Det var en fredag i april.

Jag har gått och blivit neger. Eller...?
Nej, men jag har blivit brun, känns bra. Jag ser levande ut igen. Dock ser jag mer gråorange ut i min highquality cam... Seh. Nu tänkte jag göra mig i ordning och dra till strandgatan. Tänkte passa på att spana lite efter Rupert Grint (precis som resten av Trollhättan). Haha.

Du gav mig nyckeln till min bur, du sa flyg men inte hur
Så jag provade och föll och golvet sviktade men höll
När jag provade och föll
Mimikry – Jag Ska Hålla Mig Vaken

Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här.

-
Jag är bäst, nästan perfekt.
Det är bara en tidsfråga innan resten av världens befolkning inser det.
-

Fred och kärlek.

På fredag bokar jag Peace & Love. Jag är lycklig!
Jag kommer att se Bob Dylan, The Strokes, Maskinen, Kapten Röd, Nationalteatern, M.I.A, Those Dancing Days, Mimikry, Kings of Leon, The Sounds, Mando Diao, Lykke Li,  Bob Hund, Miss Li, Ziggy Marley, Social Distortion, Timbuktu, Journey (haha) och många fler tillsammans med de jag tycker om mest. Helt otroligt att alla band inte är släppta än. Känner på mig att det kan bli de bästa dagarna i mitt liv. Utan tvekan.



Pepplistan:
Peace & Love 2011

Dr. Sheldon Cooper



Ännu en av mina fiktionella förebilder.

Snygga






Roligt på textkommunikation. Produktiviteten är hög.

A thousand dreams

Har sjukaste ångesten inför att återvända till skolan. Det har känts som sommarlov, jag vill inte tillbaka. Jag vill inte plugga. Jag har runt tjugo uppgifter att göra innan betygsättning. De flesta är ganska stora. Skolan förstör så mycket nu, haha, eftersom att livet känns ju så bra i övrigt. Det är även lite jobbigt att det underbara vädret tänker sluta vara underbart ett tag.

Nu ska jag skriva ett pressmeddelande om Trollhättans befolkningsprognos från förra året. Feels good man! Eller... Nej.

Nico – Venus In Furs

Do or die.

Söta bilder. De två första är från idag, resten från i fredags.









Du är så ful.

Jag känner mig ovanligt bitter nu. Kanske för att jag sitter hemma framför datorn och känner att jag borde plugga medan andra är på krogen. Kul liv... Nej, nu ska jag inte vara sådan, jag har faktiskt haft en trevlig dag i övrigt. Har träffat Jesper och Frida och känt att du är det vår på riktigt, jag frös inte efter att solen gått ner! Jag gick till slussarna! Så det har varit fint ändå.

Har fått tillbaka min kamera nu. Så det kommer nog lite fula bilder senare ikväll när jag orkat lägga över det.

Ge mig musik nu, pronto, dirr!

Letar ny musik såhär på vårkanten. ALLA som ser det här måste skicka mig lite musik. Skicka till min inbox på spotify, ifall ni inte har mig som kontakt på spotify så får ni ta och länka i kommentarsfältet! Jag lyssnar på i princip alla musikgenrer så länge musiken är bra! Så skicka allt ni tycker är bra, spelar ingen roll ifall ni tror att jag redan har hört det eller ifall ni tror att jag inte kommer att tycka om det. Skickaskickaskickanununununu! Genast, pronto, dirr! (eller när ni känner att ni har tid)

Får jag över 200 låtar (där jag tycker att minst 50 är bra) kommer jag att byta bloggdesign till något lite finare. Kommer även att byta header.

Bazinga!

Hemma igen, ganska skönt även om Grundsund var sjukt värt. Klockan sex imorse satt vi på en brygga och allt kändes bara så värt. Jag har återigen kommit fram till hur mycket jag hatar Trollhättan och att jag tänker flytta så snart jag kan... Alltså efter studenten. Jag har insett att jag i stort sett kan flytta vart fan som helst och göra vad fan som helst bara jag kommer härifrån, haha. 

För övrigt gillar jag att jag blir brun så sjukt snabbt. Jackpott i genpoolen. Dock att vi inte kunde sola idag för att det blåste alldeles för mycket. Imorgon kanske?

Bläh, nu är jag sjukt trött då jag bara sovit en timme imorse. Ska kolla lite Big Bang Theory nu. 

Hur vet man att man glömt något om man inte minns det?

Att gilla läget när läget är bra.

Jag tror faktiskt att jag kan säga att den här dagen har varit den bästa på hela året. Vet inte om det tyder på att jag har haft en jävligt bra dag eller att det här året inte riktigt haft några riktigt bra dagar än så länge. Jag har egentligen inte gjort något speciellt idag. Jag har mest legat i solen och känt att livet har sina underbara stunder. Jag har solat och blivit brun, legat och bara filosoferat och jag har umgåtts med människor jag tycker om. Mer än så krävs det nog inte för att jag ska vara lycklig, i alla fall inte när det är precis i början av den riktiga värmen. Sen att det är utanför Trollhättan gör allt ännu bättre.

Jag har inte sminkat mig, plattat håret eller över huvud taget brytt mig om hur jag ser ut sedan jag kom hit och det känns så otroligt skönt. Det som dock känns lite jobbigt är att det verkligen känns som att det är sommarlov då det varit så sjukt varmt och vi bara tagit det lugnt och haft det sådär överdrivet mysigt men att vi måste tillbaka till skolan i sju veckor innan det blir sommar på riktigt. 

Har verkligen insett hur plågsam vintern är men att anledningen till att man över huvud taget orkar ta sig igenom den är dagar som denna. Känner att det kanske var värt det nu... Kanske.

Åh, livet är så underbart just nu... Om man bortser ifrån att jag tänkte plugga lite nu.

Farlig fiskmås.

I fredags hade min käre numera 18-åriga vän Frida kalas. Det var trevligt! Tror jag. Haha! Nej men det var grymt om man bortser från vissa saker. Haha, det blev lite konstigt och jag ville avlida när jag vaknade nästa morgon. Det var ju inte sådär jätteparty att åka bil till kusten bakfull. Bilder kanske kommer, glömde kameran hos Frida, vet inte riktigt vad det är för bilder.

Är för övrigt i Grundsund nu med Cornelia och Filippa, sjukt mysigt. Vi kommer väl hem på tisdag eller något. Det är sol och allt är sådär lagom fint. Det är underbart att inte vara i Trollhättan, att det är vår och att det är lov. Klagar fan inte. 

Nej, om man inte skulle ta och sola lite...

Sveket III: Ett olimiterat beroendet blir limiterat.

Spotify förstörde precis min kväll. Varför? Jo, för att de kommer den första maj att limitera gratiskonton till att bara kunna spela musik tio timmar i månaden och man kommer bara att kunna spela samma låt fem gånger. Hur ska detta gå? Jag har spotify på konstant när jag är hemma. Jag sover med spotify och jag kan inte leva utan det. Jag lyssnar oftast minst tio timmar per dygn. 

Det här betyder att jag helt enkelt måste skaffa Spotify Unlimited, egentligen är de där 49 kronorna extra i månaden inget större problem. Det största problemet är att jag är så jävla arg på Spotify för att de i princip tvingar mig betala genom att de gjort mig såpass beroende av deras tjänst. Så det går lite emot mina principer att betala till dem. Men jag har inte så mycket till val egentligen då jag inte får ha nedladdad musik på skoldatorn och jag vill inte riskera att förlora den då jag känner på mig att det kommer göras stickprov på just min dator då jag hade en ganska negativ attityd till kontraktet för den.

Källa: http://www.spotify.com/se/blog/archives/2011/04/14/upcoming-changes-to-spotify-free-open/

Do I fuck you?



Bör sluta använda meningen "do I know you?"... och en hel del andra meningar. Lär ju uppfattas som värsta horan enligt en del av dessa definitioner. För alla vet ju att allt som står på internet stämmer! Eller...

Fin rubrik.

Produktiviteten flödar! Kanske. Jag har igår kväll och idag pluggat mer än jag gjort sammanlagt sedan senaste matteprovet, ändå var jag inte i skolan idag. Hade ju tänkte att plugga mer ikväll, men självklart får jag världens rackabajsarhuvudvärk. Min hjärna är överhettad. Har även hunnit träffa Jesper under dagen... Egentligen har jag inte alls pluggat så mycket som det låter... Men lite i alla fall. Tror att det är på grund av att de vänner som brukar underhålla mig via skype om kvällarna är bortresta. Haha. 

Nu måste jag skynda mig och skriva klart en sak innan jag spyr av smärta. Känns verkligen som att huvudet exploderar när som helst.


Sexig och ledsen kvinna utan smink i nytvättat hår.

För övrigt har jag kommit fram till att "sliddjur" kan vara den fulaste benämningen för kvinnor.

Livet på solsidan.


Bästa solsidan. Gör skolan lite lättare.

Dock att det ska vara pissväder imorgon. Fast skitungen på bilden drar ju till San Francisco imorgon och lär inte lida av det. Andra skitungar är ju i Norge nu, inte för att vädret lär vara bättre där men det är i alla fall inte Trollhättan. Det kommer att bli en jobbig skolvecka utan mina favoritskitungar.


Catch me.

Satt på balkongen under dagens soltimmar. Det var skönt. Fick lite färg, väldigt lite, men det var så mycket bättre än ingen. Jag är sönderstressad. Insåg snart hur kort tid det är tills betygen sätts i förhållande till hur mycket jag har att göra. Den här veckan kommer jag vara tvungen att plugga på riktigt, vilket jag visserligen säger varje vecka men nu menar jag det. Vill verkligen inte behöva spendera hela lovet på att plugga och vara stressad. 

Det är okej att blunda för verkligheten
När saker är som de är
Men du är så blind att du inte längre ser
Vem du egentligen är
Att du inte förstår att saker inte löser sig
Utan att du anstränger dig
Jag har slutat att bry mig om den du tror att du är
Tills du förstår
Att saker inte längre är som förr

Borde skaffa en väderblogg.

Det har varit vår idag. Det har varit underbart väder idag. Verkligen. Var på strandgatans uteservering förut. Det kändes så jävla sommar. Sen kollade jag SMHI. Nu hatar jag allt.


Nog för att det är SMHI vi talar om, men om det snöar igen så kommer jag att få ett nervöst sammanbrott och få akut melankoli. Fast är lite lugnare efter att ha kollar yr.no som brukar ha lite bättre koll, de säger att det inte ska snöa. Fast att det ska vara pissigt fittväder ett tag framöver... Trodde verkligen att det höll på att vända. Jag borde sluta kolla vädret så ofta, blir ju bara deprimerad.

Det enda jag vill är flytta ifrån det här jävla skitlandet. Funderar på att skita i högskola och allt det där efter gymnasiet och bara fly landet, jobba som bartender i något varmt land och bara leva.

Att blogga.

Jag skriver och jag suddar ut, om och om igen, flera gånger om dagen. Jag tänker och jag ändrar mig. "Det där tycker jag ju inte alls" eller "Nej, det där kan jag ju inte skriva". Ska jag skriva det jag tycker eller det jag vill tycka? Ska jag blir sådär äckligt personlig så att jag får njuta lite av de anonymas framprovocerade hat? Det slutar alltid med att jag kladdar ner något opersonligt, irrelevant och tråkigt lite snabbt för att jag inte riktigt kan bestämma mig. Jag skriver något för att det känns som att jag måste, ibland för att jag vill skriva av mig, men jag får ju sällan känslan av att ha avreagerat mig när jag aldrig kan skriva hela sanningen. Det är inte det att jag inte kan stå för mina åsikter, det är bara att jag inte alltid riktigt vet vad jag tycker. Dessutom gillar jag inte när det blir för personligt, inte när det är tydligt vad det gäller i alla fall, inte när det handlar om människor omkring mig.

Egentligen vill jag inte ens att folk läser. Jag har många gånger funderat på att sluta blogga. Just för att jag ändå inte "kan" blogga så som jag vill. Det som håller mig kvar är nöjet av att läsa gamla inlägg, jag får insikt i hur jag utvecklats och vad jag har kvar att utveckla. Även om jag inte skriver så minns jag själv allt när jag läser. Jag skulle ju kunna sätta lösenord på bloggen och göra den helt privat. Men jag skulle aldrig skriva då. Jag är nog ganska nöjd som det är nu när jag tänker efter.

De senaste dagarna har gått ut på att jag suttit hemma och filosoferat. För utmattad för att göra något. Lyssnat på skön musik. Känt mig kreativ men för arg och nedstämd för att vara produktiv. Jag är ganska glad på dagarna, men så fort solen går ner och jag är hemma försvinner det. Hade historia idag, nu när vi har datorer kan vi ju jobba i princip var vi vill. Vi la oss i solen, satte på lite skön musik, stängde ögonen med en cigg i munnen och låtsades att vi låg på en strand. Solen brände mot min numera likbleka hud som präglats av vinterns kalla och mörka dagar. Det var det bästa på länge, sorgligt nog. Just nu vill jag bara ha sommar. Sommarlov och festival. Värme. Det är i alla fall påsklov snart, då ska jag iväg från den här skitstaden med folk jag tycker om i ett par dagar så att jag kan få andas lite. 

"Leave the bourbon on the shelf.
And I'll drink it by myself.
And I never liked your hair or those people that you lie with
but I'm not satisfied"
The Killers – Leave The Bourbon On The Shelf

Why trust anything that bleeds for five days and doesn't die?

^Cornelia föds.

Hejsan hoppsan. Målet med dagen var att råplugga. Jag pluggade lite hos Cornelia men glömde spara. Hade även skrivning imorse, har en väldans ångest över att jag misslyckades med uppgiften. Råkade skriva något som kunde liknas med en lång krönika istället för en debattartikel, som typ varje gång. Nu blir det The Big Bang Theory tills jag somnar och förhoppningsvis drömmer om Sheldon. 


Jag önskar att dina smygnarcissistiska tankar stämde.
Att allt är på grund av dig. Men du har fel. Det är så mycket mer.
Det är så mycket större och mer betydelsefullt...
Mer än vad du någonsin kommer att vara.

HÄJ.

Hej, nu har jag skoldator. Känns bra. Hejdå.


Försvinn.

Det har varit en ganska händelselös helg. I fredags låg jag hemma och gnällde över att jag inte var 18, igår gjorde jag i princip samma sak bara att jag hade vänner här och hade det för det mesta ganska trevligt.

Imorse vaknade jag halv sju... På en söndag. Ville dö lite. Det regnade så sjukt mycket att jag inte kunde somna om, det var inte kul alls. Lät ungefär som att det var ett tredjevärldskrig och som att någon skjöt på mitt fönster. 

Imorgon får jag min skoldator, ska bli sjukt skönt då den här börjar ge upp. Har även uppsatsskrivning i svenska... och så fyller min bror år så jag ska åka till min far för första gången sedan jul. Känns lite halvjobbigt sådär, har inte ens köpt någonting till min bror än. Får försöka hinna med det efter skolan imorgon. 

Jag har varit oerhört pessimisstisk den senaste tiden. Det är visserligen inte så jävla roligt men det känns fortfarande tryggt på något sätt. Känns bättre än att gå runt och försöka tro att livet är underbart när det inte är det. Jag tänker för mycket. På framtiden, på allt. Jag vill inte göra det. Men jag är rädd för livet alltid kommer att se ut som det gör nu. Kanske värre. Det är jobbigt att tänka på att man kanske aldrig får uppleva äkta, genuin lycka som håller i sig mer än någon vecka åt gången. Jag vet att man bara driver sig längre och längre ifrån ett äkta välmående genom att fastna i sådana tankebanor. Men så får det vara. Jag gillar inte söndagar. 



RSS 2.0