Hej, jag är trött.

Ställde väckarklockan på 12, men vaknade tio och nu har jag jättetråkigt.
Min buss går om typ en timme, funderar på att äta något i och med hur hungrig jag var i natt och att jag inte ätit något sedan dess.
Ska träffa Frida i stan och förhoppningsvis ta ett dopp i kanalen, mh! Härligt.

Btw, hittade Dir en Greys setlist:

Obscure

Hej jag saknar Metaltown, jag saknar Dir en Grey.
Ska lätt se dom nästa gång de är i europa.

I alla fall, idag har varit en riktig sommardag, träffade Cornelia i stan, vi köpte varsin baugette och gick ner till kanotbryggan där vi även hoppade i kanalen (första gången jag badar i år!) träffade även Jesper där. Därefter insåg vi hur tråkigt Trollhättan är och hur olidligt varmt det var ute och åkte hem till henne och såg på två filmer, sedan kom Frida och vi drog ner till Gamledahl för att ännu en gång bada, kvällsdopp for the win!

Nu är jag hemma hos pappa, ligger och kollar på klipp ifrån Mt, gah, I miss it... 

Kyo på MT, tog bilderna ifrån rockfoto.nu



Sux

Fick precis reda på att Deathstars spelar på en festival i Serbien som mamma frågat ifall jag ville gå på och tackade nej till... Tillsammans med bland annat Korn och Arctic Monkeys och nu är det för sent eftersom det är om typ två veckor... Suger!

Långt inlägg - Metal-fucking-town.

LMDFÖAEJRWÖORWOE
FUCKING AMAZING, versaler is very needed yes. Dessa två dagar har varit så underbara att det inte är sant!
FAAAN, vad jag älskar dir en grey, gah!

Men i alla fall, kortfattade beskrivningar om hur de båda dagarna såg ut:
Jag tog mig under fredagen till 10-tåget efter bara två timmars sömn, tog mig till själva festivalen osv.
Tappade all min cigg runt tre på dagen, var lite sur över det men gick runt och tiggde resten av dagen, haha, folk är faktiskt riktigt snälla när det gäller sådant.

Jesper och jag höll oss ganska mycket framme vid scenerna efter slipknot hade vi inte suttit ner på.. uhm, över fyra timmar, är i alla fall glad för att Jesper lyckades skydda mig ifrån de värsta slagen och att få luft. När disturbed spelade på scenen bredvid slipknots (där vi stod) var det hur trångt som helst och man fick ingen luft, där stod vi i över en timme, men som tur är fanns den en snäll snubbe som lyfte upp mig och så att jag kunde sitta på hans ena axel och på en av Jespers axlar så att jag skulle kunna få lite luft och se Disturbed!
De vi mainly såg, dvs. röjde till var CoB, trivium, Volbeat och självklart... The mighty slipknot!
Holy fuck, blev inkastad i moshpitar, slogs, hoppade, skrek och var allmänt galen. Lätt bästa publikupplevelsen jag haft, slipknot vet verkligen hur man ska få igång publiken.

När jag kom hem hade jag ont överallt, duschade, satte väckarklockan på 9.00 och somnade.
Efter ca. 6 timmars sömn vaknade jag igen, gjorde mig iordning och gick till tåget... Som inte alls var ett tåg utan en ersättningsbuss.
Var vid festivalen runt 14.00, vi chillade, käkade osv.
Vi gick för att kolla på August burns red (sjukt bra band!), men det var hur jävla varmt som helst och vi gick ut ur close-up tältet ganska så snabbt faktiskt. Sedan såg vi även Bring me the horizon och kollade lite smått på All that remains. Därefter var det dags för Girugamesh! Älskar dom så jävla mycket, men vi kunde inte se hela för att vi skulle ha bra platser till diru, men det var sjukt, fick se Crazy-flag, fan vad underbart.
Helt plötsligt var den en tjej som hade blivit mosad och började skrika att alla skulle sluta mosha för att vi dödade folk och att vi var mördare, hahah sjukt. Okej om man inte klarar en konsert och måste ut, men ifall man skriker att alla som moshar dödar folk hör man fan inte hemma på Metaltown.

Iaf, platserna vi hade på Dir en grey var underbara, stod vid staketet dit vi hade sprungit direkt efter mustasch spelat färdigt, perfekt förutom att jag hade en fet jävla horko bredvid mig ett bra tag, slog henne av ren irritation, men det enda som hände var väl att jag drunknade i hennes fett.
I alla fall var Dir en Greys framträdande helt underbart, röjde inte ens för att jag kunde inte slita mina ögon ifrån scenen(en och annan hade ju perfekt view (A) ), främst Kyo då (som btw hade stånd! hihih)... Inte för att låta "fangirlish" men fyfan vad snygg han är, och han sjunger som en gud. Åhh, önskar bara att dom hade spelat Clever Sleazoid och lite fler låtar ifrån de äldre skivorna. Men fick höra The Final och Agiated Screams of Maggots live i alla fall plus en massa andra jävligt underbara låtar. Det var helt amazing! Bästa konserten jag varit på, mh.

Så fort Diru var klara sprang vi till Manson, men splittrades ganska snart efter att han börjat, fick dock med mig Angelica men efter inte allt för lång tid började hon må dåligt, så att jag fortsatte frammåt och hade allmänt kul. Hamnade skitlångt fram och det var inte ens så trångt som det skulle kunna vara eftersom det var många som gått därifrån, helt underbart.
Han körde dock lite för många låtar ifrån sitt nya album, hade gärna velat höra New shit och Heart-shaped glasses, men fick i alla fall höra bland annat Sweet dreams, If I was your vampire och the beautiful people.

Tack till: Jesper, Angelica, Felicia, Emilie, random-nice-guy-with-shoulder, random-creepy-guy-with-shoulders, weird-guy, tanten i rött, alla som bjöd på cigg och till alla fucking andra som gjorde MT lite bättre.

Inte så mycket tack till, fat cow, the-person-who-took-my-cigarettes, random-guy-somförsökteknäppauppminbh, failsomjuckadeliteförlängemotminröv plus några till - dö!

:DDD

Omg, igår var fucking awesome!
Obeskrivligt... Eller aa, ni ska allt få en liten utvärdering imorgon eller något... För att jag ska till tåget om typ fem minuter sedan blir det dag två av metaltown, omg.
Slipknot var helt underbara igår, publiken var underbar, allt var underbart...typ. Var hel jävla slut när vi kom ut därifrån... Aja, nu ska jag typ dra och köpa PK och sedan gå till tåget.

You just lost

vem - är i rummet med dig: Ingen
vem - tänker du på nu:  Ingen speciell
vem - pratade du senast i telefon med: Uhm, Jesper tror jag ^^
vem - hus var du senast i:  Mitt ^^
vem - är din favoritsläkting:  Min bror, lätt.
vem - i din skola går dig mest på nerverna: I min grundskola var det ganska många. Svårt att välja.

var - går du i skolan: Sommarlov, kommer förmodligen börja på cyber till hösten.
var - är din mobiltelefon: under min arm, haha.
var - är din mamma:  I rummet bredvid.
var - sover du: Oftast hemma.
var - handlar du mest: Överallt man får två burkar cola för en tia.
var - fick du tag i tröjan du har på dej: Vet inte.
var - åkte du senast bil: Cab till Trollhättan.
var - i ditt rum är du: coolast.

vad - åt du senast: Sallad
vad - drack du senast:  Vatten
vad - är det för färg på dina byxor: Svarta
vad - är den närmaste saken som är blå: hårvaxburk
vad - har du på fötterna: inget
vad - är din favorit färg: svart - vit - grå, ohja, livliga färger.
vad - för film såg du senast: The proposal
vad - hör du just nu: Disturbed - The game

har du- sovit i en annan säng: Haha, ja.
har du - kört över hastighetsgränsen: Ohja, med min ickeexisterande bil ni vet.
har du- målat om ditt rum: Ja
har du- dansat framför en spegel: Lätt
har du- fått hicka: Många gånger.
har du- stulit pengar från en kompis: Nej?
har du- hoppat in i en bil med folk du just träffat: Nope
har du- varit i slagsmål: Ja
har du- smugit ur ditt hus: Jafan.

Nu är klockan exakt halv fem, jag ska tvinga mig själv tills sömns nu eftersom jag ska upp klockan 8, kanske bloggar på morgonen ifall jag känner för det. Är extremt pepp nu iaf.


Imorgon kommer bli så jävla awesome!

Metaltown imorgon :D:D
Pure awesomeness!

Varit hemma hos pappa, sedan bestämde jag och Cornelia oss lite spontant för att träffas, sedan ännu mer spontant för att se på bio. The proposal, ganska bra film faktiskt, dock väldigt förutsägbar men så är det med i stort sett alla sådana filmer. Trevlig kväll!

Mwahaha

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men... Mja, vart i Göteborg och sådant men Linus teh nolifah,
Nejmen, vi skulle egentligen bada och sola idag men han orkade inte gå upp på morgonen, så det blev inte så... Spelade tv-spel och sådant istället trots det fina vädret, kul men slöseri på bra väder för att vara ärlig.

I måndags gjorde jag även något jag aldrig gjort förr, åkte cab!
höhö, kände att det var nödvändigt att nämna på bloggen i och med hur mycket jag njöt av resan, Göteborg - Trollhättan med Jesper och hans far i värmen med vinden i håret, kände mig lite som en braträggärä!

Nu är det inte långt kvar till Metaltown heller, mh, känns underbart faktiskt... Fast det kommer kännas väldigt tråkigt när det är över... Men ändå, jag längtar :D


Tonight I'll take what I can get



La ner max 20 minuter på denna bilden så nej, den är inte klar, den enda jag gjort är att ändra färger, kontraster och sådant, la till text och placera alla delar där de ska vara typ, eftersom det var 4 olika bilder först, läppar, stråle, splash, och en till, mjeh. Orkar aldrig göra klart bilder.

Händer imorgon? :"3

Win - win situation.

Hällo!
Kom ganska nyligen hem ifrån Jesper där min midsommar spenderades, det var faktiskt jättetrevligt... faktiskt roligare än att typ vara ute och supa.
Vi lekte lekar (JAG VANN!!!), spelade gitarr (vi har bland annat lärt oss I will follow you into the dark), käkade asgod mat och en massa sådant.
Eftersom jag är en person som vanligtvis hatar att göra familjesaker då jag kan känna mig något osäker i sådana situationer med tanke på att min familj aldrig gör sådant (kanske för att jag vägrar då det aldrig skulle fungera med min familj) så var det förvånansvärt trevligt.

Just nu känner jag mig annars redigt pepp över mitt och Jespers framtida band, ska sätta igång på allvar nu med gitarren igen så att det blir perfekt. Allt som fattas är egentligen bandmedlemmar fast det fixar sig.

Metaltown om en vecka btw! AWESOME!

Mjao!

Jag hade faktiskt tänkt att sova efter att jag sett klart min film, men icke, mitt i ser jag att Linus har suttit och spammat och jag svarar, så nu har jag halva filmen kvar och det är tidigt.
Ska upp klockan nio för att dra ner till stan och sedan hem till Frida, kommer lätt att somna på bussen.

Mitt rum känns som en jävla bastu, och det börjar bli väldigt ljust ute, fan vad irriterande.

Någon som har tips på bra filmer btw? Jag börjar få brist på dom faktiskt.

Totalt onödigt inlägg, men datorn är seg och filmen laggar, ska bara vänta på att den kommer igång igen eller något :]

Gnite ppls!

Sten

Ifall ni undrar varför jag inte bloggat så har jag faktiskt skrivit ett flertal inlägg som av någon anledning vägrat laddats upp, de två första meningarna sparas som utkast och så försvinner resten, till slut gav jag upp och sket i det.
Hoppas att det fungerar nu i alla fall.

Dagen har spenderats med Sam, trevlans.
Tror att morgondagen spenderas med Frida, och fredagen (midsommar) med Jesper... Tänker dock inte att fira midsommar för att... Ah... Det suger, en alkis på min buss sa däremot att jag missat något genom att aldrig fira midsommar, så eh aa...
Härligt, ska även träffa Cornelia när hon kommer hem ifrån stugan.

Vem träffar mig på Lördag och Söndag?  :D
Och vilka träffar mig resten av lovet? :D


Jag vägrade att fråga för att jag fruktade fel svar. Jag fick det svart på vitt mot min vilja, det hade varit så mycket lättare att inte veta. För att nu slutar mitt hjärta snart att slå, då dess syre plötsligt försvann.


 


Min natt

Inatt drömde jag att jag skulle sova hos Angelica, vi hade jättetråkigt och ringde och väckte en massa folk mitt i natten och frågade ifall de ville träffas. Men det orkade ingen för att alla var tråkiga och sov, så vi lärde oss cotton eyed joe dansen genom en youtube video istället.
Därefter gick vi upp tjugo över sju på morgonen för att vara vid jätten när det öppnar, dock var Angelica lite seg så vi var där tio över och var långt ifrån deras första kunder. Jag köpte chips, åt de sedan somnade vi om en stund hos Angelica.

Därefter vaknade jag på riktigt, så jag och Angelica åkte till krono och köpte cigg och var i stan en stund... Nu är jag hemma igen, astrött, hungrig och ska duscha. Tjoflojt! :D

Bilder :>

Eftersom det blivit lite tomt med bilder det sista så ska ni få några bilder ifrån mitt sista skolår på Fridaskolan:



Frida och min jättefina grytlapp där jag även fint sytt in en penis.



Till vänster en bild på när jag skulle måla något för att förmedla begrepped sorg - br00tal assrape
Och till höger är det jag och Angelica innan spexfotot.



Alla i Berlin!<3


Min ängel till vänster och irllol till höger XD




När jag kollade igenom bilderna slog det mig det var några personer jag faktiskt inte hade bilder tagna under skoltid på, trots att spenderat en hel del skoltid med dom... suger!

Men tack till alla anyways, tack för att ni gjorde skolåret till det, det var!
Väldigt lite seriöst arbete och mycket skratt.

Gay

Seriöst, min vänskapskrets är så oerhört gay att det inte är sant.
Varför åker alla bort samtidigt? Okej... Inte alla, men majoriteten av mina närmaste kompisar här i Trollhättan.
Angelica är i Borås med Xisco, Jesper är påväg i Västerås, Frida är i Tyskland, Cornelia & co i grundsund och... Ja, jag har tråkigt helt enkelt.

Angelica kommer dock hem ikväll så ska se ifall jag kan träffa henne en stund i alla fall, för att jag blir typ störd när jag sitter inne för länge (en hel dag)...
Eller ja, sitta inne har jag tekniskt sett inte gjort, men jag har inte träffat en enda någorlunda vettig människa, inte för att man kunnat gå ut typ till stan med tanke på att det fucking spöregnat sedan jag vaknade.
Känner mig lite som en nolifer... Det var länge sedan. Okej... Jag antar att man inte är en nolifer bara för att man inte vet vad man ska göra i en dag, men ändå!

Ifall någon känner för att träffas en stund kan h*n höra av sig, finns på mobilen och stundvis på msn.

Fury of the assdoodles!

Okej, jag ljög lite mitt tidigare inlägg, jag låg inte alls hemma hela dagen och läste m.m.
Jag åkte hem till Jesper, vi såg på tv, repade, bakade kladdkaka och massa sådant.
Assdoodles<3
Dagen har varit ganska bra faktiskt, bara att jag känt mig lite seg och inte så jättepepp vilket förmodligen beror på vädret och att jag gick upp halv nio trots att jag har lov.

Känner mig väldigt orolig över min tillgång till cigg fram tills jag får pengar, har typ inget kvar och inga pengar alls, fuck!
Måste trappa ner rejält nu annars blir jag helt utan de sista dagarna...

I don't care anymore, because when the moon steals the place of the sun all that matters is the survival of our souls.
The rage steps up and starts to growl on the top floor, fighting the abstinence of intelligence. But we don't care anymore.

Regn

Gmorning.
Pga. det jävla pissvädret har jag bestämt mig för att inte göra något idag, vill bara ligga hemma och läsa typ... Ska nog läsa om alla twilightböckerna, mys!

Igår när jag var hemma hos Cornelia fick jag för mig att maila min bildlärare angående mitt betyg, hon hade inte höjt mig trots att hon lovat mig det, och nu fick jag svar där hon skrev att det var tur att jag mailade henne angående detta då jag ska ha VG, hon hade typ "glömt" att ändra, blev sjukskriven osv.   Så dom ska skriva ut ett nytt betygsbesked till mig och höja mitt betyg... Haha!

Saknar...

Igår var en lång, händelserik och obeskrivlig dag.
Morgonen började med att jag åkte hem till Cornelia för att äta frukost med henne, Angelica, Jennie och Frida.
Det var jättemysigt, fruktsallad med glass, kaffe, pauser och för att inte räkna med vårat dansande till festlig musik. Hahah! Pre-party all the way alltså.

Sedan skulle vi till Almgärdet med skolan, det var jobbigt, regnade, kallt, tråkig jävla tipspromenad och man fick inte välja grupper... Så det sög rätt hårt, men vi slutade runt lunchtid.
Chillade hos Frida en stund efter, fixade mat och lite sådant. Nice ^^
Var hemma ganska exakt 14.00, satt vid datorn, gjorde mig iordning, tog det lugnt osv.
Åkte till Angelica, tog en öl och bytte om och gick till skolan för att ha avslutning.

Själva avslutningen var... Lång... Maten var inte jättegod, det var däremot välkomstdrinkarna, haha! Drack typ 6 stycken eller något. Under själva avslutningen tror jag inte att jag riktigt förstått att det var sista gången... Sista gången vi satt där, allihopa på det sättet. Okej, vi ska ha en återträff om ett halvår, men det är inte samma sak.
Detta slog mig däremot senare när vi var i folketspark... Grät som en apa ganska länge, jag är en riktig jävla fjolla - jag vet, men åh... Nian...

När vi var i folketspark var inte alla där och jag pratade inte med alla jag kände att jag ville prata med, men det gör inget. För att alla var fulla och glada som det ska vara...

Partynian<3    -   Jag kommer sakna allt och alla något enormt...

Nej ;_;

Tjenamors!
Kom precis hem, vart på skolavslutning osv.
Det är typ först nu det sjunker in att jag faktiskt slutat grundskolan... Like forever... Fyfan vad hemskt egentligen...
Ingen mer aspen, grupprum, Urban, Bengt, Pepsi + Aspens...ALLT!!! Okej... inte vissa saker, men typ 60% av allt som har med min grundskola att göra kommer jag att sakna...

Well, well. Jag är inte übernykter nu så jag skriver imorgon istället!

Hey!

Vem har en ny dator? :D
Jag!

Hahah, trodde att det skulle bli jobbigt att lämna skoldatorn och så... Men det är hur skönt som helst.
För att nu har jag en splitterny, fungerande och gryyyyymt mycket bättre dator, så haha!

Imorgon måste jag upp skitatidigt för att käka frukost hos Cornelia och sedan vara i skoftebyn med skolan, därefter skynda mig hem - sova lite - göra mig iordning - gå till Angelica - gå till skolan och ha avslutning - till Angelica - Folkets park? - hem och sova igen.

Haha, kommer bli nice. Eller ja, ifall jag inte fortsätter att vara så sjuk som jag är nu dvs.
Det blir säkert bra, men nu ska jag fixa massa skit på min dator :D

Bög :3

Tja!
Idag har man varit på folkets hus och bögats sig då, dvs. spelat upp Feeling Good med Jesper och Tony för en massa folk trots att man bara spelat igenom skiten en gång innan framträdande då.
Eftersom jag har scenskräck så var det inte så jävla coolt, eller mja, inte scenskräck, men eftersom folk sätter grymt mycket mer press på tjejer som spelar än vad de gör på killar så känner jag mig inte jättebekväm där uppe. Men det gick väl ganska bra. De första två gångerna spelade jag lite fel, haha, men den tredje gången gick det faktiskt rätt bra och fick beröm ifrån bland annat musikläraren då jag tror att jag är den enda tjejen i min årskurs som framträtt på elgitarr (den enda som inte framträtt akustiskt?) och ändå låtit bra... Haha!

Det känns faktiskt något enormt jobbigt att jag slutar nian på onsdag, tror inte vi har en enda lektion kvar... Okej, hur jävla skönt som helst med sommarlov... Men fyfan vad mycket som jag kommer att sakna!

Sitter nu och lägger över allt jag har på datorn till min iPod då jag måste lämna in skitdatorn imorgon (får förmodligen en ny nu i veckan i alla fall). Är rätt att jag måste ersätta denna datorn då den inte funkar riktigt som den ska... (A)

Citat:     Jag är fan stolt... Jag blev inte ens bajsnödig!      -  Jag till Frida efter hela skiten var över.
För alla er sega jävlar där ute så får det sympatiska nervsystemet ökad aktivitet när man är nervös, vilket kan leda till att man bland annat måste skita.

- Your so hard to love -

Okej, det har varit väldigt segt med bloggandet nu det sista, när jag är ute har jag en massa bloggidéer osv.
Men när jag kommer in sjunker humöret, jag orkar inte ljuga på bloggen och jag orkar inte skriva en massa inlägg där jag "whinar" över hur jag mår och skriver massa om hur jag känner. Delvis för att jag inte vill att folk ska läsa det, och delvis för att jag inte kan.

Igår var jag i alla fall på picknickfestivalen, det var jättechill, trots de dåliga random banden och massa konstigt folk lyckades jag ha det trevligt vilket kan bero på mängden alkohol jag förtärde.
Vaknade sedan upp hos Linus, bakis som fan, värsta morgonen på länge - uh - men när jag fått i mig lite mat och huvudvärkstablett var det helt okej, satt och spelade god of war m.m. tills det var dags att dra sig ut för att träffa Emma en kort stund, och efter det åka hem.


PosarN!


 


Slut.

Hey, orkar egentligen inte blogga men tänkte ge er en mindre update.

- Jag har biljett till muse, trots att jag kanske inte kommer kunna se dom.
- Metaltown om 20 dagar
- Det spöregnar ute och jag ska snart ta bussen till Göteborg, träffa Linus mfl. och gå på picknickfestivalen... Mh.
- Jag är extremt opepp och min familj är ganska efterbliven
- Igår var jag på min sysslings student"fest" och jag kunde inte sluta skratta åt hur ful en person var, seriöst, det var pinsamt.
- Just nu är min bror en av de människor här i världen som betyder allra mest för mig.

- Jag är sur och jag fryser : <

Rytmer som får världen att stanna till

Mm, mitt liv flyter på.
Vet ni vad? MUSE!... FUCKING MUSE KOMMER TILL STOCKHOLM I OKTOBER! (förtjänas att skriva i versaler)
Jag är superexcited, grymt pepp osv.
För att just nu verkar det verkligen som att jag kommer att kunna dra dit! Holy fuck.
Jag har velat se Muse hur länge som helst nu, förra gången de var här i Sverige var jag pissed off för att jag inte kunde se dom och jag trodde aldrig att jag skulle få en ny chans... Men nu fan!


Tror även att jag får mina Metaltownbiljetter imorgon, awesome!

Jag och Jesper hann även med att repa lite smått idag, ska även tydligen vara med och spela Feeling Good - Muse i folkets hus på tisdag, Jesper sjunger (man får inre stånd när han sjunger den, sjukt värt) och spelar piano, jag på gitarr och så ska vi fixa någon som kan spela trummor och någon på bas. Nice, nu blir inte lärarna sura för att jag inte kommit på något att göra i alla fall.


Enda negativa just nu är väl att mamma är sur på mig av okänd anledning, hon var inte det tidigare idag... Eusch.


Naked and exposed

Haha, måste köpa snus, rökte precis ur fönstret och är ganska så väldigt säker på att min granne såg mig och hela mitt rum luktar rök. Men vad ska jag göra liksom? XD

Annars har väl dagen varit chill, vaknade, skrev lite på min uppsats, duschade.
Därefter skulle jag till Göteborg, väl på stationen möter jag Anton som meddelar mig om att tågen inte för för att någon idiot på traktor kört på spåret eller liknande, så vi tog bussen istället. 20 minuters försening, well well.

När jag väl var där gjorde vi inte så mycket, käkade glass typ. Därefter tog jag 19.10 tåget hem, träffade Matilda och slapp återigen resa ensam, nice!

Nu ligger jag här i min säng hos pappa, ska skriva klart min uppsats, lämna in den och sen sova. Härligt.

Cp framför sin tv - DLK<3


Min fobi mot att vara i närheten av vissa personer har expanderat känns det som, jag får panik, svettas, rodnar osv.
Känns som att folk kan höra vad jag tänker, bajs.

Fittskolarbete.

Oh joy, nu har jag skrivit fyra och en halv sida på min uppsats om sömn och jag känner att jag har en del kvar... Har jag tur så blir jag klar med en form av utkast ikväll så kan jag redigera det sista imorgon... Eller inte. Jag är för trött känner jag nu, kan inte plugga såhär lång tid i streck, haha!

Eftersom jag har hemstudiedag imorgon så har jag hela dagen på mig.

I alla fall, idag så fyllde min mamma år, oh joy... Aja, jag käkade med henne och hennes vänner och sedan drog jag hem till Angelica och hade allmänt kul. Sedan gick vi ut en stund och sedan tog jag bussen hem. Slut.
Väldigt givande dag må jag säga.

Men nu är jag grymt trött på att skriva så jag tänkte se på Grey's Anatomy tills jag somnar!

RSS 2.0