Mr. youknowwhat

Det är i sådana här tider man behöver någon som kan hålla käften. 
Jag vet inte vad jag vill, eller jo, men jag vill fel saker. Det går inte.


-

Funderar på topmodel 2011. SÄH.

Aj.

Stukade båda fötterna igår... Jag förstår inte hur jag lyckades men jag kan typ inte gå och det är svullet.
Kvällen var... Helt okej, fest, stundvis var det jätteroligt och andra stunder var det bara sjukt awkward. 

Snart ska jag ut och möta Cornelia för en kaffe. Grrreat!

All you see is where else you could be.

Chillar med min bror och lär honom allt man behöver veta här i livet. 
Har saknat honom otroligt mycket och det känns underbart att han är här med mig i stan.

Undrar vad kvällen har att bjuda på. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra, hoppas bara att jag väljer rätt... Det är ju faktiskt lördag.

Igår var en jättelång dag. Övningsnationella, stan, hem till Angelica med folk, hade på mig en rosa klänning med rosa linne till... och en massa andra roliga outfits, drack folköl, hade roligt, drog till Jespers replokal, drog till honken, såg film och spelade streetfighter. Fin dag, men när jag kom hem var jag utmattad, efter att knappt ha sovit i en vecka och inte hunnit äta sedan tidigt dagen innan.

Crimewave

-OZ- och Crystal Castles gör min kväll. Fint.
Imorgon har jag uppsatsskrivning men efter det är det lov(och studiebidrag!)! Lovet kunde inte ha kommit bättre då jag är så sjukt utmattad för tillfället... och utan pengar.

Förut såg jag någonting som var så roligt att jag inte trodde att jag någonsin skulle tycka någonting var roligt igen. Den känslan följdes av en våg av ångest. Mycket spännande. Misstänker att jag är bipolär eller någonting. Någon gång ska jag skriva ner alla känslor jag oprovocerat känner under ett par timmar.

En kines i morgonrock med håret bakom örat.

Edit: Haha, trampade precis på en spegel och fick glas i hela foten. Feels good man. Tänkte ju sova snart.

Det kändes precis som första gången. Jag ville springa. Gömma mig. Äcklades av dig. Men de där tankarna du lämnar efter dig får mig att vilja vända. Så bra. Så perfekt. Tills vi möts igen.


Perception.

Jag är extremt trött. 
Haft en ganska meningslös dag. Det enda som har varit underbart är att det varit fairtradedagen. Varför bryr jag mig? Inte för att jag är en omtänksam eller empatisk människa, inte heller engagerad i andras problem utan bara för att fairtradedag är lika med gratis kaffe på statoil. Satt ganska bra just idag när studiebidraget var slut och jag har sovit allt för lite på allt för länge. 

Nej, nu jävlar ska jag läsa min engelskbok jag ska ha skrivit om tills imorgon. Tur att den är så jävla bra annars hade jag aldrig orkat... Så är den inte det... Kommer att somna. Feels good man.

Again... And again... And again.

Kladdade lite i mitt block i väntan på sömn. Slutade med fem sidor om dig
Känner mig lite smått bögig... 


Tvivlar starkt på att jag kommer att somna alls i natt.

Perfect ruler.

Det fanns inte 100.000 på mitt konto idag. Tro mig, jag kollade... Det fanns ganska exakt 7.72kr, vet inte riktigt vad jag ska med 7.72kr till då inget jag vill köpa för den summan kan betalas med kort. Hm. Men på fredag kommer det extremt efterlängtade studiebidraget... Som kommer att ta slut på max en vecka.

Först nu jag inser vad klockan är, trodde att det var eftermiddag... Kanske runt sju sådär skulle jag ha chansat på som max. Jag är jättepigg och morgondagen kommer bli ett helvete. Jag kommer att vara trött... Väldigt trött. Tur att det är lov nästa vecka... Annars hade jag tagit ett litet eget lov resten av den här veckan. 

Känns jobbigt att jag egentligen måste börja försöka sova snart... Nu när jag precis laddat ner Age of Empires... Kanske kan spela lite grand... Bara lite... Kanske en timme eller två bara... Kommer ju inte direkt somna än i alla fall.

-OZ- – MirroR <- Underbar låt om någon vill veta. Har fastnat lite för -OZ- igen. He-he, så bra att man kan lipa.

Trying to figure out what you like,
just to know what to become.

Fucking Peter Pan.

Jag önskar att det kommer att finnas 100.000kr på mitt konto när jag vaknar imorgon. Skulle behöva det känner jag. Så att jag kan köpa de där kläderna och sminket jag vill ha... Men också ha råd till en resa mot värme, Thailand skulle sitta bra, jag är trött på Sverige, jag är trött på kyla. Jag behöver ett miljöombyte innan jag blir utbränd. Jag vill åka utomlands... Själv. 

För övrigt så har jag försökt somna sedan jag kom hem, men det är lite som att jag bara blir piggare och piggare ju längre jag är vaken.

A fight from the x to the s.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Saker går inte som jag vill. Inte alls faktiskt. 
Saknar den tiden då ingen la sig i. Då det var jag och mina saker. Ni och era saker. 
Jag vet inte vad jag ska göra längre. Allt är ett stort kaos. Det finns massa saker som jag måste ta tag i, men jag orkar inte, jag orkar verkligen inte. Jag vet inte hur. Det finns samtal där sanningen ska komma fram som väntar. Men hur ska jag börja när jag inte vet vad sanningen är?

Måste sluta gnälla så mycket. Det finns faktiskt saker i mitt liv som är riktigt bra nu också. Jag är grinig för att jag inte sovit. Det är bara för mycket förändring. Jag längtar till efter gymnasiet... När jag ska plugga vidare och flytta hemifrån. Men jag tar en dag i taget. Börjar med att inte komma på textkommunikationen imorgon eftersom att en sovmorgon är nödvändig för att jag ska slippa svimma i skolan.

Vet inte varför jag bloggar längre. Mina texter är inte längre riktade mot någon annan än mig själv. Det har de väl aldrig riktigt varit men nu formulerar jag det med flit på ett sådant sätt att alla inte ska kunna förstå.


Sova.

Somnade vid fem, kommer bli en jobbig dag. 
Hemska ämnen. Många ämnen.
Lång dag. 
Vill sova. Men icke.


Och helt utan varning slog klockan ett...

Förstår inte var tiden tog vägen. Jag förstår inte varför jag inte sover. Sov knappt någonting alls inatt. Jobbigaste natten på länge. Verkligen. 

Dagens mission har varit att skriva klart psykologin som skulle varit inne i fredags. Jag har inte skrivit någonting alls idag, tänkte göra det nu. Vad har jag gjort idag? Inte ett piss. Verkligen inte, vet inte var min tid tog vägen. Var ute en liten stund men annars har jag bara suttit och inte gjort någonting över huvud taget. 


Flockdjur.

Underbar kväll - Kass natt.

Confused.

Fick tillbaka mitt historieprov igår. MVG, 25/26 poäng. Jag är bäst. Jag lärde mig nästan allt man behövde kunna och lite till på en enda jävla dag. Hehe, jag är lite stolt, mkey... Tänker leva på det ett tag framöver. 

Snön har smält bort, det är bara en jävla massa regn och is. Jobbigt men fortfarande bättre än snö.

Vaknade imorse, kunde inte ställa mig upp, hade ont i varenda muskel i hela kroppen, det gör fortfarande ont. Varför? Var med på idrotten igår... och jag ansträngde mig. Avlider.

Ikväll blir det emmabodakväll. Fint.

Vinter + Höst ≠ Vinst

Tror att jag börjar bli sådär äckligt sjuk igen. Jag har ont i huvudet, i halsen och mår bara allmänt dåligt. 
Nu vet jag varför min vinterdepression smög sig på redan under hösten, för att det är fucking höst och vinter på samma gång. Det snöar... Jättemycket... Samtidigt som det är löv kvar på träden. Jag orkar inte. Det är den 21a Oktober och det snöar jättemycket... Eller jag vet faktiskt inte hur vädret är just nu i och med att jag bara kollat ut genom fönstret en enda gång sedan jag kom hem, det var ingen vacker syn. Ifall det är lite för mycket snö när jag vaknar imorgon så vägrar jag gå till skolan. Vägrar. 


Vill gråta. Finns ingenting som jag hatar så mycket som vinter.

Cover me in gasoline

Jag är trött på folk som inte förstår. Jag är trött på inkompententa idioter. Jag är trött på folk som inte kan läsa mellan raderna och inte kan förstå det som är outtalat men ändå uppenbart. Jag är trött på folk som inte förstår att alla inte ser saker som dem själva. Jag är trött på folk som inte förstår att det inte finns mer, än det där lilla de ser. Jag är så trött på människor att jag kan spy. Jag är så trött på folk som försöker säga åt mig hur jag ska leva mitt liv trots att de inte vet ett jävla piss om mitt jävla liv. 

Nu ska jag skriva klart min jävla hemtenta, skicka in den, läsa två kapitel i en bok som har så små bokstäver att jag kommer behöva förstoringsglas, sedan svara på lite frågor om det jag läst... Eller så går jag och lägger mig och sjukanmäler mig imorgon...



"You don't know a thing about my sins."

Fin skit.

Vill gå och duscha men kan inte riktigt slita mig från musiken. 
Lyssnar på -OZ-... De är sjukt bra... Lyssnar även på The Dead Weather, de är nästan lika bra. Med andra ord helt underbara. 

Känner att mina inlägg har börjat bli ganska kortfattade, funderar på att gå över till tumblr, känns lite mer som min grej nu för tiden. Men vet inte riktigt om jag är redo att lämna den här bloggen... Haha. 

Saknar emmaboda sjukt mycket...
Vårt camp var så jävla rent sista dagen! CAMPISS.
Är förövrigt sjukt fin på den här bilden...
Man brukar ju vara det när man varit på festival där det regnat och när man inte duschat eller fixat håret på fem dagar har jag hört.

There's a place for us.

Skriver, dricker kaffe, skön musik, ska till Meijeriet för att ha det lite trevligt innan jag ska plugga igen.
Tror att jag har magkatarr igen, min mage klarar inte av mat. Det gör ont.

Vet inte vad jag ska göra av mitt hår. Det ser förjävligt ut. Nu ska jag platta det lite, och förstöra det lite till. Kommer snart att raka av skiten och skaffa peruk. Hade jag haft råd så...

Not

Kom precis på att jag har formspring. Men den är i stort sett död.
Så fråga mig någonting roligt... eller tråkigt! Var anonyma om ni inte har bollarna till att inte vara det! Gör vad fan ni vill... Jag har sjukt tråkigt...


> Formspring <


?

Jag har så mycket att göra, men jag gör ingenting. 

Ge mig sommarlov igen. Nu. 

Lite global uppvärmning utan permanenta konsekvenser skulle inte sitta fel. 

Kanske skulle behöva en del pengar också, så att jag blir ekonomiskt oberoende livet ut, så att jag slipper göra allt det där jobbiga och fokusera på att leva istället, fokusera på mig själv och sånt där annat nödvändigt. 

När jag ändå är igång kan vi gärna lägga på sådär sex timmar på varje dygn också, så att min dygnsrytm blir normal, så att jag kan leva normalt. Så att jag har tid, så att jag orkar.

Jag är pessimist och narcissist eller är jag realist? Det är inte mig det är fel på, det är omständigheterna jag lever under. I mitt huvud är det i alla fall det. 

Känner att vinterdepressionen börjar träda fram. Jag vill inte göra någonting längre, jag bara väntar på bättre tider.

Det ballar ur.

Vaknade imorse, mamma sa att jag hade försovit mig, jag trodde på henne, så hade jag inte det ;PpPppP
I natt fick jag en uppenbarelse som är lite mer användbar än mina andra, dagliga uppenbarelser.
Nu har jag textkommunikation, det är sjukt tråkigt och jag ska tydligen göra ett reportage om Myrorna.

17 namn 5 Karl

Ångest. 
Igår försökte jag lära mig allt som hände i Europa under renässansen, alla kungar/kejsare/randomregenter/upprorsmän vad de gjorde och var de gjorde det. Det gick inte så bra, för att när jag vaknade imorse hade jag glömt bort precis allt. Plus att jag knappt sovit alls, vaknade halv sex och insåg att jag hade drömt att jag var kung, kungar i andra länder blev avsatta, avrättades lite hit och dit, dog av ålder osv. men jag kunde inte namnen på dem. Undra varför jag drömde det... Säh. Haha, jag tror att jag tar det här lite för seriöst, men jag har verkligen aldrig legat så dåligt till i ett ämne som i historia, förutom i franska men där berodde det enbart på brist på engagemang och vilja, tänkte ju hopppa av men jag fick ju inte. Haha.
Bajs. Hej IG.

Tystnaden som uppstår...


Två retards i en skoaffär.

Mamma Mu är deformerad och har fem ben!

Göteborg igår. Sushi och Resident Evil: Afterlife 3D. Sushin var god och filmen var grrrreat. Lite för mycket "tystnaden om uppstår"-skämt men det var fint!

Nu är det historia som gäller inför morgondagens prov. Insåg precis hur mycket det är jag måste lära mig. Har läst och försökt lära mig det som står på fem av de 22 sidorna vi ska läsa och jag är redan överväldigad. Kanske för att jag tänker lära mig allt som vi gått igenom i ett par veckor under en dag...

-

Det är fucking jävla askallt ute och jag fryser ihjäl. Min kropp vill inte tina utan kyler istället ner sängen och täcket. Tanken på att detta bara är början på en hemsk tid gör mig deprimerad. Har historiaprov som jag borde plugga till, men varför skulle jag vilja läsa om stormaktstiden när jag är upptagen med att överleva "Cassandra-kanske-avlider-av-köld-snart"-tiden. Längtar innerligt till freden i vår.



wai-ko-wai-te-wai-buk?

Stressade som fan till skolan imorse, försov mig, kom en halvtimme försent men fick ändå ingen närvaro för att jag hittade inte läraren, haha, lektionen var typ två timmar. Ska till Angelica ikväll, skriva klart labben och sova, höhö. Förhoppningsvis hinna kolla lite Love Hina. Älskar att det är den bögigaste animeserien ever, den är extremt enformig men haha, av någon anledning tycker jag ändå om den.

Mitt huvud mördar mig så ska hitta alvedon, brygga kaffe och hoppas att det inte är någon stakaka som smyger i köket.

Google translate<3



Stora och små saker.

Höehöe, hej. Hade bara en lektion idag... fast den var tre timmar... och jag kom till skolan tidigare än vad jag hade kunnat då min första lektion var inställt. Bläh. Åkte hem till Angelica efter skolan, för att vi skulle skriva vår labrapport, fast mest för att jag inte orkade gå av bussen. Haha. Vi skrev aldrig vår labrapport... Vi kollade på Love Hina istället. Haha. 

Imorgon vill jag inte gå till skolan... Verkligen inte, men det ska jag göra ändå för att jag måste dit och hämta min hemtenta... Yey.

Jag är bitter... Igen. Det är bara för att jag håller på att trappa ner på rökningen... Säger vi... 
Min blogg suger nu för tiden... Jag orkar inte skriva om saker som har någon mening och det händer ingenting i mitt liv just nu som är lämpligt att skriva här. Fast till er förvåning så händer det faktiskt massor med saker, stora saker.

Wait... What?!

Hade världens konstigaste dröm i natt. Den var efterblivet konstig. Så konstig att jag vaknade i natt och var tvungen att ligga och tänka på den i drygt en timme. Är djupt förvirrad.


Hav, cigg och utbrändhet.

Jag är så arg, så arg. Satt hela dagen och skrev i onödan igår, för att vi fick TVÅ veckor till på uppgiften idag. TVÅ VECKOR. Ifall han hade sagt det lite tidigare så hade jag sluppit stressa röven av mig... Men aja, detta betyder i alla fall att jag inte har psykologi på två veckor vilket innebär sovmorgon! Gatt. 

SnyggCornelia - SnyggCassandra - Ett hav av alla mina anteckningar. 

Lägg märke till hur inte alls svullet mitt högra öga var... 
Haha, svullnaden hade försvunnit lite imorse, men kunde ju fortfarande se det men igår kunde jag ju inte ens öppna ögat... Nu är det nästan helt borta i alla fall. Yay. 

Annars mår jag psykiskt dåligt för att vårt kaffe tog slut imorse och mamma glömde köpa nytt... Får se hur jag tar mig till skolan imorgon. 

Annars två så håller jag på att trappa ner på rökningen nu, det går faktiskt rätt bra. Dag 2.

fwerwerawfwegtergerter

När fan blev klockan såhär mycket? Jag har suttit med den jävla psykologin sedan klockan fyra och jag har inte ens skrivit fyra A4. ÄFLÖWEÄR. Okej, jag har tagit några pauser... Men ändå. Jag spyr på den här skiten snart, kunde inte bry mig mindre om ifall Hitler var homosexuell eller inte. Kewk.

Hitler och Maslow.

Hemma hos Cornelia och skriver psykologin som en galning med mitt retardöga. Ser ut som att jag är hälften kines.
Vi har pluggat i två och en halv timme och har gjort typ hälften... Känns som att vi aldrig kommer bli klara. Aja, så länge det blir bra!

:(

Nu är det så att jag vaknade med en vagel i ögat. Detta kan vara någonting av det värsta. Aja, nu är det så att jag ska till bussen snart och jag har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska dölja mitt stackars öga. Ska jag köra solglasögon trots att det inte är någon sol och se ut som en wannabe jrockare eller ska jag ha luggen framför ögat och se ut som ett litet wemo? Lutar åt alternativ ett. 

-

Sitter och försöker tolka ifall Hitler upplevde störningar under den anala fasen som senare kom att påverka honom som person i vuxenlivet. Hm.

I have to go.

Igår var ingen bra dag. Jag gick till skolan enbart för att jag har så dålig närvaro på idrotten och jag kände att jag var tvungen att vara med, sedan visar det sig att vi inte ens hade idrottslektion för att läraren kom aldrig, men vi chillade i idrottssalen ändå. Var med på engelskan och historia också, vilket gjorde mig så arg och bitter på samma gång att jag trodde att jag skulle sprängas. Men det gjorde jag inte. Så kom jag hem, vill ta det lugnt en stund, men nej, får ett extremt jobbigt samtal istället och jag känner att jag bara vill sitta hemma hela kvällen egentligen. Men det gjorde jag inte. Värt. Idag ska jag plugga psykologi jättelänge hade jag tänkt. Kul liv.



Wrong times.



Det var trevligt, det blev skor, nu är jag hemma och har migrän så det blir Two and a half men till jag somnar. Nästan hoppas på att jag försover mig och vaknar typ vid tre så att jag inte behöver gå till skolan. Jag vill verkligen inte ha engelska, det finns inte ord som kan beskriva hur frustrerad jag blir under de lektionerna, idag ville jag bara storma ut därifrån och aldrig mer komma tillbaka... Så känner jag varje gång... Kommer ställa mig och verkligen skrika på min lärare någon gång. Blir. Så. Arg.

Skrev det igår kväll men glömde att ladda upp. Nu ska jag iväg och ha engelska. ROLIGT.

Is that alright? Yeah.

En stor del av mig säger åt mig att sitta hemma ikväll och plugga, en lite mindre del tycker att jag ska åka och köpa skor istället... Jag tänker vara cool och lyssna på den mindre vettiga delen av mig själv.



Bråka med livet lite ba'

Chillar lite med livet... Eller det känns lite mer som att jag bråkar med livet för att vara ärlig. 

Jag är så stressad över allting att jag vet inte vad jag ska göra av mig själv... Jag vill bara sova. Men sådant har jag inte tid med. De som säger att vi på media inte gör någonting kan dö, för ifall man är dum i huvudet, som jag, och väljer till alla ämnen som är jobbiga att läsa så blir det faktiskt väldigt mycket. Läser tio ämnen för tillfället, och jag tror att jag har saker att göra i dem alla. Vill tillbaka till grundskolan, eller till den tiden jag absolut aldrig behövde plugga hemma eller inför prov över huvud taget för att jag redan kunde allting. Tror att det gjorde mig lat... Att ha det för lätt i skolan för mitt eget bästa alltså... Det känns konstigt nu... Att gå till skolan och få höra saker man inte hört en miljon gånger innan och vara tvungen att lyssna.

Mysmåndag och fulfredag.

Jag har infört någonting som heter mysmåndag och fulfredag i skolan. Det innebär att under dessa två dagar orkar jag verkligen inte göra mig i ordning utan under måndagar tar jag på mig en stor tröja och bekväma jeans eller dylikt och under fredagar tar jag verkligen på mig det första jag hittar för att jag inte hinner eller orkar någonting annat. Sminket och håret ska vi inte ens tala om...


Mysmåndag...

Inte för att jag orkar bry mig om hur jag ser ut i skolan de andra dagarna heller men... Två av fem dagar i veckan har jag i alla fall någonting att skylla det på. Haha. Nu ska jag dricka kaffe, jättemycket kaffe... och sedan skriva klart ett personporträtt.

Gråter... Av skratt.

Först var jag jättenere, därefter läste jag det här BEST HARRY POTTER FAN FICTION EVER, nu gråter jag verkligen av skratt... På riktigt... Verkligen... Kan vara det roligaste jag läst någonsin.


Pejjn

Pluggar för fullt... Typ... Inte. 
Läste faktiskt typ sju sidor i min naturkunskapsbok, tog sådär en och en halv timme, kan bero på att jag kollade på How I met your mother samtidigt... Jag minns inte någonting alls av vad jag läste. Sedan har jag även matteprov om jag vill imorgon... och så har jag två artiklar som ska vara inlämnade, varav en av de skulle vara inne absolut senast i fredags. Gud vad bra det går för mig alltså. Om någon vill veta så smakar snus mentol om man förvarat den i ett cigarettpaket tillsammans med Marlboro Fresh... Ifall ni vill veta alltså. För övrigt så har kiosken som jag alltid köper cigg i och hade den trevligaste personalen på ett tag stängt och byter ägare igen. Det är väl sådär 20de gången de gör det på några år eller så. Nödvändig fakta! Speciellt för er som inte vistas här i Trollhättan! 

Jag funderar på att söka jobb, allvarligt talat. Jag behöver pengarna... Jättemycket. Vill jobba jättemycket så att jag har råd att flytta hemifrån när jag fyller 18, skulle vara otroligt skönt ifall det gick. Fasteh, kollade på jobb nu och insåg att jag aldrig kommer att få jobb... Eftersom att alla jobb vill anställa folk med jobberfarenhet och jag har aldrig jobbat i hela mitt liv... Till de få arbeten som inte kräver större utbildning eller tidigare erfarenhet krävs körkort eller att man är minst 18 år. KUL LIV. 


Tomten

Igår kväll var roligt, det var öl, det var trevligt folk... Fina grejer! 
Imorse vaknade jag hemma, inte alls lika pigg och glad... Alls. Hittills har jag inte gjort ett skit idag... Verkligen ingenting och jag är så rastlös att jag avlider, samtidigt som jag verkligen inte orkar göra någonting... Inte ens resa mig. Får se hur det blir.

RSS 2.0