Skattefria Barry

Ni vet den där känslan när man sitter och har ångest och mår dåligt samtidigt som man är glad. Ja den, jag hatar den.
Usch. Jag har ont i huvudet, jag vill egentligen inte göra annat än sova... Som jag faktiskt försökte göra i ungefär en timme, men nej, det gick åt helvete.
Fast hade inte förväntat mig att kunna somna heller då klockan bara var runt 2 när jag började försöka... Men man kan ju alltid hoppas. Nu kände jag att det skulle vara lite mer hälsosamt för mig att sitta vid datorn, trots att jag ska upp tidigt imorgon... Men det gör inget för att jag ska få träffa Jesper!!!!(<- haha, utropstecken very needed!) Vilket jag inte gjort på hur länge som helst!

Nu har jag i alla fall rövigt ont i ryggen, har inte blivit masserad på hur länge som helt! :(
Bör fan kolla upp min rygg, har ständigt ont... Mjeh, är förmodligen bara otränad... Men ändå.

Nej.

Alltså, nej.
Det är något fel på mitt humör, jävla pms-barn är jag, om man bortser ifrån att jag inte har pms at the moment.
Imorse var jag trött och irriterad, rastlös och sur på det mesta, då jag hade vaknat tidigt i onödan, fick inget kaffe osv. sedan blev jag hyper, sedan jätteglad och exalterad när jag ringde Jesper, för att ja, har inte pratat med honom på ett bra jävla tag nu så glad var jag verkligen. Sedan åkte jag hem till pappa, blev väldigt opepp på allt, därefter jätteglad efter att ha spenderat en längre stund med min bror och han somnat i min säng.
Och nu har jag så mycket ångest så att jag mår illa och nästan spyr. Nej, detta är inte bra.
Funderar på att dra ut och röka... Ska bara kolla en grej först.

Jag vill inte veta.

Spelade nyss gitarr för första gången på länge, åh, sjukt skönt för fingrarna. Jag tror att jag omedvetet saknar det, bara att jag är för lat för att plocka upp min gitarr som oftast befinner sig mindre än en meter ifrån mig och spela, men det ska det bli ändring på (haha, vet inte hur många gånger jag sagt så, men nu är jag seriös).

Jag älskar, älskar, älskar att spela gitarr, jag älskar min gitarr, jag älskar musik osv.
Men ändå blir det aldrig av, sjukt störande faktiskt.

Sitter nu tänker lite för djupa tankar och skriver av mig i OneNote, om hur patetisk och liten människoarten egentligen är. Hur liten vår civilisation egentligen är. Vi föds med en väldigt liten hjärnkapacitet för att det är inte meningen att vi ska kunna tänka för långt. Det finns en anledning till att folk smäller i oss en massa lögner, människan är rädd för det okända och så kommer det alltid att vara. Vi är födda med ett speciellt beteende, trots detta vill vi gärna tro att vi själva kontrollerar allt vi tänker och gör. Men det är inte meningen att vi ska veta allt, för att det skulle inte ge oss någon form av positiv vinning alls, vi skulle bara bli galna av tanken att vi inte kan kontrollera vad som pågår, därmed ska man leva i nuet och skita i resten.
Skrev en massa skit till bloggen också, men glömde att ladda upp på en halvtimme eller så, loggades då ut ifrån blogg.se så det försvann, lika bra det.

Hardcore super-kids

Uhm, jag har tråkigt, jag är trött på datorn. Skriver inte så mycket saker i bloggen längre då jag för ganska länge sedan började skriva privat nu istället, och nu idag förflyttade jag allt till programmet OneNote, skitfestligt eftersom jag kan lösenordsskydda allt jag skriver där.

I alla fall så är jag röksugen of d00m, ska snart ta en snus för att stilla denna crazyness.
Justdet, blir förmodligen fest på Lördag också, ifall jag orkar och kan. Och just det, mitt fritidskort går ut på Söndag, så alla som vill träffas utanför Trollhättan eller åka någonstans har veckan ut på er. Wösh, wösh.
Vet inte vad jag ska skriva mer förutom att reklamera lite:

Hardcoresaften of all times, har inte alls druckit typ 7 stycken på tre timmar.

Det är min tur nu.

Det är ljust ute, jag sitter här i sängen klarvaken utan något att göra.
Har på något sätt blivit besatt av klockslaget 06.18 då jag nästan varje dag kollat på klockan då den varit just 06.18, en tidpunkt då en normal människa helt enkelt inte bör vara vaken på, hel random ja... Men jag vet att ni gillar min randomness, allt ska inte behöva vara så jävla seriöst hela tiden.

Har senaste halvtimmen suttit och pillat lite med programmet Office OneNote, trevligt, visste inte att jag hade det på datorn förens nu men det kommer definitivt att hjälpa mig hålla reda på saker och ting, så jävla slarvig och glömsk som jag är.

Kom dessutom nyss på att min ekonomi har kraschat helt, inte bra, men ska nog sluta röka snart så det lär förhoppningsvist att ordna upp sig på ett eller annat sätt, bara att jag har sjukt mycket saker som bör inkasseras och inga pengar alls, ifall man inte räknar med enkronan jag nyss hittade på mitt golv det vill säga. Men wah, snart fyller Cassandra år och hon hoppas på lite cash då, vilket är ganska hopplöst att göra då jag inte vet vem jag skulle få det ifrån, eh.

Godmorgon, vad händer idag? Mina planer för dagen sket sig för ett par timmar sedan och som alla vet klarar jag inte av att inte ha något att göra, så ja.

MM BAJS

Mm, bajs. Som jag tidigare skrev var jag otroligt sötsugen, hur löste jag då detta utan att ha godis hemma?
Jo, jag fick för mig att baka, vilket jag inte gjort själv på tja... Ett och ett halvt år. Eftersom de enda sakerna jag kan baka är kladdkaka och cookies blev det kladdkaka då det är lätt och cookies tar alldeles för lång tid.

Jag märke till min stora besvikelse att vi varken hade kakao eller socker hemma vilket faktiskt är de två mainingredienserna i kladdkaka. (tar en liten paus i skrivandet för att ta en bit kaka och för mig själv utbrista "Mm... Bajs" med en ton som tyder på att jag är ironisk så att det skriker om det) Well, jag gav inte upp här utan fick för mig att hälla tvåtusen kilo oboy i smeten och lite extra mjöl för att dryga ut på det hela. Blev till slut nästan klar med skiten och smakade på smeten, jag tyckte det smakade rätt bra och stoppade nöjt in skiten i ugnen.
En liten stund senare tog jag ut den, och smakade... Det smakar... Väldigt sött mjöl i degform... Det kunde ju varit värre, men alltså... Detta är långt ifrån lika gott som en kladdkaka bör vara :(

Någon som vill ha "kladdkaka"?

Btw, jag har aldrig påstått att jag är mogen, för att det är jag inte, eller jo, jag är mogen när jag vill, jag har en mogen syn på livet, är intellektuellt mogen. Jag kan skilja på rätt och fel, jag kan ta ansvar och jag känner mig själv. Men jag har lätt att skita i detta då min humor är långt ifrån mogen och heller inte sättet jag tänker på när jag är trött, glad, exalterad eller allmänt känner för att jag inte orkar bry mig.

I'll be there if you need someone, even if it isn't me.

Jag är sådär extremt, överdrivet sugen på godis just nu... Ifall ni ville veta alltså.
En påse gott och blandat skulle sitta överdrivet bra just nu... Vet ni varför? För att det är gott... Fast det vet ni förmodligen redan eftersom det heter just "gott" och blandat. Och ett stort jävla glas cola till, möjligtvis en burk. Eh. Random.

Dagen har varit rätt seg faktiskt, till stor del på grund av det extremt fittiga vädret... Jag hatar regn, speciellt när det spöregnar hela jävla tiden, nu har det inte varit bra väder på hur länge som helst. Eller, det beror ju på hur man definierar bra väder, finns säkert folk som tycker regnet är bra, finns fan folk till allt nu för tiden, men det har inte varit soligt på länge.

Haha, inte på bra humör atm : ( Rök- och godissugen.

Jag börjar fan få mindre panik inför det här med att börja gymnasiet... Drömde fan mardrömmar om det inatt efter att ha smsat om det med Angelica igår. Det värsta skulle ju vara ifall jag inte hamnar i samma klass som Angelica, utan i typ värsta nördklassen. Jag saknar min gamla skola, den var bäst, efter att ha gått på en bra skola sedan 2:an så kommer det kännas jättejobbigt att byta nu. Jaja, whatever, det blir säkert jättebra... Hoppas jag.

fwmeölfödwehorfittafwkwemfl - Ja, jag är jättemogen atm.

Tja!
Igår sov jag hos Linus... Igen, jag har kommit fram till att jag mer eller mindre bor där.
Sjukt jobbigt det här med bussarna, men, men, jag hade tråkigt och kände att jag inte ville vara ensam så jag satte mig på bussen i alla fall och var framme i Göteborg någon gång 9 på kvällen dvs. jag hann inte till hemköp innan det stängde så gick till OK slösade 60 spänn på en jävla dricka och skitlite godis. Haha, jag är på dåligt humör atm. Men aja, det var en trevlig kväll osv.

Jaja, kom iaf hem vid 7 idag, nu mår jag lika kasst som innan jag åkte igår. Röv.

Ge mig bara det jag vill ha så håller jag käften sedan.

Take my hand so I can breath.

Visste hela tiden att det skulle bli på det här sättet, så förstår inte varför jag är så besviken, på mig själv och allt. Det är väl bäst såhär, bara att vänta ut.

I alla fall, detta inlägget var otroligt jobbigt för mig att skriva då jag aldrig släpper in folk för nära inpå mig, stänger ute de och håller alla relationer på en ytlig nivå och skämtar bort allt som finns att skämta om, egentligen finns det ingen som vet speciellt mycket om hur jag egentligen är... Och jag känner att jag behöver ta itu med detta, varsågoda.

Jag är en invecklad människa, ohyes. Varken ljuger eller är ärlig mot folk. Varje gång jag säger för mycket hatar jag mig själv för det. Trots detta klarar jag knappt av att vara ensam, kan inte sitta inne och behöver alltid ha folk omkring mig eftersom jag tar distans ifrån mig själv då och fyller upp mina tankar med ytliga och aktuella reflektioner.
Jag skulle inte påstå att jag inte är psykiskt självständigt då jag löser mina problem på egen hand utan att blanda i andra, dels för att jag skäms och dels för att jag inte litar på någon. Men det är den jag är...
Jag tänker för mycket på saker jag inte kan göra någonting åt, saker som hänt och saker som kanske kommer att hända. Jag vill leva i nuet och ta saker som de kommer, men ibland känns detta omöjligt.
Jag gråter inte när jag är ledsen utan när jag känner starka känslor, oavsett vilka, ifall jag blir arg, upprörd, sur, whatever, men inte när jag känner mig nere.

Har även lite för lätt att fästa mig vid folk, men jag hatar att känna mig påträngande så jag låter de aldrig veta att de betyder något för mig utan att jag fått det bekräftat att de tycker desamma som mig.
Ifall någon börjar gilla mig för mycket utan att jag gillar denna person tillbaka väljer jag att stöta bort personen istället för att ta itu med det, det samma gäller det omvända, att ifall jag gillar någon mer än vad den gillar mig tillbaka stöter jag bort den helt för att inte bli sårad.
Min bild av relationer och kärlek är relativt rubbad på grund av för många ohälsosamma iaktagelser och erfarenheter, jag är inte ens säker på att riktig kärlek mellan två personer existerar, utan det är bara en tillfällig kemisk/fysisk reaktion, och jag kommer säkert att tro detta tills jag får det motsatta bevisat.

Jag är ofta rädd, för att bli psykiskt utnyttjad, för att folk ska se vem jag egentligen är, för att känna fel saker, för att folk ska få fel bild av mig, för framtiden och för en massa skit.

Jag har aldrig någonsin gjort något jag nu ångrar, för att allt jag gjort har gett mig erfarenheter som får mig att utvecklas som individ.

Trots allt detta älskar jag mig själv för att enligt mig själv är mina positiva sidor minst hundra gånger så starka som mina negativa och jag kan kontrollera mig själv, jag jobbar varje sekund med att reducera mina negativa sidor för att en dag bli den person jag strävar efter att vara, mig själv. Jag tar inte illa upp av negativ kritik så mycket som jag bör. Ifall folk vill stå nära mig får de göra det och tvärt om. Kommentera ifall ni orkar-

Every single heartbeat of mine takes me one single step closer to you.

Wösh, jag orkar inte. Orkar inte att jag hela tiden går emot mig egen vilja och mitt eget bästa. Detta suger svinhårt.

Annars har dagen i allmänhet varit jävligt seg, som jag skrev tidigare vaknade jag väldigt tidigt, tog mig sedan till bussen, därefter åkte jag med pappa och de till mellerud där vi skulle käka middag osv. Det var seriöst svintråkigt, trodde att jag mer eller mindre skulle avlida, satt typ och pratade med min syster hela tiden vilket jag ungefär aldrig gör i vanliga fall. Men, men. Kvällen tog slut och vi åkte hemmåt... Jag börjar tröttna ganska mycket på att resa nu, har åkt buss/bil hur mycket som helst senaste veckan. Så segt med bussen till Göteborg (längtar oerhört mycket tills tågen börjar gå igen), i alla fall när man åker själv typ varje dag. Tycker fan att Göteborgarna och alla ska komma hit istället... Inte för att jag typ någonsin tar hem folk av vissa anledningar, men ändå!

Btw så tycker jag att Jesper bör komma hem nu, eftersom han är den jag brukar berätta typ allt som händer för, och jag känner att jag behöver rensa mina tankar just nu.
Som de flesta av mina nära vänner vet så litar jag inte på en enda människa i hela världen, men skulle jag vara tvungen att lita helt på någon skulle det nog vara Jesper. Haha, hoppas han läser detta när han kommer hem D:

Nu ska jag i alla fall duscha, känner mig redigt ofräsch.

You'll be right here in my arms.

God morgon fittor, här sitter jag hemma hos Linus och dricker kaffe, lyssnar på him och kollar på när Linus plattar håret efter två timmars sömn.

Igår skulle jag möta Linus vid 3-tiden i stan meneh, så blev det inte. För att han orkade inte gå upp på morgonen, men sedan vid 5 bestämde vi att jag skulle komma hit, så jag var här vid typ nio och sedan köpte vi lite saker och drog hem och spelade lama spel på nätet resten av kvällen, kanske blev lite dans också :3 (varför lyckas jag alltid dansa oseriöst till en massa cplåtar varje gång jag är med någon?)

Sedan har vi varit tvungna att vakna cptidigt (klockan 8 -.-") för att Linus ska möta en i stan och jag är tvungen att ta en tidig buss hem för att jag ska iväg någonstans med pappa.

Wösh, vet att jag blivit lite seg på att blogga nu det sista men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så det känns lättare att inte ladda upp något alls än att skriva en massa onödiga saker. Eller mja... Jo ^^

Wösh.

Tjöh, idag var det meningen att Jimmyb0y skulle komma hem till mig och se på film, men så blev det inte. Utan med väldigt kort varsel fick jag erbjudandet att komma hem till Linus som fyllde 20 idag istället, så klart sa jag inte nej eftersom jag inte hade något bättre för mig. Fick en del öl, cigg och en minttushot, gött, blev i alla fall lite lullig, Jimmy följde mig till Nisse och jag tog 22.45-bussen hem, det var tråkigt, pratade med Linus i telefon halva vägen, sen tog mitt batteri typ slut och jag fick skittråkigt. Hade lätt kunnat stanna en stund till.

Nu känner jag att jag har feber och shit igen, bör sova eller så. Gnite.

Ninja

Uw, mår inte bra. Men förväntade mig inte det heller efter bara 3 cigaretter på en hel dag, nu har jag bara två kvar... Som ska räcka hela morgondagen, wöh. Well, har slutat skaka och svettas av mitt röksug i alla fall, något positivt.
Så dum som jag är kom jag för typ tio minuter sedan när jag kollade i min väska på att jag har kvar cigariller ifrån Tyskland som jag kan ta av nu när jag inte har cigg. Awesome... Ifall jag kommit på det lite tidigare, haha.

Tror även att jag börjar bli sjuk eller något, för det är något allvarligt fel på min syn. Ända sedan jag vaknade har jag sett oerhört suddigt, det är rätt läskigt faktiskt. Var tvungen att ändra skärmupplösningen på datorn så att allt blir megastort för att kunna läsa. Vet inte hur många gånger jag snubblat idag för att jag inte kunnat se vart jag går. Well, det är bättre nu än när jag vaknade i alla fall.

Bör sova snart, ska upp klockan 12, men sitter och asgarvar åt min och Linus msnkonversation.

Ska ladda upp bilder på bloggen snart också, har några ifrån fallens dagar osv.


Hot

Vet ni vad som slog mig här om dagen när pappa undrade vad jag vill ha i födelsedagspresent?
Att för ungefär tre år sedan, när jag var 13 ville jag jättegärna ha en piercing. Mina föräldrar sa nej direkt, men jag fortsatte tjata. Tillslut gick de motvilligt med på att jag skulle få pierca mig när jag blev 16. Dock är jag medveten om att de bara sa så för att jag skulle sluta tjata. Men de hade gått med på det. Så jag dissuterade detta med pappa, hans första reaktion var självklart ett prompt nej, men efter en liten stund av manipulation och argument som håller gick han nästan med på det och skulle bara se över saken med mamma.

Så ifall jag har tur får jag pierca mig när jag fyller 16, självklart blir det i tungan :*
Nackdelarna är väl att man inte ska röka första dagarna, man börjar typ läspa och kan inte äta normalt. Men det är bara en vecka eller så. Det klarar jag ^^,




EDIT: Lär inte hända, mamma fick damp.

Nicke & Mojje<3

Hahah, jag sitter här på youtube och lyssnar på Markoolio, Nicke & Mojje, Nicke & Nilla och massa annan festlig skit. Vilken nostalgikänsla alltså, jag dör lite inombords här faktiskt. Kan inte sluta skratta!

Insåg även att Nicke & Nilla finns på spotify<3
Dock finns det för tillfället inget fungerande gratisprogram som man kan rippa musik ifrån spotify med, men men. Håller på att rippa låtar ifrån youtube nu istället.

Omg min natthumor<3

Btw så trodde jag att klockan var typ 2 fram tills för fem minuter sedan, bör sova snart... Kanske.

Wäh!

Har så tråkigt så att det är inte sant.

ÄR DU JUST NU

[ ]Jätteglad
[ ]kär
[ ]glad
[x]trött
[ ]vild
[ ]lugn
[x]Nervös
[x]uttråkad
[x]irriterad
[ ]ledsen
[x]besviken
[ ]arg
[ ]sjuk
[ ]Stressad
[x]Förvirrad
[ ]sårad
[ ]Olyckligt kär


HAR DU..

FOLKÖL I KYLEN: Nej
NÅGOT HUSDJUR: Nej
NÅGON FAVORITRÄTT: Nej (varför står alla "frågor" i versaler?! Och varför avslutas de utan frågetecken?!)
NÅGON FLICK/POJKVÄN: Nej, jag är partyzebra
PUDER PÅ DIG: Yes
NÅGRA FRAMTIDSPLANER: Yes
EN LEVANDE TRO: Nej jag har en död tro -.-"
NÅGON SJUKDOM: Tror inte det
GYMKORT: Nej
NÅGRA KÄRLEKSPROBLEM: Nej
EN HOMOSEXUELL KOMPIS: Yes
NÅGON FAVORITLÅT: Många
DUSCHAT IDAG: Nej, inte än i alla fall.
NÅGON KOMPIS SOM SNARKAR: Yes
NÅGON VÄN SOM SPELAR I ETT BAND: Yes
NÅGRA MVG: Yes
NÅGON SOM FÖRSTÅR DIG: Nej
TUFF KOMPIS SOM KAN FÖRSVARA DIG: Hahah, mja, i så fall Jesper, han går ju i taekwando.
NÅGOT BEROENDE: Yes
FIKAT IDAG: Nej
NÅGOT FAVORITMÄRKE: Nej
NAGELLACK: Nej (det där var inte ens en fråga, bara ett ord)
NÅGON VÄN SOM BOR I ETT ANNAT LAND: Yes

VEM..
AVSKYR DU: Alldeles för många
DELAR DU MEST MINNEN MED: Angelica.
LÄNGTAR DU MEST EFTER: Muse
STÖR DU DIG PÅ: En jävla massa människor
GOSAR DU MED: Beror på
LAGAR MAT: Cpfråga, vem lagar mat? Det är en jävla massa människor som lagar mat.
DISKAR:                -||-
STÄDAR DITT RUM: Jag
TROR ATT DEN ÄR NÅGON: Många

VILKEN..

TIDNING LÄSER DU: Tja inte bohusläningen i alla fall. Nej men, metro.
BUSS ÅKER DU OFTAST: 600, 610, 630, 21, 50... Jag åker mycket buss.
FRISYR HAR DU: -.-"
DAG FYLLER DU ÅR: 9 aug
ÅRSTID FÖREDRAR DU: Sommaren
STAD ÄR DU UPPVÄXT I: Trollhättan

VAD..

GÖR DU NU: Sitter och fyller i denna idiotiska lista.
GÖR DIG TILL EN BRA MÄNNISKA: Jag är awesome.
GÖR DIG TILL EN DÅLIG MÄNNISKA: Jag har moments då jag inte är fullt lika awesome.
VILL DU ARBETA MED: Helst något musikrelaterat, men de flesta sociala arbeten fungerar.
ÄR ROLIGAST JUST NU: Just nu? Inget alls.
HAR DU PÅ DIG NU: Shorts, linne, bh, trosor.
HAR DU FÖR SMINK: En del
ÄGER DU FÖR SKOR: Inga för tillfället.
HAR DU FÖR STORLEK I SKOR: 38 typ
LÄSER DU FÖR BOK: Parfymen
SKA DU GÖRA NU: Ut och röka.

HUR SKA DIN DRÖMKILLE/TJEJ VARA/SE UT: Snygg kropp, tar hand om sitt utseende, snyggt hår osv., japaner är sjukt snygga. Och i personligheten ska han inte vara för kontrollerande för då går han fetingbort.


KALLT UTE? Nej
IDROTTAR DU? - Nej
ELITNIVÅ? 1337
KYSSTE DU SENAST? En kille som frågade efter vägen.
SISTA DU ÅT? En bulle
HAR DU EN GITARR? Yes
VILKET LAND VILL DU HELST BESÖKA? Japan
TYCKER DU OM DATASPELSVÅLD? Funkar
MARIO ELLER SONIC? Mario, go fish.
HAR DU BRA HÖRSEL? Inte alls faktiskt.
TYCKER DU OM SÅNT HÄR? Suger, sitter och suckar för varje ny fråga. Är lite besviken på mig själv som faktiskt fyller i denna cplista.
HAR DU NÅGRA TRUMMOR? Eltrummor hos pappa.
TITTAR DU MYCKET PÅ TV? Nej, inte alls faktiskt.
NÄR SPYDDE DU SIST? Förra helgen tror jag.
VARFÖR? Var sjuk och fick blodtrycksfall.
BÄSTA JEANSMÄRKE? Cheap monday I guess.
DESIGNKLÄDER ELLER H&M? HM, billigare.
SENAST SPELADE DATASPEL? Länge sedan.
HAR DU NÅGON PIERCING? Kanske ska pierca tungan snart.
HAR DU NÅGON TATUERING? Nope
ÄR DU RIK? Inte alls.
TYCKER DU OM INDIEPOPARE? Funkar
HAR DU BRA BETYG? Duger
VAD HAR DU FÖR MATTEBETYG? VG++
SNODDE DU DEN HÄR LISTAN UR NÅGON ANNANS BILDDAGBOK?
Nej.


Korvstånd

Haha, igår sög. Orkar inte förklara men mja, det sög. Sedan fick jag feber på kvällen och shit.

Nu sitter jag i alla fall här och har megatråkigt, jag har seriöst ingenting alls att göra resten av dagen. Kommer antagligen sitta inne hela dagen, för första gången på hela lovet. Suger!
Jag tycker att Jesper ska komma hem ifrån Grekland.

Sen har jag bara tre stycken cigaretter kvar och hittar inte en enda jävel som kan köpa idag, eller imorgon heller för den delen. Bajsigt värre.

Dessutom sitter jag verkligen i skiten just nu, men det orkar jag inte ta på bloggen.

Haha, jag är jättehypad nu och vet inte varför :<
Hejdå cp.

0618

Någon som kan gissa hur jag mår för tillfället?

Haha, igår dög, Angelica och X drog ganska snabbt efter vi kommit ner till stan, men jag hittade Linus och Ester-Lee som jag spenderade resten av kvällen med. Minns väldigt lite av det vi gjorde, men vi typ drog runt i stan och Linus skämde ut mig inför allt och alla man kan skämma ut sig inför. Fast jag var nog inte bättre själv, höhö.

Haha, stan blev tråkigt så vi skulle dra till Dead by April som spelade i folkets park, där i kön hände en del grejer. I alla fall, efter att ha stått i kön ett tag får vi höra att de inte släpper i mer folk, så vi tänkte gå och kolla ifall det hände något i folkets park, men på vägen dit ser vi att de smugglar in folk under staketet dit DBA spelade, inte för att vi kollade på dom eller något. Men ändå, haha! Det var där allt folk var.

Därefter följde jag Linus till bussen där han fick nya vänner och jag drog mig hem. Stannade inte ute så länge för att det var kallt och jag blev trött och hade ont i ryggen om jag minns rätt. Mamma var inte jätteglad för att jag kom hem full men whatever. Jag blev i alla fall inte tagen av polisen och tur är det.

Jag la mig och smsade med en massa folk men somnade ganska snart, sov till 06:18 då jag vaknade av törst, hämtade vatten och en bulle och hade därefter tänkt att somna om, men icke, nu har jag gett upp på att försöka sova på ett tag och sitter framför datorn istället.

Jag mår så sjukt äckligt dåligt just nu, bakfull ftw.

Nej!

Det regnar fruktansvärt mycket utomhus.

MHM!

Tja! Fortfarande lite trött på att en massa folk läser mig blogg utan att kommentera, vill ju veta vilka som läser!
I alla fall, fallens idag var helt okej för att vara den första dagen :3
Jag drack lite grand och så, blev inte direkt full eller något, men tillräckligt för att vara fredagen.

Uhm, det som hände var väl att jag showade mina franskaskills hela kvällen, var med Angelica, Frida och X, sedan drog Frida, efter det  träffade vi Jennie mlf., drack lite, chillade, chillade ännu mer osv.osv. Det var chill!

Imorgon kommer bli ännu mer skoj!  HEhehehe :3
Suger att de tagit bort karusellerna, men ändå, det är nice ändå :3

Tu me manques.

Godkväll mina vänner, bekanta och stalkers!
Lyckades återigen inte få mer än fyra timmars sömn eftersom jag skulle upp klockan tio.
Drömde en lucid dröm inatt, det var kul och jag kunde kontrollera hela drömmen... Eller så drömde jag att jag drömde en lucid dröm... Jag är inte riktigt säker, men skulle chansa på det första. Det var awesome i alla fall.

Idag var jag och Frida i Göteborg och såg på Harry Potter, filmen var riktigt bra, om man jämför med de andra HP-filmerna. Dock hade de som vanligt missat att ta med väldigt mycket viktiga saker ifrån boken och ändrat på en hel del. Men det som gjorde mig något pissed var att de inte ens tog med Dumbledores begravning. Lågt gjort!

Imorgon börjar fallens dagar, pepp!... Typ inte, men ändå!
Blir säkert awesome, träffa mig där pplz :*


JAG HATAR DET SVENSKA VÄDRET. JAG HATAR KYLA.

Igår hamnade man hemma hos Emil tillsammans med Lina och Maria, filmkväll+sleepover yes. Det var egentligen meningen att några till skulle komma, men så blev det inte. Men vi kollade på en massa film och sådant, nice. Vi gick och lade oss någon gång runt 5, men kunde inte somna förens 7, och vaknade 11, så att nu har jag snart inte sovit normalt på en vecka, vilket suger.

Btw så bor Emil bokstavligt talat mitt ute i ingenstans. Eller mja, "en bit" utanför Ljungskile, så det var ett rent helvete att komma hem, jag trodde att jag skulle dö eller något.
Vi började gå mot bussen som skulle gå ifrån honom till Ljungskile station, men självklart kom vi en minut försent och såg den hånfullt åka förbi oss, eftersom nästa buss gick ett par timmar senare bestämde vi oss för att gå, vilket skulle ta ungefär 45 minuter, och efter ungefär fem minuters promenerande börjar det självklart spöregna och regnet fortsätter ända tills vi är framme då jag var helt genomblöt och iskall. Väl i Ljungskile lämnade Lina och Maria mig för att ta tåget mot Göteborg och jag fick vänta på bussen. Det tog inte lång tid innan jag insåg att jag skulle få vänta 45 minuter på bussen och jag skakade redan av kyla. Det var hemskt, jag såg ut som att jag krampade så mycket jag skakade.

Det hade dock vid den här tiden slutat regna, vilket man kunde tro var bra, men nej, för att jag såg ut som fan och var sur på att alla andra gick runt helt torra och varma. Men efter en lång, lång väntan i köld och smärta kom äntligen bussen som skulle ta mig till Kampenhof. Jag kunde inte sluta skaka av köld på bussen, inte heller när jag var på kampenhof där jag drog av mitt blöta linne och tog på mig en tunn men torr t-shirt jag hade i väskan. Dock var mina jeans fortfarande genomblöta.

Väntade i alla fall i över en halvtimme i kampenhof på min buss, som var iskall... Jag slutade seriöst inte skaka förens jag nästan var framme, då jag var tvungen att ge mig ut i kylan igen för att äntligen ta mig hem.
Denna upplevelse kan jämföras med när jag och Angelica bestämde oss för att iklädda bikini bada i lera på ett fält mitt i vintern, och det var kallt kan jag lova... Fast då hade vi ändå väldigt nära till en varm dusch osv.

Resan sög, jag såg ut som skit då mitt hår var förstört och allt mitt smink runnit av. Dessutom trodde jag att jag skulle dö av köld. Hade inte ens batteri på mobilen, var skiträdd för att bli fast mitt ute i ingenstans :<

Men nu, en varm dusch och en måltid senare mår jag mycket bättre :3

Do you feel better now? As she falls to the ground.

Även denna natt var jobbig, svintrött, men lyckades efter ett långt försök somna vid halv 4, men vaknade halv 5 och kunde inte somna om. Sög, låg jag bara och försökte sova till någon gång vid 8 då jag äntligen lyckades somna, vaknade sedan runt 13.00 igen av ett sms av Angelica. Bäjs.

Verkligen haft jättetråkigt hela dagen, suttit lite på msn osv. Men ville inte gå ut i spöregnet. 
Är så jävla trött på att sitta framför datorn just nu faktiskt, uh, men nu ska jag i alla fall bara klä på mig och sedan dra ut för att möta Angelica. Nice.

Lyssnar på Face down - The red jumpsuit apparatus, igen, var ett tag sedan nu, på ett sätt älskar jag låten och på ett annat sätt hatar jag den. Kommer och tänka på så jobbiga minnen och mår allmänt dåligt av den, samtidigt som det är en skitbra låt för att den lyckas få folk att relatera till den, och när en låt är tillräckligt bra för att kunna styra känslor måste den vara bra.

Bye! Alla som orkar får smsa btw :3

If you want me you gotta chase me, I'm not gonna let it happen the other way around.

Kom hit och få bort de jävla fiskmåsarna.

Bläh, förlåt för att jag gör så många fullkomligt onödiga uppdateringar men jag har tråkigt.
Nätter är så jävla tråkiga, bör egentligen sova men jag kan inte trots att jag är skittrött.
Stör mig något extremt mycket på att det verkar pågå någon form av fiskmåskrig utanför mitt rum, de har inte varit tysta på över en timme, gah. Det låter som att det sitter typ 50 stycken fiskmåsar precis utanför mitt fönster och skriker så mycket de kan.

Haha, jag är medveten om hur ointressant det är att läsa om fiskmåsarnas liv i mitt område, men jaja.
Jag tycker att folk ska vara lite sociala på msn istället så att jag slipper sitta här och skriva en massa onödiga saker, men typ 90% av de som är online just nu är blockade, och antagligen blockade för en anledning.

Blah, blah, nu blir det väl family guy eller något. Filmtips någon?
Btw, vad händer på tisdag-onsdag?

Knowledge - not a privilege but a fight.

Hej suckers.
Idag har det typ inte hänt något speciellt, var ute och träffade Jesper, awesome.
Vi hade som vanligt både grymt oseriösa och brutala samt intellektuella, djupa och givande samtal, haha, bra att jag har någon som kan ge mig lite perspektiv på saker och ting.

Det finns så extremt mycket här i världen som vi inte vet, ibland känner jag att jag vill veta allt, allt... Men ångrar mig ganska snabbt med tanke på vilka psykiska konsekvenser det skulle innebära.

Imorgon ska jag träffa Angelica, som jag typ aldrig träffar längre, höhö : <

Annars har jag lite panik över att sommarlovet snart är slut, jag vill leva, jag vill sova, jag vill chilla, men nej det går inte. Inatt sov jag bara två timmar, sure, det fungerar jättebra nu när jag har lov, men kommer aldrig att kunna prestera på den nivå jag vill under gymnasietid utan en befintlig dygnsrytm. Jag sover aldrig en speciell tid på dygnet utan jag sover när jag kan, jag äter när jag känner för det osv. Men när jag har skola måste jag strukturera upp hela min vardag för att klara mig och det har jag inte lyckats med hittills. Suger.

Trots detta ser jag fram emot att börja gymnasiet på ett sätt, en ny start, nytt folk och allt det där. Nu får jag ju faktiskt läsa det jag vill, alla dessa valbara kurser ser jag som en enorm möjlighet till att åstakomma saker jag vill, lära mig saker jag vill... Okej, jag insåg precis hur lam jag låter.


Jag är trött 3:

Hej jag heter Cassandra och jag kanske ska se MUCC i brew house den 11 Oktober, så eh, jag är glad.

Natten har varit sämst, mådde asdåligt så försökte ligga och bara vila, men nej jag blir jätterastlös och sätter på film, The happening vilket egentligen är en bra film så, konceptet är bra men filmstrukturen är ganska sämst, förutsägbar och så.
I alla fall hade jag kollat klart på filmen runt 6 på morgonen, fortfarande jättepigg, ont överallt, röksugen osv.
Tog ett tag innan jag lyckades somna efter det, runt 8 blev det eller så.

Runt halv 11 på morgonen vaknar jag av att jag hör regnet slå mot rutan, jag försöker ignorera det men sedan märker jag att det regnar in i mitt rum, gick upp och stängde fönstret och nu fanns det inte ens chans kvar till att jag skulle lyckas somna om. Sög!

Idag ska jag förmodligen vara med Jesper, nice, men först ska jag äta, cya fuckers :3

Suger.

Fitta, alltså idag suger.
Mått dåligt hela natten, kronisk rygg- och ledvärk, inte kul.
Haft två av de attacker jag brukar kalla för blodtrycksfall (dock är jag inte säker på att det är det) på två dagar, ett hos Linus och en på bussen idag, den på bussen var dock en aning värre, hade mått dåligt och känt mig svag ända sedan jag vaknade så jag bestämde mig för att dra hem tidigt, kände mig svimfärdig hela tiden och att få sätta sig på bussen och kolla på Heroes var en enorm lättnad efter att ha väntat på bussen i nästan en timme. Trodde jag... Jag känner hur hela kroppen fryser till, börjar kallsvettas, min puls blir ojämn, det svartnar helt för ögonen och jag skakar som ett cpbarn, så sitter jag ett tag, ingen aning om hur länge, jag bara väntar på att det ska gå över. Känner att jag egentligen måste spy, men håller emot. Sedan tillslut tog det slut, det var ungefär dagens händelse.

När jag kom hem duschade och åt jag, därefter har jag bara legat i min säng resten av dagen och mått piss, wäh, in desperate need of an massage! Min rygg dödar mig.

And yeah, your my target now. Im gonna finish this game just the way you started it.

Heyhey

Hey suckers!
Idag skulle jag, Linus och Lina på någon form av fest, så eh, det gjorde vi.
När vi kom dit var allt aschill och så, och som vanligt behövde jag pissa efter ett tag, sedan när jag kom ner ifrån toaletten fick jag höra att Linus dragit därifrån av någon anledning, not nice! Eftersom jag skulle sova hos honom och han var typ den enda jag riktigt kände där var inte det så skoj :3
Men så fort jag hittat något som kunde hjälpa mig hitta till busshållplatsen osv. tog jag 99:an, fick även killen som följde mig nummer osv. nice, iaf så är jag nu hemma hos Linus, och som ni förmodligen märker när ni läser detta så är jag inte väldigt nykter just nu men eh... haha! Linus sover xD tror jag ska logga in på msn nu, bloggar imorgon, bye!

Sneaky Steve - Oh so sneaky

Tja!


I tisdags gick jag upp 7 på morgonen för att ta mig till bussen till stan osv, sjukt jobbigt då jag bara fick 2.5 timmars sömn, men det funkade, sedan hem fort som fan och förklara för mamma att jag skulle ut till Cornelias stuga över natten och hämta grejer m.m.
Väl i Göteborg gick jag och Cornelia runt och tittade lite kläder, lyckades faktiskt få köpt ett linne, som passade mycket bättre i affären än nu, haha, åker ner lite ibland bara :3. Sen drack vi en hel del kaffe osv. Nice.
Efter ett par timmar i Göteborg åkte vi bil ner till Grundsund där vi mötte Frida och äventyret började... eh.

Det var sjukt kul i alla fall, speciellt under kvällen/natten. Hehe, gick ut och gick, dansade till cpmusik och sådant vi är bäst på. Körde även snurra flaskan, men det tycker jag inte att vi pratar om mer...

Under en av våra nattpromenader hittade vi ett par solglasögon och en tjänstebil med loggan "Sneaky Steve", vi tyckte att det var oerhört festligt, riktigt sneaky.

Sov faktiskt otroligt länge, vi somnade någon gång efter 4 och Frida and Me vaknade inte förens halv 2, sjukt!

Halv 7 tog vi i alla fall bussen hem, när vi var i Trollhättan igen träffade jag Jesper, vi gick hem till honom där Jesper the pro gjorde sallad till oss, hahaha, fick även en liten present av honom, nice. Som vanligt tog jag sista bussen hem.




Notera hur snygga vi är, hur det inte alls regnade och vi precis sminkat oss och fixat håret för att vi visste precis att vi skulle få för oss att posa på kort bredvid en bil med Sneaky Steve och hamna på min blogg... Inte... Men notera gärna hur jävla Matrix jag ser ut.


När Cornelia provade kläder kom jag på hur länge sedan det var jag tog en jävla egobild, kände att det var dags. Oredigerat och fint. Mitt hår och smink failade totalt, men orkade lägga tid på att fixa mig när jag var så trött.


Cornelia med en kopp kaffe, hähä!


Coolingen själv.


Why so sneaky?

Fler jättefestliga bilder kommer när Cornelia skickat, bland annat på när Frida doppar huvudet i fiskvatten och våra rövar. Hehe.

n00dles :3

Hm, min väckarklocka ringer om 4.5 timmar, varför?
Jo, för att bussarna ifrån Velandra där jag just nu befinner sig är lite efterblivna och jag måste ta den som går 8.40 ner till stan för att möta Cornelia, då vi ska ta bussen till Göteborg. Efter att vi varit i Göteborg en stund så drar vi iväg till hennes stuga i Grundsund, ska bli nice :3

Så jag tänkte lägga mig och se på film när jag ätit upp mina nudlar och förhoppningsvis hinna somna innan jag måste börja göra mig iordning...

Btw, det är otroligt hur något så gott som nudlar kan vara så billigt!

Icaraid.

Hey,
Jag orkar faktiskt inte ge er en hel förklaring på vad jag gjort i helgen som ni brukar så, så drar det lite snabbt.
Jag och Linus var ensamma hemma hos honom typ hela helgen, värme, powerking, spel, nattpromenad, värme, sova, skulle fixa vin/öl men det sket sig, köpte cigg, mötte folk i stan, satte oss i slottsskogen med den drickan vi hade, blev knappt lulliga, träffade randoms där, det blev tråkigt för att det var bara äldre där, åkte hem till Linus och käkade nudlar, spelade, sov, vaknade, pizza, hem.
Lång och inkorrekt mening myes!

Iaf, helgen var helt okej, kunde blivit bättre om det blivit som planerat.

Btw, bästa sättet att bli av med fula personer som stöter på en är att strula med Linus.

Sedan kom jag hem, la mig framför datorn, ut och träffa Jesper. Nice.


Tjejerna :*


Randoms som satte sig vid oss.

Vacker goatseskylt som hänger i slottsskogen. lol.


Bajs - Jesper (eller SnyggJesper som han själv föredrar... Valdemar) och jag raidade ica.



Om jag minns rätt sa Jesper att den sista bilden på något sätt var dedikerat till Frida.

Every time I meet you gaze my legs starts to shake.



Haha, Jesper är sämst på att ta kort, kolla skärpan.
Gillar btw att jag ser ut som ett jävla mongo på bilden<3
Och att Jesper ser ut som en tolvåring, haha!

Träffade i alla fall Jesperb0y, eller SnällJesper som han också kallas. Vi gjorde i stort sett ingenting alls, drev runt på stan.

Men imorgon ska jag först träffa Angelica och åka till krono, därefter ska jag till Linus där jag förmodligen stannar resten av helgen :3
Ska se ifall det blir något party också, ser dock inte ut så nu, men man kan ju alltid hoppas.


Seg


Haha, aldrig haft såhär lite variation på det jag lyssnat på under en hel vecka hittills. Men, men, Dir en Grey är bäst - så är det bara.

Btw så har jag väldigt tråkigt just nu, ska ut och träffa Jesperb0y när han har käkat klart, så jag sitter här och väntar utan att ha något att göra. Wäh.

Foot balling

Sov hos min käre vän Angelica inatt, mycket trevligt må jag säga ;)
Inte för att vi gjorde så mycket förutom att sitta vid datorn osv. men haha... Jag älskar internet!

Och idag är det så äckligt varmt igen, så att det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en lång och kall dusch, very needed!

Händer ikväll/imorgon?

Lame-o

Jag har tråkigt, det är äckligt varm och jag vet inte vad jag ska göra. Är på dåligt humör, dryg och trött på det mesta.
Ifall någon har en airconditioner hemma kan de gärna bjuda hem mig på film osv. haha.

Skulle egentligen till Göteborg och bada idag, men somnade inte förens vid 7 och hade ingen lust heller, så jag sket i det och sov lite längre istället.
Någon som är på att bada en snabbis ikväll? Ta en cigg vid kanotbryggan eller något.

Det gör ont att sakna dig.


Pung.

Mh, riktig sommardag idag igen, drog ner till stan för att träffa Frida, påvägen till bryggan mötte vi Jennie, Adam och Anel. Dom hade en gummibåt som de tänkte ta sig runt i kanalen med, sedan joinade även Dahlman, och Felix tillsammans med en uppblåsbar ö, haha.

Jag och Frida simmade ut till ön som ligger mitt i kanalen och hittade ett måsägg med en levande mås i och simmade sedan tillbaka, haha, inte så jävla skönt med tanke på hur mycket strömmar det finns i kanalen. Vi hade iaf rätt trevligt och jag fick en del sol på mig.
Runt 6 skulle Frida vara hemma så jag drog hem och vilade en stund innan jag skulle träffa Jesper, haha, våran humor iz tha shizzle.
När jag träffade honom runt halv nio någon gång var det inte alls lika varmt, men vi bestämde oss för att ta ett spontant dopp i kanalen i alla fall, fjärde gången jag badade i kanalen på två dagar. Men vi hade ingen handduk och inte heller badkläder eller jo, jag hade min bikiniöverdel som jag drog på mig, hoppade i med den och shorts och Jesper i kalsonger. Det fula var egentligen när vi skulle torka och började jogga i hopp om att det skulle hjälpa, haha! Det gjorde det inte. Men vi satt och chillade en stund tills vi torkat någorlunda mycket och gick sedan ner till stan (jag med genomblöta shorts och lockigt hår) där vi påbörjade en lång och sjuk diskussion om pungar. Hahah, åh vi är fullkomligt normala.


Spännis, hahaha.


Coolingen! (lägg märke till hur han kissat ner sig!)

Värd dag helt enkelt, sommar<3


RSS 2.0