Fa-a-n Gandalf.

Ny hårddisk, nytt liv.
Är jätteledsen över att inget från den förra hårddisken kommer att gå att återställa. Där fanns på ett ungefär allt jag sparat sedan sjuan. 300GB med underbara och inte allt för underbara minnen. Hårt. Men ska inte gnälla, jag orkar inte det. Jag orkar inte tänka på saker som inte är bra över huvud taget nu faktiskt, jag tänker inte alls. Det har varit en konstig månad och jag vet inte riktigt vad fan jag gör med mitt liv, eller vad jag ska göra. Men jag chillar på't helt enkelt, jag står ut och ser var som händer. Nu ska jag kolla på Lost, vilket är ungefär det enda jag gjort sedan min hårddisk gick sönder... Eller jag har väl gjort lite annat... Men när jag varit hemma!

Roligt.

Gårdagen (kvällen?) var ganska galen. Nu idag har jag såriga händer och en stor röd bula på benet, lite spännande sådär. Jag trodde även att jag gjort sönder och tappat bort min mobil, men tydligen så hade jag bara tryckt på fel knapp när jag försökt starta mobilen och sedan letat i fel jacka igår kväll så att jag trodde att jag tappat bort den. Spännande! Jag är ju faktiskt riktigt dum i huvudet, skyller på ölen. Fast i helhet så var det en ganska grym kväll även om jag inte riktigt har så stor koll på vart alla timmarna tog vägen. Lyckades i alla fall genomföra en punkt från min lista över saker jag ska göra innan jag dör. Lyckades även att missa sista bussen hem men vi fick skjuts så jag kom i alla fall hem till slut. Längtar tills jag får en dator så att jag kan ge er en massa fula bilder.

Idag kommer däremot att suga. Jag är trött, jag har ingen dator (lånar mammas nu lite snabbt), jag har inget att göra, jag orkar inte lämna hemmet och ja... Fan, så är det ju skola imorgon.

HEJ

Har fortfarande ingen dator, känns oerhört jobbigt. Men jag klarar mig... Haha, just nu är jag på en Ghet Together, en massa roligt har hänt... Men whatever.

En miljon

Min dator har avlidit. Sitter i skolan och skriver nu. Hejdå.

Äckelpäckel.

Oj, skräll att jag varit hemma och sovit medan jag egentligen skulle varit och dansat med alla tvåor från både måg och nisse. Varför skulle man gå dit? Varför skulle man plåga sig själv? Jag hatar äckliga människor, ännu värre att vara tvungen att röra dem. Jag gillar inte heller att dansa nykter, eller att vara bland en sjukt massa äckligt folk. Varför skulle jag då gå och dansa? Det om något skulle ju vara idioti.

Kommer funka, måste funka.

Haha, ignorera tidigare inlägg. Jag orkar inte. Jag mår dåligt, jag vill hem. Men jag kan inte gå hem för att jag har sjukt dålig närvaro och kommer att få yttligare fyra timmar frånvaro imorgon.

Så istället sitter jag här, stirrar in i skärmen och lyssnar på Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet på repeat och drömmer mig bort lite, till sommaren, bort från skolan och allt. Kör mitt vanliga race, kommer på lite grymma affärsidéer och försöker komma fram till vad jag ska göra med mitt liv.

Hejjagvillsova.

Reminder to self: Börja jobba på lektioner så att jag slipper sitta och stressa ihjäl mig hemma när jag egentligen behöver sova. 

Fighter of the nightman.

I am the dayman, fighter of the nightman, champion of the sun. I am the master of karate... And friendship for everyone.


Helvete vad jag älskar It's always sunny in philadelphia, älskar Charlie... Synd bara att jag inte har tid att kolla... Hehe. Men jag pluggar till dayman-låten, det är i alla fall något.

Kids being kids.



Sötnosar. Angelica var här efter skolan, vi pratade om en del saker som fick mig att börja tänka, tänka på att jag snart måste göra någonting jag egentligen inte vill göra men som måste göras. Eller... Jag vet inte. Haha, jag förstår inte själv vad jag håller på med för att vara ärlig. Men nu MÅSTE jag i alla fall plugga, har tre saker som ska göras innan jag går och lägger mig, förstår inte hur jag ska hinna...

BTW. Fick fucking MVG på mitt fucking prov i naturkunskap som jag varit deprimerad över och trodde att jag skulle få IG på, antingen så är min lärare VÄLDIGT snäll när hon rättar eller så är jag jävligt bra på att chansa... Eller så hörde jag fel när hon sa hur många poäng jag fick... HAHAHA, det hade ju varit något!

Cello på BK.

Det har varit en fin dag. Såg Moony Dour på Musikens hus, blev sjukt imponerad. De var ännu bättre än sist gång jag såg dem och det var lite spännande att stå och se Jesper som jag fortfarande ser som en liten pojke stå på scen och vara allmänt hård och talangfull. Jag har även vunnit på yatzy idag, för typ första gången i mitt liv? Haha, bara så att ni vet alltså! 

Något som känns deprimerande är dock att jag måste spendera resten av kvällen med att plugga historia, kommer även vara tvungen att plugga hela jävla veckan för att inte hamna efter så mycket att jag får ångest och hoppar av skolan. Bläh, vill bara sova, drömma, leva.

Allt det där

Plötsligt, eller kanske inte alls så plötsligt blev allt så underbart och kanske lite för komplicerat.
Jag chillar på't, jag gillar läget. Jag är bara vettskrämd för dagen det kommer sluta vara bra.
Jag filosoferar, jag övertolkar, jag vill, jag vill inte, jag vet inte, jag är förvirrad men jag lever.
Det finns så mycket annat jag borde göra, men hjärnan är upptagen. Jag är utmattad.

Delusion

Igår var en fin kväll, det var fint folk, folköl, trevliga samtal och lite till. Det som inte var roligt var att det inte gick någon buss vid två som vi trott så att vi frös ihjäl och fastnade i Vänersborg över natten. Somnade stenhårt till Fantastic Four. Ikväll blir nog också en fin kväll fast inte på samma sätt... Imorgon kommer förhoppningsvis också bli trevligt, ska till Göteborg och kolla på Jespers band, lite störande dock att söndagar är mina "sitta-hemma-och-vila-ut-dagar" som krävs för att jag ska överleva... Men det blir säkert bra.

Jag är på ett jättekonstigt humör, det känns typ som att mina tankar går i slow motion och som att jag kommer bli åksjuk ifall jag rör mig för hastigt, fast det är lite bättre nu än för några timmar sedan när jag knappt visste vart jag var. Haha, tror att jag kan ha feber eller något.



Fitness.


Jag och Angelica när vi gick i sexan.



Jag och Angelica på gymmet.



Jag och Angelica ville sova men så kom någon och tog kort...

En liten insikt om längtan och livet.

Dagens insikt: Livet är mycket lättare när det är soligt ute. Idag satt jag på min balkong under solens starka strålar och för första gången på länge insåg jag att det kommer att bli sommar igen, att sommaren inte bara är någon mytologi, legend eller en sjuk dröm. Den finns på riktigt och vi kommer att få uppleva den som småning om. Detta ledde till en ny insikt!

Livet är även mycket lättare när man har någonting att längta efter, när man vet att man inte kommer följa samma mönster varje dag tills man dör. Denna längtan får inte vara för långvarig då det ofta leder till hopplöshet. Exempelvis hade man knappt orkat ta sig igenom skoldagarna ifall vi inte hade haft en helg att se fram emot, hade vi inte haft helg så hade i alla fall jag hoppat av skolan för länge sedan, inte just för helgen i sig utan för att man kan gå runt i skolan och tänka på att skolveckan inte är oändlig. Men ibland räcker inte det, man behöver något utanför det vanliga, som kanske en större social sammankomst? Eller kanske en man? Eller så skapar man helt enkelt sig själv lite spänning i vardagen genom att göra saker man inte brukar, kanske smyger man med det så att man kan känna sig extra busig?

Även negativa händelser kan vara bättre än att det inte händer någonting, visst, det är inte speciellt roligt men det är i alla fall en omväxling. Man får en kick av att sätta sig själv i svåra situationer samtidigt som man får lite perspektiv på sitt tråkiga vardagsliv som kanske inte är så hemskt som man tidigare trott. Dock att ifall den negativa händelsen är för drastisk och har för stor påverkan på livet i helhet kan även det leda till hopplöshet och att man ger upp på livet helt och hållet.



För övrigt var jag inte i skolan denna torsdagen heller och jag lanar hos Angelica denna torsdagen igen. Dålig vana, eller jättebra?

Groteskt.


Hej. Idag har jag inte plattat håret och tänker inte göra det heller... Det var länge sedan det hände. 

Ni får till och med bilder på det. Helt otroligt. Egentligen ville jag inte ladda upp bilderna till vänster som är oretuscherade (yep, föddes med ett stort svart streck på käften så att mitt groteska överbett inte ska synas när man tar kort underifrån) så jag gjorde den till höger för att där ser man mig inte lika bra (eller hur kass kvalité det är), men sedan insåg jag att där syns ju inte mina fagra lockar vilket var hela poängen med att jag tog bilder från första början, men sedan ville jag inte känna att jag gjort den i onödan (tog ju faktiskt drygt EN minut) så jag kände för att ladda upp båda.

Där har ni historian bakom bilderna. Applåder till er som faktiskt orkat läsa... Eller nej, för att ni har troligtvis inget liv över huvud taget.



Just kidding.

Aahhh yeah, I’m back…bitches.
Women are equal and they deserve respect,
Just kidding, they should suck my dick.

Vagina (what!)…vagina (what!)…
I want to have sex with your vagina (uhh)
Vagina (what!)…vagina (what!)…
2 plus 2 = vagina (uhh).

My love is like lightning…
It gives girls orgasms.
My dick is like an airplane…
It gives girls orgasms.

I’m the Wayne Gretzky of sexual stuff.
I’m the Hulk Hogan of slamming muff.
I’m the Indiana Jones of exploring crotch.
I’m the Shakespeare of enormous cock.
I’m the Helen Keller of having sex.
No, wait…that’s a bad example.

Why did my penis cross the road?
To get to the other…
Vagina
(what!)…vagina (what!)…
I want to have sex with your vagina (uhh)
Vagina (what!)…vagina (what!)…
E=MC Vagina

I’ve got a present for you right here.
Actually, it’s not a present…
It’s my penis and I like to call it The Spear
Cause spears are long and hard, just like my penis.

I don’t like it when you talk,
Cause that just means your not sucking my cock.
Love is for girls and gays,
If you wanna be with me it goes one of two ways…
Either you have sex with me…
Or you have sex with me.

I have really good sex moves,
That I learned in China.
I’m a sexual tiger,
And I feed on vagina (raahhrr)

Vagina (what!)…vagina (what!)…
I want to have sex with your vagina (uhh)
Vagina (what!)…vagina (what!)…
What time is it? It’s vagina.

What’s the difference between a girl’s mouth and a girl’s vagina?
There is none
…I want my penis to be inside both of those things.

I’m a good sex man.
Girls love my sex.
I’m a good sex man,
Because my sex is the best.

I’m like Jean Claude Van Damme,
But instead of fighting people,
I have sex with them.

Jon Lajoie – Show Me Your Genitals 2: E=mc Vagina

Jon Lajoie är min idol.

Time for heroes.

Tiden går så sjukt långsamt när man väntar på något som man inte vet exakt vad det är. Speciellt när man försöker plugga samtidigt och det verkligen inte går eftersom att man är totalt ointresserad av det man ska plugga på, speciellt när man är trött och ens tankar gärna flyter iväg till saker man inte ska tänka på när man har prov morgonen efter.

Space lord.

Idag såg jag solen för första gången på länge. Jag rökte i solen utan jacka... Utan att frysa... Finns inte ord som kan beskriva känslan! Jag såg GRÄS också... GRÄS! Tror att min lilla "vinterdepression" börjar avta, men den kommer väl tillbaka när det börjar snöa igen... Sorgligt då jag börjar få världens vårkänsla. Är alldeles för rastlös för att plugga. Lyssnar på fin peppmusik och fnissar lite för mig själv åt bilderna i min naturkunskapsbok. Hehe. Nej, nu jävlar ska jag börja plugga på riktigt. Pluggplaylisten, pluggtofsen och pluggoutfiten är på! Nu finns det inget annat att göra än att faktiskt plugga...



För övrigt är det lite spännande att jag högst troligt kommer att bli utbränd om jag fortsätter leva som jag gör nu... Längtar till lördag, då ska jag fan sova... Kanske.

Go with the flow.

Skönt med "tröttfeber". 
Jag är jättepigg nu, känns inte sådär jätteroligt med tanke på hur länge sedan det var jag sov senast.
Gillar att jag är för trött för att plugga men för pigg för att sova. Känns sådär lagom fint. Mycket trevligare att sitta och ha spännande konversationer över skype och msn.

Du gör mig sömnlös.

Jag är sjukt trött men jag kan verkligen inte somna, ifall jag hade kunnat hade jag skitit i första lektionen och sovit istället, men eftersom att min väckarklocka ändå ringer om en kvart och jag är vaken så kan jag lika gärna ta mig till skolan i tid även om det betyder att jag kommer att gå runt och vara sjukt trött hela dagen med en nedsatt inlärningsförmåga. Det här är inte roligt alls. 


High on life.





Hittade kabeln! Den låg under sängen, höhö. 

Kvällen har gått ut på att försöka plugga naturkunskap men istället råkade jag fastna på msn av alla ställen, som visserligen var trevligt men nu kommer provet att skita sig då jag har sjukt mycket kvar att lära mig som jag inte kommer att hinna med. Haha. Nej, nu ska jag inte slösa mer tid utan försöka läsa igen.

Satisfaction

Funderar på att börja träna... Faktiskt. Jag vill gå upp typ två kilo i muskler. Haha. Beach 2011!!! Nej, men, jag inser att det är inte friskt att vara så otränad som jag är. Det är verkligen brutalt. Fast jag skulle ju aldrig gå till ett gym, hemskt. Men det skulle ju inte skada att köra hemma lite då och då, jag har ju faktiskt en träningscykel i mitt rum, haha, och magen kan man ju träna hemma utan problem liksom... Vafan, jag kör! 

(Kommer att ha ändrat mig imorgon när jag kommer hem från skolan och är så utmattad att jag inte ens kan stå upp)

... Lite söndagsfilosofi bara.

Favorit i repris.


Never committing to anything.

Woot? Cassandra gick upp klockan tio frivilligt på en lördag och städade sitt rum. Något står inte rätt till... Eller kanske jätterätt? Vem vet? Inte jag i alla fall. Vad händer ikväll? Inte fan vet jag, men hoppas på någonting fint kanske? Jag är förvirrad och jag har druckit så mycket kaffe att mina händer skakar och det blir jobbigt att skriva. Haha.


Boromir




Age of Empires-lan - Cola Zero - Livet som 17-åring.

-

Somnade alldeles för sent, vaknade och tyckte att det var lite ljust ute, inser att klockan är 11.40 och min sista lektion slutar 11.45. Haha, så jag klarade inte att gå på alla lektioner i en vecka after all...

Nu gör jag mig i ordning för att snart ska jag träffa Angelica. Ohoho. Cya.

The world seems so easy

And all I can do is keep breathing.

Funderar på att ta tag i mitt liv, och typ sluta röka, börja motionera, äta, plugga, börja jobba, skaffa lägenhet, så kanske jag kan sova bättre. De senaste nätterna har det faktiskt mest varit så att jag inte kunnat sova för att jag varit så stressad över allt. Fast sen så tänker jag... Nej, jag orkar inte allt det där, orkar verkligen inte, hinner inte. Dessutom vill jag hellre leva ansvarslöst och slappt så länge jag kan. Om jag dör i en olycka imorgon vill jag i alla fall veta att jag har levt på riktigt och inte levt ett liv som en förberedelse på framtiden, som man omöjligt kan vara säker på att den existerar. Nog för att det inte skulle skada att träna och plugga i alla fall...

Grafen är mycket roligare när man har en Angelica att flörta med!
Eller när man spelar finns i sjön istället för att arbeta.

^

Kör min vanlig lilla rutin under min lektion i Grafisk Kommunikation. Jag chillar med spotify och stirrar in i skärmen sedan går jag hem och har ångest över att jag ligger efter. Men det är väl inte så konstigt när de här lektionerna suger ut all kreativitet för att därefter misshandlar den.

Funderar lite på att smita hem. Haha. Har migrän. Men mitt mål är ju faktiskt att vara här hela veckan och igår stannade jag enbart för att jag lovat mig själv det. Så ja... Kanske inte ska ge upp än.

Vill hem, sova, duscha, spela Age of Empires och sen sova igen. Det är allt jag vill. Men icke. Tar dubbelrast istället.

Hej.

Pluggar psykologi hemma hos Cornelia, eller försöker i alla fall. Sovit en halvtimme på drygt två dygn. Kommer att svimma snart.


Mycket få människor lever idag

- De flesta gör förberedelser för att leva i morgon.

Jonathan Swift




Shining.

Jag kan inte sova. Fuck my life. Haha. Dagen har varit jättekonstig, jag har varit sjukt övertrött och jobbig. Mitt mål är att inte skolka på hela veckan, för att kompensera för veckorna innan lovet.

Har verkligen försökt sova nu! Först kollade jag på How I met your mother, sedan tänkte jag att nej, jag stänger av datorn, så låg jag och lyssnade på min egen puls i någon timme (som förövrigt är alldeles för hög för att det ska vara hälsosamt), därefter satte jag på musik, fungerade inte heller. Har försökt somna sedan 8-tiden. Jag kommer att bryta ihop i skolan imorgon. Fyfan. Hinner inte ens sova imorgon, har prov på onsdag... Bajs. Well, nu ska jag försöka sova igen. Kan knappt hålla ögonen öppna, trots det kan jag inte somna... Frustrerande. Har för mycket att tänka på, alldeles för mycket. Godnatt.

Tänker vara ung och dum resten av mitt liv

Varför jag gör mig i ordning på morgonen.



Pushing.




Försökte underhålla mig själv, men tröttnade efter en kvart. Så den är inte klar, kommer troligtvis aldrig att bli det heller. Ögonen blev smått efterblivna. Men så kan det gå, när man har så tråkigt att man målar av sig själv... Eller egentligen mest för att distrahera mig något.

Confusion II: Mindless

Sitter här med mitt alldeles för lockiga hår, lyssnar på musik, tänker lite och inser att jag är i skolan om sju timmar. Känns ju inte sådär jättebra. Självklart dygnar jag nu eftersom att det inte riktigt funkar på annat sätt. Håller på att installera Adobe Master Collection cs4, men hittar inte min keygen... Blir arg. Hittar inte min naturkunskapsbok... inte heller kabeln som behövs för att förse er med bilder från min lite smått ospännande (att hitta på egna ord är grejen!) vardag. Så, nu vet ni vad jag gör! Haha. Nu ska jag (kanske) plugga!

Är fortfarande lika förvirrad, jag har ett stort dilemma. Förstår ingenting. Eller så gör jag det, bara att jag förnekar det för mig själv. Helvete vilken jobbig människa jag är. Tänk om allt var simpelt, tänk om man inte tänkte så mycket utan bara följde sina instinkter, tänk om det inte låg i min natur att övertolka allting. Hade varit fint. Önskar att jag hade lite färre aktiva hjärnceller, hade varit ganska spännande, att bara leva... Som ett djur typ. Att bara leva och göra vad man känner för utan att bry sig, att inte förstå allt det där som bara är i vägen. Det enda jag vill är att "chilla på't".

Confusion

Allt är så konstigt. Det är konstigt, att det känns som att det har hänt mer under de här nio dagar det varit 2011 än vad det gjorde under de tre sista månaderna av 2010. Eller det är troligtvis bara jag som har sjukt dåligt minne... Sjukt att det har hunnit hända både riktigt bra och dåliga saker. Haha, det kan bli ett spännande år. 2011 är det nya 2008, känner det på mig. Jag är fortfarande ung och dum, och jag tänker vara det ett tag till. Känns fint. Eller just nu är jag bara väldigt förvirrad. Jätteförvirrad. Jag hatar folk, jag älskar folk, jag vet inte vad jag vill, samtidigt som det är så jävla tydligt. 

Längtar tills Angelica kommer hem... Två dagar kvar nu! Haha, exploderar ifall jag inte får prata med henne. 

Nu ska jag fortsätta att filosofera och hoppas på att saker går som jag vill.

Time.

Hehe, har typ inte varit hemma i veckan, efter att ha sovit hos Filippa var jag inte hemma länge alls och sov hos Michelle på kvällen, igår var jag bara hemma och duschade innan jag drog till Judit och sedan sov hos Cornelia. Nu är jag trött. Trött på det mesta. Fast jag har ändå haft det riktigt bra! 

Var sjukt arg idag, väntade på bussar i en miljon år för att sedan få reda på att bussarna varit inställda pga. att det är så jävla halkigt. Sjukt. Det kommer seriöst att bli översvämning ifall det fortsätter såhär, mängder med snö smälter samtidigt som det spöregnar. Man kan hitta små sjöar lite här och var som gör att man måste ta omvägar ifall man inte typ vill drunkna. Omvägar funkar inte riktigt nu när det är så sjukt mycket is att man knappt kan gå, inte okej.


Dagens hat:
  • Trollhättan
  • Västtrafik
  • Idioter (Denna punkten har visserligen i stort sett samma innebörd som den första.)
  • Is
  • Regn
  • Att det snart är skola
  • Att dygnet är för kort

Pin

Oj, råkade slösa lite för mycket pengar i Göteborg... Med tanke på att jag knappt hade några innan jag åkte... Haha, det kommer att bli en jobbig månad! Men jag kände att jag var tvungen att aggressionsköpa ett par jeans då de jag ville ha inte fanns i skitstorleken 24, och eftersom att alla jävla jeans töjer sig kan jag inte köpa större då alla mina jävla byxor är för stora utav den anledningen. Så istället för att bara skita i att köpa jeansen jag ville ha så jag köpte ett par andra bara för att de hade rätt storlek... Bara för att jag kunde. Haha. Allt jag vill ha är ett par tighta jeans... Ifall dessa blir för stora inom några dagar börjar jag nästan lipa... ARG. 

Men det var roligt ändå! Nu är jag sjukt trött då jag dygnade, men istället för att sova ska jag hem till Filippa där jag stannar över natten. Spännande! Kommer väl svimma av utmattning.



Ser fram emot resten av veckan... Kommer bli GATT.

Note to self: Måste klippa mig. Har ingen frisyr och mitt hår gör vad det vill. Det kommer aldrig att bli långt :(

Dör.

Dygnar och åker till Göteborg. Skräll.



Expanding.

Någon dag ska jag skriva en självbiografi. Bara för att mitt liv är så stört... Det får bli om många år och troligtvis under pseudonym. Men den ska i alla fall heta "Story of my life bro!".
"När jag var 17 år gammal var min största förebild Barney Stinson, som visserligen var fiktionell men det var det närmsta jag kunde komma mitt ideal. Man kan ju diskutera ifall detta var hälsosamt då det ledde till ageranden utanför mitt bättre vetande, för egentligen var det ju inte ett liknande beteende jag ville uppnå utan förmågan att kunna släppa saker och bara tänka på mig själv. Att bli beundrad trots ett känslomässigt handikapp..."

Jag kommer tjäna en jävla massa pengar på mitt miserabla liv, för pengarna tänker jag drar jag utomlands och skriver en ny bok "lol j/k, just wanted the ca$h". Den ska handla om att min "självbiografi" var en lögn, till för att bara tjäna massa pengar och innehålla en liten snyfthistoria om hur jag tänkte beskriva mitt riktiga liv först men det gjorde ont i mig typ när jag i själva verket helt enkelt inte orkade då det skulle kännas lite för privat. På så sätt tjänar jag ännu mer pengar då fler kommer köpa min första bok efter de hört att jag scammar dem. 

En av mina hundratals surrealistiska planer över hur jag ska bli rik.

(Älskar hur planen började seriöst men sedan ballade ur)



För övrigt känns det konstigt att mina jämnåriga vänner börjar bli myndiga nu. Känns som igår vi gick i mellanstadiet och vuxenlivet kändes så långt bort. Fast för mig är det fortfarande ett tag kvar, 216 dagar. 5188 timmar... Lamt. Sommaren kommer troligtvis att vara sjukt tråkig då majoriteten av mina vänner kommer att kunna dra till krogen när de får tråkigt istället för att ha roligt med mig, hahah.

True story bro.

Somnade slutligen runt elva förut... Det är inte normalt... Gick upp strax innan fyra... Haha. 
Kommer ju inte kunna sova i natt heller, men det är ju faktiskt inte så konstigt. Finns en massa saker jag vill göra, men resten av samhället, framför allt västtrafik vill inte samarbeta. Rastlös! Så ska spela lite Age of Empires och eventuellt plugga då jag har sjukt mycket som ska vara gjort innan lovets slut. Fml.  



"I was staring at the sky, just looking for a star 
To pray on, or wish on, or something like that 
I was having a sweet fix of a daydream of a boy 
Whose reality I knew, was a hopeless to be had 
But then the dove of hope began it's downward slope 
And I believed for a moment that my chances 
Were approaching to be grabbed 
But as it came down near, so did a weary tear 
-I thought it was a bird, but it was just a paper bag 
-Hunger hurts, and I want him so bad, oh it kills 
'cause I know I'm a mess he don't wanna clean up 
I got to fold 'cause these hands are too shaky to hold 
-Hunger hurts, but starving works, when it costs too much to love 
And I went crazy again today, looking for a strand to climb 
Looking for a little hope 
Baby said he couldn't stay, wouldn't put his lips to mine, 
And a fail to kiss is a fail to cope 
I said, "Honey, I don't feel so good, don't feel justified 
Come on put a little love here in my void,' - he said 
"It's all in your head,' and I said, "So's everything' - 
But he didn't get it - I thought he was a man 
But he was just a little boy"

Fiona Apple – Paper Bag
Postat låten förut... Men den är bra!

Hej.

Älskar att min "dygnsrytm" inte riktigt passar in med samhällets. Jag kom precis hem och har inte sovit än, lär inte göra det på någon timme heller... Folk går till jobbet nu... Kul liv!

Edit: Nu är klockan 10.33 och jag har fortfarande inte somnat, så funderar på att ge upp skiten nu.

Varför?!

Åh... Döda mig!

Memories.

Jag hade ett nyår att minnas i alla fall... Jag är nöjd... Jag är jävligt nöjd.
Tänkte snart lägga mig... Kanske. Så fort min hicka går över kanske... Haha.

RSS 2.0