Hejdå.

Ny blogg, nytt liv http://cassandra-winner.blogspot.com/

Blir nästan lite tårögd, hahaha. Jag har haft bloggen i nästan tre år nu, 1324 inlägg... Periodvis har den faktiskt betytt ganska mycket för mig. Jag har skrivit av mig när jag varit arg, den har hjälpt mig att minnas, bra och dåliga saker, saker som hjälpt mig. Har haft många fina och mindre fina stunder med den här bloggen. Haha, det är jättetöntigt men ja, det är dags att lämna den nu. Blogg.se uppfyller helt enkelt inte mina krav och jag behöver faktiskt en omstart. 

Den kommer att finnas kvar ett tag, men kommer troligtvis att sätta lösenord på den inom en snar framtid.

Lille vän

Jag hatar att det i princip är omöjligt att blogga via blogg.se via android ifall man inte uppgraderar till PRO då de har gjort det extremt svårt för en då de vill tjäna pengar. Men jag vill inte betala för att blogga, därför funderar jag på att byta blogg till något som vill samarbeta med mobilen då jag knappt sitter vid datorn längre. Det här är första gången på lite för länge som jag orkat starta datorn.

Jag har haft två dåliga veckor, efter att jag hade haft tre bra veckor. Idag så vaknade jag och var glad, trots att jag inte borde varit det då jag hade asont i huvudet och hade sovit långt ifrån tillräckligt. Kanske för att jag är myndig om åtta timmar och 30 minuter eller kanske för att saker vill få för sig att vända igen. Feels good man, feels good. Skulle inte säga nej till tre nya bra veckor. Igår ordnade min ekonomi upp sig efter att ha haft exakt fyra kronor och 13 öre på kortet och inga pengar i kontanter... Så nu har jag råd till cigg och att gå ut i veckan... och lite till, hiehie. 

La in bilder från mobilen idag, fint.







hej

Hade tänkt att somna tidigt ikväll. Men icke, det står en jävla massa fulla människor utanför mitt fönster, de försöker sjunga YMCA (jättehögt) och uppmanar varandra till att hångla. Det hade nästan varit okej ifall de varit 13 år gamla, men skulle tippa på att de är kring 30... Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Känner mig väldigt bitter idag/ikväll.

Såg på film förut, men jag kunde inte koncentrera mig utan istället satt jag mest och tänkte på hur extremt tråkigt det är att se på film själv och så satt jag och reflekterade kring varför man bestämmer sig att skriva svenska subtitles till en engelsk film när man är sjukt dålig på engelska och på att stava på svenska... Kul liv, skönt att jag inte alls är lättirriterad och sjukt negativ...

Ves

När varje minut känns som en timme.

Traumatiserad

Inatt hade jag en harkrank i mitt rum, det var första för i år och även om det var traumatiskt beslutade jag mig för att låta fönstret fortsätta vara några centimeter öppet. Nyss hade jag en annan harkrank i mitt rum, denna var dock tio gånger större vilket gjorde det hundra gånger mer traumatiskt. Detta innebär att jag måste stänga mitt fönster tills det blir så kallt att harkrankarna inte kan överleva. Kommer att dö av syrebrist.

Frustration

Jag tycker inte om nätter. I alla fall inte när man är ensam utan att sova i alla fall. Det är extremt varmt i mitt rum, brutalt varmt. Jag sitter på golvet. Just nu tycker jag inte om min säng. Tur att flashback, Dir en Grey och snus finns och gör nätterna mer uthärdliga.

Som de flesta vet har jag haft sömnproblem i ganska många år nu, men de försvann faktiskt efter P&L, jag var sjukt nöjd med det. Men förra veckan började de komma tillbaka och nu har jag knappt sovit alls de senaste nätterna. Känns fakiskt jävligt fittigt i och med att jag hoppades på att det skulle hålla i sig. 

Om en vecka fyller 18, det känns lite konstigt faktiskt men ändå sjukt bra. Jag har velat bli myndig sedan jag var runt åtta år gammal, så ja. Det kommer bli skönt.

Keso

Jag hatar att vänta. Det är nog det värsta jag vet.

RSS 2.0