Heido

En av de sämsta dagarna i mitt liv.
Visste att jag aldrig skulle dratt till skolan från första början.
Tydligen fyller mamma år idag också.
Nu ska jag dö lite, hejdå.

Chinäs :3




Kuksugare :3

Våldtäktsoffer?

Pilsk

StureplansKiDD0_93
PARTYZEBRA
Ränderna går aldrig ur

Busig chinäs :3

Morgon

Varför?

Zebravagina. Födseln av en kines.

WHO'S HARD? I'M HARD!

Profilbild till datingsite.

Charmigt Jesper... Charmigt.

Var ute och fotade en kines idag, var runt 300 bilder innan jag rensade. Självklart lägger jag upp de mest smickrande bilderna jag tog på bloggen, hahaha. Allt är än så länge oretuscherat dock, hehe. Jesper... Du kan säga till om det är någon bild du verkligen vill att jag ska ta bort.

Låg i utkast.


Besvikelse. Styrka. Ork. Kaffe. Nikotin. Säng.

Som jag hade dig förut.

Söndagsångest. Bleh. Mitt nervsystem är helt upp och ner, kan inte slappna av.
Haha, jag vet inte vad som har hänt med mig, på senare tid har jag egentligen bara velat ligga hemma och inte göra någonting. Skulle kunna ligga här i flera dagar ifall det inte hade varit så att jag fattar att jag då skulle bli deprimerad eller något. Men det är bara så konstigt, förut var det helt tvärtom, jag orkade aldrig sitta hemma och jag ville hela tiden vara bland folk men nu får jag riktigt anstränga mig för att ta mig ut. Är väl inne i någon dålig period eller något I guess. 

Ska i alla fall ut och fota lite med Jesper ikväll, haha, alla bilder ska vara klara imorgon egentligen och jag har bara hälften, inte en chans att jag kommer ta de andra idag. Fettah. 
Aya, nu ska jag hämta mer kaffe och kanske börja göra mig i ordning snart om jag orkar...Ge mig lov nu dirr!



Några bilder från igår när vi gick till stan och inväntade de andra, orkar inte redigera.

Buske-sten-barr-arg

Fin kväll, typ.
Haha, var hemma hos Maja i björndalen (äckelbussen gick inte från rese så gick fan till björndalen och var tvungen att passera äckelfolk) där vi bland annat körde ölspelet utan öl fast med vodka bland annat osv.
Sedan drog vi ner till stan, chilla en liten stund och en kompis började må dåligt, inte så kul.
Jag var nog minst full av alla, vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta, aya, hellre det än att vara fullast känner jag. Nu fryser jag fan arslet av mig, hehe, ska nog skriva av mig lite i OneNote tror jag och sedan filosofera lite... Kanske kolla heroes fast det lutar mest åt det första alternativet, men ah, jag får se.

things are feeling thin
well i know i know
lost my seat again
well ill go ill go
pushing in the pin
well i know i know
we're gonna go back in
we're gonna go go go

I like to sleep with him
pushing in the pin
I like to sleep with him
well i know i know
we're gonna go back in
we're gonna go go go
Yeah Yeah Yeahs – Pin

...

Jag vill hem. Jag mår inte bra.
Jag har egentligen rörlig bild men vi kan/orkar inte filma så vi sitter i grafen och jobbar med annat, eller alla jobbar förutom jag på ett ungefär, jag orkar verkligen inte.
Men igår var nice, chillade i Göteborg, käkade thaimat, köpte lite kläder och solglasögon(som jag inte tänker göra sönder...). Sedan sov jag hos Angelica, somnade lite för sent för att orka med dagen dock, jag vill bara hem, sova och äta. Skrev i alla fall min samhällsuppgift, bara för att jag hade chansen att få MVG ifall jag lämnade in den bra, men den blev verkligen skitdålig och jag vill inte lämna in den. Så det var helt onödigt att jag skrev den, den blev dessutom längre än vad den skulle vara, så jag ändrade till storlek tio, hahahah. Nej, nu ska jag skriva ut lite skit och sedan lägga sätta mig någonstans och ge upp lite grand. Ska nog skolka från engelskan, har inte gjort läxan jag skulle gjort till igår och jag orkar inte göra den nu.




Cornelias bild.


Vem är jag nu? 'O_O\\

Hahahah, nu är jag alldeles för trött för att min hjärna ska fungera normalt, for real. 
Har haft natthumor hela dagen, gått runt och skrattat åt min "D-min", skulle laddat upp bild på det ifall det inte hade varit lite väl obvious vem jag härmar. Hade tre timmars håltimme, satt i bilden två timmar, sedan när bildlektionen började gick jag hem... Till Angelica, haha. Tanken var att jag skulle hem dirr efter skolan och plugga, har jag pluggat än? Nej. Jag har suttit och kollat på mig själv i cam och skrattat för mig själv... Herregud vad jag är lättroad. 
Nu tänkte jag städa mitt rum, träna (egentligen orkar jag verkligen inte, men det var länge sedan så jag måste... kör väl bara en halvtimme eller något), bada och sedan plugga. Har fetaste sovmorgonen imorgon, börjar 13.30, så att jag kan somna lika sent som vanligt men ändå orka dagen imorgon, grreat! 

Aya, nu måste jag verkligen städa mitt rum, jag hittar inte mina kläder längre, för att verkligen alla mina kläder ligger i en stor hög på golvet... Heh. Sätta på kaffe först... CYA! Kanske skriver ikväll, kanske inte.

Exhaustion

Heh. Sitter och är allmänt cool i grafen, som varje onsdag typ.
Dock satt jag utanför salen första delen av lektionen, drack kaffe och diskuterade lite politik, bland annat om nordkoreas nuvarande situation, mycket mer intressant än att sitta och göra en jävla förpackning i illustrator som jag gör nu... Varför går jag media? Ehehh. Aya, nu sitter jag i alla fall här, med mitt illustratordokument uppe, bloggar och lyssnar på The Dead Weather. Bara en och en halv timme kvar av lektionen då... Sedan tre timmars hål... Älskar onsdagar... Really. Ska sitta här med mitt inre musikstånd och ha sådär lagom ont i magen istället för att jobba, för att jag orkar verkligen inte.

Är trött, utmattad och allt möjligt. Seh. Funderar på att dissa att ha bild sedan... Så slipper jag vänta i tre timmar, men ligger så jävla mycket efter att jag inte kan. Ehheh. Hem och skriva uppgift i samhäll efter skolan, och engelskaläxa, så att jag kanske kan dra till Göteborg och köpa kläder imorgon.


Den här låten... BRA SKIT. Sällan att jag gillar musik där kvinnor sjunger, men alltså...
Mycket tråkig publik... Jag hade fan inte stått sådär still om jag fått se det där...

http://blackballoon.blogg.se - Bra skit azz. Cornelias blogg. Fula bilder på mig och bra musik, fin skit.


Blåbärspaj!

Hehe, nu är jag på lite bättre humör. Mamma köpte ny blåbärspaj (blev hur sur som helst när hon åt upp den förra efter att jag varit sugen hela dagen) och kladdkaka. Haha, jag lever på kladdkaka :(
Innan det gjorde jag det jag brukar när jag är arg och inte har jordnötssmör. Jag klippte mitt stackars hår, hahah, tror att typ halva håret är borta, inte på längden då, men jag tunnade ut mitt hår extremt mycket för att jag var så arg på det för att det tar så extremt lång tid att platta annars och ser förjävligt ut. Klippte luggen och skit också. Nu är det lite mindre slitet men ser ut som fan, hahaha! Ska inte klippa det på ett tag nu, tänkte ju faktiskt att det skulle vara långt innan sommaren, men det blev inte så eftersom att det har varit för slitet för att växa. 
Hahaha, ångest, jag har så lite hår kvar. Men okej, vet inte hur mycket det syns eftersom varken mor eller syster ens har märkt något... Esh, lär spara mig tid på morgonen i alla fall.


Hahahaha, alltså, de bilderna vi tog igår, har skrattat åt de hur mycket som helst.
Fråga inte ens... Hahahahah. Vi jobbade lite med rörelseoskärpa och panorering... Säger vi.


Seh, nu ska jag bada jättelänge :)
The Dead Weather – Sea Of Cowards <3

Fitta-

Bajs.
Jag är på riktigt fittigt humör, alltså, vet inte riktigt varför. 
Allt går bara fel. Plus att jag har prov imorgon, och jag vet inte riktigt på vad för att jag har tappat bort kompendiet med allt som kommer på provet som vi skulle läsa. Ingen aning om hur det här ska gå till, tror redan jag fick IG på förra provet i mediekommunikation, kanske för att jag inte hade börjat på skolan när de hade genomgång inför det provet... och jag orkade inte läsa på... Men alltså. Jag får verkligen inte faila igen och åh, orkar inte. Undervisningsmaterialet ligger inte på hemsidan heller trots att han skulle lägga upp det där. Kul liv. Funderar på att ta en sovmorgon och göra provet på fredag istället... Men kan egentligen inte det eftersom att jag måste filma på fredag. Alltså... Nej, jag orkar inte. Jag vill sova bort resten av veckan.

Det har spöregnat hela jävla dagen, jag har sovit tre timmar på två dygn och allt känns bara jättejobbigt nu. Ge mig sommarlov tack. 

Jag är arg och ska klippa min lugg när jag druckit upp mitt kaffe för att den växer typ en centimeter i veckan. Kanske träna bort min ilska efter... ta ett långt bad och skita i allt som har med skolan att göra.

Skabb. DatorfrilleN.

Ain't born typical.

Vet inte riktigt varför jag inte sover... När det var väldigt länge sedan jag sov sist... Heh, skulle inte ätit den där kladdkakan... Socker innan man ska sova är inte grejen... Seh, nu ska jag i alla fall lägga ifrån mig datorn och vänta på det bästa.
Tänkte ladda upp lite bilder och skriva ett vettigt inlägg faktiskt men jag orkade inte riktigt. Hihi, bloggar imorgon istället. Poos :*

Sekz


Trött och sommarpilsk? Spänner magen tror jag, därför den ser så retarded ut.


Som varje måndag har jag och Cornelia varit ute och fotat lite sådär lagom seriösa bilder. Men nu har hon dratt på handledarkurs och jag har så tråkigt att jag nästan avlider, jag orkar verkligen inte jobba... Jobbade faktiskt lite förut... Har till och med kirrat mitt MVG i datorkunskap, hihi. Dock är det mycket kvar som ska göras, vilket betyder att jag verkligen måste sova i natt så att jag orkar plugga imorgon... Hatar de sista veckorna så sjukt mycket... Betygen sätts senast nästa vecka och jag orkar inte. Vill hoppa av, haha, men tja, lite ovärt med två veckor kvar kanske... Funderar seriöst på att byta skola till hösten, kan ju börja på NTI om jag vill... Egen macbook och jag slipper pissmåg... Men det är så oerhört jobbigt att byta skola, vet inte om jag orkar det igen. Seh... jag vill äta... äckligt hungrig.
Ska snart hem till min älsklingsfrida och hjälpa henne med matten så hon får godkänt. Awesome.

 


Let's go where no one can see us

HEJ, eller vah? Inte gjort mycket alls idag, satt på strandgatan med folk en stund, chilla lite i stan, sedan gick jag hem och käkade typ. Haha. Precis så en söndag ska se ut. Nu är jag så sugen på choklad att jag snart gråter, men har ingen hemma... Hårt liv alltså. 
Jag behöver pengar... måste köpa kläder... massor med kläder... Men nej... Bara halva studiebidraget denna månaden och sedan inget på hela sommaren, inget sommarjobb... Fint. Nej.


The Dead Weathers nya album rekommenderas!

I'm not the way that you found me
I'm neither here nor there
One day I'm happy and healthy
Next I ain't doing so well
Let's go walk to the border
Let's go walk along the inch
Let's go when no one can see us
And find the difference between us
I'm not the way that you found me
I'm neither here nor there
One day I'm happy and healthy
Next I ain't doing so well
The Dead Weather – The Difference Between Us

wth

Hahaha, jag förstår inte. Somnade någon gång vid nio på morgonen, vaknade typ tusen gånger av olika saker, pappa ringde och väckte mig osv. Men jag såg ingen anledning till att gå upp, utan bara låg och försökte somna om hela tiden och sedan vaknar jag halv sex av att mamma ropar att jag måste upp. Ah... alltså.... förstår inte. Hahaha, hela dagen är borta. Men w/e. Jag ska i alla fall dricka upp mitt kaffe och sedan träna en stund, höhö. Gnälla lite över att jag knappt har någon cigg kvar och inga pengar... och så kanske strandgatan ikväll sen, hehe.

Seh, har inte orkat göra mig i ordning och känt mig tjock det senaste, därför får ni inga bilder. Höhö, men det kommer nog snart.

Date with faith.

Jag hatar oftast att inte kunna sova. Men sena lördagsnätter någon gång ibland sitter inte fel. För att då är jag inte stressad och tiden bara flyger iväg men det gör ingenting för att jag har ingen tid att passa. Såg Hotaru no haka förut också, den var bra men tja, inte så bra som folk säger att den är, folk säger att de suttit och lipat sönder till den filmen och det förstår jag inte riktigt... Men den var ju långt ifrån dålig. 

Aya, ni får en lista i brist på annat:

Vad gjorde du igår?: Öh, igår eller igår som igår innan midnatt? (börjar ju faktiskt bli morgon), igår som 22 maj var vi hemma hos Lovisa och chillade typ, trevligt folk, för lite alkohol för min del, men ah, det var kul.
Har du ett eget rum?: Yes.
Är du kåt just nu?:
Ohja, så kåt att jag fyller i listor på bloggen.
Tycker du om stjärnor?: Har ingen speciell åsikt om stjärnor.
Vad ser du om du tittar bakom dig?:
En vägg.
Gillar du att baka?:
Jag kan inte baka... eller jo, men risken finns ju att något brinner ner.

Föredrar du blondiner före brunetter?:
Så länge personen passar i hårfärgen spelar det ingen roll.
Hur många kontakter har du på bdb?
: Använder knappt bilddagboken.
Har du varit inne på snyggast.se?:
I skolan när jag gick i låg-/mellanstadiet gjorde vi det ibland, men aldrig frivilligt.



Älskar du någon just nu?:
Ja.
Vad åt du senast?:
Mat hos Lovisa.
Brukar du skriva fel på tangentbordet?:
Det händer.
Har du druckit?:
Ja.
Har du varit otrogen?:
Nej.
Vad ska du göra i helgen?:
Det är helg. Snart ska jag sova och imorgon vet jag inte riktigt än.
Vill du dö?:
Ja, men inte på ett bra tag.
Har du någongång ägt en plastros?:
Yes, har en i mitt rum någonstans tror jag.
Tycker du om att teckna?:
Jag tecknar ungefär lika bra som ett dagisbarn.
Har du ljugit?:
Ja.
Vad vill du bli när du blir stor?:
Ja, inte stor i alla fall.
Har du tittat på melodifestivalen?: Ja, men längesedan.
I så fall, vem hejade du på?:
Ingen, alla låtar i melodifestivalen är alltid sjukt dåliga, så slutade kolla för ett par år sedan.
Gillar du mat?: I vissa perioder, ja.
Hur lång är du?: Typ 1.73 tror jag.
Har du hål i öronen:
Ja.
Hur mycket är klockan?:
05.36
. du en tjej/kille?:
Kvinna.
Har du något slags nitarmband?: Nej.

Är din säng bäddad?:
Nej, ligger ju i den.
Vad är ditt smeknamn?: Cassy
Hur många bilddagböcker har du haft?:
Två.
Vad är din dröm just nu?:
Att orka ta studenten.
Är du emot homo-bisexuella?:
Nej.
Varför gör du den här saken?:
För att jag har brist på saker att göra.




Har du en teve i huset?
: Ja, tre stycken eller något... Men kollar aldrig ändå. Är osäker på ifall den i mitt rum ens fungerar.
Vilken är bästa låten just nu: Ingen aning.
Har du blivit sviken?: Ja.
Vilken klass går du i?:
Ettan.
Har du varit olyckligt kär?:
Ja.
Tänker du göra klart det här testet?:
Ja, jävlar vilken onödig fråga.
Största sorg just nu?:
Att jag är oerhört törstig men orkar inte gå upp och hämta mer vatten för att då kommer jag behöva gå upp och kissa igen och det orkar jag inte. 
Största glädje just nu?
: Att det är sommar.
Vem skulle du dö för?:
Det finns några.
vilken är din favoritfilm?:
Pianisten.
den starkaste du vet?:
Öhh... Jag vet inte.
vad är det snyggaste på dig?:
Mina ben ibland, men bara ibland.
Hur mycket är klockan nu då?
: 05.41
brukar du göra smileys?:
Brukar inte göra smileys, slänger in "<3", ":3" eller ":*" när det känns som att någon tycker att jag är dryg eller när det passar.
Har någon kallat dig hora/bög?: Ja, men inte seriöst.
Hur många palestina-sjalar äger du?:
Ägde en... Antar att den ligger någonstans här hemma eller något.
Vem hatar du mest?:
Öh, vet inte riktigt.
har du på dig för kläder nu?:
Trosor. Det är varmt, mkey.
har du tappat kontakten med någon du verkligen saknar:
Yesss, länge sedan...
Vill du gråta?
: Nej?
Fryser du ofta?:
Ja, ganska.
tycker du att du är söt?
: Hoppas jag verkligen inte. Jag är inte "söt", jag är snygg, mkey. Söt är ett så nedvärderande ord.
Äger du en papperskorg?:
Ja.
Har du ett landställe?:
Nej.
Vad tänker du göra när du är klar med den här listan?
: Vet inte, spela harpan på min mobil tror jag, haha.
tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej, jag tror på förälskelse vid första ögonkastet, men inte kärlek.
Har du en morgonrock?: Ja, någonstans...
Vem litar du mest på?: Jag litar inte på någon.

Avslutar med ett citat från en otroligt nykter Keen. "Visste ni att om man slickar fitta när man är förkyld... Så är man inte förkyld längre!"

Fan.

Jag hatar mig själv lite nu. Jag känner mig tjock och vill inte gå ut på flera veckor. Jag ångrar de senaste dagarna så mycket att jag dör. Har ätit... jättemycket... har tränat... alldeles för lite. Ångest. Nu ska jag träna men magen full av kladdkaka... Bajs. Kan inte ens kolla på mig själv. Vill bara sova och dö en stund. Det är snart sommar. Jag är lite sämst nu. Fast ah, jag är fortfarande snygg... Bara att min kropp inte är där jag vill... Seh.

Det är fredag, jag är hemma, det spöregnar, Jesper vill att jag ska GÅ till Lysekil, jag lyssnar på dead weather, nu ska jag träna. Vara lite cool. Bloggar nog sedan av ren tristess.

Bayc

Måste börja skriva min engelskaredovisning nu... 
Haha, vart tog tiden vägen? Har ju inte gjort någonting alls sedan jag slutat skolan, sov en halvtimme... åt och duschade nyss. Alltså... Jag fattar inte. Som tur är har jag i alla fall sovmorgon imorgon... Sedan redovisning... Jag dör. Men som tur är så är den redovisningen min enda lektion imorgon, även om jag måste komma lite innan och förbereda med Angelica, meneh, aya, det fixar sig! Nu måste jag skriva lite så att jag hinner sova sedan, haha, är trött som fan för att jag spelade harpan hela natten igen. 

Man vet att det är sommar när det enda man vill göra är att
lyssna på mimikry jättehögt, dricka öl, dansa och sjunga...

Seh

Orienteringen var hemsk, tror att vi var ute i skogen i typ två timmar och det var sjukt varmt, verkligen sjukt. Hur utmattad som helst var jag, som tur är fick vi skjuts av läraren till busshållplatsen efteråt annars hade jag så svimmat på vägen. Seh.
Gick hem, åt, sov, åt och sedan blev det en halvlång promenad med Meijer, ehheh. 

Sjukt att det är sommarväder nu! Var fan tjugo grader efter att solen hade gått ner! När fan hände det här? Och hur? Vart kom alla miljontals myggor och knott ifrån? Haha, aja, det är skönt som fan förutom att jag inte kommer våga öppna fönstret igen förrän sommaren är slut. Seh, borde köpa en fläkt... Eller ett myggnät till mitt fönster, skulle vara helvärt.

Bakpull


Media, utmattad, halvt svimfärdig, snart orientering, spelade harpan till 4.15, sov 1.5h.


When it costs

Jag är trött, utmattad och allt man kan vara typ. Har kramp i magen IGEN. Får det nästan varje jävla gång jag äter och jag orkar inte mer. Inte ens ätit något med laktos idag, ÅH. Gör. Så. Ont. Måste skriva klart min bildanalys innan jag somnar också, åh. Så har jag orientering imorgon... Jag kommer gå vilse. Eller något... Det ska regna också... Imorgon kommer bli den bästa dagen i mitt liv... Verkligen... Really. Aya, nu hinner jag inte blogga mer, ska göra klart min bildanalys.

Your pain

De två första bilderna är tagna av Cornelia och resten av mig.
Nu ska jag träna för att jag har inte gjort det på hela dagen och har ätit sjukt mycket, säh.

BEACH 2010!!!111one

Tomt på bilder, jag vet! :(
Men imorgon kommer det, lovar jag, nästan. Fotade faktiskt lite på lektionen osv. 
Sover hos Coolingen Angelica i natt, tanken var att vi skulle skriva klart våran engelskauppgift, vi har inte börjat än. Hon är i köket och gör mat (uppenbarligen eftersom att hon är kvinna). Jag är kissnödig och smått hungrig. Men jag syndade lite förut, jag åt en bit kladdkaka, och fy i helvete vad gott det var. Har inte tränat så jättemycket idag heller, meneh... Alltså... Tränar imorgon. Hähähähähäh. Börjar inte förrän 13.05 imorgon, och gud vad skönt det känns! Det roliga är att ifall Meijer inte smsat så hade jag och Angelica varit i skolan halv nio, hahaha. Men ja. Sovmorgon<3
Nej, nu klarar inte jag det här mer, nu ska jag kissa och sedan röka. Överväger att göra båda samtidigt... Fast näh, jag orkar inte.

They can not force us.

Sitter och har text efter dygning, kul. Verkligen. Men jag är klar med allt i texten så ska jobba med övriga medieuppgifter egentligen... Men det orkar jag verkligen inte. Så att jag chillar sönder istället. Skulle egentligen gått upp vid sju idag men chillade lite fram tills åtta, hehe. Hann i alla fall träna lite men ser ut som fan, mitt hår hatar mig verkligen. Vill bara hem igen, träna lite till och sedan sova. Bläh. Gjorde aldrig idrottsläxan i natt btw, men fick idag reda på att vi har prov i teori på torsdag, typ kost och sådant, men det tror jag att jag klarar relativt lätt. Är ändå ganska insatt i det.

Seh, jag orkar inte vara här längre. Slutar fan fyra och jag har inte gjort uppgiften som ska vara inne nästa lektion... Känns väldigt lockande att bara dra hem nu kan jag säga. Vill inte sitta här, trött och känna mig tjock och äcklig. SEH.

Never stop.

Känner på mig att det kommer bli ännu en sömnlös natt, men jag bryr mig faktiskt inte så mycket. Vill gärna göra något vettigt av tiden men vet inte riktigt vad, kanske skriva min idrottsläxa som skulle vara inne efter sportlovet? Dock är jag inte så pepp på att lämna in en matdagbok för en vecka till min idrottslärare då hon redan tror att jag äter för lite, får väl ljuga lite, haha. Men det får bli senare i så fall, hehe. Nu ska jag chilla och läsa lite bloggar. 


Har nästan slut på roliga bilder att ladda upp : (

Looking for a little hope.

Hände inte så mycket igår, vi gick till donken och tillbaka typ. Haha, men fick träffa Frida för första gången på ett tag, värt. 

I natt drömde jag att jag skulle få en halv kebabpizza utan kebabkött, istället fick jag en fjärdedel av en annan äcklig jävla pizza utan kebabsås. HAHA, jag var skiiiitarg och började äta upp alla chips för att jag var så arg, så vaknade och trodde att jag var tjock, jätterädd. Alltsååå... Drömmen var helt insane, men orkar inte berätta hela, men den inkluderar krokodiljakt och människosmuggling. 

Nej, nu måste jag göra kaffe dirr! Så att jag orkar träna sen.

Audience Killer Loop

Gmorning, seh. Kanske inte är morgon men det känns så. Vaknade för drygt två timmar sedan sedan av att mor smsade och skrev att hon gjort mat. Sedan tvingade hon mig äta. Dirr efter att jag vaknat, mycket mat, men laktos i. Inte ätit så tidigt sedan jag vet inte när, äter typ aldrig innan fyra. Så nu har jag kramp som jag snart ska träna bort. HEHE. 

Just nu ser det inte ut som att det händer något roligt alls ikväll. Bajs.

Kramp

Hej mina kära vänner och inte så kära stalkers!
Blev inget i folkets park, men vi hängde runt stan under kvällens gång, det var kallt och jag hade för lite kläder och inget att dricka. Men det var nog bättre än att sitta hemma... Tror jag, haha! Gillar ändå när vi hänger i stan för att då kan jag dra hem när jag vill, haha!

Åhh, mina tankar har varit så fulla av fel saker den senaste veckan (har varit en sjukt lång vecka!), smått besatt. Vill så gärna skriva allt här på bloggen men jag kan inte för att jag skulle få så mycket skit framöver. Skriver av mig när det är över! Om det går över dvs.

Vill bara ha sommarlov nu pronto dirr! Men icke. Ska tydligen ha alla bilder till ett fotoprojekt på måndag, har tagit tre av tolv och har inte tillgång till systemkamera. Way to go! Antar att projektet i grafen också ska vara klart nu i veckan och jag har verkligen inte kommit någonstans alls, varje gång vi har graf sitter jag bara och stirrar på det lilla jag gjort utan att göra ett piss, så inspirationslös man bara kan vara. Får ta tag i det här nu i veckan! Så kan jag slappa sedan. Usch, kom på att jag har en stor sak i engelskan också som ska redovisas nu i veckan som hela mitt betyg hänger på, inte okej. Kommer att få prestationsångest och inte kunna redovisa. Mhm. Det går bra för mig... Nej, nu ska jag bli duktigchey och ta tag i allt! 


Varit lite för mycket bilder på mig det senaste och jag vet att ni saknar
mina bilder på random japaner, so here you go! Ett helt gäng dessutom!
Natthumor? Yesbox.

It's all in your head.


Ganska värdelös dag, har inte gjort någonting, typ tränat en del, ätit ganska mycket. Kanske blir folkets park med människor ikvällers men jag tror inte det, får se om jag pallar i och med att jag inte har någonting att dricka och inte har råd till det heller. Så jag får väl se vad som händer, heh. Nu ska jag sminka mig och sedan röka.



Inte den typen av musik jag brukar lyssna på, men jag har fastnat för just den låten.

You're barely alive.

Hehe, hej, jag har ont i mina ben. Cyklade två mil, sedan så gick jag till honken och tillbaka, sedan gick jag till donken och tillbaka (haha, kom precis på att honken rimmar på donken). Långt. Hahah, typ 1.5 mil sammanlagt kanske, eller jag vet inte. Haha. trött är jag i alla fall. Men har ätit lite för mycket för att vara för stolt. Haha, men aya, två stora portioner pastasallad förtjänar man ibland, även om man kör stenhårt på att gå ner i vikt innan sommaren. 

Haha, smått uttråkad kanske jag är. Ska ta en snus och kolla på någon random serie. Ha det fint! 
Får se vad som händer imorgon... Hoppas på fest.

Hello obsession, long time no see.

Hehe, hej. Jobbig natt, drömde hela natten om att mina kompisar snackade skit om mig för att jag var tjock. HAHA. Fult. Vaknade hungrig som in i helvete och käkade en massa pastasallad, höhö. Nu ska jag träna lite, göra mig i ordning och därefter kanske dra och ut träffa mina vänner, häähää.

Open fire

Heyey, var i skolan typ en halvtimme eller något idag, träffade Jesper i stan, drog till repan, drog hem till Keen med teh peepz typ. Soft kväll med lika konstiga samtalsämnen som vanligt. Nu är jag trött och har ingenting att göra, så hungrig att jag mår illa men orkar inte gå upp och äta något... Kanske drar på någon trevlig serie och chillar lite innan jag somnar, heh. 

PISSVÄDER för övrigt, har spöregnat nästan hela dagen och det ska vara lika dåligt väder resten av veckan tydligen. Vad ROLIGT. Verkligen, förstör ju inte alls typ hela helgen.

Hey ana, whatcha doin'?

Har EN lektion idag. Eftersom att jag inte behöver göra nationella i matte och svenskan är inställd, ingen media för att det nationella provet ligger över det. Niizzeeh. Känns ovärt att dra till skolan för att ha bild en stund dock... Men haha, jag ligger så jävla mycket efter att jag måste. 
Denna morgon har jag hunnit skriva min sista svenskauppgift, träna, göra mig i ordning och dricka en massa kaffe samt chillat lite on teh interwebz. Helt okej faktiskt. (insåg nu att det kanske inte alls är morgon längre, men det känns så.)

Har ingen aning om vad som händer ikväll, men det känns som att någonting borde hända. Eller ah, kanske. Bara för att fira att vi är lediga ända tills måndag. 

Nu måste jag ta reda på min lärares mailaddress så att jag kan skicka in skiten, röka, göra mig i ordning lite till... kanske sätta på mig jeans tror att det är kallt... Öhhh. Måste till bussen om knappt en halvtimme, ha det bra peepz! (förutom er jag inte gillar som läser min blogg, hihi, förstår inte ens varför ni gör det men enjoy)


Har lust att hoppa studsmatta igen på tal om ingenting.
Tog meijers bild btw.

duktigchey_93


Hello babes. Jag är trött och hungrig, har fan inte ätit sedan jag kom hem från skolan igår. Skulle äta när jag kom hem för typ en timme sedan, men det första mamma sa när jag kom hem var att jag måste börja träna så istället för att käka dirr som planerat så cyklade jag en mil på en träningscykel jag upptäckte att vi hade hemma. Duktigt? Ja. (Jag menar, det är ju snart sommar, då kan man inte gå runt och vara otränad och se ut hur som helst)

Annars är jag fett stolt över att jag lämnat in saker i svenskan och vet ni?!?!?!!?!? SVENSKA A-KURSEN ÄR TYP SLUT. Ifall jag bara lämnar in min sista uppgift som jag tänker skriva i natt och får G på de två uppgifterna jag lämnade in idag så behöver jag aldrig mer gå på en SVA-lektion. Åh, jag började nästan gråta lite när min lärare berättade det.

Aya, nu ska jag göra lite situps, duscha, äta, skriva min svenskauppgift, sova. Kvällen är planerad!

Kårv

Försov mig lite, hihi. Jag råkade somna vid halv nio vilket är då jag ska börja göra mig i ordning istället. Hatar att ha sovmorgon på onsdagar. Sedan vaknade jag typ kvar i tio av att Angelica ringde, haha, först var jag inte riktigt medveten om hur länge jag sovit utan trodde att jag bara slumrat till i någon minut. Men så sa hon att klockan var strax innan tio och jag fick lite panik. Så missade datorkunskapen men det gör inte så mycket eftersom att jag arbetar ändå fett snabbt där, så brukar ändå inte ha något att göra halva lektionen så min lärare sa att det inte gjorde så mycket när jag sedan mötte honom i skolan.

Men jag är fett arg! För vet ni? Idag är det tydligen någon jävla aktivitet efter skolan som är obligatorisk att närvara vid, eller det börjar halv tre så har en och en halv timmes mindre lektion än i vanliga fall. Vi ska tydligen grilla korv och kolla på paranormal activity. Jag blir så ARG. Jag kom till skolan för att jobba så att jag inte ligger efter i ännu fler ämnen, efter skolan tänkte jag gå hem, intensivplugga och sedan sova så mycket jag hinner. Men nej, jag måste tydligen grilla korv! Vad fan lär jag mig på det? Kan inte fatta att jag får närvaro för att grilla korv och kolla på en asdålig film jag redan sett två gånger men inte för att plugga. VÄRT. Är så stressad att jag snart lipar. Skulle skolkat hela dagen och varit hemma och pluggat istället.


Where did you sleep last night?

Mina händer skakar och min mage kurrar högt i protest. Kaffet är slut och jag är trött på det mesta. 
Ungefär så ser läget ut just nu. Har legat i sängen ända sedan jag vaknade, förutom när jag duschade, hämtade mat en gång och alla gånger jag hämtat kaffe och pissat ut kaffet, haha. Jag har i alla fall fått lite gjort, skrev klart bokrecensionen, nästan klart en bildanalys och så har jag läst de 175 jävla sidorna som var kvar i min bok. Kul att jag började läst lika mycket idag som jag gjort sedan jag började läsa innan jullovet fram tills nu i boken. Känner mig duktig.

Klockan är sent, men det är inte dags att sova. För att det är snart morgon och sova det gör man på natten. Istället ska jag ta det lugnt... Ska försöka låta bli att tänka på vilken idiotjobbig dag jag har framför mig och hur dum jag är som dygnar när jag egentligen har sovmorgon. Men annars hade jag aldrig läst den jävla boken. Ska kanske plugga lite mer senare också, för att jag kommer aldrig orka det när jag kommer hem ifrån skolan och allt ska vara klart tills på onsdag. Usch, är så stressad att jag dör lite. Varför har jag inte pluggat innan? Ibland tror jag ju att jag är dum i huvudet på riktigt. Nästa år ska jag göra alla arbeten direkt när jag får dem, inte dra ut på det som jag gjort nu och ha typ 15 arbeten att göra på två veckor. Aya, nu ska jag planera hur jag ska göra mina arbeten lite och se hur det blir.


This is the last time.

This is one time, this is one time
That you can't fake it hard enough to please everyone
Or anyone at all...or anyone at all
And the grave that you refuse to leave
The refuge that you've built to flee,
The places that you've come to fear the most,
Is the place that you have come to fear the most.

En kaffe, en snus, en säng.

Orkar inte resa mig ur sängen. Vaknade alldeles för sent och insåg att jag inte ätit på något dygn så det blev att käka dirr. Sedan la jag mig igen... drack en massa kaffe och mysig musik. Har faktiskt läst några sidor i min jävla bok också. Druckit ännu mer kaffe... Massa kaffe. Har haft avstängd mobil och inte svarat på folk vid datorn fram tills nu. Det är söndag och jag vilar. Nu ska jag vara lite cool och plugga. 



Eyes on fire.

Klockan är sent och det är dags för lilla Cassandra att sluta sina ögon och låta tankarna flyta iväg till musikens värld tills jag somnar. Jag kommer inte kunna somna på ett tag men jag är så trött att jag inte kan tänka klart och mina ögon svider och vill inte vara öppna länge till.

Bjuder på lite fula bilder bara för att jag är otroligt trött  efter en äckligt lång vecka att jag inte riktigt orkar bry mig och jag hoppas på att jag verkligen ska få sova ut nu och inte vakna vid sjutiden utan att kunna somna om som jag gjorde idag (eller igår blir det väl nu, men ni fattar). Har faktiskt nästan skrivit klart en bokrecension under nattens gång och imorgon ska jag råplugga.

Hörru!

Nejmen tjenare.
Kom nyss hem ifrån en sleten dag. Var först i vänersborg på mic, det sög verkligen kewk. Vi bara satt och hade det tråkigt, så vi drog därifrån efter en stund, till trollhättan och därefter hem till Keen och degade. Kollade på dåliga program och filmer på tv och tog det lugnt. Gött att han bor så nära mig så att jag slipper gå så långt.

Andra nyktra lördagen i rad och jag är smått stolt. Nu måste jag verkligen plugga på riktigt, har tre stora arbeten som ska in på onsdag annars får jag kanske IG i svenska A, ärligt talat... Jag... få ig i svenska A? Det går inte ihop. Jag hade lätt kunnat fixa ett MVG i svenska ifall jag bara hade ansträngt mig från början. Har gjort någonting alls i svenskan sedan jag började på måg och har skolkat lite för mycket ifrån de lektionerna så jag får väl skylla mig själv egentligen. Men min lärare får mig att hata allt som har med svenska att göra. Verkligen.


Att aldrig någonsin leva är att aldrig dö.

Jag sitter i min säng och fryser sönder. Haha, har fortfarande inte blivit varm efter att vi väntade på bussen igår. Så sitter här med två täcken och elementet på högsta och hoppas innerligt på att jag klarar mig från att bli sjuk igen. Ska fan ta ett aslångt, jättevarmt bad så fort badrummet blir ledigt. Hihi. 
Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, men vi hittar alltid något. Hehe :)

I wish I could tell you everything.

Men halloj?!
Eheh, kom ganska så nyss hem ifrån en lite för lång kväll/dag.
Först var det utmaningen, tävling mellan de två största skolorna i Trollhättan för de som inte vet. Haha, sjukt hur seriösa vissa är. En pest, en pina, en nissefitta! Aja, nisse luktar i alla fall flens, även om de vann för tredje året i rad... Vi var inte långt ifrån i alla fall.
Därefter gick jag hem... En ganska kort stund, var i stan en stund med pojkarna, drog till vänersborg en (ganska lång) stund på astråkig spelning och efter det hamnade vi på fest, haha. Halv två-bussen hem, bussen tog jättelång tid... Meneh. Ja, det gick väl bra. Såatteeeh.

Saku

C-c-c00lio.
Sitter och har svenska, men har ingenting att göra så hänger lite på fejjan och sånt, hehe. Hungrig som faan och min kurrande mage låter som en ekande grotta och överröstar musiken som chillar i mina öron. Åt ingenting annat än chips igår... och lite dipp då, haha... Värt. Kommer inte få äta förrän efter skolan igen, vägrar äta skolmaten och orkar inte spendera pengar på mat när man kan överleva utan, idrotten lär ju bli rolig och så!

Hahahahaha, insåg nu att jag har rosa nagellack på mig... Vi hade tråkigt på håltimmen igår... Kul om folk tror att jag har det seriöst.

Aya, sov i alla fall hos Angelica i natt därför jag inte bloggade igår. Hehe. Kramp i magen hela kvällen/natten och jag misstänker att jag är laktosintolerant eftersom att jag får kramp varje gång jag äter något med mjölk i. Eftersom att jag tycker mjölk är sjukt äckligt och inte ens kan vara i närheten av något som smakar som det är det ju inte världens förlust... Men glass och dipp?! Inte tillsammans då... Men ni fattar. Haha!

Säh, nu ska jag chilla lite... Halvsova lite en stund. Höja musiken för att det är någon annan här som lyssnar på jättedålig musik, hehe.


Hårt. Glömmer aldrig när de månaderna jag hade Saku som alarmsignal,
fina tider... Vaknade i alla fall. Skitbra video anyway.


Fuck you anyway.

Vaknade, men istället för att göra mig i ordning satt jag och käkade chips samt drack Dr. Pepper och kaffe i sängen. Kände att jag inte orkade, sedan gjorde jag i ordning mig på typ tio minuter och nu ska jag till skolan. Kommer vara snyggacheyen_93 i skolan idag. Kunde verkligen inte somna i natt, låg och smsade och spelade harpan på min mobil istället, haha :3
Nu ska jag fixa lite mer kaffe som jag kan dricka på bussen. Hihihi. Bloggar kanske i skolan, har graf, hehe.

...

Jag är trött och jag är sur. Bläh. 
Hade nationella idag, gick ju... Jättebra, fast nej. Verkligen hatar hörförståelse. 
Tror att jag kan glömma mitt feta MVG, speciellt efter skrivdelen, hahaha.
Nej, jag orkar verkligen inte sitta vid datorn. Borde plugga nu, men jag är för trött.
God natt datorn! Vi ses imorgon. Nu ska jag ligga och filosofera lite istället.

Stånd

Haha, kom till skolan för att märka att min första lektion var inställd. Kul. Men nu har jag text som är min första lektion för idag, det är jättespännande... INTE. Jag sitter och lyssnar på musik som nästan får mig att börja lipa så bra den här. Hahaha. Ibland önskar jag att jag hade en penis så att jag kunde få stånd och visa alla hur mycket jag gillar den musiken jag lyssnar på... Får väl sitta här med ett lite inre stånd istället. Hahahahaha. Nej, men den är så bra att jag typ får ont i magen. Vilket i och för sig kan bero på hur jävla kissnödig jag är, men jag orkar inte gå ända till toaletten, hahahaha. Nej, nu jävlar ska jag pissa, dör lite.

When you look at yourself, do you see what I see?

Om sex minuter måste jag börja gå mot bussen och jag mår inte bra alls. Finns en chans att jag kommer gå hem ifrån skolan senare... Uh. Min puls ligger på typ 200 nu och jag mår illa. Bläh. Hade det inte varit så att jag spenderat typ 40 minuter på att platta mitt hår (fortfarande inte tillräckligt platt) så hade jag inte gått till skolan. 

Nej, nu ska jag halsa upp det sista kaffet och sedan dra. Orkar inteeee. Pluggade inte alls i natt btw, haha. Är lite besviken på mig själv.

.


Solade lite förut.

Puss

Heyeyeye, jag har så tråkigt så att det är inte sant. Vart med Jesper en stund annars har jag inte gjort speciellt mycket alls idag. Är nästan frisk nu och det känns jävligt skönt. Måste verkligen plugga på riktigt i natt, verkligen. Insåg att allt ska vara inne denna eller nästa vecka för att det ska hinna betygsättas. Såatteh... Men snart är det sommar! GÖTT SOM FAN! Really. Fast är fett stressad med alla skolarbeten, har runt tio stycken som ska in. Tänkte hinna göra en och en halv i natt i alla fall. Bläh, vill verkligen inte till skolan imorgon. Orkar inte heller med att vårat kök kommer att renoveras denna veckan... Blir väl snabbmat då. Haha. 
Nej nu ska jag dricka lite Dr. Pepper (mamma köpte tre stycken 1.5l flaskor!!!11one) och sedan bada en (jättelång) stund. Höhö, puss :*
Ni gillar när jag sitter framför datorn med håret bakom örat, mkey!
Ful bild men hade ingen annan.
Börjar få långt hår nu, eheheh, love it, längre än vad jag haft på ett bra tag i alla fall.

Heyfatz000

Jag hatar:
  • Fula människor
  • Tjocka människor
  • Äckliga människor
  • Störande människor
  • Hysteriska människor
  • Socialt inkompetenta människor
  • Tröga människor
  • Håriga människor
  • Gamla människor
  • Människor med fula kläder
  • Människor som inte kan sminka sig
  • Jobbiga barn
  • Människor som luktar äckligt
  • Människor som är trångsynta
  • Människor som saknar förmågan att ta in information
  • Människor som har idiotiska åsikter
  • Människor som uttalar sig om saker utan att vara insatta i ämnet
  • Människor som bryter trots att de är svenska
  • Människor som inte kan stava och inte gör någonting åt det
Och mycket mer, eller tja, skulle inte påstå att jag hatar alla dessa människor som individer, det förstår jag ju själv att det bara är dumt. Men de egenskaper jag precis skrev är egenskaper jag verkligen avskyr. 
Många tycker inte att det är rätt att t ex döma någon efter dess vikt eller utseende. Men man kan numera mer eller mindre bestämma hur mycket man ska väga eller hur man ska se ut? Alla har ett val, man kan alltid gå ner i vikt och man kan alltid köpa nya kläder, fixa sitt hår osv så att man inte ser ut som ett jävla mongo. Jag inser att det är ett ytligt sätt att tänka på men det är sådan jag är, jag mår fysiskt illa när jag måste vistas kring människor av vissa typer.

Jag är även riktigt medveten om att jag spenderar lite för mycket tid på att gå runt och hata saker och att det inte är så jävla nyttigt för mig. Men ahahah, jag kan inte låta bli. Någon dag ska jag skriva ner allt jag hatar, tänkte göra det nu men kom på att det skulle ta hur många timmar som helst.

Whats the point?

Hehe, såg precis Battle Royal (Batoru rowaiaru). Bra film! Oerhört konstigt att jag såg på film ensam... Men läste om den och kände att jag var tvungen att se den, hehe. Helt klart värd att se!

Helt okej dag efter en hemsk natt. Fortfarande sjuk och sleten dock så orkade inte festa, har dessutom lovat mig själv att inte dricka på hela helgen (för första gången på allt för länge) och jag är lite stolt över mig själv nu, haha. Helgen är inte slut än i och för sig, men jag kommer inte direkt att dricka på en söndag så. 

Är fett arg över att min internetkabel är lite sönder så jag blir disconnected hela jävla tiden. Glappar som fan.

Btw, jag tror att jag är känslomässigt handikappad. Har verkligen svårt för att känna empati, verkligen. Jag kan knappt tycka synd om folk, speciellt inte om typ de jätterädda barnen i afrika. Därför jag har så oerhört lätt för att skämta om sådant. Men har svårt för det även när det gäller folk i min närhet. lol.

: >

Nya spotify.
Wäh, har länge velat ha något som gör att jag slipper växla mellan spotify och iTunes. Men vet inte riktigt vad jag tycker om det nu faktiskt, det blir bara en massa feltaggningar till lastfm, spotify byter helt ut  livelåtar och tar låtar som är inspelade någon annanstans och låtarna som jag har på datorn och som finns i spotify försämras kvalitén på. Så kommer nog till viss del att fortsätta växla mellan spotify och iTunes som förut. Hehe. 


Hähä, jag är sleten atm, vill aldrig resa mig ur sängen : @
Fast det ska jag göra nu ändå, ska hämta cola.

RSS 2.0