Kallt

Göteborg igår, att gå på museum var fett tråkigt, speciellt fotoutställningen då den inte fångade mitt intresse över huvud taget, tråkiga bilder och nu måste jag tydligen skriva en artikel om skiten på min fritid... I helgen. Teatern var väl okej. Sushin var god och jag blev så mätt att jag trodde att jag skulle spy. Brände 400 spänn och det enda vettiga jag köpte var en tröja och en tisha. Rökte en ko. Åkte bössen. 

Idag orkade jag mig upp till skolan i tid, trots att jag var jättetrött efter gårdagen då vi kom hem så sent som typ kvart över elva!!!! Eller va? Aja, slutade jättetidigt, var på skitmöte, stan, chilla. 

Ska duscha nu. Sedan kanske plugga.

För övrigt börjar det fan bli kallt och grejer! INTE OKEJ ALLS!
Nollgradigt när jag gick till bussen imorse.

Tidal


Jag förstår inte hur. Det var typ så jag svarade på alla frågorna.


Har de sötaste vännerna någonsin... eller? Haha.


Nätter.

Ni förstår inte hur frustrerande det är att inte ha photoshop, ska installera det snart... När jag orkar, haha. 
Imorgon blir det Göteborg med skolan. Ska inte bli så roligt som alla säger. Att gå på museum är faktiskt inte roligt alls... Speciellt inte när man ska på två stycken i rad, men efter det blir det teater vilket kan vara ganska underhållande. Vi kommer hem först vid elva till Trollhättan igen, så hela dagen försvinner ju när jag egentligen måste plugga, joy. MEN... MEN! Jag ska fan äta sushi imorgon vare sig jag vill eller inte för att jag har peppat det i flera veckor nu... Varje dag... Haha, helt seriöst. 

Förut blev jag arg, det var konstigt. För att jag bara satt utan att göra någonting alls... Sedan blev jag plötsligt jättearg och började tänka på hur mycket jag hatar vissa människor, vissa händelser, vissa uttalanden och en massa saker. Blir så trött. 
Jag är en narcissistisk pessimist.


För övrigt vet jag inte hur jag mår längre, jag har så mycket olika känslor som blandar sig i en stor smet, en stor homogen lösning, kan omöjligt urskilja de enskilda beståndsdelarna. Jag vet inte längre vilken känsla som dominerar, inte heller vilka som bör prioriteras. Jag vet knappt någonting längre. Jag är djupt förvirrad.

 


BajskakaMOGENCHEY

Gårdagen var hemsk, skoldagen börjar med att jag på lektionen blir utskälld tre gånger, och sedan blir kallad pervers... Inte särskilt seriöst, men haha. Det var inte roligt i alla fall! Fast jag fick faktiskt G på det jävla läxförhöret från i fredags, trots att jag bara fick rätt på 2/5 och det var verkligen hemska svar... Aja, sedan hade jag även prov igår, det gick helt okej trots att jag glömde svara på lite saker... Sedan hade jag labb med naturkunskapen, fick någon lösning med silver i på händerna och får jag gå runt med svarta fläckar på händerna, jättefint. Allt bara... Gick jättebra, eller nej. Senare sov jag hos Angelica, vi skulle plugga hela kvällen... Vi pluggade inte ett skit. Fast hade egentligen inte förväntat mig någonting annat.

Nu ska jag se ifall jag kan ta en liten kafferast för att jag fryser nästan ihjäl i den här jävla salen. ÖEMÖFLEmrtö

Fast ja... Ni måste ju lyssna på min och Angelicas BÄSTA PLAYLIST! Finskit!!!!!!

Vaginaboob

Kommer få IG på provet imorgon. Men jag orkar verkligen inte läsa om litteraturhistoria från antiken, jag har försökt men det går inte så bra. Tänker bara på i fredags, då jag högst troligt fick mitt första IG på ett läxförhör i hela mitt liv, om man räknar bort franskan i grundskolan som jag inte tycker räknas då jag de få gångerna jag faktiskt gjorde prov m.m. där inte brydde mig alls om vad jag svarade. Jag har aldrig legat så dåligt till i skolan som jag gör nu, aldrig. Imorgon eftermiddag måste jag skriva ett helt jävla personporträtt också och jag har inte ens en intervju, känns fint. 



Tror detta var första uppgiften jag gjorde på måg. 
Haha, kollat igenom bilder jag tog i skolan förra året... Fint... Eller nej, så jävla fula foton... Men det var innan jag började hata medielektionerna allt för mycket.

262 dagar
Åtta månader och 20 dagar
Ca. 62688 timmar
Då är det sommarlov... Mhm.

88 Dagar till vinterlovet... Hatar vinter, gillar... behöver lov.


Häehäehäe

Vaknade av att min bror stod i dörröppningen till mitt rum. Fann situationen väldigt udda då jag sov hemma hos min mor och han har aldrig varit här förut, men haha, fint. Efter en stund med min bror insåg jag att han inte visste vad pokémon var, helt otroligt! Var självklart tvungen att lära honom... Det var ju chockerande att han som delvis är av mitt eget kött och blod inte hade en aning om att pokémon existerade. Hahah, sjukt! Det var ju typ min värld när jag var liten.

Är lite småsur över att jag blev väckt redan vid tolv... Nu är jag trött som fan då jag somnade på morgonen vid nio eller något och jag måste verkligen plugga idag då jag har prov imorgon, bläh. Kollade på filmen Troja förut, SHIT BITCH, tänkte att jag skulle få en liten överblick över Illiaden och Odyssén jag har nog aldrig varit så rastlös och uttråkad i hela mitt liv, den var över tre timmar lång och jag trodde att jag skulle avlida. DAMN. Haha, nu ska jag duscha, chilla och skita i allt.

Tired of fighting.


Saknar den tiden jag faktiskt orkade bry mig om hur jag såg ut på offentliga platser, den tiden jag fick ångest att vara ute med smålockigt hår... Den tiden är över. 

För övrigt hatar jag bussar, bussar som folk har spytt i, människor, äldre människor, äldre människor som är fulla, fulla äldre människor som åker buss, när man måste befinna sig i en buss där någon har spytt med fulla äldre människor som får bussen försenad för att det HELT OTROLIGT att man ibland får betala 52 kronor för att åka nattbuss och pratar abnormalt högt. Hatar folk. 

Varit fett opepp hela kvällen, höehöe. Druckit för mycket kaffe för mitt eget bästa... Kommer dröja ett tag innan jag somnar. 

Varför är inte du här?
Muse – Dead Star
Nedrans bra låt! Får mig alldeles sådär känslosam och grejer!

Kompåmassabrarubrikermensåglömdejagbortalla.


Den frågan har jag ställt mig själv ett antal gånger svaret är helt enkelt för att jag vill ha en framtid, man kommer ingenstans utan en utbildning. Jag vill även senare plugga vidare på högskolan, känns som även som att arbetssättet där kommer passa mig bättre, och det lär ju inte hända utan gymnasieutbildning. Jag har flera gånger övervägt att hoppa av gymnasiet, men har insett att jag är för bra för det. Jag är inte dum i huvudet, jag är faktiskt ganska smart när jag väl anstränger mig. Men om jag inte ens går ut gymnasiet kommer jag aldrig att få användning av det. Däremot funderar jag på att kolla upp ifall jag kan plugga på distans.

Vet att jag varit extremt negativ till det mesta på bloggen det senaste, det är helt enkelt för att jag är sjukt missnöjd med saker och ting nu men jag tar hellre ut det på min blogg än på mitt sociala umgänge av uppenbara anledningar, haha. Har förövrigt suttit på strandgatan i stort sett hela kvällen, helt okej... Jag och Möller har kommit fram till att vi får 23550 kronor i månaden för lite och dygnet är 12 timmar för kort för att vi ska kunna uppfylla det som förväntas av oss och samtidigt må bra själva. Känns bra! Eller? 

Nej, nu ska jag ge efter för min migrän och sätta på någon dålig serie som jag förhoppningsvis till slut kommer somna till. Gnite!

Bajskewk.

Ska till skolan om en jätteliten stund. Jag vill inte.
Jag vill inte göra någonting, vill bara ligga i min säng och vänta tills allt jobbigt gått över.

Äckel... peckel...

Jag och Jesper såg nog en av de vidrigaste filmerna som existerar tidigare idag. The human centipede. Blir sällan äcklad av filmer men det där var bara vidrigt... Tre personer blev fastsydda i varandra på ett led, där de två sista fick deras läppar avskurna och blev fastsydda med munnen i anuset på personen som satt framför och tvingades därmed äta avföring. Haha, se den! Det som stör mig är att sekvenser från filmen kommer vara fast i mitt undermedvetna tills jag dör. Ehe, fast jag har sett väldigt mycket störande och stötande bilder i mina dagar efter alldeles för mycket existenz- och slösurfande med vänner så jag klarar nog det här.

Annars får jag sådan extrem ångest av skolan att jag helt seriöst funderat på att hoppa av, eller kanske plugga på distans... För att jag orkar inte med det. Jag orkar heller inte gå och slösa bort tre år av mitt liv för att få ett jävla betygspapper. Jag lär mig ingenting. Jag lär mig lite saker innan prov, ibland, sedan glömmer jag bort det dagen efter provet. Så gör man det, om och om och om igen. Slöseri med tid och energi. Visst, det finns saker i skolan som jag vill lära mig, som jag faktiskt bryr mig om, men majoriteten av mina skoldagar går ut på att få tiden att gå så snabbt som möjligt för att jag mår så dåligt när jag är i skolan. Bläh, jag vet faktiskt inte ifall jag orkar med skolan längre. Ska kanske dit imorgon... Om jag orkar.

My place.

Gick inte till skolan idag. Ångrar det inte alls trots att jag var klarvaken vid den tid jag brukar börja göra mig i ordning. Jag orkar inte med skolan, jag orkar inte äckligt folk och äckliga lektioner. Bläh. Tänkte plugga lite här hemma istället om en stund... Städa lite. Sedan kommer Frida över en stund, blir mysigt. 

Varför laddar jag inte upp bilder längre? Mina daily cambilder kommer väl tillbaka någon gång, men jag är sjuk och har inte orkat göra mig i ordning på ett bra tag... Haft mycket att tänka på och där kan jag inte prioritera mitt utseende eller ens bloggen över huvud taget.

De blå sofforna.

Jag vill undvika det oundvikliga. Men det går inte.

Yep.

Chicago – If You Leave Me Now

Bästa låten ever... Eller?!?!?!

Dagens fråga: Vad tycker ni om den låten?!

Jagvillhemnunununu

Jagvillhemjagvillhemjagvillhemjagvillhemjagvillhemjagvillhem. Fast ifall jag går hem ångrar jag mig.
 Jag orkar verkligen inte vara i skolan just nu, jag orkar inte ha text, jag orkar inte koncentrera mig just nu. Jag har alldeles för mycket annat att tänka på. Igår var en av de värsta skoldagarna någonsin, hela dagen kändes som en extremt lång kvälls-/nattkurs. Jag känner att jag inte riktigt är kapabel till att genomföra det skolarbete jag måste nu, jag har hur mycket skolrelaterat som helst som jag måste göra, måste komma ikapp det jag missar genom att vara halvt död och mentalt frånvarande under lektionstid. Men samtidigt har jag hur mycket annat som helst jag måste ta itu med.

För tillfället har jag textkommunikation, jag har bland annat en analys att göra... Samt en förberedning av en intervju till ett personporträtt... Men gör jag det? Nej, jag sitter här och klagar. Lyssnar på musik och försöker ignorera att jag börjar bli sjukt förkyld. Tja.

Skitliv.

Öh... Skulle kunna skriva en jävla massa om valet, men jag orkar inte. 
Jag skulle kunna skriva jättemycket om en jävla massa saker som pågår just nu, men jag orkar inte. 
Fittdag, fitthelg, fittliv.
Ibland är det inte lätt att hålla sig positiv, nu är det svårare än på väldigt länge.

Fitta.

Tror aldrig att mitt liv varit så instabilt som det är just nu.

RADIOBIL

Polisen skulle komma med en radiobil hit för ett tag sedan... Så gjorde de inte det... ;PPpPpP
Hahah, är mycket besviken... Aja, de kanske kommer som småning om... Haha, eller vah?! Väntar faktiskt... Vet inte ens vad en radiobil är... Förutom på ett nöjesfält då... 

Förövrigt så dog måtta för ett bra jävla tag sedan.

Judomir tog Europas alla slevar. Vad gjorde han med de?

Det är som att alkohol flyr från mig. Haha, hade vin... Sedan hade jag inte det längre, utan att jag drack upp det. Aja, ska till Vänersborg sen, fest i någon replokal eller någonting. Förstår inte så mycket men jag drar med. 

Haha, jag känner mig jätteelak idag... Eller det brukar jag göra men idag har jag verkligen fått hindra mig själv extra mycket från att gå över gränsen från "skämta" till "diskriminera", haha. Brukar inte bry mig så mycket om vad jag säger till folk jag inte tycker om, men det fungerar inte med vissa personer. Höehöe.

Annars så har jag en djup ekonomisk kris och jag vill ha mitt studiebidrag nunununu. Måste för övrigt sluta spendera mina pengar innan jag får de, det resulterar ju bara i att jag måste ge bort halva studiebidraget när det väl kommer. Hatar september, kommer få röka äckelfattigcigg månaden ut när jag egentligen vill ha mina kära marlboro fresh nu när jag har ont i halsen. MEN NEJ. Huehue. Borde börja jobba, då hade jag kunnat köpa cigg, chips och folköl en kväll som denna... Inte för att jag skulle få för mig att slösa pengar på chips, men ändå.

Bläh, nu ska jag göra mig i ordning och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig alls, allt sitter bara jättefel och jag känner mig stor som ett jävla berg idag.

DÖSCH

Idag fick jag fick jag höra en ganska lustig kommentar. Först kände jag mig smått förolämpad, sedan insåg jag att enligt mina värderingar så är det en komplimang. Så jag har varit glad större delen av dagen, haha. For real.

Vill inte till skolan imorgon. Huehue. Men jag måste... Har inte ens gjort klart läxor och shit under dessa två dagar jag inte varit i skolan, ehhe. Men, men... Får väl göra de i natt... Bäst för helgen att den blir festlig, för att jag kommer bli deprimerad eller liknande annars, för att just nu känner jag inte för att göra någonting annat än att ligga hemma, fast att jag vet att jag mår så mycket bättre när jag kommer ut.

Tror i alla fall inte att jag är med på idrotten imorgon, känner mig faktiskt sjuk på riktigt :(
Tror att jag ska duscha jättelänge nu... För andra gången idag... Tror att jag duschar för ofta...

Btw, jag saknar Jesper, vi hänger för sällan nu för tiden :(

Jag, du och mina paket.

- Hård tjej
Hehe, hade egentligen orientering idag. Men jag orkade verkligen inte springa runt i lera i typ tre timmar när jag känner mig förkyld och kan ligga hemma istället. Så jag har tagit det lugnt hemma idag, kollat lite på biggest loser och druckit en jävla massa kaffe. Har druckit upp ett halvt paket kaffe igår och idag. Värt, gott. Träffade Möller lite också, en tant slog henne med sin väska för att vi satt på trottoaren. Så ska jag också bli när jag blir gammal, gå runt och slå folk på grund av diverse obefintliga anledningar bara för att jag inte har någonting bättre för mig.

Har varit så underbart att inte vara i skolan dessa två dagar att det verkligen tar emot när jag tänker på att jag måste dit imorgon.

Vädret är helt insane för övrigt! Det går från spöregn till helt klar himmel med massa sol och tvärtom på några minuter. GALET!!!!111one. Eller vah?

Vi.

Jag saknar oss.

Wait it out


Bästa på länge. Jan Björklund azz... Fin kille.

Fan vad jag behövde den här dagen. Har nästan inte gjort någonting alls. Bara vilat ut. Fint.

There's some words I'd like to say.

Kära vänner och bekanta... Eller någonting. Jag har ingenting att säga.
Skoldagen var extremt lång, jag var extremt trött och jag vill nästan gråta av lycka när jag tänker på hur skönt det ska bli att vara ledig imorgon. Verkligen. Ska chillaxa stenhårt.

Är arg över att jag inte har några pengar för tillfället... Alls... och det är drygt två veckor kvar till studiebidraget. Vet inte riktigt hur jag ska klara det, men det löser sig väl... Kanske.

Bläh, jag orkar inte.

Btw, kan inte någon se Resident Evil: Afterlife i 3D med mig?

Oh, it kills.

Bläh, har text... Haft det hur länge som helt och ska ha det i ett bra tag till. Lyssnar på Paper bag (lyssna på den, den är bra... Väldigt bra) och känner mig stressad över alla miljontals arbeten jag har att göra istället för att faktiskt göra de. Jag är även så trött att jag känner mig sjuk, vilket jag i och för sig misstänker att jag börjar bli. Jag är hungrig och jag vill sluta nu... Men nej, jag har tre lektioner till efter det här...

Men imorgon är jag fan ledig, då ska jag plugga. Jag måste. På riktigt... Bläh. Sedan på torsdag har jag orientering men om det är sådant väder som det är idag, dvs. att det regnar och är jättekallt så kommer jag inte att gå dit utan sitta hemma och plugga istället. Hehe. Då kanske jag inte ligger efter så mycket efter det. Vad hände med att jag skulle göra alla uppgifter direkt när jag får de? FWEÖKR. Ska börja göra det när jag är klar med allt jag har nu, skiter fullständigt i hur trött jag är. Jag kan, jag ska, jag vill, jag måste.

Just nu känner jag egentligen för att typ gå hem och lipa lite av utmattning. Jag fryser och det här är tråkigt. Bläh. Nu ska jag chilla lite på youtube... Vi slutar om typ en timme.

Let me...

Jag har tänkt på en sak ett tag nu. Varför är det mer accepterat att säga "Fan vad smal du är, du borde verkligen äta mer" än att säga "Du är fet, du borde fan banta"? Båda fraserna syftar ju på att personen som säger det tycker att individen man kommenterar har en kropp som inte ser hälsosam ut och/eller en kropp personen inte tycker ser bra ut. Personen föreslår en förändring i en individs matvanor och ibland livsstil. Varför är det så synd om tjocka människor men det är okej kommentera smala människors kroppar hur som helst? Jag tycker att det antingen ska vara accepterat att säga vad man vill om båda eller ingen. Jag röstar för båda. 

Skulle kunna skriva jättelångt om varför det ena är mer accepterat än det andra, men jag orkar inte nu. Kanske kommer någon annan gång...



What's nurtures us makes me weaker.

HEJ. Jag är så trött på måndagar att jag vill spy. Skämtar inte ens. 
Tror att jag ska till pappa sen, känner att jag behöver skälla en del på honom på grund av ett par ganska uppenbara anledningar. Angående mitt hår så klippte jag det inte i natt, utan jag bara funderade på det. Anledningen till att mitt hår blir kortare istället för längre är helt enkelt för att det är så jävla slitet, det har även blivit smått immunt mot min plattång och strejkar lite. 



Har en massa läxor till imorgon som jag inte orkar göra. Bläh. Tänkte göra det i natt... Ni vet under den tiden normala människor sover och jag ligger och gnäller över att jag är trött utan att ens utnyttja tiden till någonting vettigt bara för att jag är så trött. Wuäh. 

Neh, nu ska jag göra mig lite kaffe och fortsätta gnälla på allt och inget.

Btw, jag erkänner att jag nästan aldrig kommenterar andras bloggar, men nu är det så att jag har en massa läsare som jag inte vet vilka det är, så det skulle faktiskt vara trevligt ifall ni kommenterade med ert namn så att jag vet på ett ungefär, inte för att jag hade gjort det... Men tjaa... Gör det ifall ni känner för det helt enkelt! Egentligen förstår jag inte ens hur det finns folk som orkar läsa, mitt liv är jätteointressant för folk som jag inte är bra kompis med...

SÄH

Lite dumt att jag fortfarande är vaken, ännu dummare att jag inte ens försöker göra någonting åt saken. Kan verkligen inte sova. Dummast är nog att jag inte ens pluggat, borde gjort läxor tills tisdag eftersom att jag kommer vara alldeles för trött för att göra de imorgon... Verkligen. Om jag inte knarkar kaffe och powernapar.

Bläh. Så var har jag ens gjort i natt? Försökte klippa bort det av mitt hår som är mest slitet, men insåg att jag skulle behöva klippa bort typ halva mitt hår för att få bort det värsta... Så det gick inte så bra... Jag kommer att vara flintskallig till nyår eller något. Så har jag läst lite bloggar och lyssnar på musik, alltså ingenting meningsfullt över huvud taget. Kommer vara helt jävla död i skolan imorgon. 

Mitt liv är verkligen på TOPP atm. SÄH.

Mobilskit... JASSÅ?!








"JASSÅ?!" - Boromir


.

Igår var intressant men ganska meningslös, var i Göteborg och så meneh... Kan inte påstå att det var speciellt roligt.

Idag har jag legat i sängen i stort sett hela dagen och känt mig smått apatisk. Hade egentligen tänkt att plugga idag men jag har inte orkat. Gick inte upp förrän vid fyra och det var enbart för att jag var kissnödig. I och för sig var jag hemma vid halv tre igår och efter det låg jag och kollade på vänner med mamma tills det blev morgon och jag somnade i soffan. Så jag var jävligt trött imorse, mkey. 

Har bara varit ute i typ en halvtimme idag, och det var för att jag skulle köpa cigg... Som jag inte fick för att just denna gång då jag behöver cigg som mest fick de för sig att det skulle vara roligt att legga mig och inte sälja till mig. Värt. Får väl hitta någon som kan köpa i skolan imorgon... Bläh.

För övrigt så plockade jag ur min disk ur mitt rum som jag samlat på mig under ett par dagar, måste verkligen sluta ta nya glas varje gång jag ska dricka vatten... Det var jobbigt. 

Vitamin String Quartet – Kids

Vart fan är Boromir?!

Igår var en fin kväll. Vin och massa fina vänner. Fint.
Imorse var inte lika fint, men det var väl ingen överraskning... Mår fortfarande lite halvdåligt, kanske ska till Göteborg till någon klubb eller något sådant lite senare, men jag vet inte riktigt ifall jag orkar för att vara ärlig... Och vårt kaffe är slut! Haha. Mja, jag får se hur kvällen urartar sig!

För övrigt så skaffade jag mobilsurf och hoppades på att kunna blogga genom mobilen men lyckades inte logga in på blogg.se, haha :(

1000:de inlägget!

Rape-face

Var i Göteborg idag, mycket trevligt minsann! Haha, jag var för trött för att ta någonting alls seriöst. Men det var bara roligt i alla fall... På tågresan hem kanske jag gick lite för långt, men eh...

Men gissa vad jag gjorde idag! Jag åt sushi... Vegsushi, det fanns inte så mycket att välja på men det var faktiskt inte så äckligt som jag föreställt mig, eller som det var sist jag åt det, för typ sex år sedan, haha. FETT J. Eller ne. Men ah, det var gott. Man ser så sofistikerad ut när man äter sushi, haha, det var väl mest därför jag åt det... och för att mina vänner åt och jag så fort jag får lite pengar så slösar jag bort de... Det är som ett tvångsmässigt beteende, som att jag hade en traumatisk pengarelaterad upplevelse när jag var liten så att jag nu har ett behov att göra mig av pengar så fort jag har de. 

Nu ska jag vara ascool och fortsätta umgås med Angelica för att jag sover hos henne i natt... Imorgon med!

Smutta mutta.

Detta är mitt 998:e inlägg här på bloggen. Känns konstigt, men ändå bra. Jag älskar att blogga då det är ett fint tidsfördriv och jag får skriva av mig när jag känner för det. Dessutom är det sjukt roligt att sitta och läsa gamla inlägg och se gamla bilder, verkligen. 

Kollade igenom blogginlägg som var skriva i september förra året och insåg hur mycket mitt liv förändrats sedan dess, det var på den tiden jag gick i skola i Göteborg och knappt umgicks med folk här... och nu är jag nästan bara med folk härifrån. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, det är ju inte så att jag inte tycker om mitt liv nu men det känns bara lite sorgligt att jag fastnat lite här i Trollhättan. Eller mja, ska visserligen till Göteborg imorgon och är där inte alls för sällan, men ändå. Huehue. 

Ska nog till Köpenhamn med mina coola vänner i mitten av Oktober! Fintfintfintfint! Jag är pepp! Egentligen har jag inte råd men får väl råna mitt stackars sparkonto igen, haha, kommer inte ha pengar alls när jag är 18...


Sötchey, haha, från i vintras.
Undrar jättemycket vart den t-shirten tog vägen...
Antog att det var en av de jag förstörde med kaffe när skolan hade mördarlock på kaffemuggarna...
Ser förövrigt att mitt hår har växt mer än vad det känns som.

Finns gropar att doppa kulorna i

Jag är så jävla trött.
Så trött att jag inte kunde hålla mig från att asgarva på en extremt tråkig föreläsning nyss. Haha, det var fult men allt lät så perverst.

Men är lite stolt över mig själv, för att jag vaknade en kvart innan jag skulle till bussen imorse, tänkte skita i första lektionen först men sket i det av många anledningar. Insane var det. Brukar alltid gå upp MINST en timme innan jag ska gå, och då tycker jag att det är sent. Men jag var snabben, haha. For real. Har dessvärre gått runt och sett ut som... Jag vet inte vad hela dagen. MENEH. Snart slutar jag!!!!!!!! :))))))))))))

Järnmalmen från Kiruna.





Låhl, önskar att jag kunde ta cred för bilderna men har ingen aning om vilka som gjort de.

Aya, var på överby förut, blev lite deprimerad för att jag inte har pengar. Kom hem, kollade på idol, det var inte speciellt kul eftersom att juryn inte är lika elak längre och det var inte så många som var roligt dåliga. Bläh. Nu hade jag tänkt att vara lite duktig och plugga eller någonting... Bara för att jag måste. 

Angående valet 2010 så bryr jag mig faktiskt nästan inte alls om vilka som vinner, jag hatar alla partier, fast det är ju självklart till min fördel ifall de rödgröna vinner då jag inte har jobb och inte är fett rik, såatteh. Hade kanske inte hatar Sossarna ifall det inte hade varit för Mona Sahlin...
Men jag har en fin liten lista på vilka partier (av de större och mer aktuella partierna då) jag hatar/stör mig mest på. Börjar nedifrån. 

SD, kristdemokraterna, feministiskt initiativ.

5. Moderaterna - Mest för att det kommer drabba mig ekonomiskt sedan när jag ska studera på högskola och inte har tid för att jobba och så... Och för Reinfeldts reklam på spotify, samt att de är lite för konservativa för min smak...

4. Piratpartiet - Egentligen är det inget fel med deras åsikt, skitbra åsikt, bara att de endast har en åsikt... De driver inga andra frågor alls, dessutom är chansen att de kommer att kunna göra piratkopiering samt avskaffa FRA och IPRED oerhört liten. Så det är nästan helt onödigt att de finns. Det finns viktigare frågor att ta upp och bry sig om än deras. 

3. Sverigedemokraterna - Hade svårt att bestämma mig för om jag skulle sätta SD eller FI här, men, men. Varför jag ogillar Sverigedemokraterna behöver jag förhoppningsvis inte ens förklara, inte för att de kommer ha tillräckligt med stor plats i riksdagen även om de kommer in för att förändra någonting, men ändå. De har dubbelmoral, de har idiotiska åsikter på vissa punkter. Invandring gynnar faktiskt Sveriges ekonomi samt får vårat samhälle att utvecklas, även om man inte borde ta in lika mycket invandrare som vi gör idag så skulle det enligt mig vara fel att stänga ute alla, eller som de mer eller mindre vill, alla muslimer. Men samtidigt måste jag erkänna att jag är imponerad av de, de är grymt bra på att manipulera och Jimmy Åkesson är en grymt bra talare även om det han säger ibland är helt åt helvete.

2. Feministiskt Initiativ - För det första så hatar jag Gudrun Schyman, verkligen. Kärring som tycker att det är okej att bara elda upp 100.000kr bara för att få fram en poäng, även om det var pengar skänkta från privatpersoner så visar det fortfarande tecken på idioti. Dessutom står feminism för jämställdhet mellan kvinnor och män, inte för att främja enbart kvinnors position i samhället. Kollar man igenom deras valmanifest så står det bara om kvinnorna trots att män ligger värre till än oss kvinnor på vissa punkter. De får det även att låta som att det bara är kvinnor som blir utsatta för oprovocerat våld och våldtäkter och som att det bara är kvinnorna i u-länderna som behöver hjälp. Skulle kunna skriva så mycket men jag orkar inte. Blir bara så trött. 

1. Kristdemokraterna - Ärligt? Jag trodde att vi kommit längre i Sverige än att vi ska grunda vår politik på någonting bättre än en religion, speciellt nu när vi numera är ett mångkulturellt land där det är ytterst få som nu för tiden är kristna "på riktigt" dvs. de som faktiskt tror på religionen och inte bara är medlemmar i svenska kyrkan och firar jul. Tänker inte ens börja skriva om hur motsägelsefullt hela skiten är, visst kan låta jättebra när man läser en flyer "för ett mänskligare Sverige" men ärligt talat... Nej. 

Hade kunnat skriva så mycket mer om alla partier och lite mer specifikt men jag orkar helt enkelt inte, jag är för trött och ingen skulle orka läsa ändå. Haha.

HAHAH, bästa partiet ever, nu vet jag vad jag ska rösta på i nästa val... Eller vah? Jag är ju rädd för hundar... Jag hatar hundar...

Kvick som en val

Jag är trött. Jättetrött. Trött på skolan och trött på att inte sova så mycket jag egentligen behöver.
Har textkommunikation, det är inte roligt någonstans att sitta i tre timmar utan att direkt göra någonting, när man är för trött för att lyssna, för att kunna läsa, för att orka bry sig.

Gud vad negativ jag låtit det senaste, nu är det faktiskt inte så att jag gått runt och varit så apatisk som jag faktiskt låter. Men kan inte påstå att min vardag sedan skolan började har varit speciellt givande.

Sitter och är fett ball med spotify och låtsas att jag skriver min uppgift som jag faktiskt försökte läsa igenom men var alldeles för trött för att ta in. Känns som att jag drunknar i skolarbeten redan nu men "hinner" aldrig göra någonting, med andra ord är jag för trött. När jag kommer hem från skolan så lägger jag mig ner och dör, i ett tillstånd där jag inte är mottaglig för den information jag behöver ta in för att klara mig i skolan. Förutom på helgerna då, men då vill jag ju göra annat, saker som får mig att ta mig igenom vardagarna, leva lite. Men jag antar att det inte fungerar utan att jag helt enkelt mer eller mindre får sluta leva under skolåret.

Pissråtta. Fult ord.
Ifall någon vill veta så är det svårt att intervjua valar.

Fitta.

Lika jobbigt att vakna idag som igår. Fast idag var det jobbiga att min dröm var så underbar att det verkligen gjorde ont i mig att vakna. Jag hade äntligen fått vad jag vill, och jag hade i drömmen övertygat mig om att det inte var en dröm. Kan inte ens tänka på det. Drömmer nästan hellre drömmarna från igår... I alla fall om man måste vakna.

Fuck forever

Ligger och lyssnar på Babyshambles och tänker på hur trött jag kommer vara imorgon... Eftersom att jag höll på att avlida av utmattning idag i skolan, jag orkade verkligen inte tänka och kunde verkligen inte läsa. Kändes som att jag hade typ tio lektioner. Bläh, slutar i alla fall inte fyra imorgon.

.

Jobbig natt. Vaknade strax innan sex av/med en extrem ångest efter två timmar sömn fylld med en rad obehagliga drömmar och jag har inte slutat skaka än. Usch. Krävs kaffe och cigg innan jag blir normal igen. Har verkligen ont i magen.

Vem fan är måtta och varför skulle mina vänner vilja dricka med honom?

Hehe, igår var... Intressant. Dagen började ju med att jag, bakfull åkte till Göteborg och såg Keen och Agumm när de var modeller på en modevisning på NK, grymt. Chillade lite i Göteborg, åkte hem, åt därefter började kvällen.

Det hade kunnat vara riktigt roligt ifall jag inte hade haft feber och ont överallt... och haft mer alkohol då. Vi var först hos Cornelia, mycket fint, redan där dog måtta för ett flertal av mina vänner. Sedan drog vi till en annan fest, sjukt mycket folk, mycket folk som inte är "my kind of people" uh. Speciellt inte när jag är sjuk och nykter. Well, orkade inte stanna på den festen speciellt länge utan Moa, Lundskog, Tobbe och jag GICK till stan... Det tog typ två timmar för mig att komma hem, det skulle kunna ha tagit en halvtimme ifall inte pojkarna varit så fulla att de inte lyckades gå mer än tjugo meter åt gången utan att stanna eller lägga sig ner. Det var roligt, kallt och jobbigt på samma gång. Jag är ändå glad över att jag inte drack igår, för att jag hade inte orkat vara bakfull en morgon till, inte heller vakna pisstidigt utan att ha sovit en gång till. Såatteh, fina greyer. Det var bara inte min dag.

Ikväll ska Honken och jag hem till Jesper och se på Antichrist, fint! Nu måste jag torka och platta håret ifall ni vill veta.

Inte toppform


Fett bakfull. Sitter här, med svullna ögon, ett oövervinnligt illamående och dricker kallt kaffe och försöker förstå hur jag ska orka med den här dagen. Huehue. Igår kväll var fint, Jennie visade sina fina fiolkunskaper och vi körde ölspelet. För första gången så var det nästan bara pojkar som spydde, eller de spydde först i alla fall. Manligt. Haha, nej usch, varför ska folk hålla på och spy och äckla sig.

Mitt tåg går om en timme och jag har inte börjat göra mig i ordning... Mindre än en timme och jag måste köpa cigg först. :@ Dags att skynda sig lite då.

EDIT: Måste gå hemifrån om tio minuter och jag har inte sminkat mig än :(

Untrust Us


Häähää, är hög på koffein och rastlös som en galning. Väntar på svar om kvällens planer, om den blir rolig eller inte. Haha. Känner mig glad och bitter på samma gång... Ifall ni vill veta. Har ont i huvudet, misstänker även att jag har feber, låhl.

Har äntligen fått en ny plattång, min gick ju sönder typ i början av sommaren och nu fixade mor en ny för att jag hade garanti. Great. 

Jag orkar inte skriva mer för att då skulle det bara sluta med att jag skrev en hel jävla uppsats om saker jag vill klaga på. Huehue.

I want to...

Hej, jag har tråkigt, det har varit en tråkig vecka... Hoppas fan att helgen blir trevlig... Verkligen. Annars kommer jag att dö, men det blir det nog. 

Sitter som vanligt när jag har tråkigt och roar mig lite med spotify, försöker hitta ny musik osv... Går väl sådär idag, för att jag kan inte bestämma mig för vilket humör jag är på, därmed inte heller vad för musik jag har lust att lyssna på. Bläh. Aya, de som läser det här och har bra musiksmak kan väl skicka lite playlists eller något!


The Lonely Island – Jizz In My Pants Låhl, klassiker.

Are you happy?

Är så trött att jag drömmer medan jag gör mig i ordning. Lite spännande faktiskt, eller jag kanske ska säga SUSPENSE, då jag faktiskt har engelska senare.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag, det vet jag aldrig... Jag tar det som ett tecken på att jag behöver köpa nya kläder, men jag har inga pengar. Kanske borde skaffa mig ett jobb, men när hade jag tänkt att jobba egentligen? Jag alldeles för trött för att jobba efter skolan, och helgerna är heller inget alternativ i och med att jag vägrar gå upp tidigt då jag vill vila ut, vägrar även jobba på kvällarna för att helgerna är ungefär det enda som får mig att ta mig igenom vardagarna... Så jag vet inte, jag kanske kan jobba på söndagar... Jag vill jobba med något lätt!

När jag blir 18 ska jag starta ett politiskt parti! Då får man pengar, och även en liten chans till att ändra på fittpolitiken vi har för tillfället. Men mer om mitt parti en annan gång, nu måste jag verkligen, verkligen göra mig i ordning.

RSS 2.0