Tagga.



Pissar på mig.

Haha, jag kommer att vara så jävla trött imorgon. Vet inte om det är så smart att dygna innan festival... Min väckarklocka ringer om en timme och förtio minuter. Kommer ju inte att missa bussen i alla fall, haha. 

Nu säger jag hejdå till bloggen. Vi ses om en vecka! Ska ha så jävla roligt. Punkt slut.

Enmansfest i sovrummet.

I'M JUST A SMALL TOWN GIRL...
LIVING IN A LOOOONLEY WORLD. 
HE TOOK THE MIDNIGHT TRAIN GOING AAAANYWHERE.
Sämsta och bästa pepplåten någonsin

Jag taggar P&L som fan nu här i mitt rum. Har till och med börjat packa(!!!). Jag börjar i princip aldrig packa förrän någon timme innan bussen går. Känner mig oerhört duktig. Ikväll/inatt tänker jag ta en sjukt lång dusch. Då menar jag sjukt lång. Bara för att jag kan. Först måste jag bara ensampartaya färdigt.

Tie-dye


Har fått en sjukdom. Snart kommer min hand att ramla av.
Nej, men jag och Möller chillade lite med textilfärg igår och nu kommer mina händer vara rosa med gula fläckar på ett tag framöver. Känns lite sådär faktiskt. Haha.

Varför min hand är rosa-gul.

Nu drar jag snart till överby för att handla det sista innan P&L (AAAHHH, drar imorgon! PEPPEN!).

Midsommar

Idag vaknade jag av att Filippa ringde mig och berättade att hon tyckte att det var jobbigt att fira midsommar utan sin familj. Jag har aldrig firat midsommar med min familj, just för att ingen av oss direkt tycker om midsommar. När jag var yngre visste jag knappt att midsommar existerade. Men samtalet slutade i alla fall med att vi som inte skulle fira med våra familjer, dvs. jag och Jesper, haha, åkte hem till Filippa för att fira. Sedan bar det av mot Agumm, därefter mot Honken. Jag har haft en mycket trevlig afton. I afton har jag även upptäckt något jävligt spännande. Hör och häpna! Jag har upptäckt att jag har ett samvete(!). (Har även upptäckt att jag är satan men det är en helt annan historia)


Hört att det var fest i hissen...

Älskar att jag aldrig lyckas få kort på mer än tre-fyra personer.

KUKLIV

ÄR SJUKT ARG PÅ PEACE AND LOVES JÄVLA SPELSCHEMA. ALLT FUCKING KROCKAR OCH JAG KOMMER ATT MISSA HÄLFTEN AV BANDEN JAG KOM DIT FÖR. ARG! JÄTTEARG ÄR JAG! KUKLIV!

Style of Eye och Kings of Leon kör samtidigt
Ziggy Marley och I blame coco kör samtidigt
Bob Hund och Movits! kör samtidigt
Kapten Röd och Mimikry kör samtidigt
Journey och Miss Li kör samtidigt
Bob Dylan och Those Dancing Days kör samtidigt
osv.osv. men det som gör mig mest arg är att fucking Maskinen och The Strokes kör samtidigt(!!!!!)
Vad tänkte de med där?

HELVETE.

05.23

Jag hatar att inte veta saker. Just nu har jag en miljon frågor utan svar. Frågor som är svåra att få svar på. Inget som min älskling kan hjälpa mig med. Jag borde sova nu. Försov mig till mitt möte "idag". Imorgon ska jag till min käre vän Frida. Vill inte försova mig då också. Funderar på att dygna. Gillar inte att sova längre. Men gillar inte heller att vara trött. Det jag hatar mest är dock att vakna. Det är som ett stort jävla projekt att öppna ögonen och ta sig upp ur sängen. Bläh. Jag är så trött att jag vet knappt vad jag gör. Har knappt sovit alls sedan lovet började. Därför jag skriver väldigt osammanhängande. Orkar inte sova än. Snart. Sen. Kanske.

Jårgomir

Jag är så sjukt trött att jag haft natthumorn igång hela kvällen. Roligt. Jag kan inte sova. Man ska kunna sova på lov, men fiskmåsarna och ljuset försvårar det, som att det inte är svårt annars. Dessutom har jag drömt så mycket obehagliga saker det senaste att jag knappt vill sova längre. Jag vaknar alldeles för ofta med panik och kan inte somna om. Drömmarna i sig kan jag stå ut med, men inte att jag vaknar och mår dåligt över dem. En av de jobbigaste drömmarna återkommer nästan varje gång jag somnar, det värsta är att jag vet varför jag drömmer den och jag vet hur jag kan bli av den. Men det är för jobbigt. Dessutom vet jag att den kommer att ersättas med någon av mina andra jobbiga återkommande drömmar. Jag saknar när jag drömde om att jag spelade kort eller pluggade.

Jag har fortfarande träningsvärk efter basketen, i varenda jävla muskel i hela kroppen. Det gör sjukt ont varje gång jag rör mig. Jobbigt. Tänkte läsa om alla Harry Potter-böcker nu innan sista filmen kommer på bio, så nu blir det Harry Potter and the Philosopher's Stone med lite Dylan och en snus på det, skitbra!

Boromir is back



Finn ett fel.

häääähääää

Jag tycker faktiskt att jag är ganska roligt. Just nu i alla fall. Varför skulle jag annars sitta och skratta för mig själv? Haha. Nejmen, det har varit en trevlig kväll, dock lamt att alla inte hade lika roligt som jag, seh. Känner att min feber gör mig oerhört lättroad. 




Meijer är söt, Greta är söt, Jesper är söt, jag är söt. 

Döden.

Idag spelade jag basket. På riktigt. Jag vann. Båda matcherna. Jag har alltså aktivt deltagit i en fysisk aktivitet, en sport dessutom, frivilligt... På sommarlovet... Jag slutar aldrig förvåna mig själv. 

Det är så skönt att jag verkligen respekterar min kropp. Jag har troligtvis halsfluss. Idag har jag varit (mer) fysiskt aktiv (än vad jag varit på oerhört länge), rökt lite för mycket och skrikit alldeles för mycket, i samband med både tv-spel och basket. Känner att jag kommer att må sjukt bra imorgon... Eller nej. Nu har jag feber men jag fryser som en galning. Skönt. Därför tänker jag lägga mig och kolla på någon dålig serie nu och hoppas på att jag inte dör i sömnen typ. Om jag ens somnar.

Helvete.

Det känns inte som att det är sommarlov. Det är kallt och det ska regna resten av veckan... och veckan efter det. Jag är lika utmattad som när jag går i skolan, dessutom misstänker jag att jag blivit smittad med halsfluss. Skönt! Seh. 

Jag hoppas på ett mirakel som ger mig pengar till diverse resor jag vill åka på i slutet av sommaren. Är även sjukt sugen på Hultsfredsfestivalen. Det verkar som att den kan vara väldigt värd i år. Funderar på att söka lite jobb. 

Annars är jag väldigt förvirrad. Över allt och ingenting. Kanske en konsekvens av extrem utmattning eller kanske lämnar jag emot min egen vilja gamla värderingar till följd av mognad. Vet inte riktigt vad som är värst. I vilket fall är det ganska frustrerande. 

"Swallow your pride and speak up
I know you've changed your mind
But so did I"


Måsfan

Tiden går sjukt snabbt. Om två veckor sitter jag och njuter av livet på Peace & Love. Skönt, för att det är ungefär det enda jag är pepp inför just nu... och att fylla år. Haha. Annars är jag faktiskt opepp på det mesta. Trots att jag officiellt får sommarlov imorgon, även om jag nästan varit ledig i två veckor redan, tror att det minskar glädjen över att gå på lov. Det är synd, det är ju det som hållt mig vid liv hela vintern. Men peppen kommer nog snart. 

Inatt borde jag sova. Har dygnat och spyr snart av utmattning. Skyller allt på fiskmåsarna. De förstör mitt liv. Tror dock att de förstått mitt hat mot dem nu. De skriker mer än vanligt och häromdagen försökte en döda mig, skämtar inte, den var otroligt arg och flög i superspeed mot mitt huvud tills jag ta skydd. Den sket även en halvmeter ifrån mig på vägen. Nu är det krig!

02.49

Bloggdesignen är under konstruktion. Headern är temporär, som mycket annat. Ni kan för övrigt behöva uppdatera för att se den nya designen.

Det börjar bli sent. Jag ska till skolan imorgon, jag vill inte till skolan imorgon. Men jag måste, har genomgång inför projektarbete, därefter håltimme i fyra timmar följt av en klassaktivitet som jag högst troligt inte kommer att närvara vid, istället åker jag troligtvis och köper tält till Peace & Love och lite annat som behöver införskaffas innan jag vänt på dygnet allt för mycket.

Idag har jag återigen varit på sjukt dåligt humör till följd av jobbiga drömmar. Har också känt mig bakfull sedan i fredags, det tycker jag dock inte att jag förtjänar jag drack inte så extremt mycket att jag förtjänar som jag mått, men det var fortfarande värt det, hade sjukt roligt. Fast jag borde egentligen inte klaga, dagen har trots allt varit helt okej, trots mitt dåliga humör. Nu på senare timmar har jag dessutom suttit och lyssnat på musik som får mig att tänka på saker som jag för mitt välmåendes skull inte borde tänka på, även det är mitt eget fel.

Om du är kvar länge
Så kommer jag att ångra allt
Jag kommer att låta dig veta det
Det kommer inte att bli roligt
Så försvinn

De dagar som gått.

Hittade min usb-kabel till mobilen idag. Bjuder på lite finful skit.











Roligt.

Ikväll ska jag ha jävligt roligt. Punkt slut.

Du äcklar mig.

Idag gick jag upp klockan nio på morgonen efter att ha somnat sex på morgonen och vaknat omkring hundra gånger därmellan. Dagen började med att försöka att duscha bort ångesten inför att gå till skolan, det gick inte allt för bra. Förstår inte ens varför jag tyckte att det var så jobbigt, jag har ju klarat att gå dit majoriteten av alla dagar under skolårets gång, men idag kändes det extra jobbigt trots att det enda jag skulle göra var att ha ett betygssamtal i ett ämne jag redan visste vad jag skulle få för betyg i och så skulle jag lämna tillbaka lite böcker. Det borde egentligen ha känts jättebra att känna att mitt andra år på gymnasiet i princip är över. Men det gjorde det i alla fall inte och jag var på kasst humör ett bra tag efter det. Utöver skolan fanns det visserligen en del andra faktorer på byggde på min bitterhet. 

Några missöden senare beslutade jag mig trots mitt dåliga humör för att åka till Göteborg för att se Johnossi på Liseberg. Lite för att utmana ödet och lite för att jag faktiskt ville se Johnossi. Jag är osäker på ifall jag eller ödet vann, det återstår att se. Själva resan och det var ganska trevlig, men konserten kunde ha varit så mycket bättre ifall jag varit lite mer pepp och ifall publiken varit bättre. Bandet var grymt bra, men som sagt var min upplevelse av konserten långt ifrån vad den kunde varit med tanke på hur utmattad jag var. Hade dessutom inte ätit på hela dagen vilket inte direkt gjorde mig piggare. 

När jag kom hem insåg jag att mitt dåliga humör troligtvis startade som en följd från mina lite allt för jobbiga drömmar jag hade under morgonen och att ifall jag inte varit på dåligt humör från första början så hade min dag kunnat vara hundra gånger bättre genom att jag hade haft lättare att hantera kommande situationer med en bättre inställning. Hårt. I natt vill jag bara sova och inte komma ihåg mina drömmar.


Ibland undrar jag...
Om jag är lika genomskinlig som du
Ifall du gör det med flit
Ifall du förstår att jag lät dig vinna
Ifall du vet att du egentligen förlorade
Vad du tänker och tycker
Varför du gör som du gör
... Men för det mesta bryr jag mig faktiskt inte.

Hatet.

Nu har jag sommarlov. Typ. Jag ska bara till skolan två gånger till sen är det lov på riktigt. Det har varit sjukt fint väder i veckan och när livet är bra bloggar jag inte så mycket då jag mest använder bloggen till att klaga. Det känns konstigt att det redan är söndag. Tiden har gått hur snabbt som helst. 

Det finns dock tre saker jag hatar med sommaren. 

1. Alla jävla småkryp, myggorna och inte minst... Harkrankarna (som visserligen tillhör samma släkte som myggorna). Jag sitter med ett jättefult myggbett på mitt ben, som gör att jag inte kan sova gör att det kliar för mycket. Det är över 9000 grader i mitt rum men jag vågar knappt öppna fönstret för att jag skulle få panik om det flög in en harkrank. Kommer att dö av värme eller syrebrist.

2. Att solen går upp så tidigt. Jag tycker att det är trevligt att det är ljust när man är ute på kvällen, visst. Men att solen går upp vid fyra förstör min "dygnsrytm" helt otroligt mycket. Jag kan inte sova när det är ljust och jag somnar aldrig innan fyra när jag är ledig. 

3. Fiskmåsarna. Om jag fick utrota en jävla djurart så hade det varit fiskmåsarna. Dem är äckliga, stora, de skiter överallt men inte minst så låter de hela jävla tiden utanför mitt fönster. Jag börjar helt seriöst tro att fiskmåsarna har någon form av konspiration mot mig, för varje gång jag är nära på att somna så börjar de i princip kriga utanför mitt fönster. Det är ungefär hundra stycken som låter så högt de kan och cirkulerar i flera timmar. Det hälper inte ens med öronproppar. Förstå frustrationen!

Alltså är alla tre punkter mer eller mindre sömnrelaterade. Jobbigt.

(Oh you) slut.

Nu är jag klar med allt som ska vara klart innan betygssättning. Det jag har kvar innan sommarlovet är en friluftsdag, två betygssamtal, en klassdag och själva avslutningsdagen. Känns sjukt bra, jag har i princip sommarlov nu. Efter friluftsdagen imorgon kommer jag aldrig någonsin igen bli tvingad att röra på mig. Jag kommer aldrig någonsin behöva ha idrott igen. Det som plågat mig från förskolan till tvåan. Imorgon kommer jag att vara lycklig, tänker eventuellt att fira denna underbara händelse med öl!

Känns som att allt vänder nu. Vädret är sjukt bra, jag kommer att vara ledig från imorgon eftermiddag till onsdag eftermiddag nästa vecka, mina betyg är överlag bättre än vad jag förtjänar med tanke på hur lite jag arbetar i skolan, det är mindre än en måndag kvar till P&L och jag fyller år om 69 dagar.




Tillägnar bilden till alla er som frågar mig datorrelaterade frågor.
Eller så gör ni som jag brukar säga jag brukar säga "shut up and google it"


Nu ska jag äntligen se klart Zeitgeist: Moving forward, såg halva för någon månad sedan, men har typ inte haft tid att kolla sedan dess. Deprimerande. Än så länge vet jag inte riktigt vad jag tycker om filmen, har allt lite åsikter, både positiva och negativa. Men jag återkommer när jag sett klart den!

RSS 2.0