Smokin' hot

Klockan är 15.37 och jag vaknade för 5 minuter sedan av att pappa väckte mig, vaknade först någon gång runt 12.00 av att mina småsyskon gapade, satte då på mig öronproppar och sov fram tills nu. Skitläskigt, jag har sovit bort hela jävla dagen, men jag orkar inte bry mig då det är jätteskönt att faktiskt få vila ut under helgerna, sov faktiskt 9 timmar!!.

Tror att jag ska till huset lite senare, nice. Förmodligen till stan ikväll också.
Men nu är jag iaf hungrig, kissnödig och törstig så att jag ska inte uppehålla mig vid bloggen länge till.

Bye! Detta är min sista dag som rökare.

Aggressioner.

Jag är arg(igen), men vad förväntar ni er när jag blir behandlad med lika mycket respekt som för sådant man spolar ned i toaletten? ÅH, jag känner för att bara ställa mig och skrika allt jag har och slå ner allt och alla omkring mig. Men nej, jag ska fan behärska mig, jag ska, jag ska.

Lol, jag ska aldrig skaffa barn, skulle aldrig kunna hantera det. Eftersom en sak jag inte kan hantera är när folk försöker provocera och manipulera mig, när folk behandlar mig som att jag vore efterbliven. Vilket, ja, jag blir just nu.

Well, har iaf stuckit till pappa efter ett minor gräl med mamma som gjorde mig riktigt pissed off.

FITTAAAA!!  Aja, nu ska jag iaf spela AoE och lugna ner mig lite...

Drink the cyanide

So-provet gick skit, men jag orkar inte bry mig för att vara ärlig...
Orkar inte bry om något just nu, mitt jävla musikarbete ska vara inlämnat imorgon och jag har knappt börjat... Behöver dock inte skriva mer än 1-3 sidor.

Jag vill bara ha helg! Hade planerat att stanna hemma imorgon då jag har franska i typ 2 timmar!!! Men måste spela in en grej i musiken så... Jag måste alltså gå dit, missar dock en del av franskan vilket är jävligt skönt. De lektionerna gör mig så oerhört frustrerad så att det är inte sant.
Låt mig sova, chilla, ligga och spela, festa, vad som helst bara jag slipper allt skolarbete.
Har ett stort och viktigt NO-prov på tisdag som jag inte har pluggat något alls inför, så nu vet jag vad helgen kommer gå ut på. Nej, kommer självklart säkert göra annat också... Men ändå, delar av helgen.

Slutar röka på söndag, känner att det kommer bli riktigt jävla svårt då jag har varit ständigt röksugen de senaste dagarna. Från börjar var jag 100% säker på att jag skulle klara det... Men nu vet jag faktiskt inte riktigt. Ångesten stiger och jag känner att rökning är det jag behöver nu! Men! Jag ska inte ge upp, jag ska sluta! Bara att jag har tappat all motivation, kommer inte ens ihåg varför jag skulle sluta ifrån första början... Ser inga anledningar till att sluta bortsett ifrån att jag lovat mig själv och alla andra.

Jaja, jag är röksugen, hejdå, nu ska jag skriva på mitt musikarbete och sedan kolla på 2.5 Men.

- I wanna play god with you -

Men åh! Jag får ju damp här.
Känner mig allmänt sur på allt och alla nu. Fråga mig inte varför.
Jag är arg, som fan. Och jag har redan en hel del ångest över att dagen då jag slutar röka börjar närma sig med abnormal hastighet. Det som inte heller direkt hjälper min motivation är att ingen tror att jag kommer att klara det utan alla förväntar sig att jag kommer att faila direkt. Geez, tack för stödet.
Saknar Dig också, mer för varje dag faktiskt. Och det skrämmer mig.

En glad nyhet är i alla fall att vi inte flyttar förens under andra halvan av mars av logiska anledningar. Därmed slipper jag hålla på och stressa så extremt med packningen som jag hade behövt göra annars.
En annan glad nyhet är att om mindre än en månad så är det 20 mars, då kommer jag blir riktigt stolt :*


Rubrik

Skolan börjar bli överdrivet jobbig tycker jag. Måste spendera hela min jävla kväll åt att plugga åt ett prov på 1900-talets historia imorgon. Hur fan ska man kunna plugga hela 1900-talet samtidigt? Det är ju för fan 100 år! Mycket hann hända.
Så man kan ju säga att det är lite svårt att förbereda sig för vad som kommer på provet när man inte riktigt vet det.

Dessutom måste jag spendera hela morgondagen åt att skriva en musikuppgift som ska vara inne på Fredag, annars kommer läraren inte att läsa den.

Fan vad jag hatar skolan, jag är sämst på att plugga och göra läxor. Väntar till absolut sista minuten med att göra allting, och gör enbart det absolut nödvändigaste. Det är egentligen inte svårt, jag har verkligen inte speciellt svårt för det vi gör i skolan. Bara att jag ORKAR inte. Ja, jag ÄR lat, en lat person som verkligen kunde behöva ett välförtjänt sommarlov.

Händer i helgen? :*


Skoltrött x1000

Oh hey stalkers! (Oh I know u are)
Det känns som att jag har oändligt med skolarbete att göra på extremt kort tid. Så istället gör jag av någon anledning ingenting alls. Och det suger.
Eftersom att jag flyttar runt Söndag eller någon gång efter där (har inte riktigt koll) men jag har inte börjat packa alls. Så det måste jag göra imorgon, samtidigt som jag måste råplugga inför SO-provet, som jag inte kan ett piss inför.
Ja, ja. Det blir väl säkert bra... eller något.
Jag hatar verklligen att känna mig stressad, det slutar ALLTID med att jag sitter utan ha gjort något alls sedan.

Dessutom är jag grymt jävla trött och vill inte göra något annat än att sova, men jag kan inte. Somnade dock under ett flertal gånger under dagens franska lektion, men jag antar att det inte direkt räknas.

Hej Berlin!

HA! Fan, jag är nästan bättre än min datatekniker som sa att jag var tvungen att formatera om datorn igen för att kunna ansluta till trådlöst nätverk! Men allt jag behövde göra var att stänga av så att min brandvägg blockar och installera lite drivrutiner. Så nu funkar det skitfint!

Hade matteprov nyss, det gick rövdåligt. En gång i tiden så var jag absolut bäst på matte, men, those times are over my friends.
Har även planerats en del inför våran härliga Berlinresa idag. Underbart!
Berlin here I come bitches!

Matematik sux my friends.

Ja, hej bloggen!
Idag har varit riktigt trevlig med tanke på omständigheterna (t ex, tvingar spela volleyboll, ont i hela kroppen, min dator är elak och jag måste plugga matte resten av kvällen)
Har varit en stund med Jesper och nu sitter jag hemma hos Angelica och vi ska plugga matte resten av kvällen.
Bye suckers!

Man ska inte 'festa' när det är vinter :(

Haha, vet inte ens vart jag ska börja.
Gårdagen var helt sjuk... typ. Kommer dock ihåg långt ifrån allt.

Men jag tar det kortfattat eftersom jag inte har ork att skriva speciellt utförligt.
Det började med att jag och Linus var ensamma hemma hos honom, senare kom även Emma.
Vi fick lite för mycket att dricka, så efter en stund av confessions, telefonsamtal, dålig musik, shots och sjungande så gick vi ut.
Och FYFAN vad kallt det var (tyckte jag i alla fall fyra timmar senare...).
För att vara ärlig så vet jag inte vad vi höll på med, vi var hemma hos någon som hade 15års fest, då kom typ hennes mamma hem och Emma ramlade i trappan, sedan var Linus och hälsade på någon som hette Fredrik och hade en hund(?). Skoj... eh!
Jag har inte sett så extremt hemsk ut på länge. Det var för fan snöstorm ute! Och jag kan ju berätta att jag ramlade ett antal gånger i snön! (som jag tydligt kände av när jag vaknade nästa morgon)

Till slut kom vi i alla fall tillbaka hem till Linus en bra stund efter midnatt... Tror jag iaf... Då Linus typ började bråka med sin moder (som också var full) Och sprang därifrån och påstod att han blivit utkastat. Följde dock inte med honom då jag visste att han skulle komma tillbaka och att jag skulle dö ifall jag följde med ut i snön igen. Så jag satte mig och pratade med hans mamma istället. Bråkade även senare med min mamma. (Men jag har ingen aning om vad jag sa, bara att hon inte verkar speciellt sur på mig just nu)
Efter mkt grejs så kom iaf Linus tillbaka med var bitchig som fan. Sur utan anledning osv. (Som han alltid håller på när han druckit med andra ord.)
Under tiden han hade varit borta på så hade han tydligen hamnat på någon fest med 20-30 åringar eller något(?!)

I alla fall... Det hände rätt mycket, men Linus var alldeles för sur för att låta mig sova med honom i hans säng, han ville alltså att jag och Emma skulle dela på en 80cm bred säng. Men vi kom på att vi skulle gå till hans brors gamla rum och sova där istället där en extra säng befinner sig. Jag och Emma somnade väl någon gång vid 04.00.

Runt 07.00 vaknade jag av att jag känner slag mot mitt huvud. Emma försökte väcka mig genom att slå mig med en kudde. Jag öppnade ögonen och det var som att jag önskade att jag aldrig vaknat. Så fruktansvärt bakis med andra ord. Jag trodde att huvudet skulle explodera och ögonen ville inte sluta svida. Jag fick anstränga mig för att inte spy och jag hade ont i HELA kroppen efter gårdagen. Men efter en del till slag och kraftiga ryckningar i min madrass så kom jag till slut upp. Märkte även otaliga blåmärken och att mina knän inte ville fungera normalt.

Spenderade resten av dagen tillsammans med Angelica och Xisco och nu sitter jag här framför min nyomformaterade dator och är allmänt sur på att jag inte har speciellt mycket musik.

Bläh!


God kväll folket, Jag är språkligt kompetent!

Hej, jag skulle vilja meddela att min dators hårddisk har kraschat, jag sover dock hos Linus inatt.
Det är dock lite problem hos honom just nu då jag inte direkt vet hur mycket han har druckit inatt (inte hur mycket jag har heller däremot)
Har däremot haft en kompetent konversation med hans moder, Linus är däremot onödigt otrevlig mot hans moder som är ovanligt accepterande (jämfört med min moder).

Tänkte bara meddela att jag har formaterat om min dator och har återställt endel filer (dock endast skolarbete och den viktigaste musik) Men ska skriva ifrån min dator imorgon. Så ni kan förvänta er ett lite bättre inlägg imorgon, då jag är lite mer normal och har lite mer tid för att skriva.

Sömnbrist aow?

Hallåj fitthuvuden.
Jag har inte sovit något alls inatt då jag fann det meningslöst med tanke på att jag var tvungen att börja göra mig iordning klockan 9 för att hinna med bussen till stan.

När jag och Angelica var framme på överby märkte jag att dom inte hade mitt hårvax! :(
Köpte i alla fall en hårspray (not the one I wanted though) och ett vanligt vitt linné för 20 spänn ( som jag sedan upptäckte en svart fläck på :( )
Nu ska jag i alla fall spela en stund, sedan duscha och därefter äta tacos!
Over and out! ^^

Människor som inte tänker.

Människor som inte tänker sig för gör mig arg och besviken.

Konstruktiv kritik

Hejsan hoppsan, efter många timmars skolarbete tycker jag faktiskt att jag kan unna mig att skriva ett blogginlägg.
När jag skrev klart min labbrapport gick jag ut en stund och Angelica höll mig sällskap via telefon.
Ni ska bara veta hur kallt det är här ute! Jag trodde att jag skulle frysa ihjäl då jag inte har någon som helst känsel i fingrarna till slut.
Kom i alla fall slutligen in levande och satte mig och skrev en halv sida med "konstruktiv kritik" till min NO-lärare angående den dåliga utlärningen på NO-lektionerna i skolan. Haha, det kommer bli pinsamt att träffa henne då jag inte gjorde annat än att klaga på hur dåliga lektionerna är (jag vet att ungefär i min skola håller med om detta så jag tänkte att jag lika gärna kunde vara personen som framför detta till läraren)

Imorgon blir det av till överby då jag tänkte införskaffa mig nytt hårvax och spray, kanske även någon parfym eller liknande. Måste upp tidigt imorgon för att ta bussen intill stan dock. Men kan inte vända på dygnet hur mycket som helst : )

Ohyeh!

Idag har jag vart duktig ^^
Om man bortser ifrån att jag vaknade runt halv 3 (sådant är hemskt... men jag sov med öronproppar... inget kan väcka mig då... dock vaknade jag 6 gånger av sms ifrån Angelica då mobiltelefonen vibrerade under min mage)... Men jag somnade inte förens någon gång efter 8 imorse.

Men jag har läst runt 10 sidor i mitt NO-häfte(!), nästan skrivit en hel labrapport och börjat på ett musikarbete! Helt fantastiskt! Fast jag börjar få lite panik nu eftersom att det är ytterst få dagar kvar av lovet och jag vill verkligen, verkligen, verkligen inte tillbaka till skolan nu eftersom jag endast har en massa prov och inlämningsuppgifter framför mig.

Förövrigt jag spenderade även en hel del på att kolla på gamla bilder och läsa gamla MSN-konversationer på min gamla (Min systers) dator som jag äntligen lyckats återställa! Åh, trodde aldrig att jag skulle få tillbaka de, minnen<3

Nu ska jag skriva klart min rapport och sedan gå ut på en promenad i vinterkylan! (En bra motivation är att jag inte tillåter mig själv att röka igen förens jag skrivit klart skiten)

Ps. Jag hatar fails som påstår att dom känner mig trots att vi aldrig pratat alls... Detta händer relativt ofta(senast idag) och jag blir sjukt sur då de talar om för deras vänner och randoms att vi känner varandra när vi verkligen inte gör det... Vill ni att folk ska tro att ni känner mig? Lär känna mig då eller gtfo!

Nostalgi...Eller?

Fan?! När i helvete hann klockan bli 06.05?
Skulle egentligen lämna datorn efter att jag skrev sist, men nej. Fastnade först i en msnkonversation som jag inte kände för att lämna och senaste timmen har gått ut på att kolla igenom hela(!) min gamla bdb (som är otillgänglig för er då jag har vännerlås och har raderat alla mina vänner)
Holy Shit! Jag skäms över att ha sett ut/Betett mig så.
Det är ett under att jag ens hade vänner då! Och att folk faktiskt skrev att jag var söt? Det var ett mirakel.
Usch! Well. Jag ser inte ut så längre i alla fall, och jag mår mycket bättre nu. Great!

Jag är skitasugen på öl btw! Åh, en iskall öl!
Mums... Vi hade ingen i kylen lol : (

Btw, jag saknar en människa enormt mkt och kan inte sova.


Fän! Tiden rejsar!

Fan! När hann klockan bli halv fyra?
Känns som att jag satte mig och började spela bara minuter sedan?
Åh, jag hatar denna känsla... Det känns som att någon stulit min tid, när det egentligen bara är jag som har slösat bort den(... på att spela ett meningslöst spel.)

Och vad ska jag göra nu egentligen? Jag är klarvaken... och väldigt törstig! Men mest klarvaken!
Jag har försökt göra skolarbeten vid flera tillfällen idag, men min hjärna vill helt enkelt inte sammarbeta med mig. Det tar mig t ex 15 minuter (om inte mer) för mig att läsa 2 sidor i ett vanligt häfte. Jag tar helt enkelt inte in saker i hjärnan för tillfället.

Någon som vet någon bra film btw?
Riktigt länge sedan som jag tog mig tid att se på film! ...Förutom när jag är hos Angelica då... där jag ständigt ser på film... Men annars!

(Jag vet att ni älskar mina nattinlägg då jag inte kan skriva rent.)

I found out the hard way

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
(Gillar att figuren ovan gör det omöjligt för er att läsa inlägget seriöst)


Eh... Jag har tråkigt... och jag är arg... mycket arg... har bara inte listat ut vad jag är arg på än.
Jag fungerar på att skaffa hjälp för mina aggressioner, fast vad finns det för hjälp för sånt? Tabletter och tråkiga möten?
Nej, jag tror faktiskt inte jag är intresserad för att vara ärlig.

Men folk tycker lite synd om min familj som får ta alla smällar så fort jag är missnöjd med minsta lilla detalj. Vissa säger att jag är bortskämd, vissa tvärtom. Jag tror inget av det. Jag är bara en ovanligt arg människa som har upplevt mycket utan att ha haft något att säga till om. Därmed är jag arg nu, när jag kan göra utlopp för mina aggressioner. Kan dock inte heller kontrollera mig när jag är arg, även ifall jag vet att jag inte har något att vara arg för.

Nu ska jag i alla fall läsa minst 3 sidor i mitt NO-häfte (i storlek av en tjock bok) och sedan spela AoE 3

Veckans


Har dock varit lite ensidig denna vecka... Och skrobblingen från min iPod vill inte riktigt fungera. Well, well.
Peppar en del inför Metaltown redan nu! Min stora dröm skulle vara att Deathstars kom dit, allt skulle vara perfekt då! <3

Tiden drar iväg...

Mitt huvud är både tomt och fullt med påträngande tankar på samma gång.
Jag vet att jag tänker, men har inte en aning om vad jag tänker på. Det är som att min hjärna lever ett eget liv, haha.

Mitt liv står stilla och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Har egentligen inte tid att göra saker jag vill, med tanke på hur mycket skolarbeten jag har...
Jag vill supa! Behöver bara rätt tillfälle och rätt folk för att göra det. Helgen mby?
Vi får se, får ju faktiskt pengar på Fredag.

Det är inte långt kvar tills jag slutar röka heller, börjar få smått panik över hur det ska gå... Wish me luck?
Och samma dag som jag slutar(1 Mars) kommer jag även att flytta, och jag har inte ens börjat packa något alls!
Fan! Hur ska jag få tiden att räcka till? Hur lyckas tiden gå så jävla snabbt när jag behöver den?
Det känns som att jag sätter mig ner och helt plötsligt har det gått flera timmar. Vad fan gör jag egentligen?

Ew. Nu ska jag ta och plugga lite NO faktiskt...

Btw, Jag är hungrig... och vi har ingen mat hemma. Det kanske är något bra? Vill bli lika smal som jag var -07.

Tjolahopp!

Godmorgon folket, det blev ytterst få timmars sömn inatt då jag somnade runt 8 och sedan vaknade halv 12, antar att det är bättre än att inte sova alls. Kommer förmodligen att sova ungefär att sova lika lite idag då jag har svårt för att somna, men vaknar tidigt av att jag är hungrig och det är ljust ute.

Kvällen har i alla fall spenderats tillsammans med Frida och Angelica hemma hos Angelica ofc.
Den inkluderade; Björn Gustavsson dvd, youtube, cigariller, skratt, huvudvärk och magvärk.

Dock hade jag för ont för att kunna vara tillräckligt social, men, men.
Vi skulle i alla fall ta sista bussen hem, och vad gör den inte då om inte komma två minuter förtidigt så att vi missar den, men i tid för att vi ska kunna se den, hopplöst försöka springa efter den och bli utskrattade av ett gäng töntar?

Jaja, nu ska jag göra en guid åt smart-Frida i paint som tydligt förklarar hur man laddar upp youtubeklipp i sin blogg.

H3h3

Nu sitter jag här klockan 05.00 på natten... eller ja, morgonen. Beror faktiskt hur man ser det.
Jag har allmänt skittråkigt, har spelat Age Of Empires III i ett par timmar, wich sucks (2an är såååå mycket bättre!)

Och jag kan inte sova för att jag är så extremt hungrig då min mage har varit tom i många timmar nu.
Dagens mat har varit; Kaffe och bulle på max... Ohja! Därmed är jag så hungrig så att jag inte kan sova, fast jag kan inte äta, för då väcker jag mamma (som jag redan gjort för ett par minuter sedan). Men när jag kom hem förut ville jag helt enkelt inte äta, så jag antar att jag får skylla mig själv. Får väl helt enkelt vara vaken tills hon går till jobbet då jag kan gå upp och äta.

Just nu bloggar jag av ren uttråkning, har inget direkt att säga för att vara ärlig. Men, men.

Nu ska jag förmodligen se på Scrubs  : D

God kväll folket!

Till att börja med kan jag ju säga att folk som tycker att jag whinar eller allmänt stör sig på att jag är ganska öppen på min blogg behöver inte ens läsa den. Ville bara ha sagt det, inte för att detta kommer att bli ett whinigt inlägg.
Btw, jag tycker inte att jag är sådär jättetjock... eller jo. Men det har inget alls att göra med att jag allmänt äcklas av mat att göra.

Idag har vart ganska trevligt ^^ Försov mig dock, så ett tips till er alla; Förvänta er inte att vakna av en väckarklocka när ni sover med öronproppar!
Drog mig i alla fall till slut ner stan där jag mötte Angelica och Jesper. Vi i stan en stund, där vi prompt var tvungna att tygla Jespers aggressioner för att inte skapa vidare problem.
Efter det gick vi i alla fall hem till Angelica för att kolla på 'The Butterfly Effect' (som förövrigt är den andra bästa filmen genom världens filmhistoria!) men inte ens efter halva filmen var Jesper tvungen att gå.
Men jag sitter i alla fall kvar här ^^

Bloggar förmodligen senare ikväll när jag kommer hem! Tjoflojt! :)


Bifogar även en bild på en minigris, en sådan som jag och Angelica ska skaffa och döpa den till Ed-Ward.


f00d, I hate it.

Livet hade vart så mycket lättare ifall människan var konstruerat på ett sådant sätt att man inte behövde äta mat.
I alla fall i sådana här situationer. Då man är så jävla hungrig så att det inte är sant. Men vill ha allt annat än mat, för att du äcklas av tanken att äta. Du vet att du måste, och du vill, du vill vilja.

Detta är tankar jag slogs med endel för en ganska lång tid sedan, men jag känner hur det kommer tillbaka. Dock inte lika allvarligt. Men ja... Nu ska jag fan dra och tvinga i mig mat. Även ifall jag hade klarat mig bra utan mat nu, så måste jag äta regelbundet.

Sedan tänkte jag ladda ner en film eller liknande. Det var länge sedan jag tog mig tid att faktiskt ladda ner och kolla på en hel film själv. Gr8!


Dreams, I hate them...

I natt drömde jag för första gången på jättelänge, och inte bara det att jag drömde, jag kom även ihåg stora delar av drömmen som i sig var jättekonstig.

Det började med att Jag och Angelica skulle till Metaltown, som tydligen var i Västra Frölunda och man skulle tydligen tälta mellan de två dagarna(som i min dröm hade typ 4 nätter, haha). Xisco var också där med hade inte så stor roll i drömmen, haha.

Ungefär 1 timme innan Dir En Grey skulle spela fick Angelica för sig att vi var tvungna att åka och hämta något i Angered, jag fattade ju direkt att vi aldrig skulle hinna åka dit och tillbaka innan diru skulle spela, och ifall vi skulle det så skulle vi aldrig lyckas komma in framför säkerhetsstängslet utan få stå hur långt bak som helst ifrån scenen.
Så vi gjorde det, och kom försent till diru. Men Angelica ville inte ens kolla.
Vi gick till Deathstars(som tydligen också skulle spela) loge istället. Vi fick gratis t-shirtar och massa sånt, det hela var jättekonstigt.
Helt plötsligt skulle en av medlemmarna gå ner till källaren genom någon lucka i golvet, här kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände, men helt plöstligt var denna medlem död, och huvudet var liksom på golvet och resten av kroppen var nere i luckan. Det blödde sjukt mycket ur mun och nacke och det gick fram för mig att han hade brutit nacken.
De resterande bandmedlemmarna brydde sig knappt, skrattade och några av de "råkade" t om trampa på hans huvud. Detta gjorde mig väldigt obekväm så jag drog med Angelica därifrån efter en stund.

Sen hände massa mer grejer, och Angelica var jättekonstig och sa att hon hatade mig, och jag fick inte sova i vårat tält därmed så försökte jag att ta tåget hem för att sova där, men det slutade med att jag sov i extrem kyla och lera på en gräsmatta.
Sen när jag kom tillbaka till festivalen så satt hon och skrattade med Xisco och ignorerade mig helt. Jag upplevde en extrem känsla av svek. Och jag undrade varför hon varit min vän i så många år om hon ändå skulle svika mig nu.

Då skulle Slipknot spela, så jag gick fram till Angelica för att fråga ifall hon ville kolla på dom med mig, hon svarade inte ens, så det fick jag göra själv. Under konsären så ramlade jag i moshen, men jag såg ingen anledning till att resa mig upp, ingen anledning till att göra ett försök för att ta mig ifrån smärtan.
Så det slutade med att jag låg kvar där, blev nedtrampad och tillslut så dog jag.


Wow, vad långt det blev, men hoppas någon orkar läsa hela, för denna drömmen säger ganska mycket om mig och hur jag är egentligen fast att det är väldigt flummigt skrivet. Så ja...

Horor är vi allihopa... Tydligen.

Igår var jag som sagt och kollade på talang 2009.
Det var väl trevligt bortsett ifrån att det pågick för länge, jag hatar barn(speciellt barn som sjunger, ännu mer barn som tror att de kan sjunga men inte kan), jag hatar jazz och Juryn som bestod av; ngn smilfink named Johan, Charlotte Perelli (som jag absolut avskyr) och Bert Karlsson.
Och de fattade helt enkelt fel beslut hela jävla tiden, och det var nog det enda alla vi i publiken kunde komma överens om, haha!
Alla som faktiskt var bra åkte ur och tvärtom.
Bilder kommer så fort Frida orkar skicka.

Idag har jag inte gjort något alls, and I like it!
Det var ett tag sedan som jag bara kunde ligga och göra inget alls, glo på tv, kolla igenom bloggar och allmänt vila utan att känna mig stressad. Trots att jag borde vara grymt stressad med tanke på hur mycket skolarbete jag har att göra under lovet. Gör nog lite senare idag iaf.

Kollade ett par avsnitt av "x-effect" också. Fyfan vad människor är horiga. Dom beter sig som att det är omöjligt att spendera två dygn med sitt ex utan att ligga med henne/honom. Det ÄR möjligt men åh, människor är tydligen födda till att vara horiga. Ew.

Men ikväll ska jag förmodligen träffa Jesper, det var ett bra tag sedan jag var med bara honom, när jag tänker efter så kommer jag inte ens ihåg när det var... Så det ska bli jättetrevligt!

Talang 2009?

Haha, nu är det så att jag ska inte vara med i Talang, varken jag eller Angelica ska vara det.
Utan det var bara något jag sa till Frida och Jennie för att testa hur lättlurade dom är.
Och fan, jag trodde aldrig att Frida skulle vara mer lättlurad än Jennie.

I alla fall så tror Frida att jag ska vara med och hon är förhoppningsvis påväg ner till stan just nu för att möta mig och sedan åka till Göteborg där vi ska sitta i publiken till talang. HAHA!
Ganska kul faktiskt, haha!
Funderar på att vänta med att berätta att jag inte ska vara med ända tills 5 minuter innan det hela börjar.
Det skulle faktiskt vara lite småfestligt... Men, men, får se hur det blir.

Nu ska jag bara fixa mitt hår och lite sånt, sen drar jag! (Y)

Tetris!<3

Åh, nu har detta underbara fittspel underhålligt mig ett bra tag.
Men jag klarade skiten nyss och kom till bonusnivån på tetrisfriends.com
Söker en värdig motståndare, så spela på denna länken -> Tetris


Alla hjärtans dag

Jag hatar alla hjärtans dag, det är kommersiell skit.
Och jag skäms över att ens nämna dagen här på bloggen.
Det är en dag som alla andra, bara att man köper saker till varandra och låtsas vara allmänt snälla.
Ska man inte vara snälla och kärleksfulla mot varandra varje dag?

Vi ska inte ens prata om vad jag gjorde förra året...
Jaja, ska iaf på Talang i år så jag slipper vara hemma och känna mig patetisk.

Och det här med Fredag den 13e?
Också ren skit. Åh, varför alla dessa speciella dagar?
Jag HATAR dom, de borde utrotas.
Men mest av allt hatar jag Jul, påsk och alla andra högtider med religös anknytelse.
Jag är ju för fan inte ens kristen, varför ska jag då fira sådant?

Men åter till det här med Fredag den 13e, rent skitsnack in my opinion.
Varför skulle det vara något speciellt? För att det inträffar mer olyckor i t ex trafiksammanhang då?
Ja! Självklart, ifall alla går runt och tror att man kommer vara med om en olycka är det ganska troligt att en inträffar.

Och alla hjärtans dag, midsommar, födelsedagar, lucia, nationaldagen, jul, påsk, nyår you name it.
DET ÄR ALLA DAGAR SOM ALLA ANDRA! Åh, jag är trött på det här. Alla dagar är likadana, det är bara anledningar till att antingen vara ledig eller att supa, förmodligen både och.
Men åh! Jag blir så trött på såndant här!


Bifogar två bilder för att vara snäll!
 
Nyårsbröst




Le bajskòrv rose.

Jag blir våt ifall du tappar drinken mellan benen på mig.

Hejsan hoppsan.
Idag har det inte hänt speciellt mycket.
Vaknade och möttes av en stor besvikelse, någon hade ätit min pizza.
Därefter drog jag och Angelica till kära krono och sedan hem till henne, där vi bland annat kollade på videos ifrån förra året som jag spelat in med min mobilkamera. Haha, även riktigt roliga fyllefilmer ifrån i somras! Good times, yeh!

Avslutar med ett litet citat ifrån gårdagens bussresa;
P16 - Ja vi har en i våran klass som kallas för drinken
*andra killarna undrar självklart hur har fick sitt namn*
P16 - Haha, jo, han är oskuld och har aldrig haft tjej och sådant. Så vi sade åt honom att när han ser en mysig tjej på en fest så ska han börja prata med henne och sedan mysa med henne tills hon blir våt och sedan knulla med henne... Och då hade han svarat "Vadå våt? Ska jag typ tappa min drink mellan benen på henne eller?"

Jag tyckte att det var absolut hilarious när jag hörde det och jag fick riktigt kämpa för att inte börja gapskratta.

Förändringar i bloggen.

Som ni ser så har jag gjort en del förändringar i bloggen.
Jag har ändrat typsnitt på nästan allt, ändrat bakgrund, lite färger här och där osv.
Mest för att ha något att göra/att tänka på.
Observera att detta endast är tillfälligt och att jag kommer allt ändra allt igen så fort jag orkar fixa PS.

Jag är inte jätteförtjust i hur det ser ut nu, men jag antar att det är lite bättre än innan.

Jävlahorkuk

Jag vill inte...
Jag orkar inte, just nu känner jag bara för att ligga kvar i min säng i ett par år tills allt är bra igen.
Det som gör allt ännu värre är att min fittmobil helt enkelt inte vill fungera och jag kan inte smsa dom få som kan få mig att må bra.
Hejdå fittjävlar, vi hörs.

Jag är trött

Jag är så sjukt jävla skoltrött så att det är inte sant.
Det känns som att jag drunknar i skolarbete och det känns meningslöst att ens börja med något.
Skönt att det bara är imorgon kvar sedan lov!
Skoldagen idag var dock inte jobbig alls, vi övade på 'Your Call' sedan spelade vi in den och efter det gick jag hem för att jag helt enkelt inte orkade med längre.

När jag kom hem så försökte jag beslutsamt att på nytt läsa om Strindberg, men vad händer då om att jag inte somnar IGEN?!
Seriöst så tror jag att jag kan ha hittat lösningen på mina sömnproblem? Att läsa om Strindberg funkar jättefint.

Men, men. Kom på att jag inte har mkt cigg kvar och inga pengar what so ever.
Blir att snatta ur metaltownfonden?
Får ändå 900:- nästa vecka ^^

PS & plugg

Oh yees, håller nu på att återigen ladda ner Photoshop så att jag kan ändra utseendet på min blogg igen ^^
Denna gång kommer jag förmodligen att ha en egendesignad bakgrund + en header.

Det har blivit väldigt fattigt med pluggandet though.
Läste lite grand men tröttnade snabbt. Haha, det här med plugg är inte riktigt min grej förstår ni ;)
Men jag är faktiskt sjuk, så who can blame me?
Ska dock försöka komma till skolan dessa 2 sista dagar innan lovet då vi är lediga på fredag!

Och nu är det inte långt kvar tills jag ska vara med i talang! hoho!

NoPics!

 
Riktig jävla skabbposerpic ;)


Bilder ifrån gårdagens NO-lektion.
Jag vet att ni älskar mig och Frida i skyddsglasögon!<3



Fittbilen, aggressioner och August Strindberg

Halloj i stugan.
Idag har varit en sådanhär jobbig dag. När man inte orkar något alls.
Jag är sjuk, trött osv.
Mina sovtider ska vi inte ens prata om.

Igår så var jag allmänt pissed off.
Det började med att jag skulle läsa om August Strindberg då jag har prov på litteraturhistoria på torsdag. Men självklart somnar jag och vaknar någon halvtimme senare av att mamma ropar att pappa kommer och hämtar mig nu. Fine!
När jag senare sitter i bilen och vi kört en bit, så får biljäveln för sig att stanna mitt i vägen någonstans runt tingvallaområdet och vägrar att starta om. Jag blir självklart jättesur, men hindrar mig själv ifrån utbrott då jag faktiskt insåg att vi var mitt ute på gatan och jag ville inte skämma ut mig totalt.

Efter ett tag förstod vi att bilen inte skulle starta igen, och det skulle ta en halvtimme för Åsa att komma och hämta oss så gick jag rasande ut ur bilen och rusade hem för att inte göra utlopp för mina rent ut sagt skrämmande aggressioner mitt ute på gatan.
På vägen gick jag även förbi ett par thn_fails varav en av dom var fast besluten att skrika ut allt hon ville ha sagt. Som om någon ens bryr sig om hennes jävla problem? Jag fortsatte att i en rask takt gå hem och det tog mig mycket ansträngning för att inte gå fram och skrika åt denna patetiska unge för att hon var så irriterande.
Jag kom iaf hem till slut och grymtade och skrek åt detta missöde så fort jag kommit innanför dörren.
Min moder måste tro att jag är dum i huvudet.

Så jag lade mig tillslut på min madrass för att fortsätta läsandet om Litteraturhistoria och August Strindberg, men självklart så somnar jag igen. Och dagen slutade med att jag aldrig läste klart det jävla häftet utan det måste jag göra nu istället.

Ska göra om min blogg igen snart, några förslag på vad som kan göras?
Ska självklart fixa en header snart, men 'My license for Photoshop cs4 has expired" Så jag får väl ladda ner det på nytt... Fyfan.


Hellre vita flaggor i nilen än fisande negrer i bilen.

Varför är jag fortfarande vaken?
Jo! För att jag inte är trött. hähä.

Men gissa vad jag ska göra på lördag (alla hjärtans dag) om allt går som planerat?
Jag ska vara med i talang 2009!
Vad jag ska göra tänker jag inte avslöja här på bloggen ;)
Men ni får helt enkelt kolla på tv!

Hahaha! Jag kommer få världens ångest sen när jag inser hur ful jag är och över att jag förmodligen kommer att vara med lite på tv... Ew.
Men nu slipper jag ha alla hjärtansdag ångest iaf. Höhö!

Iaf! Min feber har gått över, och nu är det bara halsen som cpar.
Så att jag tror att jag kan klara av att gå till skolan imorgon :)

Men nu ska jag typ... borsta tänderna eller ngt.
Är för trött för att plugga, men för pigg för att sova... whut shall Csändrä do?

Abstinens 2

Trocadero och lösgodis är underskattat<3

Och jag behövde inte ens göra mig iordning utan tvingade mamma gå och köpa!
Jag sitter fortfarande här i pyjamas utan att ens ha börjat med pluggandet.
Har kommit fram till att jag är för röksugen -.-"
Så jag får väl ta och fixa mig och gå ut iallafall.

Ew, längtar tills jag slutat röka -.-"

Btw så är jag trött på alla fails @ bdb
Funderar på att ta bort alla mina bilder och bara ha bdb för att kolla på mina vänners bilder.

Abstinens

Nu har jag suttit framför datorn utan att göra något alls i ett antal timmar.
Har glömt häftet om litteraturhistoria i skolan så ah... Det skiter sig! Kommer faila big time på lektionerna då jag varit så extremt inaktiv på lektionerna som det bara går.

Men jag kan verkligen inte plugga >.>
Min koncentrationsförmåga går åt helvete.
Speciellt utan dricka, vi har seriöst inget förutom vatten hemma...
Och mamma vägrar köpa, så att jag tror att jag ska göra mig iordning och gå ut och köpa cola eller något, för denna abstinens börjar bli lite för mycket för mig nu.

Wäh! Byebye, nu ska jag platta håret, sminka mig och byta om.

[Låt just nu: Heart-shaped glasses - Marilyn Manson]

Förövrigt så tycker jag att Frida ska komma till skolan imorgon så att vi kan diskutera Breaking Dawn!

This sux

Natten var lika förvirrande som gårdagens natt, jag vaknar hela tiden av att jag sätter mig upp och undrar vafan som händer. Skitjobbigt, sedan är jag vaken en stund tills jag somnar om igen. Så jag har ingen aning om hur mycket eller lite jag sov inatt.
Men jag tvingade mig själv ligga kvar i sängen tills ungefär 13.30 någonstans då jag helt enkelt fann det outhärdligt att ligga där i det starka "vårljuset" och ljudet från mina grannar och från tvn i rummet intill.

Sedan upptäckte jag att jag knappt kan prata eftersom min hals inte vill samarbeta.
Men idag tänkte jag bara ligga hemma och chilla, vila. Möjligtvis göra lite skolarbete eftersom jag ligger efter grymt mycket i skolan(!)
Har prov på författare och litteraturhistoria på torsdag, och sedan har jag någon jävla labb som jag skulle lämnat in för ett bra tag sedan, och utpå det så har jag flera hundra andra arbeten som ska göras.

Vet inte riktigt hur jag ska göra med skolan imorgon, går nog dit fast att jag skiter i idrotten (som jag hade gjort ändå eftersom att det är simning) eller så bara allmänt går jag dit efter lunch och tar mig en sovmorgon.


Sjuk.

Är riktigt rackabajsarsjuk... typ.
Hade feber i stort sett hela natten, vaknade regelbundet av att jag satte mig upp och undrade vart jag var.
Senare vaknade jag av att jag inte kunde andas för att jag hade så ont i halsen så att jag inte kunde svälja mitt saliv utan kvävdes på det istället.
Fyfan! Har så jävla ont så att jag inte ens kan njuta av att röka, känns som att dra min strupe mot ett rivjärn... Aj! Men, you gotta do what you gotta do...

Senare lugnade sig i alla fal febern, satte mig och lirade GH och myste med godis i väntan på att Angelica skulle höra av sig om dagens planer som btw sket sig.
Men träffade Angelica och Xisco i alla fall, vi var lite i stan osv. och senare hemma hos henne och glodde lite på Mr.Bean.

Jag är fittigt trött men jag orkar helt enkelt inte sova
Så tänker roa mig med datorn en stund till.

[Låt just nu: Im not a thief, im a treasure hunter - A Skylit Drive]


9X! :D

DIN KLASS - 9X
Har längst hår? Oj, ingen aning, LångJohan?
Har finast ögon? Jennie
Är längst? Lång-Johan (därav namnet?)
Är kortast? Sebbe (enligt Jesper och Jesper, vet faktiskt inte)
Har störst fötter? Johan igen (enligt J&J, har ingen koll på sånt XD)
Är rikast? Granlund I guess,
Är bäst i skolan? Jag! Nejmen, vet faktiskt inte :O
Är roligast? FRIDA FERSURE! XD
Är omtänksammast? Eh... vet inte, ingen? XD
Bor närmast dig? I X? Vet inte :O
Är blondast? Jennie!
Är smalast? Vet inte, Jennie?
Är smartast? Jag! Eller Alexander?
Har kille/tjej? Många?
Har coolast mamma? ANGELICA!!!
Har coolast pappa? Jag vet faktiskt inte :O
Är positivast? Eh... vet inte XD?
Är latast? JAG! Eller alla dom som vägrar gå med mig ut på raster.
Är bortskämdast? Granlund?
Använder mest smink? Jag eller Angelica, hahah!
Är äldst? Ingen aning? ;O
Sportar mest? Eh, alla sportnördar går i Z 8D
Är coolast? JAGJAG!!!
Är snyggast? JAG!
Har bäst musiksmak? JAG!

Smärta.

Dagen började som en av de hemskaste dagarna i mitt liv.
Ut i snön, till edsborg med tung packning inkl. skridskor, för att sedan inte ens åka skridskor utan gå runt i vbg i snön och minusgrader i en timme. Och sedan vara på gimmix och som vanligt skada sig, tänker inte ens förklara -.-"
Smärta säger jag bara... smärta!
Jag verkligen avskyr idrott över allt annat, det finns verkligen inget värre.
Jag är så okordinerad så att det är inte sant, och allmänt dålig på allt som har med idrott att göra...
På måndag har vi simning med klassen med, fyfan säger jag bara...

Men iallafall, efter att ha kollat på 6-9 kabarén gick jag hem till datorn och vilade en stund.
Sedan ut igen och kollade på Jespers, Jespers och Anders repning med Angelica och Xisco.
DET däremot var riktigt trevligt! Nu har jag faktiskt lust att börja spela gitarr igen :)

Plus allt detta har jag haft ont i huvudet hela jävla dagen, på grund av att jag är så jävla trött... och sjuk, förkyldning på G här!

Men nu är jag hemma hos Jesper, med Westerlund och ska nog ta och vara lite social med dom 8D

Kontrafagott!

FU

Min mamma är dum i huvudet, men jag SKA fan gå på Metaltown,

FU

METALTOWN!

WOHO!
Bandsläpp för metaltown igår!! Ni kan aldrig gissa vilka mer band som kommer.
Bland annat Girugämesh, Marilyn Manson och Mucc!!!
Seriöst? Kan det bli bättre? Svar: Åhnej

Det kommer bli så jävla fucking underbart så att det är inte sant!
Band som kommer hittills;

Napalm Death (UK)
girugämesh (JAP)
Dead By April (S)
Mucc (JAP)
Bullet (S)
August Burns Red (US)
Pilgrimz (DK)
Bring Me The Horizon (UK)
Marilyn Manson (US)
Disturbed (US)
Volbeat (DK)
Dir En Grey (JAP)
Children of Bodom (FIN)
Municipal Waste (US)
Trivium (US)
Dragonforce (UK)
Pain (S)

De med fet text är ju självklart mina prioriteringar, men det ska även bli asskönt att se band som Disturbed, Children of Bodom och Dragonforce.
Finns inte ord för att förklara hur pepp jag är!

Bara 142 dagar kvar då! :D
Dags att köpa biljett!
Har 1100 kr, fattas bara 220kr typ, men det fixar jag ;)

Hejdå!

Hej, nu är jag i skolan och allt är chill, ont i huvudet men annars fint.
Tänkte bara ge lite closure på det jag skrev igår.
Hejdå!

Never Think

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -



Jag. Vill. Inte. Tänka. Mer.
Låt. Mig. Vara. Fitthelvete.
Hållkäftenjävlafitthorhjärnasomintevillsamarbetamedmigochbaratarframenmassasakersomjaghadeförträngtavenanledning.
Jag klarar knappt av att vara ensam längre. Jag måste ut.
För första gången på många år... många, många, år så vill jag till skolan.
Eller nej, men jag vill härifrån, jag vill bort ifrån mig själv då, bland folk, då dessa tankar inte vågar sig fram.
Skiter i att vi har nationella imorgon, jag vill bara ut.

Hejdå hörs imorgon fitthoror,
Jag är opålitlig, ni med.

Vi lever i en fittvärld och jag vet inte vad jag pratar om längre.



-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -


Jag vill inte vara med längre.

Men åh! Jag vill inte vara med mer! :(

Det enda som varit bra idag är vädret... haha, och att jag fått skratta lite åt Jennies vrede när jag och Frida lurade henne att Alice dör i New Moon, och att det är Jasper som dödar henne och sedan tar livet av sig... Det var lite roligt tbh. Förutom när hon slog mig abnormalt hårt.

Men vi hade faktiskt en anledning till att lura henne, då hon hade kommit på de dummaste reglerna genom historien till spökboll, vilket självklart resaulterade till att jag får två stycken abnormalt hårda bollar rakt i ansiktet av random_p93_sportnörd, när jag redan fått en boll i ansiktet.
Aj...

Resten av dagen mådde jag bara allmänt dåligt, jag mådde illa, var yr, osv.

Sedan, när jag kom hem så läste jag äntligen ut Breaking Dawn, och till min stora besvikelse hade den ett skitdåligt slut! Och ingen kan fan säga emot...
Och vafan ska jag göra nu när jag läst ut alla böckerna? Läsa om de?
I guess so...

Meeeen... nu ska jag göra något annat än vad jag gör nu, ingen aning om vad.


010209

Det är frustrerande att vänta på förändring istället för att själv genomföra den...
Jag kommer inte orka med det här längre.

RSS 2.0