som att jag har varit borta i en evighet. Dör lite. Aya, kan i alla fall köpa billig cigg, Marlboro för 15kr och Pall Mall för 10kr, funkar vääldigt bra för mig. Min syster går ut med mig när jag ska röka och så, fint.

Vädret är inte ens bra... Det är äckligt varmt men nästan inte soligt alls, jättemycket moln. Plus att det är sjukt fuktigt i luften så att mitt hår bitchar som fan, kan inte göra någonting alls med det, så att jag har gett upp lite. Går runt ofixad hälften av tiden för att jag helt enkelt inte orkar bry mig, kommer ändå inte träffa någon av dessa personer igen.

Hahahah, gissa vad jag ska göra på lördag? Ska på 18+ disco med min syssling, jag dör. Disco är inte riktigt min grej, men jag är inte så seriös och eftersom att jag inte har något festligare för mig denna lördagskväll tänkte jag att varför inte? När hon ändå frågade liksom.

Annars går jag mest runt och känner mig som rich bitch_16 eftersom att mor köper mig allt jag pekar på. Är lite sadface över att mitt snus inte kommer räcka som jag vill att det ska räcka och jag vill hem nu! Har redan missat sjukt mycket roligheter och jag tycker att det räcker med det nu.


BTW, den 14de när jag kommer hem tänkte jag dra ihop en fika på kvällen, som en liten återträff. Alla som vill får joina... Nästan. Alla mina vänner får joina i alla fall! CYA PEEPZ! Lär bli mer uppdateringar då jag troligtvis har internet hela natten. LÅNGT INLÄGG men det fick bli så eftersom att jag inte skrivit på så länge. POOS :*

Byebye Sweden

Gah, mitt nervsystem dödar mig. Jag kan inte slappna av och det känns som att jag kommer sprängas.
Bläh, nu måste jag gå.

Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick



Åter ett inlägg om ingenting. Hahah, men jag är rastlös, mkey. Dessutom känner jag mig äckligt överkänslig at the moment, jobbigt. Önskar nästan att det här var en av de stunderna jag tror att jag inte kan känna känslor över huvud taget. Jag vill sova bort den här natten, men jag kan inte, kan inte heller kolla på någon dålig serie eftersom att jag omöjligt kan hålla mig koncentrerad på något.

Kaffet är slut och ljuset är nästan nedbrunnet, och inget mer snus för Cassandra ikväll i och med att jag måste snåla ifall det ska räcka tills jag är i Sverige igen. 

Nu är det mindre än tolv timmar tills jag åker. Usch. 
Funderar på att klippa mig nu...

Balladen om konsekvenser

Ni gillar när jag bloggar för mycket, mkey! 
Eheh, det är väl bra att jag uppdaterar massa nu ifall jag kommer vara utan internet i tolv dagar? 



Jag chillar stenhårt. Ligger och spelar gitarr (för första gången på en evighet, om man inte räknar med igår kväll på fyllan) samt dricker snabbkaffe. Ska upp åtta imorgon och ta bussen till Göteborg, låter inte lockande alls för att vara ärlig, men jag gillar att flyga så det kommer bli lite roligt i alla fall.

Insåg förut hur mycket jag gått upp i vikt den senaste veckan, bläh. Bara för att jag inte kan hålla mitt ätande på en jämn nivå, antingen äter jag så mycket att det inte är sant eller ingenting alls. Seh, ska börja äta regelbundet, börjar i övermorgon eftersom att jag inte kommer kunna äta förrän imorgon kväll. Kan typ inte äta när jag reser.

Tror att jag dygnar i natt för övrigt, min ångest kommer inte låta mig att slappna av i natt vilket som, i stort sett ingen idé att jag försöker. Även om jag sov jättedåligt i natt... Mh. Bajs.

Pressure

Jag har sådan reseångest att jag vill spy. 
Mår så dåligt att jag inte ens kan äta upp min paj, och då vet ni som känner mig att det är jävligt illa.

Bläh, jag vill verkligen inte åka... Jag kan inte ens språket, jag och min mor kommer inte överens alls så att spendera tolv dagar i streck med henne kommer inte bli någon höjdare, speciellt inte när jag kommer att känna press från alla möjliga håll, kommer att vara tvungen att träffa så mycket folk jag inte vill träffa. De tror att jag är duktig, att jag är fin och att jag är snäll. Allt det där jag inte är och som jag inte vill vara. Jag kommer inte orka anstränga mig till att vara trevligare än jag är i vanliga fall, folk kommer att bli besvikna på mig. De har väntat i tre år nu och deras förväntningar är höga. Orkar inte. Jag är inte den jag en gång var, och det är jag alltid glad över... Förutom nu. 

Jag kommer inte kunna somna i natt, jobbigt då jag ska resa hela dagen imorgon eftersom att jag inte flyger direkt till Serbien utan till Ungern och sedan åker vi buss. Bläh. 

Aya, jag kanske överreagerar eller något, hoppas på att det blir bra i alla fall...

Heido Sverige.

Mitt hår bitchar, har inte fixat det utan jag bara plattade för ett bra tag sedan och jag har legat ner :( 
Hahaha, alltså, jag gillar att ta kort på mig själv som jag kan skratta ut, ser ut som ett kioskmongo på cambilder.

Funderar på att tunna ut det igen... Börjar bli för tjockt... Hehe, plus att det är slitet som fan... Så borde klippa mig... Men alltså, hahah, jag är så jävla dålig på att klippa mig märkte jag sist gång när jag nästan fick hellugg.

Hihi, jag älskar att jag inte börjat packa än när jag åker tidigt imorgon. Älskar att jag bara sitter och chillar framför datorn och planerar att inte ta med mig något förutom datorn, snus, plattång och det jag har på mig imorgon bara för att jag inte orkar packa. Hahahah, jag är sämst på att packa i hela världen. Really. 

Sitter och lyssnar på lite parteymusik och laddar ner tråkiga spel som jag tänker ha som tidsfördriv när jag är nere i balkan, haha, balkangirl_93. 

Insåg nyss att jag inte kommer kunna röka i den utsträckningen jag vill när jag är där nere, känns jävligt jobbigt då jag inte har gått en hel dag utan att röka på över två år. Ehhe... Men jag löser väl det på något sätt, har med mig snus i alla fall (suger att de nästan inte säljer snus utanför norden) 

Mhm, planerar att shoppa som fan där nere ifall de finns snygga kläder och skit. 

Hoppas att jag kommer ha internet där nere, men det är jävligt osäkert, så det blir antagligen tolv dagar utan bloggen, hahah, jag kommer förlora alla mina "kära" läsare ifall jag fortsätter ha uppehåll i bloggen.

.

Galet värre!


Haha, random kväll igår. Chillade hos honken med lite vodka, stan, träffade en kille som hette Björn och engelsmän på backstage sedan drog vi hem till honk igen för lite fyllekäk eftersom att Grillhouse var stängt... Förstår inte, det är  ju nästan aldrig stängt. Gatt! 

Jag är glad för att jag sitter här bredvid en biljett till Emmaboda festivalen som mor köpte igår. Hihi, ikväll bokar jag nog festivalbuss också. Parteyy!

Osäkert det här med London dock, eftersom att jag inte kan ta ut pengar från mitt sparkonto då man måste ha båda föräldrarna med sig och far är inte ens i Sverige. Attans! 

Nu ska jag duscha! Gud vad jag verkligen behöver duscha... Sleten 0f d00m.

Får får inte får, får får lamm.

RSS 2.0