Expects me to apologize for thing that you've done wrong.

Arg, arg, arg. Så jävla arg.
Jag är arg för ofta. Jag var arg hela dagen igår. Arg på min omgivnings inkompetens, arg på att jag inte är myndig, arg på mig själv för att jag inte vet vad jag ska göra, arg för att jag inte har något att säga till om, arg för att tja... Jag var arg, jag är fortfarande arg. Men inte lika arg, för att snart ska jag få träffa Jesper trots att han är sjuk, och då kan jag inte gå runt och vara jättearg, det vore faktiskt inte så trevligt för honom.

Okej, nu blev jag arg igen, det började precis spöregna och jag ska gå till bussen om tio minuter, och jag har spenderat minst en timme på att platta mitt hår idag.
Btw, jag överväger att flytta till pappa... Men jag vet inte, beslutsångest x100


Frihet

Detta är en meningslös dag.
Svårt att sova inatt, somnade riktigt tidigt för att vara fredag, men vaknade hela jävla tiden och hade svårt att somna om, kände att jag aldrig fick någon djupsömn. Utan bara slösade bort en massa tid på att ligga i sängen och göra ingenting.

Och det är något jag ogillar, att slösa bort tid alltså, vilket jag gör just nu... Och gjort hela dagen. Har inte gjort mycket mer än att legat i sängen eller varit med min bror... Jag har verkligen inte orkat ta mig ner till stan, jag är inte på humör för att träffa folk, inte ute, speciellt inte eftersom det regnar. Orkar inte göra mig i ordning. Skulle dock inte ha något emot att någon kom hit en stund för en promenad och film eller något, men, men. Inte många som orkar åka hit ut till mitt ute i ingenstans faktiskt.

Snart ska jag göra något vettigt har jag bestämt, som att plugga, spela gitarr eller något. Först ska jag bara ligga och vila en stund till, det har varit en jobbig vecka med alldeles för lite sömn, och nästa vecka kommer inte bli bättre... Så jag tar mig friheten att göra ingenting alls. Ligga och mysa i min stora säng med snus i käften.

Är lite halvsur över att jag kanske inte får pengar nästa månad, mh, bråkat med mamma igen. Delvis därför jag är hos pappa. Men i alla fall kanske det inte blir nya kläder, nytt smink, fika eller tillräckligt med cigg. Usch. Bör fan skaffa ett jobb eller något...

H3H3

Skoldagen var helt okej, vi fick matteböcker. Jag är faktiskt jättepepp på matte, vet att jag låter skittöntig men matte är faktiskt jätteroligt. Förstår inte vad alla har emot det för att vara ärlig.
Imorgon blir det medieproduktion vilket också är rätt kul.

Men det räcker faktiskt inte att det vi läser är kul, för att min klass är rätt lam för att vara ärlig. Vi ska tydligen vara den lugnaste klassen på hela skolan, det tar jag inte som en komplimang. Det är av någon anledning alltid för tyst, usch. Har nästan aldrig varit med om att det varit knäpptyst i ett klassrum innan jag kom till cyber, även när vi inte behöver vara tysta är vi av någon anledning det. Extremt tråkigt in my opinion.

Efter skolan drog jag och Angelica i alla fall och köpte godis och franks på netto, själklart hoppade vi först på spårvagnen åt fel håll, vilket gjorde att vi fick åka i drygt en halvtimme mer än vad vi egentligen skulle gjort. Bra jobbat.

Åkte hem och hade det sämsta kvällen på riktigt jävla länge, don't ask.

Nu är jag i alla fall riktigt jävla cptrött och hungrig, ska snart sova för att kunna hålla mig vaken imorgon hade jag tänkt.
Men nästan omöjligt att somna när jag ligger här och vet att 05.10 kommer väckarklockan ringa igen.


Jag vill inte bli gammal :(

Vårdcentralen. En evig väntan ibland massa sjuka människor, gamla äckliga tanter som hostar ut virus och bakterier lite överallt tills man får träffa sin inkompetenta läkare, det är precis lika mysigt som det låter...
Usch.

I våras hade min läkare sagt att han skulle boka tid för mig på sömnlabbet i sahlgrenska och skulle höra av sig så fort han gjort det, men tja. Tiden gick och jag hörde inget ifrån honom, så pappa ringde honom nyligen och jag fick en ny tid med samma läkare, som säger att han inte minns att han skulle boka tid på sömnlabbet och att det inte låter som något han skulle göra. Åh, damp.

Men jag ska i alla fall få någon medicin som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig att få en bättre dygnsrytm, ifall den inte fungerar vet jag inte vad som händer. Men, men, värt ett försök.

Nu är jag så trött att jag snart bryter ihop, så att ska jag spela gitarr :)


Snabben.

Idag slog jag rekord i snabbhet! Helt seriöst.
Gissa när jag vaknade? 06.17.
Gissa när mitt tåg går? 06.33
Great, 06.17 hör jag att mamma ropar och frågar ifall jag är vaken, slås av en panikkänsla och slänger mig efter mobilen för att kolla vad klockan var. Mamma säger att jag ska ta nästa tåg men jag är fast besluten om att hinna, så samtidigt som jag ringer Angelica slänger jag i sminket och plattången i väskan. Hon svarade inte så jag tog på mig en bh och de första par byxorna jag hittade, ryckte åt mig en tröja som jag tog på i all hast och rusade ut.

Jag var ute på 3 minuter, helt sjukt. Osminkad med fucked upp hår satte jag mig i alla fall på tåget, kopplade i plattången och sminkade mig. Är jag bäst eller vad? Allt detta för att inte missa hela första lektionen.

Det lustiga är att under alla tre dagar vi börjat 08.00 så har jag mer eller mindre försovit mig. Jackpott?
Imorgon ska jag fan vakna i tid, för att nu har jag satt på tre stycken alarm, så måste vakna av minst ett. Dessutom har min mor lovat att väcka mig ifall jag inte vaknat i tid. Great!


Aj

Dålig update, I know.
Men i alla fall, under fredag natt sov jag hos pappa, fick 400 spänn som sen födelsedagspresent. Så att på lördagen bar det återigen av till Göteborg. Denna gång för att shoppa smink med Linus och Ester-Lee och därefter spendera natten hos Linus som hade lägenheten för sig själv. Gött. Träffade Jesper igår också. Helgen har varit bra men helt klart för kort. En helg bör vara minst fyra dagar enligt mig... Hade inte det varit skönt?

Just nu är det jättetråkiga lektioner i skolan där vi bara kollar igenom kursplaner och betygskriterier, vill att det ska komma igång på riktigt för att vara ärlig... Eller mja, allt förutom idrotten förstås.
Så nu ligger jag som en liten nörd och läser illustrerad vetenskap bara för att det är awesome!


Lakrits.

Jag gillar lakrits... Ja, det är gott.
Jättegott faktiskt. Så gott att jag gick och köpte lakritsplopp och lakritsmarabou.

Vid det här laget har ni nog carefaceat och slutat läsa :)

Men i alla fall, idag var en av de tråkigaste skoldagar jag varit med om. Var i slottsskogen med alla ettor ifrån min skola, gick igenom en massa tråkiga stationer med tråkiga aktiviteter i extrem värme. Inte kul!
Men imorgon börjar vårat riktiga schema vilket jag förvånansvärt nog tycker är bra, för att jag pluggar mycket hellre än att ha tråkiga "lära-känna-varandra-dagar", och så får vi förhoppningsvis riktig lunch också, nu har vi fått baugett tre dagar i rad, som jag inte ätit eftersom jag hatar smör.

Vårat schema är faktiskt rätt okej, vi börjar 8 varje dag, och ganska tidigt varje dag. Måndagar kommer dock bli värst, det är våran senaste dag (slutar 14.10) men vi har idrott, matte, engelska och naturvetenskap. Yay...

Mja, imorgon är helchill, Mediaproduktion och Samhäll, slutar 11.55. Wie :)

Uh

Hej, skolan har då börjat och livet slutat... Okej nu kanske jag var lite extrem men jag vill ha lov.
Det finns inte ord som kan beskriva hur extremt jävla trött jag är just nu...
Imorgon blir det slottsskogen med alla ettor ifrån min skola, vad... kul... Inte! Det kommer suga ganska hårt, men på fredag kommer de vanliga lektionerna igång och jag vet inte ifall jag ska se det som något bra eller dåligt. Bra för att jag hatar sånahär "lära känna varandra dagar" dåligt för att ja... Orka arbeta.

Fått mitt schema också, börjar 8 varje dag vilket innebär att jag måste gå upp kvart över fem varje dag... Kul. Men under min senaste dag slutar jag tio över två, så jättejobbigt blir det inte. Inga raster dock, har 25-30 minuters lunch och thats it, men, men. Det är faktiskt skönt för att då slutar vi tidigare.

Mjeh, nu ska jag kolla på family guy tills jag somnar, för det gick ju så bra igår... Inte.

Bajs

Uh, jag vet att jag är extremt seg på att uppdatera men jag har för att vara ärlig inte haft tid.
Fredag-Söndag spenderades tillsammans med Linus hemma hos Ester-Lee, kul, vi skulle egentligen ner till göteborskalaset men dissade det då vädret sög riktigt hårt... Så vi var kvar hos henne och stoppade in grönsaker och frukter i munnen... Eh.
Hm, igår klippte Frida mig också, nice!

Men nu sitter jag i alla fall här, utan att ha fått någon som helst form av sömn och väntar på att Angelica ska duscha färdigt så att jag kan sminka mig... Sedan bär det av till min första dag på gymnasiet! Usch, tåget går om 70 minuter :(
Wish me luck!

Bilder! :*

Jag vet att det varit segt med bilder och uppdateringar alls det sista, men mja.
Här är i alla fall lite bilder ifrån min födelsedag och sommaren i allmänhet.

Vi börjar med min födelsedag:


Om nom nom, fick en massa godis :* Gott och blandat av Jesper och resten av min mor och syster.


Världens bästa present av Frida<3 Är ju trots allt Cool Barry!

<- Don't even ask           Fick av Cornelia, tror inte att det syns men det står grattis på den ->


Love ya guys!
Jag verkligen älskade att fylla 16 utan att känna något krav på att visa någon som helst form av mognad :)


Vädret var inte det bästa så jag och Jesper drog hem till honom där vi spelade gitarr och han gjorde pannkakor åt mig :)


När jag senare på kvällen kom hem till pappa fick jag en teckning min bror hade gjort åt mig i födelsedagspresent... Awesome! Funderar på att sätta upp den på väggen faktiskt. Han har ju faktiskt målat våran bil, en väg, "massa grejor", "grejor", "streckor", en måne och "runda" på den xD



Nu kommer lite andra random bilder ifrån resten av sommaren.




Det var nog allt for now, orkar inte ladda upp några fler och har inte ens tatt så mycket bilder nu i sommar.
Btw, notera att de två understa bilderna är bilder på en seven elevenmugg(!) och min man!

Jag är 16 år :)

Wow, sitter här helt svettig och utmattad efter en lång(!) fight med en långbenmygga dvs. en harkrank...
Det tog mig ganska exakt en timme att döda den, under den tiden hann jag skaka, gråta, nästan få hjärtklappning, få panik, fäktas, kasta runt typ allt jag har i mitt rum, slänga mig på golvet, ta min brors gosedjur och använda de som vapen och ganska mycket mer.
Harkrankar är absolut det värsta som finns, sure, jag är CoolBarry, men när det befinner sig en harkrank i samma rum som mig blir jag en riktig praktfjolla. Förstår inte ens hur den kom in?!
Den var nästan immortal, jag fick in hur många slag som helst OCH lyckades kasta en massa saker på den och träffa utan att den ens tog skada. Jävla fitta alltså. Kommer aldrig kunna somna igen.

I alla fall så var min födelsedag bra!
Men utvärdering kommer nästa gång jag har tillgång till min dator och kan ladda upp bilder också.

Det var i alla fall awesome, tack till alla, speciellt Jesper och Frida :3

Morgon

Tjena!
Idag är som nästan alla vet min 16de födelsedag.
Vaknade ganska exakt tolv av att min mor och syster kommer in i mitt rum sjungandes "ja må hon leva" med en tårta i handen vilket jag absolut inte hade förväntat mig att de skulle göra, trodde inte det eftersom det inte varit speciellt bra stämmning mellan mig och mamma de senaste dagarna.

Får mina presenter först om någon månad för att det inte riktigt finns pengar till det nu, fick dock lite toblerone och annat godis, nice, trodde inte att jag skulle få något alls. Så att tårta, godis och cola var en skön överraskning trots att jag inte var speciellt glad över att de väckte mig en timme tidigare än vad jag hade tänkt att gå upp, haha.

Sedan ringde Frida och sa att hon kommer ner till stan för att träffa mig och Jesper, awesome! Linus som skulle sovit här igår och idag kommer kanske däremot inte, aja, man kan inte få allt här i livet... Eh.

Men nu ska jag platta klart mitt hår, sminka mig därefter sedan äta tårta och dricka upp all cola :3
Hihi, smsa eller ring :*

:3

Orkar faktiskt inte ge er en update, suckers!

Yäs!

Bara så att alla vet när de ska ge mig sina presenter så vill jag förtydliga att det är på Söndag jag fyller år, och eh, ett surpriseparty hade varit awesome. Men kommer inte att hända.

Är i alla fall glad över att jag har fritidskort nu igen! Yay.
Var med Frida större delen av dagen, kom sedan hem och rage'ade sönder av olika anledningar och drog därpå till pappa med mitt "jättebra" humör.
Är i alla fall glad över att jag får ut cigg väldigt nära där jag bor nu :3
Joy!

Tråkigt inlägg, men jag är sjukt trött, somnade vid nio på morgonen och blev därefter väckt halv ett. Åh vad pigg jag varit hela dagen! Not.

UH, har så ont i ryggen att jag inte ens kan sitta. Kul.

0754

Jag har insett att min senaste kyss: Var trevlig
Jag lyssnar på:
Musik och folk som har något vettigt eller roligt att säga.
Jag pratar: Lite för mycket ibland
Jag tycker om: En massa skit
Jag avskyr när folk: Inte tänker
Min närmsta vän är: Jesper tror jag
Min första vän heter: Nina tror jag
Kärlek är: något som nästan alla vill ha men få kan hantera.
När jag borstar tänderna: blir de rena
När jag lagar mat: är jag väldigt hungrig
Jag tänder på: Ska jag verkligen ta det här?
Det sexigaste yrket är: Musiker
Det är charmigt när: En kille kan göra helikoptern, haha, nej men. Jag vet inte.
Jag är rädd för: En massa
Den värsta känslan är: Wow, hur ska man välja? Ångest, när man är riktigt jävla rastlös, när man inser att man är en idiot, när allt går fel.
Den bästa känslan är: Åh, när man lyssnar på riktigt bra musik, helst live, och man känner hur varje hår på hela kroppen reser sig upp av välbehag, när man glömmer allt annat och det enda som existerar är musiken, då gråter jag av lycka.
Jag är bäst på: Att vara awesome, nej men... Vet inte. En massa saker :3
Jag är sämst på: Att kontrollera mina känslor
Om jag va ett djur skulle jag vara: En supermyra, något i botten av havet vi inte upptäckt än eller någon dryg fågel.
Om jag va en insekt skulle jag vara: Någon som dör fort, jag hatar insekter.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: En didlo. Nej men... eh, skidstavar :)
Jag kommer alltid att vara: Mig själv
Det finaste som finns är: Snygga människor
I sommar: Har jag haft roligt trots det extremt dåliga vädret
Sist jag grät var: I Torsdags natt tror jag, av lycka och sorg samtidigt... Det var konstigt.
Jag kan: Vara seriös när jag vill
Jag kan inte: Sova
När jag vill tänka går jag: Antingen ut  eller till min säng, beror på tiden på dygnet.
När jag bakar så bakar jag: En kaka, av de ingredienser som finns hemma.
Min mobiltelefon är: Ball
När jag vaknar på morgonen: Vill jag somna om
Innan jag går och lägger mig: Sitter jag vid datorn
Just nu tänker jag på att: Jag måste lära mig att släppa saker
Bebisar är: inte så jävla roliga som de ser ut när de har kolik
Idag har jag: Träffat Jesper och suttit vid datorn.
Ikväll ska jag: vet inte, planerar inte så långt i förväg
I morgon kommer jag: Uhm, ingen aning.

Mh, kul att jag fortfarande är svinpigg :(
Nu ska jag lämna datorn och tvinga mig själv att sova (det som brukar gå så bra...)

Wow

Höhö, kukit roligt att klockan är halv sex på morgonen, verkligen min favorittid på dygnet, not.
Det finns inget alls att göra och alla sover. Skulle ju kunna kolla på film men... Nej. Jag gillar inte ens att kolla på film, eller jo det gör jag, men inte när jag är själv. Tänker dock kolla på family guy snart, trots att jag inte har någon som helst lust till det för tillfället.

Uh, jag är rastlös! Entertain me! Det är bara 13 personer inloggade på min msn, 7 av de är blockade och resten dryga, oh joy... Verkligen, joy!

Ew, kom på att när skolan börjar kommer jag att gå upp halv sex varje morgon, alltså en kvart tidigare än vad klockan är nu... Det är inte mänskligt!

Haha, känner att ni fått väldigt mycket glada och seriösa inlägg det sista, inte.
Btw så ringer förhoppningsvis Frida och väcker mig om knappt sju timmar, så jag bör somna inom två timmar.

Hahah, jag är på så sjukt dåligt humör nu och är så sjukt uttråkad att det inte är sant. Om fem dagar fyller jag år, jag har typ inget alls planerat inför min födelsedag förutom att jag ska träffa Jesper, det enda jag får när jag fyller år är ett nytt fritidskort, jag har inget fritidskort för tillfället så jag måste GÅ för att ta mig runt i stan, mitt smink är nästan slut och jag har inga pengar till resten av månaden, har bara 4 cigaretter kvar, om exakt två veckor så gör jag mig i ordning för att dra till skolan, jag är hungrig men mamma sover så jag kan inte äta, det är alldeles för varmt i mitt rum trots att jag öppnat fönstret, mina ögon svider och jag är megasur på mig själv för tillfället över en speciell sak.
Så, nu har jag fått klaga av mig lite!

Megavideo ska dö

Åååhhh, jag hatar megavideo, hatar, hatar, hatar. Låg och kollade på The butterfly effect 3, och så i slutet när han sitter fast och man får se mördaren gå emot honom så bryts det och jag får se min favorittext "You watched 72 minutes of video today. Please wait 54 minuter och click here to enjoy unlimited use of megavideo"

Sjukt störande, har lovat mig själv ett antal gånger att aldrig mer kolla genom dom, men mja, ville verkligen se denna filmen.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, träffade Jesper ett par timmar i det fina vädret... Skönt att det är såpass bra väder nu det sista av sommarlovet, askul, man får verkligen njuta av sommaren. Jättebra att det inte alls har spöregnat typ 90% av tiden jag spenderat i Trollhättan den senaste månaden. Kul! Askul! Not.

Men jaja, jag är trött och tänker ligga och typ kolla på film resten av dagen/kvällen/natten whatever.

One last choice

Igår var... Intressant.
Haha, med det var helt okej faktiskt, det som inte var kul att det bara för bögar och tjejer där, haha, misstolka nu, de var trevliga och jag har inget emot bögar. Men det hade varit roligt med lite fler straighta killar.

Folk däckade, spydde lite överallt..., bråkade, hade sex osv. Haha, kul, blev dock som väntat en del drama också, mest tack vare våran dramaqueen Linus, haha.
För omväxlings skull så var nästan alla förutom jag och Linus blev stenpackade direkt, en del däckade rätt fort och så vidare. Rätt sjukt var det också vissa stunder, tyckte lite synd om Rasmus, det var ju hans 20-årsfest, han lär ju fått städa en hel jävla del.

Men mja, runt 2 fick Linus i alla fall för sig att han skulle dra, och jag följde självklart med... Vad skulle jag annars göra liksom?
Det tog en och en halv jävla timme  till tågstationen då Rasmus bor mitt ute i ingenstans, det var inte direkt varmt ute heller och jag hade ju inte alls jätteont i ryggen eller så. Haha, vi lyckades även trots att jag insisterade med ta den längsta vägen, jaja, vi hittade i alla fall en öppen shellmack på vägen och köpte chips och cola.

Vi kom till slut till stationen och hann med sista tåget, 03.26 (min mamma var jätteglad, lovar), hamnade i Göteborg där vi märkte att 50-bussen inte gick och tog spårvagnen istället, var slutligen framme hemma hos Linus kvart i fem på morgonen där jag gjorde spaghetti efter att inte ha käkat på hela dagen och somnade till slut vid 6-tiden.

När jag vaknade ville jag pretty much dö, mådde asbra... Lovar... Not.
Ont överallt, skrapat upp hela mina ben osv. Men efter ett bra tag började jag känna mig ganska okej faktiskt och åkte hem. Såg fram emot mat, dusch och sömn, men icke. Så fort jag börjar äta ringer Jesperb0y och säger att han är påväg till mig, så jag drog ut och snackade med honom i ett par timmar istället. Awesome!

Nu är jag av någon anledning lite för pigg och inte alls seg... Hm.

Opepp

Snart drar jag iväg till Göteborg där det är fest, fast jag är fett opepp och just nu känner jag bara för att ligga i sängen med mjukisbyxor och lyssna på bögmusik. Men det ska jag inte göra, för att jag vet att jag kommer ha kul när jag väl är där ändå. Och skulle bara må riktigt sämst av att ligga kvar här.

Natten var... Konstig, jag kunde inte sova, låg och stirrade upp i taket i flera timmar. Och när jag väl somnade hade jag riktigt konstiga drömmar igen, skulle inte kalla de för mardrömmar men så grymt obehagliga, dock väldigt lätta att tolka till skillnad ifrån gårdagens drömmar...

Nu ska jag äta upp min mat, ta en alvedon och sedan dra till bussen (Y)
BRB fuckers

Imorgon går mitt fritidskort ut btw, så ja... Bye-bye freedom. Hello Böghättan.

I wish I was special, but I'm a creep.

Varför kan jag inte sova? Jag är svinmegatrött... Men ändå kan jag inte, låg och försökte i över en timme, men det gick helt enkelt inte, kom efter ett tag in på fel tankar och tyckte det var lättare att då sitta vid datorn då försöker att somna inte ledde till något vettigt.

Var med Jesper förut, gah, saknat honom.
Vi pratade och spelade lite gitarr och skit som vanligt :3 
Spelade bland annat You guardian Angel - The Red Jumpsuit apparatus och Creep - Radiohead. Känslan av att spela Creep tillsammans med Jesper när han sjunger är obeskrivlig. Inre stånd all the way... Hela kroppen fylls liksom av en varm våg av välbehag, Jespers röst är så grymt bra så att det inte är sant. Jag kom flera gånger under tiden vi spelade just den låten på mig själv med att antingen sluta spela eller fastna på ett ackord och sitta och stirra på Jesper med ett så stort leende att jag trodde att mitt ansikte skulle gå sönder.
Wösh, och jag kommer se till att dela med mig av denna känsla, för att vi ska sätta igång for real med musiken, Jesper (och jag) ska bli stor(a), för att det känns inte rättvist att behålla denna awesomeness för oss själva. Punkt slut.

Nu ska jag hämta vatten, fixa en playlist och försöka sova igen... Går inte det vet jag inte vad jag gör.

RSS 2.0