THE UNWAVERING FACT OF TOMORROW

Just nu ser det ut som att Dir en Grey 3 Augusti i London blir av, fast man vet ju aldrig så vågar inte bli glad på riktigt än. Men när/om jag sitter där med biljetten i min hand kommer jag att gråta av lycka for sure. Att se de på Metaltown var säkerligen något av det bästa jag gjort i mitt liv. Så jag känner att det här kan inte bli annat än oslagbart.

ARG

ARG.

Igen.

Orkar.

Inte.

ARG.


Let your mind just go wild

Haha, uppsatsgrejen sket sig, ämnet sög verkligen. Hade ingen aning om vad jag skulle skriva. Efter att jag skrivit ungefär 100 ord så satt jag i typ en halvtimme utan att skriva. Sedan helt plötsligt var tiden nästan slut, fick ihop till drygt 300 till slut i alla fall. Hahaha, men det var ju inte direkt någon kvalité på det jag skrev. Får se ifall jag ens får ha kvar mitt MVG. Hahaha. Fast det går förhoppningsvis bättre på de andra delarna, har i stort sett haft alla rätt på varenda jävla övningsuppgift vi gjort inför dessa prov hittills. 
För övrigt är jag så extremt glad över att jag slipper ha nationella i matte för att jag har tentat av skiten. Så får sovmorgon då istället. Sjukt underbart. 

Jag "börjar" bli sjuk och det är inte okej. I söndags och måndags hade jag fet feber och jag är förkyld som fan. Plus att det är pollen i luften. Hihih, åh vad roligt. Fast nej. Orkar inte. Skolkade från sista lektionen och drog hem, låg i sängen och slöspelade lite gitarr hur länge som helst och var lite smått melankolisk (haha!). Jag hatar verkligen att sitta vid datorn nu för tiden, ändå gör jag det lite för ofta lustigt nog, men usch. 

You left me in your little miserated place
You've locked so many doors,
But I won't escape, I know you'll be back

Run

Jag är ASTRÖTT och jag har nationella i engelska snart. Grymt, fast nej. 
Eftersom att det är skrivdelen, jag orkar verkligen inte sitta och skriva en jävla uppsats om något tråkigt jävla ämne i en timme. Har i alla fall lite kaffe med mig så jag överlever säkert... Kanske. Haha.
Nej, nu drar jag till bussen, fort som fan för den delen.

KUK

Hej.
Jag är lite smått hysterisk här.
Det är så att Dir en Grey spelar i London tredje augusti, och jag vill verkligen, verkligen, verkligen åka och se dem. Finns billiga flygbiljetter och allt, konsertbiljetterna släpps på fredag. Inte för att jag har några pengar alls men studiebidraget kommer ju faktiskt på fredag. Jag är bara i desperat behov av någon som följer med på själva konserten. Hoho. Vad arg jag är, varför har jag inte fler vänner som lyssnar på bra musik? Nej. Nu är jag lite arg här igen. 

Btw svar på kommentar, jag vet att det finns en anledning till att det finns 18-årsgräns på cigg, det var jävligt dumt av mig att börja från första början. Men när jag började för drygt två år sedan var det oerhört mycket lättare att få tag på skiten, inte för att det är en ursäkt men.

The Pledge

Varför är jag fortfarande vaken? Det är den stora frågan.
Jag borde sova bort min feber, sist jag kollade hade jag 40 graders feber. KUL.
Men ändå ska jag till skolan imorgon. Varför? För att jag orkar inte ligga hemma. Kommer ändå inte kunna sova när de håller på och tapetserar utanför mitt rum, så kan lika gärna dra dit.
Värt att jag ska upp tidigt för att ha engelska och sedan håltimme i en evighet. 
Nu känner jag såhär... Att jag borde sova snart, typ nu, dirr, fast nej.


C0o0o0o0oli0000

FITTA

Jag är så ARG. 
Vaknade hur jävla tidigt av att random eidargubbe går och river ner tapeter och visslar utanför mitt rum. Gjorde mig i ordning och så fort eidargubben gick på lunch drog jag hemifrån och märkte att all min jävla cigg är borta. Antagligen mor som har tagit dem, eller min syster men det är mindre troligt. ARG. Sedan, är det ingen jävel som kan köpa ut cigg till mig, blir nekad i tre kiosker och får gå och fråga folk ifall de kan bjuda på en cigg som en och annan tattare. ARG. 

Aja, har i alla fall varit med Meijer hos frisören och sedan var vi i Göteborg och käkade thaimat och skit. Men jag är ARG. OKEJ. HEJDÅ BLOGGEN.

Ser ut som att jag har jättefeta armar men det har jag inte. Tror jag. JAJA.

Follow the future.

Halloj. Har legat i sängen hela jävla dagen med feber och grejer. Är äckligt sjuk nu och det är något jag egentligen verkligen inte orkar vara. Så otroligt skönt att jag har studiedag imorgon. Dock kommer det vara en gubbe som tapetserar vårt vardagsrum här. Haha, kul att vara ensam här med honom. Kommer säkert att väcka mig jättetidigt. 

Men jag är glad även om allt egentligen skitit sig atm. För att jag har laddat ner en massa skön musik, bland annat några låtar med -OZ- som jag velat ha jättelänge och lite DELUHI. Hihi. Myser som fan, frågan är varför du inte är här? Haha, eller vah? 

Btw, varför har så mycket fler folk besökt min blogg under de senaste dagarna? Varför har jag inte en enda aning om vem som läser? Jobbigt läge alltså, haha. Ni borde bli bättre kommentera... Kanske.

Som en ängel... utan vingar... bakom ryggen.

Hahaha, någonting gick snett igår. Först gick jag runt aslänge och var sådär lagom halvfull, sedan från ingenstans kom TEH fylla. Sedan vaknade jag hemma imorse, HAHA, tydligen hade pappa hämtat mig. Mor är arg nu, för, haha, det var ett bra tag sedan hon först konstaterade att jag dricker för ofta, och efter det har jag druckit minst en gång i veckan. Jag känner att... Jag får ta det lite lugnt ett tag alltså. Hahah. 
Haha, det var så jävla gött när jag vaknade imorse, jag vaknade och var fortfarande full, så gick jag och bråkade med mamma, hade de smartaste argumenten i världen, fast nej, sedan rökte jag samtidigt som jag duschade och efter det somnade jag i badkaret. Hahaha, episk morgon. Nu ligger jag här med feber och lyssnar på Pontiak. Värt.

HEY

PÅ FEST MED KMJNHBGVFCVBNMKL,Ö.L.,MNBVCXCOCKBLOCK <- Jennie som skrev
De dansar i rummet jag är i! Men TEH cockblockers är där nere. FÖRSTÅR INTE varför folk förstör sex för folk! DUDE SERIOUSLY!

JAG VILLL LYSSNA PÅ DIRU DET VILL INGEN ANNAN!

If I could, I would.

Haha, så fult förut, satte mig på bussen till Michelle, trodde att de andra skulle missa bussen för att de var inte på, så helt plötsligt kommer de springande med drygt 20 ballonger på ett snöre som de snott från Kappahl som de åkte buss med. Great. De hade även köpt en fisk, en räka och en liten illegal skål som fisken Gerbil och räkan Michelle kunde leva i, skålen var ju sådär max 2 decimeter bred, hahaha. Aja, men det var en trevlig kväll, vi satt i garaget, blåste upp runt 40 ballonger till, käkade tårta, chips och pratade om allt möjligt. 

Sedan var det buss hem och i väntan på den förolämpade Meijer random asian lady en del utan att tänka sig för då hon satt och jättehögt kritiserade asiater och deras språk m.m. Det var kul.

Imorgon sover jag hos Cornelia I think, får se vad vi hittar på, kanske partay eller något.

Nu är jag trött som fan men kan inte sova, hehe. Får se vad jag hittar på.

The rose trims again

Kolla på the rose trims again - somna - vakna tidigt - kolla på the rose trims again
Värt som fan. Fast jag måste dra mig mot bussen om någon minut, inte okej alls, eftersom att jag måste ha rörlig jävla bild, orkar inte. 
Men nu är det nästan helg och ikväll blir det barnkalas för Michelle som fyller 17, eller vah. Hahaha. Oj, måste verkligen dra till bussen nu! Hahahaha. Random.

Allt var förbjudet.

Ligger i min säng och filosoferar lite. De nya tapeterna får mig på tänkarhumör, hahahah. Helt seriöst. Eller typ, mys med kaffe och musik samt mycket relevanta och irrelevanta tankar. Mysigt, tills man börjar tänka på fel saker. Borde egentligen plugga, ligger efter med tre svenskauppgifter varav en av de skulle varit inne i november och en samhällsuppgift som ska vara inne imorgon, fast den kan jag inte göra hemma i alla fall, får väl stanna kvar efter skolan och göra den där istället... Dör. Nej, jag orkar inte plugga ikväll, verkligen inte. Hahaha, så säger jag varje kväll... Var några månader sedan jag pluggade alls hemma. Ikväll ska jag i alla fall bara chilla och inte bry mig om saker och ting. För att jag skiter fullständigt i allt utom ett fåtal riktigt speciella saker just nu.




Stiliga Stalin

Hej, det är tråkigt att ha engelska. Haha, eller så mycket engelska kan inte påstå att jag har, hänger på fejjan och andra randomsiter, i alla fall tills läraren kommer tillbaka. Jag vill bara hem och sova! Nu! Fast nej, har idrott efter det här, teori som tur är. Åhåhååhhhh, jag har inte druckit kaffe på hela jävla dagen, kommer somna när som helst. Powernap dirr när jag kommer hem!



För övrigt var Stalin skitsnygg som ung, synd att han inte fortsatte vara det.
Skriver om honom på engelskan, haha<3


True story

När jag kom hem idag var tapeterna uppsatta och rummet tror jag är helt klart, så flyttade in sängen, eller ah, inte samma säng som förut utan jag bytte säng med mor för att den här är bekvämare, haha, men kan i alla fall äntligen sova i mitt eget rum igen! Helt otroligt, eh. Känslan när jag fick lyssna på bra musik igen för första gången på tre dagar<3 Åh. Har dock haft Hageshisa to, Kono Mune no Naka de Karamituita Shakunetsu no Yami nästan konstant på repeat sedan jag kom hem. Den låten... Är den bästa låten... Ever.

Vah?

Jag är nu GALET trött men nja, kommer nog inte direkt kunna somna än, fast ska nog sätta på någon skön serie

激しさと、この胸の中で絡み付いた灼熱の闇



Expose yourself

Mourou no sora ni karareta obitadashii ame
Goukai ni furioroshita mirai e no Suicide
Buried At Sea
Hagukumubeki sei haitoku ni keirei

Salute the slyness in breeding

Zeni naru aijou to
Matataku kairaku giji Suicide
Don't care about how you look

Toorima teki urei no haru ni
Kyogen kuse no usagi wa miidasu

Guren no en to kuchiru sutaru
Junpaku ni mi wo tsutsumu ga

Zetsumei ni itaru made no koukai ni
Ikudo to naku te wo nobashi...
Kurikaesareru

Hageshisa to kono mune no naka de karamitsuita
Shakunetsu no yami yuruginai asu to kau

The other side of death

Mourou no sora ni karareta obitadashii ame
Goukai ni furioroshita mirai e no Suicide
Buried At Sea
Hagukumubeki sei haitoku ni keirei

The worst existence

Drive like hell and destroy

Show me your lewd self

.

Hey, 'zup bro?!
Eller vah?
Tänkte bara meddela er om hur jävla tråkiga och meningslösa medialektioner är. Sitter och har graf och tänker på hur jag slösar bort min tid på att göra saker jag hatar. Spännande.
För övrigt så är jag skitarg över att eidar inte ens börjat tapetsera hos mig och inte jobbat de timmar de ska utan bara spacklat några centimeter av väggen och skit. ARG. För att det skulle vara klart idag egentligen, men eftersom att det inte är det betyder det att jag inte har någonstans att sova i natt heller. Y.A.Y. Eller vah.

HEJ ;PPppPpPPppPpPp

Hej, sitter och är ascool i skolan trots att vi egentligen kan gå hem. Fast vi måste verkligen arbeta så därför är vi kvar, men ändå arbetar vi inte utan bara sitter här. Haha, sjukt ovärt. Ska snart hem och duscha och ikväll blir det mys hos Honk med Meijer. Göööött. HEHEHEHE. Jag har tråkigt, okej.


Ja, ska ta bort det blåa i håret. Har inte hunnit bara.


Man säger att man är bög men så är man egentligen J-rockare ;PppPPpP

Har text nu, fast jag orkar verkligen inte jobba.
Jag vaknade fan klockan sex imorse trots att jag egentligen har sovmorgon bara för att Jesper började tidigt. Men jag drog till Cornelia och chillade en stund med kaffe, chips och frukt. Nu sitter jag här och är lite smått arg för att jag tappat en tjugolapp så att istället för att köpa ett paket cigg fick jag dela ett med Meijer. Inte okej någonstans.
Kan inte sova hemma i natt eller imorgon heller så sover hos Angelica idag och hos Honken imorgon. Gött mos!
Gillar att mamma igår morgon sa att jag hade utegångsförbud och sedan att jag inte kan sova hemma på tre nätter, ahahaha. Fast grejen är att när hon säger att jag får utegångsförbud menar hon det inte.

Men nu är det rast!

You can't

'Zup?!
Hehe, idag insåg jag och min mor att nu när vi ställt ut alla möbler från mitt och min systers rum i vardagsrummet och köket för att de ska tapetsera imorgon att jag inte har någonstans att sova, HAHAHA. Det fanns alltså ingen plats alls i lägenheten för mig att sova. Men frågade runt bland mina kära vänner men en sovplats verkade icke existera, tills Jesper erbjöd en så att det är dit jag ska nu, hahahaha. Får se vart jag sover imorgon! Nu ska jag i alla fall dra innan det blir för kallt för att gå och har inget busskort förutom skolkortet.

You're pretty good looking

Jag kan ju inte påstå att jag inte är bakfull. Haha, jävla vodka. Så jävla bra är jag som dricker dagen innan jag måste hålla på och rensa hela jävla rummet på ALLT för att eidar kommer och tapetserar imorgon. Fast näh. 
Haha, mamma är jättearg på mig nu för att jag super så ofta. Fast en gång i veckan är ju inte ofta? Eller? Okej, kanske var lite mer på lovet... Meneh. Nu har jag inga som helst pengar kvar heller och vettefan hur jag ska köpa cigg. Att dricka igår var nog inte det smartaste för att vara ärlig. Hahaha.
En sak som är jättekonstig är att ända sedan jag solade lite smått har jag bara fortsatt bli brunare utan att jag solat något mer. Hahaha, det är verkligen jättekonstigt. Jag börjar bli neger. Jag kanske gör en Michael Jackson fast tvärtom... : (

Men nu känner jag såhär, att jag måste duscha dirr!


http://www.formspring.me/epicwinner - Ask me anything, svarar på allt.

:P

Sitter i min säng tillsammans med Jesper, snart ska vi till gamledahl och ha det gött med fint folk. Tror att kameran åker med också! Hehe, fast jag hittar inte sladden så att jag kan lägga över bilder till datorn. Men det löser sig! '
Min man :):):):):):PpPpPPp

Orddiarré.

Kom alldeles nyss hem ifrån en skön kväll. Väldigt random. 
Honken, Meijer och jag gick från stan till Cornelia, på innovatumområdet hamnade vi en liten stund på en firmafest med byggarbetare. Sjukt random, det var jättefult men vi stannade inte så länge. Hahahaha. Hos Cornelia käkade vi god mat och kollade på film. Dock var det paranormal activity vi såg och den suger ju stenhårt, kan verkligen inte förstå hur mina vänner kunde bli så rädda att de nästan sket på sig och helt seriöst sitta och skrika hela filmen. Den är så jävla B, vi skulle kunna göra bättre filmer i skolan. Skriken blev ju något irriterande eftersom att jag hade migrän. Efter filmen var min migrän så jävla jobbig att jag bestämde mig för att ta bussen hem istället för att stanna en stund och få skjuts. Men kvällen var fortfarande värd, firmafesten var ju bara asful, hahahaha. 

- Har ni diarré? 
- Nej, hahaha, eller va?
- ... Ja, ni ordbajsar ju.

Saker som aldrig hänt

Mweh. Skoldagen sög kuk, haha. För mycket lektioner, för lite sol, för mycket snack om fel saker, jag blev arg, irriterad och besviken plus att absolut ingenting bra hände. Förutom att jag fick reda på att jag fått MVG på mattetentan. Men annars kan jag inte påstå att det var jätteroligt. Älskar människor som inte kan hålla käften, älskar lärare på skolan, älskar lektionerna och jag älskar verkligen att vara i skolan. Fast nej. Hade även feber de sista två lektionerna och under lunchen som faktiskt gick över ungefär när jag slutade.

Efter skolan drog i alla fall jag och Jesper iväg till Göteborg för att köpa solglasögon och han skulle även köpa skor, det slutade med att han inte köpte några solglasögon eller skor utan en jacka istället. Haha. Jag hittade inga solglasögon som såg bra ut så jag bara köpte ett par en kort stund innan tåget hem gick. Värt. Köpte även den bästa glassen ever innan jag gick på tåget. Ärligt. Jag tror aldrig jag njutit så mycket av en glass, HAHA, skulle fan kunna leva på glass... Glass och daim... och cola zero. Tjock<3

Kasta daim i min mun.

Hej, jag har tråkigt. Vi har samhäll och jag fick precis reda på att vårt arbete ska vara inne nästa fredag och vi har inte ens börjat än. BRA JOBBAT. Men tja, det funkar väl.

Igår hade jag utvecklingssamtal i en timme och förtiofem minuter efter att ha solat och sedan drog jag till Angelica och sov där det var därför jag inte bloggade. HEHEHEHE. Fett fint att jag bara är brun på framsidan av kroppen men inte bakom. Vi satt fan i solen i tre och en halv timme igår i väntan på att ha en jävla svenskalektion där vi inte ens hade någon lärare. Värt, fast nej.

Jag måste verkligen kissa nu! Peace out!

Btw, jag tror att jag är beroende av Daim.

Som att allting redan var bestämt.

Natten var konstig. Jag var vaken men ändå drömde jag. 
Eller jag sov till typ 95% men jag kunde vakna när jag ville så fort jag kände att drömmarna gick åt fel håll och jag var helt medveten om att drömde. Lucida drömmar med andra ord. Det var konstigt och något obehagligt. 

Det känns som att den här dagen kan bli bra, men ska inte säga något. Det är ju faktiskt onsdag, och då vet man aldrig säkert. Haha! Nu ska jag ta mig ett glas vatten och sedan rusa iväg mot bussen.

My heart is beating for...


Jag tror att det som inte får hända håller på att hända igen.
Tankarna besöker förbjudna områden och den där känslan i magen plågar mig.
Förträng, ljug och vänta. Ingenting existerar utan bevis och bekräftelse.


Hey - Dancing in the street

Vårdcentralen förut var hemskt. Fick sitta två timmar i väntrummet. Först väntade jag på läkaren för att jag ska träffa honom i tre minuter så att han kan skicka mig till labbet, som jag får vänta på i en timme till. Kul. Det var sjuka, vidriga människor överallt. Gamla människor, som är äckliga annars och inte kan ta hand om sig själva. Otroligt tjocka hostande människor. Människor som är så skabbiga och fula att jag skulle kunna spy. Människor som snöt sig och kollade på sitt snor. En spydde i något rum. Och inte en ENDA jävel höll för munnen när den hostade. Helt seriöst. Dock var det inte så många barn där idag men jag får ändå en sådan oerhörd ångest av att sitta där. Efter att ha väntat på labbet i en timme var jag nära på att ge upp och reste mig för att gå därifrån när de ropade in mig. Åhh, det jävla stället alltså.

Sedan kom jag till skolan, hade engelska. Så väntade vi halva håltimmen för att få reda på att vi inte hade några fler lektioner den dagen. Haha, sämst. Men vi drog till folkets park och chillade i solen en stund. Sedan gick jag hem och SOV en timme. Eftersom att jag bara sovit fyra timmar på två dygn...

Väntar på dig.

Gmorning everyone. Gick upp lite för tidigt idag, haha, så har legat och kollat ett avsnitt av How I met your mother och druckit kaffe. Snart drar jag mig mot vårdcentralen, vilket för övrigt är ett av de värsta ställen någonsin. Dock är akuten på näl värre. Typ i alla fall. Fast där får man i och för sig ett rum och slipper andas samma luft som vidriga barn och sjuka tanter och gubbar. Haha, mår verkligen dåligt av att bara tänka på det. Usch.
Hoppas på bra väder idag med och att jag blir klar snabbt på vårdcentralen samt slipper åka till näl så att jag kan äta isglass i solen på håltimmen. Hähä :*

Inte okej

Jag har högst troligt gått och blivit allergisk. I och med att min hals svullnar ibland efter att jag äter. Men det är väl alltid lite spännande att tro att man kommer att kvävas till döds! Eller vah? Hahaha, nej, jag har tagit allergitabletter och väntar på att svullnaden ska gå ner lite grand. Fast har väntat ett bra tag nu... HAHA. Ska i alla fall till läkaren imorgon och försöka ta reda på vad jag är allergisk mot. 
Inte så toppform atm! Men Angelica är här och så fort jag kan svälja igen så drar vi ut på en promenad! Förhoppningsvis.

VÅR.

Skön dag faktiskt, vi har inte gjort ett piss i skolan. Först datorkunskap och det är ju sååå ansträngande. Därefter blev texten inställd så vi satt i solen i två timmar och bara njöt av vädret (fick seriöst lite färg på armarna). Efter det hade vi foto, så vi gick ut och fotade till en uppgift. Haha, sådär lagom seriösa bilder. Skulle se arg ut men ahaha, det är inte riktigt min grej. Hård som fan är jag dock. Hihihihi. Nu är jag rövhungrig men pallar inte äta. Värt!

Vår, kanske, eller vah?

Tja, kul det ska bli med skola nu! Verkligen. Jag är hur pigg som helst efter en skön dygning. Verkligen. Legat och kollat på how I met your mother till gryningen och nu några koppar kaffe senare inser jag att jag måste dra till bussen snart. Inte okej. Går för fan till fyra och har världens segaste lektioner. Värt. 
Men idag tänker jag dra till skolan utan jacka bara för att i mina ögon är det vår (10 grader). Hihi. 
Ses :*

Ligga?... Eller vah?!

Fin dag. Vi var i folketspark och myste, hela gänget var där och vattenpipan levde en stund. Haha. 
Det blev redigt kallt mot kvällen dock, så vi drog först till slussen, för att gå in på sibylla och säga att grillhouse är mysigare och sedan dra dit. Tja, en dag full av skratt och fula samtalsämnen. Fick träffa Jesper igen och uppdatera honom lite i vad som har hänt det senaste. Haha.
Baxar bild från Cornelia. HEHE. Blev fett trångt när det kom mer folk.

Btw, är sur över att jag tappat bort allt mitt smink >:
Ligger säkert i skogen över gamledahl eller något...

Jaghatarreklam

Kvällen igår var helt okej, skönt folk, en brasa och öl. Great.
Alla hade roligt och Jennie eldade upp en hundralapp, haha, underbart.
Sedan kom jag hem och hade ett megabråk med far min. Inte okej. 
Så tror inte att jag kommer vara här speciellt mycket i framtiden, haha, jag som egentligen skulle få ha huset typ tre veckor i sommar, men näeh. Sen hände lite mer saker och tja, ah.

Har fet ångest över att jag måste till skolan imorgon.

Vafan.

Jag hatar att jag älskar dig.
Jag hatar att jag är så beroende av dig. Vad hände med att jag var bäst och självständig?


Btw, jag hatar dig, du där som gjort mig så jävla fucked up. Du där som fått min genussyn att dö, du där som fått mig att tro att jag är sämre än vad jag är, du där som gjort att aldrig kommer att kunna lita på någon, du där som har gjort så att jag inte vill se verkligheten. Jag hatar dig. Bara så att du vet, och efter imorgon kommer jag förmodligen aldrig mer att se dig igen, det känns skönt. Hejdå. Även om du inte läser det här. Hejdå. Må vi aldrig ses igen. Detta är inte bara fyllesnack, kanske till hälften, men nej, jag orkar inte.


She runs

Hej bloggN!
Känns oerhört jobbigt att lovet snart är slut. Faktiskt. Det är redan lördag.
Ikväll blir det nog gamledahl med massa folk, grillning(?) och öl. 
Dock är det inte alls det rätta vädret för detta utan det blåser och är kallt, men jag känner att just nu så bryr jag mig inte för att vara ärlig. 

Btw, är det pollen i luften atm? Det känns väldigt mycket så. Mina ögon är svullna och kliar, halsen kliar och näsan rinner. Fett jobbigt, ifall det inte är pollen så undrar jag verkligen varför min kropp håller på såhär. Haha :(

So fucking special




I don't care if it hurts,
I wanna have control
I want a perfect body
I want a perfect soul






Måste gå ner fem kilo innan sommaren.


Manligt


Forget the wreckless things we've done.

Chill dag, vaknade av ett sms om att jag skulle komma till bryggan.
Tog en kopp kaffe och drog ner dit där vi satt och rökte vattenpipa en stund, träffade Cornelia för första gången på lite för länge! Sedan blev det kaffe på espressohouse, hem till Cornelia, hem till Judit, promenad, hem till Judit för lite singstar och sedan gick jag och Meijer tillbaka till stan, gick in genom döden, haha, dvs. lite halvt lost på innovatumområdet och slutligen var jag hemma och åt för första gången på hela dagen nu har jag kramp i magen så mätt jag är. Fett weird att jag inte var hungrig förrän vid halv elva. 
Aja, det var nice och jag hade tagit kort ifall det inte varit så att jag inte hade med mig kameran och har ingen mobilkamera. Nokia 3310<3

Btw, det var inte förrän någon timme sedan jag fattade att det var fredag och inte torsdag, inte okej. Lovet är nästan slut! Men imorgon blir det grillning ifall vädret tillåter.

F-U-C-K-EAHW.


Awesome

-

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.
True story.

-


Dudärsomjaghatar


Vah?

-

Hur blev det såhär?

Sämsta. Natten. Ever.
Dö i en eld, pl0x.

-

Nej.


-





Btw, Jesper borde komma hem nu, dirr :<
Cornelia och Frida också för den delen.
Åh. Varför ska folk åka bort?

Jag kommer aldrig att glömma.

Jag hatar dig, varför är du ändå alltid i mina tankar?

Aja, idag har varit en sådan där dag då livet faktiskt varit helt okej. Vädret var sådär lagom underbart. Men fick lite ångest efter att ha städat lite på mitt rum och hittade en massa uppgifter på golvet som jag måste göra, de flesta skulle varit inne innan sportlovet. Hehe. Jag orkar verkligen inte.
Måste verkligen somna tidigare idag, drygt att somna vid sju på morgonen faktiskt. Låg och kollade på How I met your mother i lite för många timmar igår, förstår inte. Det gick så snabbt.


De dagar vi inte längre minns varför. Ibland när vi inte måste, då undrar jag.
Vi bara är. Vi finns och vi förstör något som inte existerar. Den vackra, vulgära
och komplexa illusionen livet. Som stjärnornas reflektion i havet. Det finns inget
öde och inga krav. I nattens mörker lämnar vi djupa fotspår i den vidriga sanden.
Hur skiljer vi på svart och vitt när vi inte kan se? Vardagssynderna, oskyldiga och
fascinerande som få. Det är aldrig allvar med oss. Vi kommer aldrig att
stanna, aldrig att vända oss om. Så var tyst och beundra mig och den
perfekta perfektionen nu.

Äckel.

DITT LIV
Vad heter du? - Cassandra
I mellannamn? - Amanda
I efternamn? - Ska byta så fort jag vet vad jag vill heta.

vart bor du? - Trollhättan
Trivs du där? - Nej, fittigaste staden.
Brukar du läsa horoskop? - Nej, bara ibland när jag läser metro.
Har du körkort? - Självklart, eller nej.
Favoritdjur? - Har inget.
Vad spenderar du dina pengar på? - Kaffe, cigg och alkohol. Tja.
Festar du? - Hela jag är en fest för fan.
Brukar du bli för full? - Brukar och brukar... Det händer.
Antal kuddar i sängen? - Minst fyra.
Kan du baka bullar? - Kan, kan jag väl. Tror jag. Inte direkt så att jag har försökt.
Bläck eller blyerts? - Beror på vad jag ska skriva.
Mc donald's eller burger king? - BK
Är du allergisk mot något? - Ja, hårfärg, pollen och kiwi. 
Äger du ett busskort? - Ja, skolkort.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Ingen av dem, hatar verkligen mjölk. Verkligen.
Hur ser du ut idag? - Hehe, rätt skabb, har inte gjort mig i ordning ännu.
Nästa mål i ditt liv? - Få G i alla ämnen jag läser nu.
Vad såg du senast på tv? - Vet inte, kollar i stort sett aldrig på tv.
Hur svarar du i mobilen? - Beror på vem som ringer och vilket humör jag är på.
ringde dig senast? - Ingen aning, men jag ringde Angelica för några minuter sedan.
Vad sa den som ringde? - Minns inte.
Antal timmar sömn inatt? - Vet inte, sov fett dåligt, vaknade hela tiden.
Sov du ensam? -  Ja.

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jag.
Såg dig gråta: Hahahaha, jag vet inte.
Fick dig att gråta: Ingen aning. 
Du gick på bio med: Jesper och Meijer.
Du gick på stan med: Meijer.
Skällde på dig: Mor.
Skickade ett e-mail till dig: Vet inte, facebook antagligen.

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? -  Ja.
Bråkat med ditt husdjur? - Bråkade ganska ofta med Bertil när han levde.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Ja! Helt sjukt.
Tar du droger? - Nästan allt bra i livet klassas som droger, koffein, nikotin osv. Men narkotika, nej.
Vad är du mest rädd för? - Jag är rädd för harkrankar.
Vilka kläder sover du i? - trosor och t-shirt
Vart vill du gifta dig? -  Vill inte gifta mig. 
Vad hatar du verkligen? -  När folk tror saker om en som inte är sant, rykten och skitsnack dvs.
Har du varit kär? - Ja.
Kör du bil? - Nej.
Har du ett jobb? - Nej.
Gillar du att ha folk omkring dig? -  Ja.
Är du ett hälsofreak? - Verkligen, verkligen inte.

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? -  Ja.
Är du ensam nu? - Ja.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Hos dig är jag underbar - Patrik Isaksson HAHA!
Vill du gifta dig? -  Nej.
Vill du ha barn? - Verkligen inte.

FAVORIT
Rum i huset? -  Mitt rum och badrummet.
Typ av musik? - Blandat.
Månad? - Juli

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - Ja. Hehe.
köpt någonting? - Ja, kaffe.
Varit sjuk? - Är sjuk nu.
Sjungit? - Uhm, skulle inte förvåna mig.
Sagt "jag älskar dig"? - Nej, men har skrivit det.
Velat säga till några att du älskar dem? - Ja.
Träffat nån ny person? - Nej.
Saknat någon? - Ja.
Kramat någon? - Tror det.
Kysst någon? - Nej.
Haft sex med någon? - Nej.

SENASTE
Låt du hörde: Lyssnar på Dir En Grey – Vinushka at the moment.
Film du såg: Ingen jävla aning.
Sak du stal: Ingen aning.

FÖRSTA
Första bästa kompis: Haha, Nina tror jag.
första jobb: Jag har aldrig haft ett riktigt jobb.
Första inhandlade skiva: Vet inte.
Första förälskelse: Vet inte.
Första begravning? - Har aldrig varit på begravning.
Första piercing/tatuering: -

SENASTE
Senaste människa du slog: Vet inte! 
Senaste stora bussresan? Stora? 
Senaste långa telefonsamtal: Vet inte, har inte haft en fullt fungerande mobil på ett tag.



Btw, Dir en Grey spelar på sonisphere i England i sommar och jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att dra dit! Nästan.

Suck me - Destroy

Hallåers, natten är sådär lagom halvung och jag är rastlös som fan. Har så äckligt tråkigt att jag vet inte vad jag gör. Att sova nu är inget riktigt alternativ då jag idag vaknade alldeles för sent och sov lite för länge, sex timmar, för att kunna somna nu. Hehe. Så jag får väl... Vet faktiskt inte. Men jävligt sysslolös är jag, speciellt då alla roliga är offline och jag inte har speciellt många nummer. Kul, dock sover de flesta ändå... Hehehe. 

Jag har lyssnat på Dir En Grey – Reiketsu Nariseba över hundra gånger i rad nu utan att riktigt veta varför, förutom att den är bra då. Tänkte att ni behövde veta det... Den är grym, lyssna på den. Dock lyssnar jag själv inte genom spotify för att jag får rage när jag hör reklamen, men skitbra när man ska länka. Haha. 
Åh, jag har så tråkigt atm att jag skriver om massa random ointressanta saker.
Jag ligger på min arm och den har somnat, inte okej. 

Idag har jag varit sjuk och mått illa hela dagen på ett ungefär, det enda jag fått i mig som min mage gått med på att behålla är en kexchoklad. Usch, hoppas fan verkligen att jag mår bättre när jag vaknar imorgon annars vet jag inte vad jag gör. Dock tror jag ändå inte att jag har något att göra imorgon då i stort sett alla värda är ganska upptagna... Hehe, men det löser sig nog, det brukar det göra.
Nu börjar jag bli lite väl random så istället för att skriva här tänkte jag se på How I met your mother, haha, jag kollar enbart för att Barney är så awesome, resten av serien är egentligen inte speciellt rolig, men Barney<3
Ayayayayaya, BYE.

Reiketsu Nariseba

Fast nej. Jag har ingenting att skriva.
Fett lam dag. Händer ingenting i den här skitstaden.
Jag är seriösast i staden.
Ursäkta mitt smått lockiga hår, men orkade inte fixa det riktigt,
därmed höll det sig inte platt i det äckliga trollhätteregnet.

Btw, chillar med Nokia 3310, har inga nummer, så smsa mig och skriv vem du är.

I find it hard to tell you

Jag är sjuk, känns inte okej någonstans. 
Riktigt sjuk, men jag vägrar låta det förstöra hela lovet.
Kanske tar det lugnt typ imorgon men fan heller att jag ligger hemma och är sjuk i flera dagar.


Jag med

Igår var ju då DAGEN.
Haha, det gick bra som fan. Typ.
Mitt minne av igår är som en stumfilm med glapp, jag minns på ett ungefär vad jag gjorde men jag minns inte vad jag sa... Hehe. Det nästan enda negativa var väl att Mejjan mådde sjukt dålig ett tag så fick sitta inne i badrummet med henne en jävligt bra stund, men mja. Det gick bra till slut. Kom en massa randoms dock som inte riktigt ville dra när de skulle och någon rånade kylen och åt upp all kladdkaka, hahaha.
När alla hade dratt gjorde vi varma mackor i mängder... Aldrig har mat varit så uppskattat, hahahah. 

Btw, jag börjar snart gråta av frustration, min mobil vägrar starta. Alltså, HELVETES jävla fittsnor. Varför kan jag aldrig få ha mobil? Ärligt talat?

Eller vah? Jag är kung i baren.

Hej, eller vah?
Blev lite drama på festN, inte helt oväntat dock.
Objudna dök upp och bjöd sina kusiner, eller vah? Det var oerhört nära på att bli riktigt bråk ett tag men de drog så det slutade helt okej.
Men ah, det gick väl bra. Men hade inget att dricka med mig så jätteroligt var det ju inte, men det funkade.
Men dudes, jag säger bara IMORGON! För fan.

Känns lite jobbigt att jag var inne hos min syster och hennes kompis nyss och sa en massa saker HAHAHA. Men visst. Fick i alla fall bekräftat att det inte är kyckling i pajen.

Ja o min hest

Vet att det är lite mycket listor nu, men seriöst.

Hästen du valt:
Vad har den för stam?
Var är den för ras?
Hur gammal är den?
Är den din?
Har du tävlat den?
Ridit lektion med den?
Durshat den
Vart hos den då veterinären vart i stallet ( )
Badat med den:  ( )
Någon gång haft tråkigt med den ( )
Sagt ''dumpolle till den ( )
Sagt ''jag älskar dig'' viskandes i hästens öra ( )
Ridit ut på den ( )
Ridit dressyr på den ( )
Hoppat på den ( )
Hoppat högre en 50 på den ( )
Skriv några rader om din älsklinghäst:
Hästen du valt:
Vad har den för stam? Indianstam eller kanske björk.
Var är den för ras?  Blodhund
Hur gammal är den? Asagammal
Är den din? Ja<3
Har du tävlat den? Yep, jag är ju tävlingsryttare liksom.
Ridit lektion med den? Nej, jag är för bra på att rida för att ta lektioner.
Durshat den
Vart hos den då veterinären vart i stallet (x)
Badat med den:  (x) (Badar med min häst varje vecka)
Någon gång haft tråkigt med den ( ) (Ja o min hest har alltid roligt)
Sagt ''dumpolle till den (ibland när jag känner mig busig säger jag det :$)
Sagt ''jag älskar dig'' viskandes i hästens öra (x) Hihihi
Ridit ut på den (x)
Ridit dressyr på den ( ) (<- Gayalert)
Hoppat på den (x)
Hoppat högre en 50 på den (x)
Skriv några rader om din älsklinghäst:
Min häst är bäst. Eller vah?

Nu blire utgång.

Boom - boom - boom - boom

Om du hamnade på en öde ö, men fick med dig en cd-skiva, vilken cd-skiva skulle du då vilja att det var?
Vilken superkraft skulle du helst vilja ha?
Du och en till person överlever jordens undergång, vem är den andra personen?
Om du bara hade 24 timmar kvar att leva, vad skulle du då göra?
Om du kunde mörda en person utan att åka fast, vem skulle du då mörda?
Om du kunde få en person att bli evigt förälskad i dig, vem skulle du välja?
Om du fick utrota en hel djurart, vilken skulle du välja?
SKULLE DU HELST
Leva förevigt och fortsätta åldras eller dö ung
Kvävas eller drunkna
Brinna ihjäl eller frysa ihjäl
Inte ha några fingrar eller inte ha några ögonlock
Vara blind eller döv
Leva i konstant rädsla eller konstant smärta
Äta ruttna ägg eller rått kött?
Dricka kokande vatten eller kallt blod?
FÖR FEM MILJONER KRONOR, SKULLE DU...
Mörda någon du inte kände?
Kasta dig själv från en hög höjd?
Sätta eld på dig själv?
Döda ett djur?
Skaffa barn?
Aldrig mera tala?
Aldrig mer få träffa dina vänner?
Om du hamnade på en öde ö, men fick med dig en cd-skiva, vilken cd-skiva skulle du då vilja att det var?
En bränd blandskiva, eller UROBOROS.
Vilken superkraft skulle du helst vilja ha?
Jag skulle vilja kunna teleportera mig, det hade varit det ultimata.

Du och en till person överlever jordens undergång, vem är den andra personen?
Någon med bra spermier.

Om du bara hade 24 timmar kvar att leva, vad skulle du då göra?
Först berätta lite saker för folk, sedan ta livet av mig.

Om du kunde mörda en person utan att åka fast, vem skulle du då mörda?
Vet inte, kanske Lady Gaga innan hon gör fler låtar som spelas i kafeterian 24/7, fast hon skulle få så mycket publicitet att de skulle spelas ännu mer... Men ändå.

Om du kunde få en person att bli evigt förälskad i dig, vem skulle du välja?
Vill inte att någon ska vara evigt förälskad i mig, fan vad jobbigt. Men någon rik snubbe i så fall.

Om du fick utrota en hel djurart, vilken skulle du välja?
Harkrankarna, lätt, utan tvekan.
SKULLE DU HELST
Leva förevigt och fortsätta åldras eller dö ung
lol, ska man åldras förevigt? Snygg man kommer vara sedan... Nej, jag skulle men dö ung, utan tvekan. Det är nog inte speciellt roligt att leva när man är gammal.
Kvävas eller drunkna
Jobbig fråga... Kvävas tror jag.
Brinna ihjäl eller frysa ihjäl
Frysa ihjäl, man tappar känseln snabbare.
Inte ha några fingrar eller inte ha några ögonlock
Hahaha, fyfan vad fult att inte ha ögonlock. Känns som att ögonen skulle ramla ur, men tar det i alla fall. 

Vara blind eller döv
Har funderat på den frågan innan, tror jag skulle ta blind i och med att jag verkligen avskyr tystnad och har väldigt svårt att tänka mig ett liv utan musik.

Leva i konstant rädsla eller konstant smärta
Konstant smärta.

Äta ruttna ägg eller rått kött?
Bara tanken får mig att vilja spy.

Dricka kokande vatten eller kallt blod?
Beror på vems blod och i vilken mängd. Ifall det var i liten mängd och mitt eget blod skulle jag välja det, annars kokande vatten.
FÖR FEM MILJONER KRONOR, SKULLE DU...
Mörda någon du inte kände? Antagligen inte, beror på situationen. Kanske ifall personen gjort något riktigt fittigt.
Kasta dig själv från en hög höjd? Vah? Nej. Vad har jag för nytta av pengarna ifall jag kanske blir paralyserad från nacken och neråt?
Sätta eld på dig själv?
Ehm, beror på hur.
Döda ett djur?
Ja.

Skaffa barn?
Kanske, man kan ju adoptera bort dem.

Aldrig mera tala?
Vafan, nej.

Aldrig mer få träffa dina vänner?
Tvivlar på det.

Snart blire fääzzt! Jag sitter och lyssnar på en massa skit jag lyssnade på när jag var liten och peppar, dock är jag inte så pepp inför dagens fest utan det är mer inför imorgon känner jag, hahah. Men jag är glad, hähäh.
Dock klippte jag min lugg IGEN nyss, kan ju inte påstå att den är speciellt jämn, hahahah.

Pepppeppepp

Köpte nya skor idag på överby, skönt. Vädret är fucking amazing, det känns som sommar ute och jag är pepp som fan.
Ikväll blir det lokalfest som lite uppvärmning till morgondagens fest. Awesome! Detta är precis vad jag behöver.


Tja!
Hon är Meijer, värsta grymma tjejen, pillipill med...

Orkar inte skriva ett inlägg så ger er en lista.

1. Berätta om första fyllan.
2. Berätta om första kyssen.
3. Vem är ditt snyggaste hångel?
4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
8. Favoritsexsoundtrack.
9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?
11. Har du ljugit för att få någon i säng?
12. Har du strippat för någon?
13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
14. Har du snattat?
15. Har du moonat?
16. Den du levt och upplevt mest med?
17. Hur många har du varit kär i?
18. Käraste ägodel?
19. Vad skulle göra dig mest glad nu?
20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
21. Homo, hetero, bi?
22. Vad är kärlek?
23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?
24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
25. Ordet är ditt.
1. Berätta om första fyllan.
Minns fan inte, men skulle tro att jag var runt 13 år gammal om ens det.

2. Berätta om första kyssen.
Wow, jag vet faktiskt inte vilket inte känns jättebra, men jag skulle chansa på att jag inte var jättenykter.

3. Vem är ditt snyggaste hångel?
Hm, det vet jag inte, svårt att säga.

4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
Yngsta var 94a på fest, äldsta har jag ingen aning om.

5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
Yep.

6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
Det mesta faktiskt.

7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
Snyggt hår.

8. Favoritsexsoundtrack.
Dir en Grey.

9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
Ingen aning, äger nästan inga skivor.

10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?
Finns några.

11. Har du ljugit för att få någon i säng?
Nej.

12. Har du strippat för någon?
Nej.

13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
Hahaha, nej?

14. Har du snattat?
Vet inte, kanske när jag var yngre.

15. Har du moonat?
Nope.

16. Den du levt och upplevt mest med?
Angelica, känt henne sedan jag gick på dagis och vi har varit nära ända sedan dess.

17. Hur många har du varit kär i?
3-5

18. Käraste ägodel?
Eftersom att jag lyckats bli av med både iPoden och mobilen får det bli datorn.

19. Vad skulle göra dig mest glad nu?
Tänker inte skriva det som skulle göra mig mest glad men något som skulle göra mig glad är ifall jag får tag på öl, haha.

20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
Att folk ska se.

21. Homo, hetero, bi?
Jag är heterosexuell.

22. Vad är kärlek?
Något som människor kom på när de fick tid över efter att ha gjort det som är nödvändigt för att överleva. Något som bara existerar i våra hjärnor men ändå är nödvändigt för att samhället ska fungera som det gör idag.

23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?
Finns bara en sak, men det skriver jag inte här. En mening, ett ord, en lögn.

24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
Mycket, väldigt mycket.

25. Ordet är ditt.
Go dag, chillade hos Honk med Jesper och lite senare även Moa. Vi såg skitkonstiga filmer och sedan gick jag hem ifrån halvorstorp eftersom att jag hade ångest efter att jag ätit godis när jag ska göra det imorgon igen. Hehe.

Coolt

1. Senaste gången du klädde ut dig på Halloween, vad var du då utklädd till?
2. Gör du narr av folk?
3. Fiktionell favoritkaraktär?
4. Har du nånsin snattat?
5. Hur många kuddar har du i sängen?
6. Det senaste du åt var..?
7. Vad heter du i mellannamn?
8. Vad läser du för bok nu?
9. Favoritskådespelare?
10. Hur många timmar sov du inatt?
11. Grillat eller friterat?
12. Har du nåt smeknamn?
13. Favoritfrukt?
14. Vad tycker du om CAPTAIN Jack Sparrow?
15. Rap eller metal?
16. Har du någonsin varit i slagsmål?
17. Har du blivit inkallad till rektorn?
18. Har du blivit avstängd från skolan?
19. Har du varit i en rättegång?
20. Känner du nån mördare?
21. Skulle du kunna döda en annan människa?
22. Om du var tvungen att vara en kändis för resten av ditt liv, vem skulle du välja?
23. Hur många kulor brukar du ta i kulglassen?
24. Föresten, mjukglass eller kulglass?
25. Känner du någon polis?
26. Har du nån gång ramlat ner för en trappa?
27. Senaste konsert du var på?
28. Engelsk eller amerikansk engelska?
29. Fiskar du?
30. Tycker du blod smakar gott?'
1. Senaste gången du klädde ut dig på Halloween, vad var du då utklädd till? Minns inte :(
2. Gör du narr av folk? Ja, haha.
3. Fiktionell favoritkaraktär? Hm, vet inte.
4. Har du nånsin snattat? Inte vad jag minns, men snattade säkert godis någon gång när jag var liten.
5. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra här, nio hos far.
6. Det senaste du åt var..? Oj, minns inte.
7. Vad heter du i mellannamn? Amanda
8. Vad läser du för bok nu? Ehm, någon deckare när började läsa innan jul till skolan.
9. Favoritskådespelare? Oh, svårt att välja. Milo Ventimiglia eller Zachary John Quinto. Haha, eller kanske han som spelar Rod i Hot rod.
10. Hur många timmar sov du inatt? Ingen aning, sov väl typ 6 timmar och då vaknade jag fett ofta och hade svårt för att somna om, så runt 4 kanske.
11. Grillat eller friterat? Ehe, svårt att välja. Grillat kanske... Eller nä... Åh.
12. Har du nåt smeknamn? ...
13. Favoritfrukt? Uhm, äter sällan frukt. Men kanske mango.
14. Vad tycker du om CAPTAIN Jack Sparrow? Har inga speciella åsikter om honom.
15. Rap eller metal? Metal
16. Har du någonsin varit i slagsmål? Yep.
17. Har du blivit inkallad till rektorn? Uhm, tror inte det.
18. Har du blivit avstängd från skolan? Nej.
19. Har du varit i en rättegång? Nej.
20. Känner du nån mördare? Haha, nej, men jag drömde att jag gjorde det i natt >:
21. Skulle du kunna döda en annan människa? Bra fråga, nej jag tror inte det. Om inte människan i fråga har gjort sådana extrema saker mot mig att jag själv inte skulle klara av att leva, då skulle jag nog mörda personen och mig själv efter. Detta kommer dock aldrig att hända. Haha.
22. Om du var tvungen att vara en kändis för resten av ditt liv, vem skulle du välja? Kan inte bestämma mig :(
23. Hur många kulor brukar du ta i kulglassen? Många, eller vah?
24. Föresten, mjukglass eller kulglass? Det jag är sugen på, oftast kulglass då mjukglass ofta har en tendens till att smaka mjölk.
25. Känner du någon polis? Nej, vill inte göra det heller.
26. Har du nån gång ramlat ner för en trappa? Hahaha, har jag säkert.
27. Senaste konsert du var på? Senaste stora konserten var MUSE i oktober.
28. Engelsk eller amerikansk engelska? Amerikansk, brittisk låter så jävla gay.
29. Fiskar du? Nej.
30. Tycker du blod smakar gott? Nej?

För dig och mig

Jag är så jävla seg att det inte är sant när jag är ledig. Så seg att jag inte hinner köpa nya skor idag utan det får bli imorgon, skulle egentligen duscha och göra mig i ordning direkt efter att jag vaknat, men det är först nu jag sitter här nyduschad. Får väl snaart göra mig i ordning då... Hihi. Ska bara dricka upp mitt kaffe och hämta nytt, ehhe.


Venom

Kom nyss hem ifrån Jännie, vi kollade film och chillade samt planerade lite inför helgens festligheter. Great!

Gillar även att en tjej i min klass har kallat mig och mina kompisar för "töntgänget" på sin blogg, speciellt när hon inte är den ballaste eller mest omtyckta människa man kan hitta. Hihi. Sedan när jag anonymt kommenterade hennes blogg bad hon om en konfrontation irl i ett nytt inlägg, vilket hon gärna kan få från mig i skolan om det är det hon vill ha, men sedan när jag avslöjade min identitet så har hon inte sagt ett ord. Efter en statusuppdatering ifrån vännen min på fejjan så dolde hon sin logg ifrån oss alla och nu har hon antingen tagit bort sin blogg eller IP-blockat mig. Wow, verkar verkligen som att hon vill att jag ska konfrontera henne när hon gör det omöjligt för mig att kontakta henne och inte har svarat när någon skrivit. Inte för att jag vill bli omtyckt av henne, snarare tvärtom. Men jag gillar verkligen hur hon, och folk i allmänhet inte står för de dem säger.
Människor alltså<3

Imorgon måste jag köpa nya skor och träffa Jesper! Fest skulle också vara trevligt fast jag börjar bli sjuk så kanske bör ta det lugnt så att jag klarar lördag och söndag. Hehe.

HEHE

LOV NU!

:)

Försov mig så att jag missar svenskan IGEN. Haha. Värt, har nog inte ens varit på hälften av alla svenskalektioner.
Men nu ska jag i alla fall till skolan och ha samhäll! Hare fint!

RSS 2.0