Jävla fittvalborg

Gaaah!!! Jävla skit... Jag hatar poliser, jag hatar dom så jävla mycket... Jag hatar lagen, jag hatar den så jävla mycket. Jag hatar!!
Jag, Angelica och Xisco hade köpt en jättefin flaska vodka för 200 spänn, och vad händer när vi precis kommit fram till gamle dahl och knappt börjat dricka? Tja, polisen kommer och häller ut skiten! Jävla fitta... Åh.
Så jävla sur är jag... Jag som ville att valborg skulle bli trevligt i år... Längtar så jävla mycket tills jag blir tjugo.
Men vi fick lite skit av andra ändå... Men knappt så att man märkte av det. 

Efter en stund så skulle någon form av nazzefight börja, så vi drog till stan istället, där det inte hände någonting alls på ett ungefär, så jag var hemma någon gång runt 23.20... Bajsvalborg.


Valborg<3

Long time no see!
Har inte hunnit blogga varken igår, och dagen innan det orkade jag helt enkelt inte.

Men kvällen ser fin ut, Gamle-dahl, och det verkar som att i stort sett alla i hela jävla stan ska dit.
Vet att det finns en möjlighet till det kommer att komma en massa folk som jag verkligen inte vill träffa, men skitsam, det kommer bli awesome! Asmycket folk!

Det kommer dröja ett tag innan jag går ut och går så långt igen...

Bajs.
Nu har jag precis varit ute och gått i drygt två timmar, jag och Angelica har letat efter en ny "poesiplats", kändes som det var dags nu när man tänker på att det var ett tag sedan jag lämnade sjuntorp.

Nu har jag ont i hela jävla fittkroppen, skulle kunna döda för en massage, helkroppsmassage för att mina ben är helt avdomnade.
Men vi hittade i alla fall två eventuella permanenta platser, ett bakom ett elskåp vid järnvägen och en annan mitt ute i ingenstans, eller ja, typ ute i skogen.

På vägen stötte vi på en katt, som antingen hade en tvilling (möjligtvis klonad) eller kunde röra sig extremt snabbt tyst en bit framåt och utan att vi märkte det sätta sig i exakt samma ställning och stirra på oss igen. Ninjakatt lol!
Vi såg även ett antal rådjur vilket var rätt obehagligt, hästar, en massa hästbajs osv.

Jobbig vandring!

Pung

Känner mig rätt fail nu, conformist, jag har skaffat Facebook, dock under psynonym. Cassandra Winner, så ni kan ju adda mig som vän där ifall ni vill.

Men kvällen ser bra ut i alla fall, är hos pappa och Angelica ska sova här. Ska snart ut på upptäcksfärd här ute på "landet"... Ska bara vila lite först, haha!

Orkar inte skriva med så att ni får en fin bild som jag tog på Frida tidigare idag istället. (Och mobba henne inte för att hon sitter och håller i en snopp och äter gul sperma... Hon tror att det är normalt...)

-Här satt det tidigare en jättefin bild på Frida när hon åt kebabsås och jag hade redigerat in en penis i hennes hand-

KuK-FridA!

Self-confidence is the way to success.

Idag har jag haft en sådan där "Hej jag heter Cassandra och jag älskar mig själv" dag, underbart! Länge sedan sist.
Kanske för att jag sovit något extremt länge och är utvilad på riktigt för första gången på ett bra jävla tag? Mysigt i alla fall.

Har suttit hemma hos Angelica i ett par timmar utan att direkt göra något alls, haha, jag tycker att det är extremt trevligt när man bara kan sitta och chilla utan att det blir jobbigt, great!

Jag älskar att det inte händer speciellt mycket i mitt liv just nu, allt är ganska stabilt och jag kan slappna av, förutom stressen med alla opåbörjade skolarbeten som skulle varit inne för ett tag sedan... Fan... Jag måste plugga nu! skriver kanske senare.

Summer is here bitches!

W0H0! Cassandra har fritidskort nu!
Vem vill träffas? Vem åker till krono med mig nu i veckan (trots att jag faktiskt inte har något emot att cykla nu i detta vädret... Vem känner för att åka någonstans bara för att känna "the power of the fritidskort"?

Haha, egentligen hade jag tänkt att plugga nu i helgen... Det har inte gått så bra, men har lovat mig själv att i alla fall skriva lite på mitt arbete som skulle varit inne i torsdags ikväll...
Eftersom jag tvingade mig själv till att sova till 12.50 idag trots att jag somnade redan vid 3 så bör inte det vara några problem.

Annars har jag känt mig rätt glad idag, jag menar, kolla på vädret eller! Inte lika varmt som igår... Men ändå.
Sol + loka + cigg = Epic summer feeling!

Sedan i helgen blir det fetto+spelhelg med min käre vän Linus, Ben and Jerry, cola, godis och sådant skit och ingen sprit trots att vi förmodligen blir ensamma hemma... Gött!
Jag tar idén om att inte dricka förens skolavslutningen rätt seriöst, eller jag kan dricka, men inte bli full... För full.
Hahah!

Men nu ska jag bara fixa håret lite, sedan blir det av till Angelica!
Tjo-flojt!

FuckIt

Vaknade av att jag plötsligt hade flugit ner till fotändan av madrassen, det första jag lade märke till var ett extremt jobbigt surrande. Mina reflexer hade reagerat före mitt medvetande, det var en geting i mitt rum. Jag gjorde ingenting åt det, utan jag satt som hypnotiserat och följde den med blicken när den cirkulerade runt fönstret utan att varken försöka ta sig ut eller in, eftersom jag visste att ifall jag släppte den med blicken skulle den kunna gömma sig i mitt rum utan att jag skulle veta det. Så jag fortsatte denna procedur i ca. en halvtimme då jag råkade vända blicken ett par sekunder, men då var självklart getingen borta... 
Så jag sprang ut i vardagsrummet i panik, men det jobbiga är att jag inte kommer kunna sova nu på grund av det faktum att en geting kan befinna sig i mitt rum.

Tänkte bada i kanalen tidigare idag, men det blev aldrig av för att det var för kallt, extremt kallt... Så att jag ska göra det imorgon istället om vädret är okej (Y)

Och nu har jag så extremt tråkigt som jag inte haft på länge, skitjobbigt.
Så ifall någon har lika tråkigt som jag har det så kan de gärna smsa!

Btw; Jag ljög, det kom ingen bild på mitt hår idag, kommer förmodligen imorgon istället när jag orkat ta en som ser normal ut.

Cassandra - Friskusen!

Hej! (observera utropstecknet)

Man kan säga såhär, dagen började dåligt men skulle vilja påstå att den slutade rätt bra.
Jobbigt att gå upp, tog mig till skolan, hade en jävligt jobbig franska lektion, joggade ca. 1.5 km och gick 1.9... Det var ren tortyr, att jogga i solen... De flesta som jag känner vet ju hur min kondition står till så, det var inte det lättaste. Men jag hostade varken blod eller spydde! Framsteg sedan förra gången vi skulle jogga med skolan. Därefter hade vi musik hela eftermiddagen, spelar This Suffering - Billy Talent, går väl rätt bra!

Efter det blev det att cykla till krono! De hade ingen prins till mig så att jag fick nöja med med gamla kära JinLing... Jag har inte ens så mycket emot dom längre. När vi hade chillat en stund på en vacker liten parkbänk blev det av till lidl... Men ni kan aldrig gissa vad jag gjorde efter det? Jag... JAG skjutsade Frida på cykel hem till Angelica! Jag som inte ens kan cykla, det tog mig dock en enorm ansträngning och jag slog mig mellan benen (ont!) men jag klarade det! Var helt slut efter... Men ändå!

Väl hemma hos Angelica käkade jag en hel påse chips! Hahah, men Frida klippte mitt hår i alla fall! Skitskönt för att det är så jävla jobbigt att ha mycket hår, så, creds till Frida! Frida Ms. Hög som ett hus! :D

Har åstakommit väldigt mycket idag måste jag påstå, jag och Frida lyckades skratta oavbrutet åt i stort sett ingenting i över 20 minuter... Det är det inte många om klarar!

Gjorde även något mycket märkligt, jag skjutsade Frida på cykeln ända ifrån Angelica till tunneln innan där jag bor, dvs. ungefär 1.2 km! Herrejössanes!
Förstår inte hur jag kunde göra det, efter att jag kommit fram till hur jobbigt det är att cykla. Helt enkelt inte likt mig!
Det var dock ännu svårare att inte ramla denna gång eftersom jag hade en riktig superspeed! Men ändå!

Jag är så jävla bäst<3
Nu fick ni en oerhört intressant beskrivning på min dag!

Bild på håret kommer nog imorgon, puss :*

Btw; Jag är hes som en gämäl tänt!

fslksdmflskelrkmeröksugmeltkmertme

Kom precis på att jag kommer behöva genomlida mattenationella med extremt röksug... Oh joy.
Btw så är jag rövtrött eftersom jag lyckades somna först runt 3.30 någon gång... kul...
Har druckit typ 3 koppar kaffe men kan fortfarande knappt hålla mig vaken, gissa vem som kommer att somna på provet?

Wääääh, ni gillar att jag bytt typsnitt (Y)



Langar bild på mig och Linus i brist på andra bilder.
Gmorning everyone, it's a brand new day, a brand new life :*

I'll be a princess as long as I have my prince.

Orkar inte gå och lägga mig, mkay?

Nationellt prov i matte imorgon... Oh joy...
Vi får i alla fall formelblad och tror att vi kommer ha tillgång till miniräknare också, i så fall är det ju faktiskt rätt lugnt... tror jag i alla fall.
Jag är fan nöjd ifall jag klarar mig utan att somna på provet eftersom jag är riktigt utmattad nu då jag sovit dåligt hela veckan... Igen.

Har börjat få riktigt svårt att vakna på morgonen igen, detta innebär ju då att jag ligger i djupsömn på morgonen och att jag inte fått sova tillräckligt eftersom kroppen går upp i lite lättare sömn då det är dags att vakna... duh!
Somnade med plattången i handen i förrgår, vaknade av att jag brände mig... Illa!
Detta gör i alla fall att jag går runt och är allmänt ful 24/7 eftersom det är lite svårt att fixa sig när man inte kan hålla ögonen öppna, och när man väl lyckas så är allt suddigt.


Länge sedan jag langade bild?
Aja, här har ni iaf :* Kvalitén<3

Annars är jag allmänt glad för att jag köpte prince för 25 spänn / paket igår, mh, ska dit imorgon med Frida och köpa mer!

Btw: Jag börjar tröttna på hur smöriga folk är, speciellt wannabe romantisk smörskit. Känns helt enkelt inte speciellt ärligt. Man förstår att folk inte gör sådant av ren omtanke, och de säger inte saker för att de menar det... Jo till en viss del, men man märker när det är fejk för att människan är helt enkelt inte konstruerad till att vara sådan som att vi gärna vill tro att det är.

Penisgrytlappar :)

Förlåt för att det blivit så tomt på blogginlägg det sista, men jag har inte haft tid att blogga, igår startade jag inte ens datorn för att jag var så trött.

Har mått allmänt kasst ända sedan jag gick ifrån Angelica, mår illa, har ont i huvudet och ögon osv.  Tror att jag kan ha feber.
Vill bara lägga mig och sova, vilket jag försökte göra förut, men 10 minuter in i min sömn så börjar någon *host* förmodligen pappa *host* spela eltrummor med högtalare på högsta volym... Oh joy!
Jag känner mig allmänt sur nu, är jätteirriterad på pappa och bilen fick motorstopp (igen) utanför jätten.

Annars har skoldagen varit allmänt seriöst, jag blev sur på syslöjden för att symaskinerna inte fungerade, det slutade med att jag sydde in en penis i min ena grytlapp, därefter hade vi bild och skulle förmedla känslan sorg på ett stort papper, målade ett stort jävla anus.
Ja, jag känner mig mogen idag<3

Nu ligger jag här och spelar bilspel med min käre bror! (Y)

-

Cassandra paniCs.

Jag vet inte vad jag vill längre. Inte vem jag är lol.

Face down<3
Cover up with make-up in the mirror
Tell yourself it's never gonna happen again
You cry alone and then he
Swears he loves you

Do you feel like a man
When you push her around?
Do you feel better now
As she falls to the ground?

Because these lungs are empty, and these eyes are blind.

Hey, long time no see.
Inte haft tid att blogga helt enkelt, i fredags var det lite en grillfest, fast det var i och för sig jag som var festen ;)
Haha, nej så skulle jag väl inte formulerada det så... Men nu gjorde jag det ändå.

Det var riktigt skoj, men skämde ut mig en del som vanligt...
Jag tycker att jag borde bli portad ifrån Max eller något, för att då skulle jag slippa skämma ut mig där hela tiden, haha ;)
Kastade majs på Jennie... Det förtjänade hon!
Hon lovade(!) att följa med till krono imorgon, men ändå så dissar hon det igen. Flickan förstår inte innebörden av ordet lova.

Var bakis halva lördagen, och andra halvan satt jag hemma hos Linus och spelade Kingdom Hearts 2, mycket nice!
När jag på söndagen åkte därifrån hade vi spelat i ungefär 15.5 timmar... Kändes ganska mobbat men aja, nu har vi alla fall nästan klarat spelet!

Annars har det inte hänt så mycket sedan jag skrev sist, hade skola idag osv. /Careface.

Och nu är jag extremt jävla rövtrött, ska plugga lite och så... Cya!

Mimkry

Härligt, nu har jag sovit ungefär 6 timmar (lite mindre... men ändå!), jag är fortfarande grymt trött (kan bero på att jag precis vaknat?), men mycket piggare än igår.

Annars är jag väl smått sur på att min cigg snart är slut och att det inte är någon som orkar gå till krono... Wäh. Löser sig väl...
____________________________________________


Veckans:

Haha, min musiksmak är så jävla homo : (
Enligt LastFm så har jag lyssnat på ungefär 476 låtar med Mimikry på mindre än tre veckor... Dom är inte ens bra!
Och vi ska inte ens nämna att jag lyssnat på Dashboard Confessional 840 gånger allt som allt... Gay!

Aja, men nu måste jag skynda mig, åker till skolan nu! Tjo-flojt.

Sömnbrist.se

Tja, jag är så utmattad att jag kommer svimma när som helst.
 
Imorgon ska jag i alla fall grilla men Angelica, Jesper, Frida och Jennie. Trevligt som fän.
... Jag ändrade mig, jag orkar inte blogga för att det börjar svartna i huvudet...


Alla rytmer som förför den stora massan, de är skapade för att vi ska stå ut. Vi är födda till ett liv i slaveri, vi är skapade av de som är som vi.

Identitetskris?

Tja, en vana jag utvecklat på senare tid är att jag får panik för nästan allt. Speciellt när jag träffar, eller ens ser folk jag inte vill ha något med att göra, detta kan vara folk jag känner/känt eller folk som vill känna mig osv.
Även främlingar... Jag antar att detta klassas som någon form av fobi då jag har riktigt svårt att gå ute i stan själv, ibland även med andra.
Det är inte ovanligt att jag bara fryser till mitt ute i stan och plötsligt vänder håll när jag ser någon som jag inte känner för att prata med, Vad ska jag säga? Ska jag hälsa eller inte? Hur ser den här personen på mig? Vad tycker h*n om mig egentligen? osv.
Även om jag inte bryr mig ett piss om dessa personer eller om hur de ser på mig så drabbas jag av panik. Varför?... Jag vet faktiskt inte, jag är feg, jag vill inte förstöra en säker och stabil situation osv.

Speciellt jobbigt är när man haft en internet/sms-relation tillsammans med någon ett bra tag, jag har jättesvårt för att träffa folk efter det, dels för att jag är rädd för att denna person ska ändra uppfattning om mig och för att jag får någon form av identitetskris, är jag verkligen den jag uppgett mig för att vara? Jag sitter ju inte och ljuger på nätet, självklart inte. Men ja, ni fattar förhoppningsvis, det blir jobbigt.
Om man redan har en bra och säker relation, varför förstöra det?... Denna situation har redan drabbat mig två gånger idag, och ibland får jag sådan panik att jag får för mig att säga upp kontakten med personer som vill träffa mig, jag vet, jag är dum i huvudet och jag ska sluta hålla på såhär... Men ändå.

Däremot har jag inget alls emot att träffa nytt folk osv. Har i stort sett inga problem alls med detta, ifall personen jag träffar inte har en uppfattning om mig innan som får mig att känna mig som att jag måste leva upp till denna så är det bara roligt och så!

Bläh, första relativt seriösa inlägget på länge, lite kladdigt men jag är trött som röv och ja orkar inte läsa igenom vad jag skrivit...

Sömn sökes!

Haha, en timmes sömn inatt då! Och jag är inte trött alls än...
Jag är sådär jävla cp som man bara kan vara när man är trött, härligt, härligt!

Efter lunch drog vi till UM och hämtade kondomer, sedan skippade vi sista lektionen och satte oss på biblioteket och översatte franska böcker... Något seriöst... Trevligt i alla fall...

Men nu måste jag kissa! Tjo-flojt!

Btw; MorotÄn er min beste venn!

TidsslösarN<3

Hejhej!
Idag(sista lovdagen i grundskolan) tvingade jag mig upp astidigt (12.10) för att träffa Jennie och cykla till krono, eller tja... Hon skjutsade mig, så att jag själv cyklade typ inte. Sedan var det i alla fall meningen att vi skulle gå till UM to get some stuff, men eh... Vi vågade aldrig gå in, HAHA, så töntiga är vi... Men vi ska förmodligen dit på lunchen imorgon i alla fall.
Sedan drog vi och köpte muffins och cola för att senare sätta oss under tågbron och fika. Mys!

Runt 4-tiden drog jag hem igen för att ungefär 15 minuter få sms ifrån Jesper där han säger att jag ska gå ut och träffa honom, trevligt som vanligt! Vi var bara ute en stund, gjorde inget speciellt.

Sedan när jag kom hem satte jag mig framför datorn och slogs av en enorm trötthet, efter 3-4 timmars sömn är man inte den piggaste! Speciellt inte om man inte sovit ordentligt på över en vecka, så jag somnade... Men jag har ingen som helst koll på hur länge jag sov, runt 30 minuter I guess... Och det var jävligt dumt, inte nog med att jag sov på ett extremt obekvämt sätt och att jag har ont i hela jävla kroppen nu, nej... För att nu kommer jag inte kunna somna på hur länge som helst(om jag ens somnar?) Så att jag kommer att vara megatrött i skolan imorgon, Sucks!
Jaja, nu ska jag återgå till att spendera flera timmar på extremt meningslösa saker på internet.



Han lyckas alltid så bra på bild!

Säxy päpä!

Tjenamors!
Ville bara hälsa att jag hatar Jennie, okej... Där ljög jag... Men jag är rätt irriterad, vet ni varför?
För att hon lovade att hon skulle följa med till krono igår, gjorde hon det? Nej. Hon lovade sedan jättemycket att det skulle bli idag istället, blev det så? Nej. Men nu har hon lovat att det blir imorgon... Tja... Vi får väl se ifall hon håller det hon lovat... Det gör hon säkert eftersom vi ska till UM och hämta saker också, så det dissar hon nog inte XD... Jag är arg! Nikotinabstinens är inte min starka sida...

Så istället för att dra dit med Blondie så gick jag hem till Angelica där jag träffade henne och Xisco, senare kom även Jesper och vi hade trevligt som vanligt, fick massage... Vilket för övrigt är det bästa som jag vet! (De flesta som var med i Berlin har nog förstått det by now...) osv.

Btw, Jesper är oerhört sexig på bilderna nedan! (förlåt... Men jag kunde inte låta bli att ladda upp XD)



HAHAHA, seriöst... Första bilden XD Jag dog lite inombords när jag såg den.


Cassandra "Serious face" Svensson.
Oredigerat<3... Undrar fortfarande varför det ser ut som att jag har svart hår på bild ett...

Käffäää

HAHAHAH, glömde skriva grattis i tidigare inlägg. GRATTIS FRIDA!

Btw, godis och snus<3

Detta inlägget borde inte skrivits nu när jag är på cphumör.


IDAG FYLLER FRIDA ÅR. EFTERSOM ATT HON ÄR BÄST SÅ ÄR DETTA INLÄGG VÄRT ATT BLI SKRIVET MED VERSALER.
Okej... Jag orkade inte skriva hela inlägget i versaler eftersom det ser ut som att jag skulle skrika ut allt jag skriver!

Hon är i alla fall en riktig gämäl tänt nu! (hihih, nej men ändå)
16 år (gämäääl) men en av mina absolut sötaste vänner! ^___^
Älskar henne bajsmycket!
Hennes cola zero rapar, hennes dåliga musiksmak, att hon alltid förstör när jag ska vara seriös, att hon är full typ varje dag(fast det borde hon faktiskt sluta med... inte bra för hälsan AHAHAH), att hon förstår humorn i versaler och utropstecken, att hon är allmänt söt och att hon är allmänt störd!

Älskarey Frida!<3 

Alla balla saker som gör mig till en man.

Jag stör mig på att jag går runt och är oseriöst 24/7, hahah, folk tror väl att jag är efterbliven eller något. Därmed går jag ibland runt och låtsas att jag är normal och att min humor inte alls är störd... Men ja... Det funkar väl sådär...
Som nu till exempel, jag har legat i min säng och asgarvat i typ flera timmar åt ingenting, känns allmänt sjukt... För mycket socker kanske?

Hahahah :D

M3 li3kz t3h b4d b0yz

Idag tänker jag fan inte göra något alls, jag är helt jävla utmattad med tanke på hur lite sömn jag fått det senaste, speciellt de tre senaste nätterna...
Egentligen var det tänkt att jag skulle tvinga med Jennie till krono, men nähä, det blir imorgon istället... Så nu får jag leva på snus tills imorgon... Kul?... Not very.

Men åker i alla fall till pappa snart, för första gången på rätt länge faktiskt, saknar verkligen Mathias nu! Men har inte haft tid att åka dit. Så det ska bli riktigt gött faktiskt!

Btw så är jag överlycklig över att jag inte var på fairfest igår då det var lite för många personer som jag inte ville träffa där, mer än vad jag trodde faktiskt... Haha, kommer bli precis samma sak på metaltown, men jaja, då är det ju iofs mycket större och lättare att smita iväg (Y)
... Ja... Jag är extremt jobbig när det gäller sådant, får panik runt vissa personer, även om jag egentligen inte har någon anledning till det.

Fast nu måste jag åka! Byez


Ni älskar mig<3


Ni älskar mina 5-minutersredigeringar<3


Ni älskar gräs!<3 Gräs! (hahah, så jävla onödig bild)


Ni älskar när jag är oseriös på bild<3


Ni älskar rökpauser<3


Ni älskar fullkomligt onödiga och oredigerade bilder<3

Att kämpa för luft.

Okej... Jag har tråkigt, så jag fyller i den här skiten trots att ingen läser sådana här saker;

10  OM DIG

Dialekt
: Väldigt blandad... Mig egna helt enkelt lol!
Mat: Nudlar!
Låt: Haha, orka välja!
Film: Allt möjligt, fast ser typ aldrig på film längre XD Bara när jag är med folk typ.
Tecknad figur: Jag själv i Angelicas mattehäfte.
Sport: ...lol... Pass.
Komiker: Jag själv, lätt!
Veckodag: Lördag!
Glassmak: Många, mest choklad... Och Ben and Jerry's chocolate brownie.
Soloartist: Din mämää!

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Äter bulle! hahahah, nej men typ... Ångest, eftertänksam, ångerfull.
Tanke: Ifall jag egentligen är så jävla ball som jag ser ut!!! Hahaha, nej men jag vet inte XD
Kläder: Inga :( Du tog av dom! Nejmen mjukisbyxor och t-shirt, pyjamas<3
Bakgrund: Du!
Känsla: Ångest.
Tid: 00.33
Bästa sak: Musik och vissa känslor.
Irritationsobjekt: Väldigt många som ständigt lyckas befinna sig i min närhet...

8 FÖRSTA

Bästa vän: Idk
Husdjur: Mitt första egna var väl typ en undulat XD
Utlandssemester: Vet inte, Serbien tror jag.
Piercing: Öronen?
Förälskelse: Derööö!
CD skiva: Min första? Eh, typ nicke och mojje eller något :D
Bil: -
Ord: Idk

7 SENASTE

Telefonsamtal: Emma :)
Mat: Choklad lol XD
Dryck: Kaffe
Biltur: När Emmas mamma körde henne, mig och Linus hem till Linus typ?
Tv-program: Minns inte.
Spelad låt: Lyssnar just nu på 'Heart full of pride - Perkele'
Köpta klädesplagg: Idk, något i Berlin I guess?

6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina bästa vänner:
Det är inte lite ute att hålla på och dejta?
Brutit mot lagen: Finns det seriöst någon som inte har det?
Blivit arresterad: Hahahahah, typ ja. Arresterad och arresterad... Minns inte men polisen har tagit mig ja...
Badat naken: Badkar? :)
Varit med på TV: Nej ^^
Varit med i tidningen: Lätt!

5 NEJ TACK

Skolämne: Franska och Idrott... men mest Franska I guess...
Mat: Kött.
Musik: Det mesta som Linus gillar tbh
Dryck: Mjölk!
Djur: De flesta lol!

4 SAKER

Du gör när du har tråkigt: Smsar folk, sitter vid datorn, lyssnar på musik eller lägger mig och tänker.
Du gjorde igår kväll: Träffade Frida.
Du kan höra just nu: Maktbegär - Perkele
Du inte kan leva utan: Musik, mobil, kompisar osv.

3 PERSONER

Du kan berätta allt för:
-Känner inga sådana-
Du tycker om: Angelica, Linus och Jesper? :>
Du inte gillar: Djur, myggor, långbenta myggor och spindlar.

2 VAL

Coca Cola eller Fanta:
Cola!... Vilken dum fråga? XD
Hund eller katt: Hund

1 - ÖNSKAN
Att en viss person helt plötsligt skulle ta kontakt med mig igen -.-"

I always forget my own name when our eyes meet.

Tja! Idag hade jag bara tänkt att chilla typ, sitta hemma, åka till pappa, men kunde inte åka dit så jag stannade i stan.
Spelade Wii hela dagen typ... Lite lustigt att jag har Wii hemma men spelar typ var tredje månad, sen så blev jag rastlös av att sitta inne... Som vanligt, så jag drog ut och träffade Angelica, Jesper och Xisco... Alltid lika trevligt!

Vi drog bara allmänt runt på stan utan att göra något speciellt, var på Max ett antal gånger. Deras kaffe alltså... God!
Träffade även Emma en snabbis, hon hade varit på fairfest och åkte igenom Trollhättan på vägen hem.

Många sommarminnen som kommer fram när man är ute här i stan, fy fan vad jag vill ha sommar nu alltså!
Supa utomhus här i Trollhättan, grilla, chilla runt i Göteborg, dricka öl och äta glass! Underbart!

Nu tror jag att jag ska sitta och redigera lite bilder resten av kvällen, grymt länge sedan jag gjorde det.

Vi balsamerar våra kroppar för att skydda oss mot det som skapat det vi kallar liv


I could stare into your eyes for several days and never get tired.

Snabb sammanfattning av igår;
Jag, Linus, Emma och Linda + Grillning = True
Efter vi grillat lite fick vi lite dricka i kroppen och drog ner till stranden där det var massa annat folk, sedan åkte vi buss ner till Tynnered och hamnade hemma hos Linda där inte allt för nyktra Emma klippte av massa av Linus hår, efter det var inte Linus så jätteglad och gick därifrån, sedan letade vi efter honom, hittade honom och jag och han gick hem till honom och tog det lugnt.

Btw, Linus är hur söt som helst i sin nya "frisyr" (som inte är allt för jämnt klippt) han ser ut som en kille igen! ^_^

I alla fall, jag åkte hem till stan rätt tidigt idag efter en ganska påfrestande natt med alldeles för lite sömn, duschade så fort jag kom hem eftersom jag luktade som en levande grillplats efter gårdagen. Egentligen skulle vi ha någon form av cigarrkväll idag, men det sket sig så att jag träffade Frida i stan och satt på spikön och rökte cigarr och hade det allmänt trevligt istället! Gött!

Nu har jag ångest och ska sätta mig och spela tvspel tills det går över.
Bajsrövfittaasasasviharsåjävlafelåhjagpallarintedettahejdå. (Jag har ett väldigt moget vokabulär...)

Do you like dancing in the moonlight?

Grillningen blev inte så bra så man hoppats på... Linus drack för mycket som vanligt, sedam ville han klippa sig, vilket han gjorde lol! Sedan hände massa grejs, så nu sitter man hemma hos Linus och spelar Tekken och pratar i telefon medans han är ute (igen... Kul.
Ni kaaanske får längre förklaring imorgon.... lol!


Snyggaste bilden ever! Alla är typ ofixade.

Spelrage!

ldskflskdf
Min spelrage!!
Spelar tekken 5 och dampar typ sönder, linus sitter bredvid mig och gapar att han är kåt, lol!

Är i alla fall hos Linus igen som ni kanske förstår, imorgon blir det grillning och lite mer, joina? :>
Orkar inte skriva mer, ska fortsätta spela!

Tekken 5

Hej folket! Tänkte bara meddela att Linus är fullkomligt normal... Han sitter och spelar Tekken och sjunger ganska... lol...

Haha, i alla fall så somnade vi typ halv 8 på morgonen eller något och jag vaknade typ... 12 kanske. Trevlig spelnatt ohyez!
Idag ska jag till Trollhättan igen för att sova där eftersom jag ska till tandläkarn på onsdag morgon... Usch... Kommer inte att gå bra... Eh. Sen drar jag nog tillbaka till Göteborg på onsdag för att sova här igen.


Random bild som Linus tog igår, bevis på hur jävla långt vi egentligen gick!

Men nu måste jag återgå till spelandet ^^

Driving so far just to kill that smile.

Hemma hos Linusb0y, spelar tekken, kul som fän, bara att jag får lite ryck när jag inte vinner... hehe...

Idag har vi varit ute i skogen och vandrat... Inte kul, vi skulle bara hitta en plats lite snabbt, men det slutade med att vi gick runt i typ 3 timmar och tog oss igenom en hel jävla skog (den var stor!) och hamnade vid någon hamn. Har massa fina bilder som jag laddar upp när jag kommer hem.
Jag hatar skogen... Bara så att ni vet!
Den är kall, jobbig, och smärtsam... Och kall... Speciellt när man inte har någon jacka, höhö!

Känner btw att min blogg börjat bli redigt oseriös, men vem orkar bry sig?

Nu ska jag dricka lite mer kaffe och sedan fortsätta spela : >
Tjo-flojt!

Våld föder våld.

Helchill dag, inte gjort så mycket alls, träffade Angelica och Xisco, var i stan en kort stund och gick sedan hem till Angelica sen runt halv nio någon gång gick jag hem, alltså så har jag bara tagit det lugnt idag.
Imorgon blir det Göteborg! Ska sova hos Linus och så, typ spela tv-spel och ha det allmänt trevligt.
Antar att jag bloggar åtminstone lite därifrån.

Tycker att det kan bli varmt igen, ifall tempraturen kommer att fortsätta sjuka kommer jag bli jättesur... Riktigt sur...

En sak som känns allmänt hemskt är att jag börjat lyssna på svensk punk, haha, punk är egentligen ganska kasst.
Men jag kan inte låta bli att lyssna, man blir så jävla pepp och texterna är oftast väldigt brutalt sanna och skildrar realism, en oförskönad verklighet och det är sådant jag älskar.
Så nu ska jag sitta och äta djungelvrål och lyssna på bland annat Mimikry och Dia Psalma till jag somnar.

Vi klär oss i falska fasader också kallade leenden.

Vi klär oss i falska fasader också kallade leenden,
Vi gråter inombords när de ser oss skratta,
Allt för att vi ska behålla våran integritet, allt för att vi ska få vara ifred.
Vi super, röker och snusar, allt för att vi ska slippa se.
Allt för att vi ska slippa leva.

Det självdestruktiva samhälle vi hamnat i,
Det vi skapat åt oss själva,
Men ska vi verkligen sluta leva för att vi inte vill dö?
Vi super, röker och snusar, allt för att vi ska slippa se.
Allt för att vi ska slippa dö utan att ha levt.

Jag ser den kropp min själ är bosatt i, men jag ser inte mig själv.
Jag ser bara en falsk fasad, den jag skapat för att jag är så rädd för mig själv,
Leendet stiger fram när du trycker kniven i min rygg,
Jag är så rädd för mina känslor.
Jag är så rädd för att någon ska se mig.
Vi super, röker och snusar, allt för att vi ska slippa se,
Allt för att vi ska slippa leva.

Vi tar våra liv för att vi inte orkar mer,
Vi gör det långsamt, Vi super, röker och snusar.
Allt för att vi ska slippa dö utan att ha levt.

Shopping!


^ Berlininköp (Y)

Typ en massa smink, hårspray, en parfym och lite annat kul ^^
+ skor som inte är med på bilden, typ låga converse dock inte av märket converse.

Tänkte bara dela med mig av vad jag köpt : > Är dock för lat för att skriva ner allt ^^


-Du är så rädd för dina känslor-

Hej!
Jag älskar, älskar, älskar vädret, ifall det blir snö kommer jag nästan att gråta.

Idag har min bror fyllt år, så jag var hos pappa och "firade" dvs. åt tårta och hamburgare och sedan gick till mitt rum.
Det är riktigt frustrerande att vara hos pappa, speciellt när man inte har fritidskort eftersom jag inte kommer in till stan.
Tvingade dock pappa att köra mig ner till stan, så att jag ska snart ut och chilla, trots att det är rätt kallt nu eftersom solen typ har gått ner.

På måndag sover jag i alla fall hos Linusb0y, trevligt, trevligt! Hoppas på fint väder så att man kan vara utomhus.




Ge mig sommar! Saknar sådana ^ moments,
HAHAHAH, fulaste bilden btw! Jag allmänt hoppas på att jag inte är så ful längre.



Jag hatar mig själv för det jag känner, trodde aldrig att det skulle bli såhär.

Rytmer som är till för att vi ska stå ut.

Berlin var fucking underbart kul, trots kvalitén på "hotellet", att det luktade extremt mycket bajs så fort man passerade en brunn och att större delen av dagarna spenderades i närheten av oerhört irriterande personer.

Det vi gjorde var väl att vi besökte några platser med klassen, resten av tiden fick vi typ shoppa och göra vad vi ville på vilket var great! Sminket var hur billigt som helst och allt var riktigt chill!
Vi hittade bland annat Starbucks vilket gjorde mig lycklig.

Under kvällarna hade väl inte lärarna så stor koll som de trodde på oss, eller så brydde som sig bara inte. Det skulle egentligen vara tyst vid 23.00, men alla var lite var de ville och sov var det vill. Jesper sov t ex hos oss i 2 nätter, Granlund stannade hos oss sent och Jennie var ute hos alla andra lite då och då, och detta var ju ganska skönt ^^ att man kunde göra hur man ville.

Bilder jag snodde ifrån Fridas blogg;



hahaha, så jävla ful bild, på mig alltså.


Chill, chill, chill, chill!

En jävla massa bilder!


Jesper på bussen (Y)



Hihih, Angelica och Frida är söta :*


Jennie sover på Granlund, höhö!


Frida och Granlund vid bistron. (Någonstans i... Danmark?)


Jesper och Anders på stranden, coolingarna!




Obama skall få sex.


Schtekare!


Fint rum (Y)


Jennie, Anders och en flaska wannabe-vin.


Jag lol'ade ashårt åt detta.


Manligt Granlund... Manligt.


Frida! :D... Vid random minnesplats.


Sexigt värre!


Hahahahah, cp.


Alla var jättebusiga och smet till varandras rum under nätterna :D


Skabb.



Misstolk.


Pilsk as hell, ser jättefet ut också.


Skabb.


Nudist i parken!
Seriöst, det låg massa nakna män överallt i parkerna. Lol!...
Och nej, jag stod inte så jävla nära när jag tog bilden, jag har zoomat lol!



Tyska kondomer! (Y)




Nu har ni fått en massa bilder! Kommer kanske mer sedan när Jennie och Frida skickar, ska skriva lite också. Men nu ska jag ligga och kolla på tv och smsa :*

Hemma!

Jag är hemma!
Kom hem för ungefär en halvtimme sedan, Berlin var underbart, men nu är jag trött och har ont i hela jävla kroppen.

Ska sova nu, har sovit max en halvtimme i natt och jag är helt utmattad.
Men jag skriver mer sedan! Då kommer bilder också : >

RSS 2.0