Creating an illusion of a reality that doesn't exist

Jag tänker för mycket.



Incorrect picture, a blurry vision, a false creature, a thought, confusion,  
a memory of something that never happened, false hopes and a summary of my mind.

Garden, itsu no hi ka wa deaeru to negatta.

Detta var en av de första livevideorna jag började riktigt älska med Dir en Grey och än idag blir jag tårögd och får rysningar genom hela kroppen när jag kollar på den. Haha, fyfan, lite fjollig är jag, men seriöst, vem blir inte rörd av den?

Träffade Angelica en stund förut, chillade hos henne typ. Sedan kom jag återigen att tänka på hur festligt det skulle vara ifall det blev en riktig jävla översvämning i trollhättan eftersom att det finns så jävla mycket snö som nu smälter plus att det regnar. Skulle lätt glida runt på på luftmadrass och paddla till björndalen. Hahah.

Btw, jag är så jävla överlycklig när jag hörde att jag inte har någon skola imorgon pga. vädret eller något, började nästan grina av glädje när jag hörde det... Alltså, jag har varit lite känslig de senaste dagarna, hahaha, känner mig som ett pmsbarn.

"Put a smile on your vagina - Okine"

Dagens insikter har varit att
  • Fetma borde tas på samma allvar som cancer. Göra allt som krävs för att bli av med det.
  • Att bli insnöad på måg med alla elever hade varit sjukt intressant, och roligt. Har även listat ut vilka vi skulle äta/elda upp först.
  • Är man en varulv och ligger på en livrädd tjej man gillar bör man antingen ligga med henne eller döda henne, alternativt båda istället för att ligga och kolla på när hon grinar. Annars dör man själv.
  • Jag kommer inte att klara av att sluta röka och jag blir riktigt arg när jag inte har cigg.
  • Det finns sjukt mycket skumt folk här i världen, speciellt på chatroulette.com
Var på bio med Jesper och Meijer, filmen var ful. Wolfman eller något hette den, hahah, den var ful i alla fall. "Varulvarna" såg ut som muterade gorillor och handlingen var inte intressant. Efter det hade jag och Meijer en intressant konversation om hur det skulle vara ifall alla elever på måg blev instängda i skolan, det var fult. Hahahah. 
Snart ska jag vara duktig och plugga, ska bara vänta tills de roliga jag chattar med ska sova/logga ut, för att jag blir så distraherad annars.

Let me in

Ibland är jag äckligt mycket snällare än det ser ut som. Bara mot värda personer dock.

Haft en askass dag, har knappt haft cigg så har inte kunnat plugga. Så har i stort sett bara legat i sängen hela dagen sedan jag kom hem, inte orkat göra ett piss. Kanske bra det,  får passa på då det snart är skola igen. Höhö, dessutom är det sjukt mycket slask ute och jag har varit trött som in i helvete. Nu är jag obviously dock aspigg då jag bara legat i flera timmar. Men ska väl snart dra på en film eller något... Fast nej, usch, nej. Ska snart göra något annat i alla fall. 

<3

Metaforisk men ändå sann.

Nu är jag hemma igen efter två dagars äventyr i björndalen hos Meijer. Kvällen igår var minst sagt intressant... Hahaha, men det som hände i skidstugan stannar i skidstugan. En hel del shots och sanning eller konka säger jag bara, haha. Men det har varit bra dagar, mycket film och brudsnack, har sovit fett dåligt though. 

Nu har jag riktigt fet ångest över hur mycket plugg jag har att göra innan lovets slut, kan inte fatta att det redan är fredag, det är helt otroligt. Så nu måste jag fan börja plugga på riktigt.


I'll swim the ocean for you

:D

Sov hos Meijer i natt, är fortfarande där. Haha, snöäventyr och pizza&cigg fyra på morgonen. Gött häng.
Skriver mer någon annan gång, är inte på blogghumör, tänkte bara tala om att jag lever trots att jag trodde att jag skulle frysa ihjäl.

Dudes.

Hej, hej mina kära bloggläsare, hoppas ni har har det bra och inte lider allt för mycket av vädret vi har!
Haha, nej, who am I kidding, jag bryr mig inte om er. Förutom några, men de ser jag inte som bloggläsare utan som kompisar, såatteh.

Igår blev nice i alla fall, drog hem till Cornelia och såg Blades of Glory samt Tjenare Kungen med nice folk. Btw, stort grattis till Cornelia som fyllde 17 år igår. Ikväll blir det "gött häng" hos Meijer som är ensam hemma, så vi chillar där. Innan dess ska jag och Jesper dra i Göteborg för att han ska kolla förstärkare. Så det ser ut att bli en bra dag!

Btw, måste sluta vakna så tidigt, haha, nej men det känns konstigt att vakna vid 10 när det är lov. 
Over and out!
Hahahahaha, sådär kommer jag att bli någon gång i
mitt liv, när jag blir äldre och har tråkigt.

Shut up, duck.

Vaknade tio idag, sedan dess har jag inte gjort ett piss. Ätit, duschat, spelat lite GH, suttit vid datorn och surat över att jag knappt har någon cigg då jag blev av med den i söndags. Just nu sitter jag och lyssnar på hur snön smälter och droppar ner i flytande form på mitt fönster, känns rätt skönt faktiskt. Fast när jag var ute på balkongen förut insåg jag att det inte smält mycket alls utan snön på min gård är fortfarande runt en meter hög, så tja. Men det går framåt i alla fall, ifall man bortser att SMHI säger att det ska snöa på fredag...

Får se vad jag hittar på ikväll, jag orkar inte sitta hemma men samtidigt orkar jag egentligen inte gå ut. Kanske tvingar någon att komma hit... Fast nej, mamma kommer hem sedan, haha. Aja.
Vinterångest hos Angelica i söndags.
Ful bild men den beskriver så bra.

Jag födde en riskokare

Jag har legat i sängen typ hela dagen, varit sjukt rastlös och uttråkad samtidigt som att jag verkligen inte orkat göra något annat än att ligga här. Hängt på fejjan och chillat runt på nätet, sådant som verkar mycket roligare när man egentligen inte hinner göra det, men nu bara känns tråkigt. Skulle vilja ha en kopp kaffe atm men då kommer jag verkligen aldrig att kunna somna, för att jag sov faktiskt någon timme tidigare idag. Hehe, blir väl en all-nighter ikvällers då.

Jag har verkligen ingenting att göra, jag orkar verkligen inte se film eller liknande för att det slutar bara med att jag tänker på allt dumt jag gjort och mår dåligt, hahaha, lättare att uppehålla mig med annat som inte ger mig utrymme till att ha så fria tankar. Som skön musik och lama communities. Jag saknar faktiskt den tiden då jag kunde komma in på bilddagboken, nattunderhållning of d00m att skriva till fula människor. Men ah, nu tror jag att bdb har ip-blockat mig permanent eller något haha, ingen på vårat nätverk här hemma kommer in på bdb och pallar inte hålla på med proxy och skit bara för att komma in på den skitsidan.


I'll end this post with a disgusting, really disturbing but somehow quite amusing video.

Prata inte, dansa bara

Tja, det gick väl ganska bra igår förutom att jag fick lite karatefylla för att jag drack för mycket för snabbt, hehe. Men det jag minns var väl ganska kul, vi dansade, sjöng, alla strula med alla och sådant som man brukar göra. Fast efter ett par timmar så spydde och däckade hälften, haha. Inte okej.

Imorse var man ju fräsch och så... Vid 8 på morgonen var alla uppe, jag var fortfarande full när jag vaknade. Hahah, kanske tur det. Vi drog till mysingen och käkade pizza när det öpnade, det behövdes, kändes som att höll på att dö ett tag innan det. Sedan drog jag hem och bråkade lite med mamma för att jag hade börjat skrika på henne i telefon igår när jag var som fullast, haha, då var det lilla förtroendet hon hade för mig återigen bortblåst.

Jag är för snygg för vintern

Tjäh! Inte gjort ett piss idag, plockade upp gitarren en stund, saknat sommaren så mycket att jag nästan grät (seriöst, det kändes som att det var sommar i mitt rum, så kollade jag ut och såg att snö...) och typ gjort mig i ordning. Snart ska jag iväg till bussen och ta mig till Angelica, jätten och sedan blire hem till Honken to prepare kvällens festligheter, sover även där. Bilder kommer nog! 
Puss :*

Take only what you need from me.




Jag känner saker jag inte vill känna.
Detta kommer inte att sluta bra.






Jag kan inte se om jag inte ser på mig själv.

Eftersom att jag inte kunnat ta mig någonstans idag då min mor inte har bil och all kollektivtrafik varit inställd så jag har:
  • Druckit kaffe
  • Spelar Wii sports med min mor (fanns inte så mycket annat att göra)
  • Spelat gitarr för första gången på jättelänge
  • Städat mitt rum (Det behövdes)
  • Ätit, ganska mycket. Bland annat kladdkaka och äppelpaj till frukost.
  • Provat typ alla mina kläder och insett att det kommer att vara mycket lättare att klä sig snyggt på sommaren.
  • Varit på hemköp med Nina, kan ju inte vara insnöad utan cola...
  • Kollat på mig själv i spegeln och insett att jag är sjukt snygg, även ifall jag går runt osminkad med uppsatt hår.
  • Undvikit att kolla ut genom fönstret
  • Peppat inför imorgon.
  • Lyssnat på en massa musik och varit lite arg för att spotify inte samarbetar med mig och för att jag inte har så mycket musik på datorn.

Nu tänkte jag kanske komma igång med något av mina hundra skolarbeten som jag MÅSTE göra på lovet. Sedan kanske kolla på film eller något.
Ni gillar mig även när jag är helt osminkad och har oplattat uppsatt hår. Har typ slutat bry mig om hur folk ser mig nu, men i sommar, då jävlar. Måste gå ner i vikt tills dess btw, hehe.

Bajs

Skönt att typ alla är insnöade, bussar och tåg är inställda, folk är sjuka, vägar är oplogade och tak rasar in. Fan vad jag älskar Sverige ibland, verkligen... Jättemycket...
Så idag vet jag inte vad jag ska göra, vill egentligen inte åka någonstans men kommer aldrig att orka sitta hemma hela dagen, verkligen inte. Får se ifall någon vill se film eller något I guess, bara att det är typ inga som bor mitt i stan och eftersom att majoriteten av bussarna är inställda så kan det bli svårt, för det är inte direkt så att jag kommer GÅ någonstans. Värt, vädret känns lite som ett funktionshinder nu.

Snö

Jag vill råna en bank och fly landet. Nu har vädret gått över styr, snöstormen ute är olidlig, var ute i max 20 minuter, max, och jag var en levande snögubbe, fast det hade jag nog blivit på 30 sekunder, men ändå, det gick knappt att se ett par centimeter framför sig. Det här känns fan inte okej någonstans. Under de få timmarna jag var hos Honken (sket i M15 och drog dit istället) hade det fallit minst 30 cm extra snö på marken, det känns inte okej någonstans, jag vill hamna i koma eller någonting och vakna på sommaren. 

Det värsta är att det ska snöa lika mycket hela natten och hela dagen imorgon, förstår inte hur jag ens ska komma ut ur lägenheten imorgon, inte bara att det kommer vara snöstorm, utan det kommer vara EXTREMT mycket snö ute och omöjligt att ta sig fram. Diggar löpsedlarna atm "SMHI varnar: Gå inte ut"... Läste jag när jag stod ute. Tur att det slutar snöa på söndag då, enligt SMHI. Fast det innebär ändå att festN förmodligen blir inställd på söndag, ifall den inte blir flyttad. KUL. ASKUL VERKLIGEN. Jag är så arg på vädret jag spyr, global uppvärmning my ass. Kommer verkligen att minnas den här vintern resten av mitt liv, nu har det varit snö ute konstant i tre månader, trodde verkligen att den var på väg bort fram till igår, men näeh. ARG, RAGE.

Dog

Idag hade jag en nära-döden-upplevelse, okej, det kanske jag inte hade... Men det kändes som jag skulle dö och jag svimmade nästan. Mitt hjärta gick upp i maxpuls utan anledning, började skaka, kunde knappt andas och det svartnade framför ögonen, mycket spännande, inte. Så lämnade engelskalektionen en stund, skolsyster var inte ens på skolan så fick sitta i korridoren tills det gick över, VÄRT. Inte. MÅG ÄGER!!!!11one, inte. 

Vi slutade i alla fall rätt tidigt, sedan när jag kom hem hände precis samma sak igen, det var lite jobbigt, men nu har jag vilat och så (lyckades inte somna though för att Jesper ringde precis när jag höll på att somna och sedan blev jag pigg), mår lika bra som innan nu. Förutom att jag är sjukt sur över att söndagens fest kanske blir inställd på grund av den jävla snön, värt. Blir så jävla arg

Ikväll kanske det blir M15 eller något, ingen aning to be honest, får väl se vad sin händer, hehe.

Slyna

Slog mig nu att klockan är halv tolv och jag har tenta i matte imorgon, samt att jag har slynigt ont i huvudet. Räknade faktiskt lite matte förut, men sedan fastnade jag vid datorn igen, utan att riktigt ha lärt mig något nytt. Gött mos, kommer faila stenhårt imorgon. Fast bara jag får ett jävla G så att jag kan börja med Matte B nu, tänker inte plugga på natten för att då finns det inte en chans att jag kommer klara det imorgon, måste sova, speciellt eftersom att jag har det direkt på morgonen, blir till att köpa kaffe på statoil. Ser fram emot att sitta och räkna matte i tystnad i två timmar utan rökpaus direkt på morgonen, verkligen. Fast nog hellre det än rörlig bild i och för sig... 

Kommer vara fucking lättad när jag är klar though, tvivlar på att jag kommer stanna resten av skoldagen när jag kan dra hem och ha lov, hehe.

Gnite MF

Tja, slutade elva idag, det var asskönt. Egentligen skulle jag ha håltimme mellan 9.45 och 14.30, men vi snackade lite med bildläraren vår och det slutade med att vi fick sluta 11, awesome. Så vi drog till Angelica och chillade, käkade chips och grejer, hehe. Drog hem vid halv sju eller något och nu ligger jag här nyduschad och mätt.

Måste egentligen verkligen, verkligen, verkligen, verkligen plugga, men är så extremt trött att jag inte vet ifall jag klarar av att göra det nu. Får väl försöka skriva lite grand nu i alla fall. Har tenta i matte på fredag så måste plugga inför det imorgon, dvs. att jag måste skriva klart om hållbar utveckling idag egentligen, men kommer aldrig att gå, såatteh, får se hur det går. Kommer somna... Kanske drar en powernap eller något innan.

That time


Dagen har inte varit så hemskt som den kunde ha varit, kändes dock ovärt att ha hål i två timmar bara för att gå på en lektion där vi ändå inte gjort något annat än suttit och pratat om helgens festligheter. Cafét var stängt och det gjorde allt lite jobbigare, men vi hängde i SÄR istället, hah, ovärt att deras café stänger 11 though, men det var intressant. Förstår inte varför SÄR får det så jävla snyggt och inte vi andra, estet har det hur skabbigt som helst.

Jag vet faktiskt inte hur jag ska klara två och ett halvt år till på MÅG, varje dag känns som ett rent helvete och det är alldeles för mycket skitsnack, jag orkar inte.

Jag vill kunna sluta bry mig, jag vill kunna göra precis vad jag vill just för stunden,
jag vill vara spontan, jag vill kunna säga vad jag tänker, jag vill att folk ska kunna se.
Men jag kan inte, det är inte värt det, finns folk som inte kan släppa.

Heyb0y

Jag är så trött att jag vill gråta.
Somnade ofrivilligt tre gånger under lektionstid igår, sedan drog jag hem direkt efter skolan för att sova. Tror ni att jag kunde somna? Hell no. Jag låg och försökte i flera timmar, sedan duchade jag och åt jag, därefter försökte jag igen ända tills jag somnade runt fyra, i och med att jag går upp 6.30 kändes det inte okej.
Jag blir så sur, jag var ju så jävla trött att jag var nära på att dö men ändå somnade jag inte i tid.
Vaknade med sjukt svullna ögon och en kropp som bara ville dö och nu ska jag dra till skolan. Joy.

År

Jag saknar dig, men jag kommer inte göra det länge till.
När jag inte vet vem jag är vill jag fråga vem du vill att jag ska vara
Jag vågar inte, jag ligger och tänker, jag ligger och tror, jag hoppas.
Ibland vet jag inte vad jag håller på med.
Jag plågar mig själv med tankar och minnen, men jag vågar inte släppa
Jag är rädd, vill inte släppa den delen av mig själv,
jag är rädd, för hålet som kommer att uppstå,
Jag är rädd för vad som kommer att försöka fylla det.

Så jag tänker, jag hoppas och jag drömmer om att du är rädd,
Om att du ligger och tänker, tror, hoppas och drömmer.
För att jag vill, jag vill, jag vill, jag vill och jag vill.
Det gör ont i mig, att veta att jag inte definieras som perfekt i dina ögon.
Det gör ont i mig, att inte veta vad som är fel, vem jag är och vem jag ska bli.
För det är väl perfektion vi alla strävar efter? Jag kan inte nöja mig, med att bara vara bra.
Vi kan inte nöja oss med att vara just oss, vi är aldrig nöjda.
Det ska vara perfekt, jag ska vara perfekt, vi ska vara perfekta.
Hand i hand som i en dålig film, utan ett enda fel ska vi stå.
När jag inte vet vem jag är vill jag fråga vem du vill att jag ska vara
Jag vågar inte, jag ligger och tänker, jag ligger och tror, jag hoppas.
Ibland vet jag inte vad jag håller på med.
Jag plågar mig själv med tankar och minnen, men jag vågar inte släppa
Jag är rädd, vill inte släppa den delen av mig själv,
Jag är rädd, för hålet som kommer att uppstå,
Jag är rädd för vad som kommer att försöka fylla det.
Så jag tänker, jag hoppas och jag drömmer om att du är rädd,
Om att du ligger och tänker, tror, hoppas och drömmer.
För att jag vill, jag vill, jag vill, jag vill och jag vill.
Det gör ont i mig, att veta att jag inte definieras som perfekt i dina ögon.
Det gör ont i mig, att inte veta vad som är fel, vem jag är och vem jag ska bli.
För det är väl perfektion vi alla strävar efter? Jag kan inte nöja mig, med att bara vara bra.
Vi kan inte nöja oss med att vara just oss, vi är aldrig nöjda.
Det ska vara perfekt, jag ska vara perfekt, vi ska vara perfekta.
Jag är perfekt - Du har bara inte förstått det än.

fmwlkemwlehelvetefittslynanegerffwekl

Gah, jag dör.
Var på resecentrum typ sju minuter innan bussen skulle gå, sedan insåg jag att jag glömt min mobil hemma, så fick gå hem och hämta den. Sedan insåg jag att jag kanske skulle hinna till bussen i alla fall ifall jag skyndade mig till torget, vilket jag gjorde och jag hann men grejen var att jag fick springa på torget och var typ en sekund ifrån att missa den vilket kändes asjobbigt. Heh.

Nu sitter jag och har datorkunskap men jag är den enda som är klar med allting så jag får sitta och chilla. Tråkigt som in i helvete då jag bara vill att lektionen ska ta slut så att jag kan köpa kaffe och ta en cigg. Bläh, detta är ingen bra dag. Trött som fan för att jag somnade inte förrän runt fem på morgonen och jag mår allmänt dåligt.

Jag gillar att klaga på min blogg


Dör.

Vaknade av att väckarklockan ringde en halvtimme innan jag egentligen behöver gå upp, så att jag skulle kunna snooza, men sedan insåg jag att jag hade fetaste ångestklumpen i magen och det var bara jobbigt att ligga kvar. Konsekvenser från att vakna under REM-sömn, myez.
Så nu har jag haft en jävla massa tid på mig denna morgon, dock gjorde jag mig i ordning assnabbt så denna extratid har inte gjort mig snyggare direkt. Utan jag har typ suttit framför datorn och varit allmänt lam. Behöver inte dra till bussen förrän om typ tjugo minuter så att jag kan sitta kvar en stund till.
Snubben har världens bästa namn.

Hihihi

Varför går tiden så jävla mycket snabbare på kvällar än annars? Eller i allmänhet när man inte vill att den ska gå snabbt... Inte okej alls. 
Hade fan varit lättare ifall jag inte hade haft sovmorgon imorgon för då hade jag dygnat och gått hem och sovit, men istället kommer jag att sova i typ två timmar och sedan gå i skolan till fyra. Bajs.
Tjena Brock!

You know what I mean.

Helt okej dag för att vara söndag, för att det är just vad det är. Känns inte som alla hjärtans dag någonstans så ja, det är en dag som alla andra. Förutom att typ alla går runt och whinar över att de inte har någon att vara med, åh, synd för er. Eller så kan man vara lika cool som jag och inte bry sig och inte springa runt som en desperat idiot och vilja ha någon bara för att ha någon utan inse att livet är skönare som singel. Party som fan liksom.

Har i alla fall varit hos Cornelia med Meijer, Jennie, honken och Judit och kollat film samt fettat mig som fan med chips. Efter ett antal timmar drog jag tillbaka till stan, mötte Chrillä en liten stund, köpte Ben & Jerry och sedan drog jag hem igen. Gissa vad jag gjorde när jag kom hem? Jag såg på film, själv. Vilket är något jag inte gjort på typ över ett halvår, hahaha, kan verkligen inte se film själv. Förmodligen för att jag kommer på massa kommentarer om filmen jag ser som jag vill berätta för någon. Kan verkligen inte se en film utan att vara sjukt kritisk mot den. Hehe.

Såg i alla fall Ponyo av Hayao Miyazaki, eftersom att jag såg Spirited Away i veckan och Det levande slottet igår kunde jag lika gärna se denna nu. Haha, jag lovar att han trippar när han kommer på sina filmidéer, seriöst. Så jävla random så att det inte är sant. Ponyo handlar ju om kärlek mellan en fisk och en femårig pojke, bra som fan dock, men ändå. Fast Spirited Away är fortfarande favoriten, kommer nog alltid att vara! Funderar på att se någon mer av hans filmer innan jag somnar. Hehe.

Hayao Miyazaki, hahah, okej, obviously trippar han.


Btw, vad tråkigt om människor var som älgar,
och typ blev pilska en gång om året...

Bajs :)

Blev ingen fest utan lugn kväll hos Jäsperboiyh istället, vi har kollat på Det levande slottet, den är grym. Var typ två år sedan jag såg den sist så ah, det var nice. Jag är sjukt jävla utmattad och fortfarande sjuk, så det är nog rätt bra att det inte blev någon fest.
Ska snart åka hem istället och chilla sönder.

Tja.

Sitter och känner mig redigt sleten och dricker kaffe. 
Har lite smått ångest över att jag inte skriver om hållbar utveckling eftersom att det ska vara inne riktigt snart och jag har inte kommit någonstans.

Ska se film med Jesperb0iyh ikvällers och efter det blir det kanske fest, känner att jag verkligen kan behöva det at the moment. Heh, är egentligen så jävla trött på trollhättan och det var nog bara någon dag sedan bestämt sa att jag fan ska sluta festa här, men äsch. Har bestämt mig för att sluta bry mig helt och hållet och bara leva och vara glad. Fast är fortfarande rätt pepp på att byta skola... Men ändå.
Nu ska jag duscha.

-

.
*****************************************
Jag är en fjolla. Jag förtränger och jag flyr det oundvikliga.
******************************************


The 0rphan.

Tja! Sover hos min älskling i natt igen, eller eh. Hos Angelica.
Haft soft "filmkväll" med fölket, nice. Nu ska jag sluta skriva, bara så att ni vet, typ varnar er innan så att ni inte blir jättechockade över att inlägget tar slut liksom.

Helvete.

Har äntligen orkat fixa lite med bloggdesignen och fixat en ny header (tog mig sådär ett år) är långt ifrån nöjd dock, slängde bara ihop något lite snabbt när jag kom på hur groteskt ful min blogg var, måste hinna skriva om hållbar utveckling innan det är dags att sova.
Måste även göra mina individuella val och välja valbara kurser, BRA att jag sätter mig med det kvällen innan lappen ska vara inlämnad, ASBRA. Har typ 10321093810 frågor och jag fattar verkligen ingenting. Kan inte ens välja hälften av det jag vill välja för att ingen jävla kurs passar med schemat jävla fittmåg. Så kan inte ens få med de kurser jag vill läsa genom utökat program för att allt ligger typ samtidigt. DÖR, allt jag vill läsa ligger i typ trean, men hittar inte en enda kurs som jag vill läsa på vårterminen i tvåan. VÄRT! Avlider lite smått nu.
Känner mig lite sådär just nu.
Är ungefär lika snygg nu när jag är sjuk också.

BTW, credz till den som löser ekvationen i headern först.

d00med

Hah, inte en chans att jag ska dygna och skriva om hållbar utveckling, skrev drygt en sida och nu ska jag bara chilla resten av kvällen, och förhoppningsvis sova ganska tidigt så att jag orkar gå till skolan imorgon och utsätta mig för samma plåga som idag. Men som tur är så slutar jag tidigare imorgon då vi inte har någon idrott, känns oerhört skönt för att vara ärlig. Fast... ah, näh, kommer gå runt och vara sur i skolan imorgon bara för att jag kan.

Nu ska jag ligga och lyssna på skön musik och ta det lugnt ;D

Känner på mig att imorgon kommer att bli en dålig dag.

Mina ögon rinner och kliar.

Horigt störande att jag inte vet vilka som läser min blogg, haha. För ifall jag hade vetat hade jag kunnat skriva så mycket mer. 

Skolan idag var jättejobbig, precis som igår. Jag lovar att jag nyst över 200 gånger idag, skämtar inte. Det är ett helvete att vara sjuk. Så igår och idag har varit de enda dagarna jag faktiskt inte haft något emot håltimmar, för att då kan jag ligga och halvsova i sofforna i mediahuset, fast hade i och för sig varit sjukt mycket skönare att sluta två timmar tidigare dessa två dagar men ändå. Slutade tjugo i fyra, drog till stan och kollade runt en sväng med Angelica och nu ska jag fixa kaffe och plugga.

Sov hos Angelica i natt, vi gick och la oss sjukt tidigt, men det hjälpte inte. Jag var trött, men kunde inte somna eftersom att jag inte kunde andas genom näsan och jag kan knappt sova med öppen mun. Fick även gå upp och snyta mig flera tusen gånger, hemskt natt med andra ord. Fittigt jobbigt att vara sjuk, eftersom att man inte kan sova då. Låg och drömde samtidigt som jag var vaken, det är jobbigt, fast hellre det än att drömma när man sover eftersom att man då oftast inte är medveten om att man drömmer. Usch.

I natt tänkte jag dygna eller liknande och sitta och skriva på min uppsats om hållbar utveckling som jag inte ens börjat med. Bläh.

Btw, har nog aldrig känt mig så skabbig i skolan som jag gjort idag och igår. Det är verkligen hemskt.

Random bild ifrån pulkaåkningen vi hade för ett tag sedan.

Riktiga män

Förstår inte varför folk klagar på mansdominans, ifall det till exempel bara hade suttit kvinnor i regeringen (eller i vilken maktstyrelse som helst) hade ingen någonsin agerat, utan det hade slutat med att de spenderade hela dagarna på att manipulera varandra och snacka skit utan att något alls hade hänt. Suttit och klagat på att ingen gör något när det är de som har makten.
Inte för att det ser speciellt bra ut nu heller, men ifall det bara hade varit kvinnor hade det fan inte sett bättre ut.
Måste sluta tänka så mycket ur genusperspektiv... Men face it, kvinnor är inte gjorda för att ha makt.
^ Nej, är inte seriös med bilden.
(Det förvånar mig faktiskt hur många som fortfarande
tar mig seriöst efter allt jag sagt i mina dagar...)

"Dettb känns inte öl"

Blöh, mår inte alls bra. Är hungrig som fan men kan inte äta, migrän, illamående och bajs. 
Jobbig dag som fan, usch. I natt ska jag fan sova, för att det har jag inte gjort mycket alls det senaste. Gah, tänker alldeles för mycket på saker jag inte bör tänka på. Men i det här tillståndet kan jag varken plugga eller sova, såatteh, måste ändra på något, vet inte bara vad än.

Sex, harry potter och trolldeg.

Hahah, jag har i stort sett suttit och skrattat hela morgonen/dagen, utan en riktig anledning. Vaknade typ 10 imorse, precis som igår. Utan att behöva göra det, stör mig något enormt att jag bara sov runt 90 minuter, men jag överlever. 
Är cpigt sjuk, det kom för mycket folk till festen igår så det slutade med att de kastade ut typ alla. Det var kallt.
Det var ännu kallare när jag blev inkastad i snön två gånger, ena gången över ett staket av en viss person. Asvärt, trodde fan att jag skulle frysa ihjäl.
Allt var bara väldigt fult. 

Idag skulle jag egentligen till Göteborg, men måste tyvärr ställa in den resan pga. att jag är sjuk, igen. Inte okej.
Ligger här och dricker kaffe samt äter bullar istället.

Hahahahaha, fan.

Hahah, nu kom den.
Känslan som berättar att jag kanske inte var så smart som jag trodde igår kväll.
Men life goes on dude! Nu ska jag i alla fall försöka sova för att det är en sak jag ännu inte lyckats göra i natt och jag ska nog till Göteborg senare, trots att jag förmodligen har feber. Får se hur detta slutar.

J-KHALILA.

TJA! JAG ÄR SJUKT J!
REMINDER TO SELF: JAG HATAR CHRILLÄ!!!!
BARA SÅ ATT JAG VET LIKSOM, HEH.
BTW TROR ATT JAG HAR FEBER.'
Ska ng sov nu!
Btw: Orka vara tjock.

Tjockis :3

Tja, ligger och fryser ihjäl i min säng. Horhelvetet till vinter borde fan försvinna nu, så att man kan vara ute någon timme utan att ligga och skaka i en evighet efter att man kommit in.

Idag har varit en jävla pissdag, seriöst en av de värsta dagarna EVER. Började med rörlig bild, och varför jag upplevde det som något oerhört negativt säger ju sig självt. Sedan var det skit till mat, så att jag fick ingen mat, vilket var lite påfrestande eftersom att jag inte ätit sedan jag kom hem ifrån skolan dagen innan. Sedan hade vi engelska, och frustrationsnivån höjdes något enormt. Så jävla arg blev jag, våra engelskalektioner SUGER.

Efter engelskan insåg jag att jag inte hade min mobil. Så fick springa igenom skolan med panik och aggression ungefär tio gånger, samt missa halva mattelektionen. Till slut hittade jag den i receptionen, jävlar vad lättad jag var. Sedan gick jag ifrån matten en halvtimme innan jag egentligen slutade, bara för att jag inte orkade vara kvar.
Sämst.

Well, annars har jag typ inte gjort något speciellt idag, trots att det är fredag. Var hos Angelica ett tag och sedan ute en stund i VÄRMEN. Men imorgon blir det kanske fäst, gött mos. 
Nu ska jag typ... Käka och kolla på Black Blood Brothers bara för att jag kan. Hehe.

Over now

Känner att jag ligger efter i skolan som fan, SJUKT mycket som måste göras innan lovet.
Idag läste jag lite mer än hälften av allt jag ska läsa om hållbar utveckling och skrev en bokrecension till engelskan, duktigt. Då är det bara resten av hållbar utvecklingsgrejen, en bilaga+analys, en bokrecension, en bok som ska läsas, en bokuppgift, hela Matte A kursen, en bilduppgift och massa andra grejer kvar då. Mysigt... Inte. 
Dessutom är jag sjuk. Det är fan inte okej.

Något som inte heller är okej är att jag fick ryck på min lugg förut så att jag klippte den, den är ojämn nu. Gött. Hahahaha. Det värsta är väl att jag inte ens bryr mig, mest för att jag inte vet hur det kommer att se ut när det är plattat, hahaha. Men imorgon är det fredag = helg.

Jag har kommit fram till att vardagar bara är som en lång jävla nedräkning till helgen, sjukt ovärt i och med att vardagarna är 5/7 av en vecka. Eller typ 4.5/7 egentligen, och den tiden slösar man bara bort och väntar på något som kommer ta slut alldeles för snabbt. Inte okej.

Snoppmätartävling

Gick inte så bra att plugga. Heheh. Läste faktiskt lite, sedan gav jag upp, var för trött, ska snart sova.

Edit: Ska inte alls sova, nu är jag arg och kommer aldrig att kunna somna. Lustig nog blir det alltid såhär när jag ska sova hemma. Gött, att fly landet känns ganska lockande atm. 
Kommer ihåg när jag hade en perfekt plan om hur man skulle kunna rymma till Tyskland, minns den inte dock. Men den var sjukt awesome, krävde dock att man hade en vän med sig på planen, och lite startkapital.  
För er som undrar så är jag inte seriös med att rymma, det är bara lite kvällsfantasier.

Waiting here with hopes, pretty sure that you will notice.

Hahaha, mamma fick dåligt samvete och kom in med kaffe och kakor. 
Lovar att hon läser min blogg eller något och det var enbart pga. inlägget innan hon reagerade.
D:

HERO

Tja! Är på ett jävla pisshumör atm.
MÅSTE verkligen plugga nu känner jag, så ska göra det så fort jag bloggat klart.
Fast är så trött att jag förmodligen kommer däcka mitt i plugget, skulle fixa kaffe men mamma var i köket, och var jättearg, utan någon riktig anledning och ville inte berätta var saker och ting låg. Så istället tog jag två liter juice och kaffebönor att ha till plugget, värt.

Ville egentligen åka till pappa idag, men han har inte svarat i telefon. Trevligt...
Funderar seriöst på att dissa skolan imorgon, i alla fall förmiddagen. Kommer inte orka annars, har inte ens pengar till kaffe i skolan och min KÄRA mor vägrar ge mig. (Hade jag varit henne hade jag i och för sig inte gett några pengar, men det är ju en helt annan sak...)

Och dudes! Jag slutar röka FOR REAL nu. Nedtrappningen har för en jävla gångs skull, så har en känsla av att det faktiskt skulle kunna funka denna gången!
Visst är det dumt egentligen? Att börja röka ifrån första början, för att ungefär det enda jag har gjort sedan jag började för typ två år sedan är att sluta. Så då kan man ju undra varför i helvete man började ifrån första början.

Btw, lägg märke till hur jävla mycket jag börjat svära, låter som en tönt eller något! Haha, får sluta upp med de här fjanterierna.


Haha, fan vad tjock jag ser ut.
Insåg det nu, men orkar inte byta bild.


Morgonmorgonmorgon

Ni gillar mina seriösa bilder!
God morgon... Eller något.
Fyfan vad jag älskar att ha sovmorgon, snooza i en timme och sedan fortfarande inte behöva stressa. Underbart.
Kommer bli en sjukt seg dag, som varje måndag då vi har media hela dagen. Inte okej, men det ordnar sig. Måste hem och plugga hållbar utveckling som fan sedan, fast kanske ska till Göteborg en stund också som de två senaste måndagarna men är osäker.
Nu är det bara tio minuter kvar till jag ska till bussen, heh, jag orkar inte. Men jag måste. Såatteh, byebye babes.
:*<3

RSS 2.0