Konsten att hålla käft.

Det var senast förra veckan jag ännu en gång kom fram till att jag inte klarar av situationer då man inte får skratta... Men ändå så gör jag såhär mot mig själv. Där folk filmar. Det var dumt.

Tja.

Älskar folk som försöker använda ett finare språk för att verka bildade men inte riktigt vet vad orden de använder betyder, så att meningarna ändrar innebörd. Det finner i alla fall jag oerhört underhållande ibland. Speciellt på facebook, men även i många andra sammanhang... Favoriten är väl ändå när lärare gör det. 


CP FRAMFÖR SIN DATOR.

Snart drar jag till skolan och ser esteternas konsert! G-rymt. Kanske... Bättre än att inte göra någonting alls. Älskar att det här är den första vardagen på typ hundra år när jag inte är trött! Wonderful. Älskart!

"I believe in miracles
Where you from
You sexy thing
I believe in miracles
Since you came along
You sexy thing"


Cash

Sitter och spånar på lite affärsidéer under svensklektionen. Tänker starta en "experthemsida" där jag påstår en massa saker, som jag inte har en aning om ifall de är sanna. Förhoppningsvis leder mina osanningar till att min hemsida blir uppmärksammad och får massvis med kritik, helst i massmedia. På så sätt kan jag ju tjäna jättemycket pengar genom reklam och så. Skitbra!


Sluta.


Om du bara kunde förstå
Hur dum du egentligen är
Om jag bara kunde förstå
Varför jag är som jag är
Om vi bara kunde förstå
Att logiken har lämnat oss

Bluöh.

Senaste favoritlåten Eluvium – Radio Ballet, det gör ont i mig så bra den är. Vill också kunna spela piano. 

Någonting är fel. Jag vill knappt gå ut längre, tycker det är jobbigt att träffa mycket folk... Folk jag tycker om. Men jag orkar helt enkelt inte. Fast nu... snart, tänkte jag tvinga ut mig, för att jag vet att det är värt det. Kanske. Bläh.


Mördande kyla.

Jag är rädd för vädret. Ifall det fortsätter som det är nu så kommer jag att vägra gå ut, man kommer inte ens kunna gå ut. Nog för att förra vintern var extrem men jag tror aldrig jag sett det snöa såhär sjukt mycket på så kort tid. Jag slutar aldrig frysa. Trottoarkanterna har förvandlats till små fällor, plogade vägar till skridskobanor, trappor är numera små backar, snön hänger ner från taken och bara väntar på att få attackera, bussarna har inte längre några tider utan man har tur ifall den kommer alls (eller en halvtimme efter utsatt tid), parkeringar har förlorat sina funktioner och arbetar nu istället för att stänga inne bilar genom små hårda, hala murar med syfte att agera som aggressiva blockader. Jag blir arg. Vill inte vara här, detta ska tydligen bara vara början. Tänker emigrera. Vem är med mig? Vi plundrar en bank när vädret är som värst! (...Om vi orkar vänta den tiden)

Frida. Jag har svaret till den värsta frågan! Det är snö... Helt klart!
Frågan uppstod visserligen innan dessa omständigheter och då var svaret oklart, men nu känns den som en av de lättaste frågorna någonsin.



Såg för övrigt precis Harry Potter! Den var betydligt bättre än de andra filmerna, men tror inte att jag någonsin kommer att se en seriös film på bio igen, har glömt hur svårt jag har för att inte skratta när man absolut inte får skratta. Som under jätteseriösa scener när det är helt tyst i salongen. Eller under hela filmen, haha. Aja, den var bra i alla fall. Fast Daniel Radcliffe har blivit fulare än vad jag trodde var möjligt, Rupert Grint också för den delen, Emma Watson ser så missanpassad när hon springer runt med dem. Dessutom har jag kommit på att jag inte ens tycker om Harrys karaktär, blir sjukt irriterad på att han ska bry sig om allt mer än vad som är mänskligt.

Once upon a time...

Jag vill åka tillbaka i tiden. Inte för att ändra på någonting, utan för att återuppleva. 
Jag vill ha de där timmarna igen. Bara en gång till, några minuter... Några sekunder. En gång till. Jag vill, jag behöver det, jag måste, jag är trött på det här. 

For a minute there, I lost myself.

hejjagbryrmiginteomdetaljplaner

Jag är trött och det är snöstorm ute. Det ser ut som att jag duschat och mitt hår är blött. Har text, somnar när som helst. Mest ointressanta lektionen jag varit på... Tror jag. Vet inte ens vad vi pratar om.

Tänker sluta röka nu... Kanske. Det är alldeles för kallt, blött och blåsigt... Hemskt.


Ge mig ett jobb.

Jag vill ha ett jobb, så att jag kan flytta direkt när jag blir myndig, till en skitig liten etta och leva på vatten, kaffe och nudlar. Räknade ut att jag "bara" behöver tjäna runt 6000kr/månad för att kunna flytta... Kan väl inte vara så svårt... Om det bara hade funnits lediga jobb liksom. Kan ju alltid jobba som brevsorterare i Göteborg, SÄH. 

Inbördeskrig.

Det där med att sova går ju jättebra, SÄH. Min väckarklocka ringer inte alls om en och en halv timme och jag är inte alls jättepigg. Orkar inte, kommer att avlida i skolan.

Det finns ungefär en miljon tankar i mitt huvud just nu som hindrar mig från att somna. Kommer troligtvis inte att somna alls... Feels good man... Feels good. Säh.

Trött.

Ligger och dagdrömmer om hur underbart det hade varit att sova just nu.

Ett par glas rött.

Egentligen tänkte jag bara sitta hemma ikväll, men jag ångrar inte att jag inte gjorde det. Har haft en fin afton. Ligger och har lite efterskratt för att Meijer ramlade... Ni vet när någon ramlat så roligt att det går i slow motion när man ser det, som på film, fast man fattar fortfarande inte riktigt vad som hände precis efter för att man bara skrattar så att man tappar andan utan att riktigt förstå varför.

Det som inte är fint är att det är någon form av snöstorm, angående att jag betecknar det som "någon form" är ju för att det egentligen inte är storm... Alls... Utan det bara snöar oerhört mycket, och enligt x antal väderprognoser så ska det fortsätta göra det resten av helgen. Känns jävligt bra... Not. 


R-tard.

Disappointed.
I never trust anyone because thats the right thing, right?
But
for the first time in a long time...
You know the deal

Konsten att vara rastlös.

Detta skulle kunna ha varit för exakt år sedan. Samma rum, samma säng, samma kläder, samma dator, samma låtar, samma frisyr, samma smink, samma parfym, samma skitväder, samma tankar. Jag måste ha förändring innan jag spyr på något. Eller okej, mycket har förändrats, men inte åt det bra hållet, så det spelar ju ingen roll egentligen. 


Peace.

Dick like an airplane.

Är trött efter en dag med sju timmar med föreläsningar på schemat, vissa mer intressanta, ingen var speciellt bekväm. Jag fick sluta fyra timmar efter vad jag egentligen skulle gjort men det var det nog värt ändå, jag slapp engelska, mediekunskap och vissa saker vi hörde var faktiskt ganska underhållande. Vi lyssnade bland annat på hon som har kaffekokarkokboken.blogg.se, en filmproducent för Zentropa (som gjort bland annat Antichrist), fotografer som jag inte minns namnet på men de hade en massa bra bilder och en av de hade fotat en hel del rockfotografier vilket var helt okej att sitta och kolla på (att sitta och kolla på bilder på Dregen under lektionstid sitter ju faktiskt inte fel...) om man jämför med vad vi brukar göra i skolan, alltså ingenting, eller sitta och vara frustrerad. 

Äsch, nu ska jag kolla lite på the big bang theory! 

Saknar min bror lite!

Det där som inte finns.

När jag stod i min hiss efter skolan idag så stod jag och tänkte på hur fan jag skulle hinna duscha och äta men samtidigt somna i tid. Jag trodde att klockan var runt tio-elva, i själva verket var hon fem, det kändes sjukt konstigt. Fast det är inte så konstigt att det blev så när jag bara hade sovit sju timmar på drygt tre dygn, suttit på föreläsningar i tre timmar, det var ljust när den sista föreläsningen började och kolsvart ute när den slutade, hade ingen tidsuppfattning what so ever, vi hade lika gärna kunna ha varit där inne i fem timmar. Imorgon har jag ytterligare fyra föreläsningar som är lika långa. Slutar 16.45 igen. Bra, kul, nej. Är osäker på att jag ens kommer orka ta mig till skolan, de tar ju inte ens närvaro... Även om det faktiskt kan vara ganska intressant, hehe, jobbigt att jag inte vet vilka föreläsningar jag ska på än dock... 

Egentligen borde jag verkligen, verkligen, verkligen plugga nu. Men jag är alldeles för trött, det funkar inte, även om jag vill... så det får bli imorgon istället... Om jag orkar.

Känns som att varje dag numera går ut på att jag måste planera och fundera hur jag ska orka nästa dag.

Complication

SKÖNT att gå 8.15 - 16.45 tisdag-torsdag. Verkligen. Hatar media. 
Känner på mig att jag kommer att skolka någon lektion, eller föreläsningar eller vad fan vi nu ska göra den här veckan. Nu ska jag plugga naturkunskap i 45 minuter och sedan SOVA. Kommer försova mig imorgon, big time. Har bara sovit tre timmar på... Jättelänge. För länge. Sova... snart...

När man tror att någonting är över... Så är det inte det!

KUL LIV.

Jag har inte sovit på 40,5 timmar ungefär. Jag ska upp om sex timmar för att vara i skolan i tolv timmar, jag är pigg. Kul liv.

...

Jag gillar att gnälla. Speciellt på bloggen. Så frustrerad och trött på allt som jag varit idag har jag nog inte varit på länge. Sov ingenting i natt, blir ganska lättirriterad då.

Förstår mig inte riktigt på mina läsare, jag skriver ju inte direkt någonting intressant, alls. Ändå, så läser folk, eller kollar, whatever. Jag har aldrig läst min blogg ifall jag varit någon annan. 

I alla fall ska jag tydligen vara i skolan i tolv timmar imorgon, ska tydligen guida 95orna på öppet hus. Inte en chans. Tänker gå dit, hämta närvaro, dricka kaffe, kolla på esteterna och sedan åka hem. Jag har ju prov i naturkunskap på onsdag morgon. 

Jag minns det som det var igår, när jag var på öppet hus på måg. Jag visste att jag inte ville börja där, det var jobbigt folk, det var stort, det var äckligt, det var skabbigt, det var en kommunalskola, det var i Trollhättan. Jag lovade mig själv att måg skulle vara den sista skolan jag började på... Så bra gick det med det! Yey...

Skolan såg så annorlunda ut första gången jag såg den, speciellt i media, allt såg större ut, mysigare ut. Jag kommer ihåg den dagen... Jag skämde ut mig, det var jobbigt. Allt folk som jag redan inte tyckte om, det var jobbigare. Jag gick runt i lokalerna och tänkte på hur jag aldrig skulle kunna se det som min skola. Det kändes inte rätt. Det gör det fortfarande inte, verkligen inte, och nu ska jag tydligen uppmuntra 95or till att börja där, det känns fel. Jättefel. Delvis för att jag inte vill ha en massa yngre människor på skolan, delvis för att det nästan är synd om dem.

Häeh

Tycker att någon borde vara lite sugen på att se -OZ- i London med mig den 22a Januari! Billiga flygbiljetter finns med ryan air och konsertbiljetten kostar 23 pund. Tja. Diggar att jag lyssnat på 385 låtar med dem sedan i torsdags. Fett. Snart 2000 låtar allt som allt, skrobblat på lastfm då, säkerligen mycket mer annars. Femte mest lyssnade bandet sedan januari -08. 

Borde sova... Så gör jag inte det.

Jag fryser för att det är kallt.

Jag kommer vara trött imorgon och min vecka kommer gå ut på att plugga. Känns fint. Livet leker.
Det som är bra är att jag nästan inte har några vanliga lektioner denna vecka då vi har mediedagar, häehäe. Fast det spelar ingen roll egentligen för att jag har prov i natur på onsdag, en psykologiuppgift som ska göras, ett reportage som skulle vara inlämnat för länge sedan som ska skrivas och matten som ska tentas av. Samt ett historieprov inom en snar framtid... och en bok som ska läsas ut. Feels good man. Vill bara bli klar med allt så att jag kan chilla lite. 


-

*M sitter och målar*
M: Kolla en gubbe!
C: ... Det där är bara massa kladd
M: Men... *djup suck*... Det stormar ju...


Random

Inatt drömde jag att Oskar Linnros skulle göra en låt tillsammans med -OZ-
Vad roligt det skulle låta...

*

Beslutsångest, big time.

Eargasm.

Just nu är jag sådär äckligt lycklig. 

Insåg för en stund sedan att -OZ- släppt ett nytt album alldeles nyligen och jag hade av någon anledning missat det. Men åh. Jävlar. Vad. Bra. Det. Är. Trodde inte albumet skulle vara så äckligt bra med tanke på att singeln Rain Delay inte var det bästa de gjort direkt... Men holy fuck. 


Insåg nu att jag är rätt säker på att nästan ingen som läser min blogg lyssnar på -OZ- men det gör ingenting för att jag är äckligt lycklig nu ändå. Jag ryser så bra det är. De är ju faktiskt ett av de bästa banden jag hört. Synd bara att alla i bandet är så jävla fula, hahaha. Synd också att "deras" spotify är helt retarded och alla deras låtar ligger på något finskt bands sida. Inte för att det gör mig så mycket då jag har alla deras låtar på datorn, men det hade varit trevligt att länka...

Ett brunt kuvert.

När jag kom hem idag hittade jag ett brev med mitt namn på, ett brunt kuvert. Jag får aldrig brev. Jag tror aldrig att jag varit så nervös i hela mitt liv som när jag skulle öppna det, jag slet upp det och försökte läsa vad som stod. Men mina ögon samarbetade inte, jag såg suddigt. Jag satte mig ner. Det var en underrättelse om ett beslut. Ett bra beslut. Kanske? Jag vet inte, men det var i alla fall ett beslut som talade om att det nödvändigtvis inte kommer att ske en radikal förändring i mitt liv. Jag gillar inte förändring. Det har varit för mycket sådant, åt fel håll dessutom. Fast jag kan omöjligt veta ifall saker hade gått bättre eller sämre ifall beslutet hade sett annorlunda ut. 

Jag blev i alla fall oerhört lättad och nu har jag ett problem mindre att tänka på. Det kändes bra. Det är alldeles för mycket skit på gång. Jag är inte glad, men lättad.

How I met myself.

Har sovmorgon imorgon också. Men det hjälper ju inte mig egentligen eftersom att jag alltid brukar somna först vid 5-tiden och vakna vid 7 när jag har sovmorgon. Känns bra att jag har det två dagar i rad då. Är pigg som fan nu... Nej. Som tur är ska vi gå på bio med skolan både imorgon och på torsdag så veckan blir ju inte speciellt jobbig.

Annars har det känts som jul hela dagen. Eller som att det varit typ 18-10 december, och det är inget positivt. Bara för att det är snöstorm betyder det inte att det är acceptabelt att sjunga jullåtar och planera julen över huvud taget. Bläh, snön ger mig bara starka flashbacks från förra året, inte okej. 

Känner mig som ett MVG-barn ibland, haha, nej men, fick tillbaka psykologin igår och en debattartikel idag och fick MVG på båda. Fast förtjänade dock inte det på debattartikeln, det var bara irriterande. Visste ju knappt vad som definierar en debattartikel var när jag skrev den och texten var mer lik en krönika. 

Näeh, nu är det dags för How I met your mother tills jag somnar!



Kallt.

Trots min sovmorgon kände jag någon gång runt två timmar innan jag egentligen skulle upp att jag bör kolla ut genom fönstret... Det var det sämsta jag gjort då min blick möttes av en jävla SNÖSTORM! Detta gjorde mig så upprörd att jag omöjligt kunde somna om. Och det var inte bara en liten storm samtidigt som det snöade lite grand, utan det var/är extremt. Jag såg en tant bli omkullblåst och nästan nedgrävd i snö pga. den jävla stormen. 

Vet inte ifall jag kommer att gå till skolan än. Det är kallt, blött och äckligt, inte för att det kommer vara mycket bättre imorgon, men jag tänker att det kanske i alla fall inte blåser så mycket snö att man inte kommer kunna andas.
Är det nu man ska sluta göra sig i ordning eller?

Cheers for something new.



Måste göra er som hoppades på vidare kommentarer om min helg besvikna. Eller kommentarer på någonting väsentligt alls, allt det där ni vill höra som ni inte får. 

Nu ska jag gå i ide...
Eller ja... Med andra ord ska jag lägga mig och se avsnitt av The big bang theory som jag redan sett minst fyra gånger. Känns som att jag borde sluta blogga, eller skaffa lösenord för att jag kan nästan omöjligt skriva någonting om mitt liv längre utan att det blev alldeles för privat. 

Lite konstigt att jag inte sover då jag gått runt och halvsovit hela dagen, har ju inte sovit sedan klockan sex igår eftermiddag, så jättepigg kan jag inte påstå att jag är, men kan inte heller säga att jag inte försökt somna. Aja, har i alla fall sovmorgon imorgon. Gatt.

Hey

Haha, somnade inte inom max en timme... Somnade runt fem, det var jobbigt. Great job Cassandra. 
Nu är jag hemma hos Angelica och peppar kvällen. Förhoppningsvis blir det bästa kvällen på länge. Blir det inte det så är jag nöjd ändå. 

hosangelica - Playlisten de närmsta timmarna


.

Nu har jag sovit en kvart på 37 timmar. Känns bra. Eller nej.
Därmed blev det aldrig några resultat på mitt lilla experiment angående en form av väckarklocka... Eftersom att jag knappt hann somna innan jag var tvungen att gå upp igen. Tänker somna inom max en timme. Morgondagen ser grymt lovande ut. Peace!

Hej, jag är en tönt.

Gjorde en repris på igår. Råkade spela i fyra timmar utan att märka det... Trots att jag fortfarande är sjukt oförberedd inför mina intervjuer...

Imorgon kommer att bli den bästa dagen i mitt liv, eller nej. Nu ska jag dricka jättemycket vatten och sedan gå och lägga mig... Haha, jag är så jävla dum i huvudet ibland, men jag gillart.

Såhär går det när Cassandra uppdaterar manycam och inser att det finns nya effekter...

Google är din vän!

Eftersom att jag är besatt av att googla saker så har jag har hittat svaret på min fråga angående väckarklockornas historia HÄR. Haha, lite roligt att folk faktiskt tog med sig tuppar lite här och var för att vakna... 

Jag kom själv annars på lite idéer om hur man kunde vakna när jag låg och filosoferade i natt, ett av förslagen var att man skulle dricka jättemycket vatten innan man somna så att man helt enkelt vaknade av behovet av att urinera, självklart är det en väldigt ostabil lösning då det inte finns någon garanti på att man skulle vakna och ingen exakt tid... Men det var ju i alla fall något. Tänker faktiskt att testa den inatt i och med att jag måste upp jättetidigt imorgon, haha. Postar resultat imorgon!


Schleten, hann inte göra mig i ordning idag.

Myror.

Imorgon ska jag gå upp jättetidigt, på lovet, för att gå till Myrorna och göra intervjuer till ett jävla reportage och jag är grymt oförberedd. Vet inte ens riktigt vad det ska handla om. Hoppas på min förmåga att ordbajsa senare. Livet leker. Peace.

Fuck with the stars.

Hur gjorde man innan väckarklockan var uppfunnen?
Fanns det inga morgonmöten då? Klockan fanns ju garanterat innan väckarklockan så hur kunde man vara säker på att man själv eller den andra parten vaknar om man ska träffas tidigt på morgonen? Det var ju inte heller direkt så att man kunde ringa och berätta att man försovit sig. Vissa kanske vaknade av att solen gick upp, men hur gjorde folk i norden på vintern? Man kanske inte hade möten innan solen gått upp... Vad skönt egentligen, att kunna ligga och sova extra länge bara för att väckarklockan inte var uppfunnen. Dock lite hårt om man fick sparken för att ha försovit sig lite för ofta till jobbet...

Det här inlägget tillägnar jag alla människor som fått stå och vänta på någon som aldrig kom bara för att väckarklockan inte var uppfunnen än. 

Texas.

AoE

lol.

Började spela Age of Empires... Spelade en stund. Trodde att det hade gått en halvtimme så hade det gått drygt fyra timmar. Slöseri på liv. Haha. Förstår verkligen inte hur det gick till.

Time To Pretend

Lyssnar på MGMT och är lite grinig över att jag inte är 18 än... Då hade jag ju kunnat se dem när de kommer till Stockholm, men icke. Man är ju bara nästan 18 år. Nästan. Inte så jävla roligt att jag fyller år efter majoriteten av mina vänner heller. Min sommar kommer att suga. Haha. Funderar på att inte somna i natt... Ska ändå upp om ett par timmar för att hinna duscha innan Göteborg... och med några timmar så menar jag fem timmar. Så det kanske är värt att sova den tiden ändå... Om jag bara hade kunnat somna hade allt varit jättebra. 

För övrigt känns det som att lovet typ är slut, trots att knappt hälften har gått.

I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life.
Let's make some music, make some money, find some models for wives.
I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars.
You man the island and the cocaine and the elegant cars.

This is our decision, to live fast and die young.
We've got the vision, now let's have some fun.
Yeah, it's overwhelming, but what else can we do.
Get jobs in offices, and wake up for the morning commute.


Do the... NAKED MAN!

NAKED MAN!
The best move ever. 
Alltså, captain morgan-posen.

Jag har tråkigt. Får ångest av tanken på att göra någonting vettigt. Göteborg imorgon, hade varit asgött om jag hade haft mer pengar lol. Pengarna är snart slut och det var inte ens en vecka sedan studiebidraget kom, i och för sig fick jag inte ens hela, men ändå. Funderar lite på att sälja mig själ på ebay, undrar hur mycket den är värd. Haha.

Sommar?

Jag har tråkigt... Väldigt, väldigt tråkigt. Lyssnar lite på maskinen och låtsas som att det är sommar... Som att det inte är jättekallt och storm ute. 





Ge mig sommar igen... Nu!
Jag vill aldrig bli gammal. Jag vill vara ung, ha sommarlov, partysomrar livet ut. 

"Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent
Våra stunder vi hade, tankar idér
din lukt i din nacke, pussar och skrattar
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen
satt uppe på natten"

Höst.

Jag är jättetrött. Verkligen jättetrött... Och väldigt utmattad.
Men jag kan inte sova. Jag är rastlös... Väldigt rastlös... Men för trött för att göra någonting. 
I och för sig kan jag vara vaken hur länge jag vill i och med att jag vad jag vet inte har någon speciell tid att passa imorgon. Meningsfullt allt känns nu... Jag sitter och vänta på att tiden ska gå... och tänker, lite för mycket på fel saker. Bläh. 

Jag hatar hösten. Saknar emmaboda. 



Kvällens soundtrack:
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home
Marina And The Diamonds – I Am Not a Robot
Radiohead – Karma Police
Placebo – Fuck U
MGMT – Time To Pretend
Death Cab for Cutie – Your Heart Is an Empty Room
Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet
Och ett par låtar till... Fina grejer.

Misantropi.

Jag hatar människor. Jag är misantrop. Misstänker att jag föddes som misantrop.
Jag kan tycka om individer men jag känner en enorm avsky för människosläktet. 
Jag är trött på det mesta.

Känner att någonting riktigt bra borde hända innan jag flyr landet. Lördag blir fint jättefint... Hoppas jag.

RSS 2.0