Breathe me in

Snus, cookies, vatten, musik, filosoferande, papper och penna.
Så ser det ut just nu, jag gillar inte riktigt nätter... Nu är det ju i och för sig inte speciellt sent, men tillräckligt för att jag inte ska gilla det. Jag är otroligt rastlös och stressad, vet inte riktigt varför jag är stressad men kul är det inte. Mina ögon är trötta och svider, så orkar inte läsa eller något. Ska nog skaffa ögondroppar.

Tänkte jag dra på någon film eller något om en stund som kan uppbehålla mina tankar ett tag. Gillar inte ens att se på film, inte när jag är själv i alla fall. Kanske blir någon serie eller något istället.


Hahah, konstig bild, men jag har typ inga bilder på mig själv och det var länge sedan jag laddade upp någon.



Fick mitt klassfoto idag btw, haha, ser helt retarderad ut. CP09<3

Kladdkåååka.

Alla balla saker vi kan göra med varran, alla balla saker som gör mig till en man.

Tja! Har ont i huvudet och haft det sedan jag vaknade, usch.
Men nu sitter jag i alla fall här hos mig med Jesper, som snart ska gå och lämna mig i min ensamhet... Hahah, nej men. Nu sitter vi och lyssnar på muse och sådant. Höhö!

Min bror var riktigt festligt idag, fick honom att kasta bananskal på min syster, sedan blev det krig. Hahah, tyckte jag och Angelica i alla fall var riktigt kul, eller när han överdrivet säger "klaaaddkåååka". Min bror är bäst, mkey?!

Har brist på saker att skriva :( Men jag är kick-ass


BAEmballage/BambaLars



Yes, baby, feel the music!
Sitter... ligger här med Angelica och är allmänt hardcore, kollar på Edarem. Thats my man! Så jävla bad-ass är han, ska börja säga bad-ass, det är coolt... Och kick-ass. Känner att jag måste börja byta ut lite ord i mitt aktiva vokuabulär. Bestämde dessutom med Jesper förut att jag ska börja bli hardcore igen, han har liksom gått om mig i hardcorenivå nu för tiden, illa!
HardcoreBarry on her way. EHEHEH.

Seriöst inlägg!<3

Sedan blir det kladdkaka och pianisten för fulla gubbar... Gillar inte fulla gubbar. Speciellt inte på tåg, fyllegöbbar.

Känner mig random... Min mobil startar inte, kan bero på att batteriet är slut, så nu ska jag ladda den! He-he-he.
En tysk vill ha sex med mig, fast han vill att vi ska prata engelska under samlaget, lite som i porrfilmer, hahah, träffade honom på liseberg när jag var typ 13, en annan gång ville han och hans kompis ha trekant med mig.
Den killen är inte normal. Ingen på min msn är normal, igår blev jag mordhotad för att jag inte ville träffa en person, utan att jag kände honom, han skulle skjuta mig med sin K47:a. En annan har gjort typ 5-6 nya msn-adresser bara för att jag blockar honom varje gång han frågar ifall jag vill "seee sperma/want to seee sperm" ohja. En annan blev arg när jag inte ville ge honom en avsugning på hans namnsdag. En skåning som är 55 år ville åka hit och köpa mig för några tusen.

Jag tror att jag ska byta msn snart... Har hur många blockade som helst, och ändå rensar jag min msn nästan varje dag.

Pull my strings just for a thrill

Vaknade skittidigt (8.45) för att åka till tandläkaren, där de säger att jag antingen får operera fram hela underkäken och ha räls i hundra år eller inte göra något alls åt mitt överbett, jag valde det sistnämnda. Wonder why...
Något som är smått lustigt är att alla mina tänder inte växt ut än, trots att de skulle gjort det för flera år sedan. Yeeaah...

Sedan tänkte jag dra hem och vila, men icke, hade glömt nyckeln i lägenheten och det var ingen där, så gick hem till Jesper en stund där vi bland annat kollade på liftarens guide till galaxen, härlig film. Sedan drog jag ner till stan med en buss som var tio minuter för sen (kallt!) för att upptäcka att den bussen som jag skulle ta till pappa inte går (död åt västtrafik.se) så får vänta i typ 40 minuter på nästa, värt.

Nu är jag här och inser att jag hatar att vara ensam mer än nästan något annat, i alla fall nu. Jag hatar höst och vintern, man mår fan aldrig bra då, eller jo, men det är fan svårare att vara glad på vintern är vad det är att vara glad på sommaren. Men något som är bra är väl att Angelica kommer hit om ett par timmar, värt, för att jag kan omöjligt må såhär när jag är med kompisar, måste alltid ha folk omkring mig annars avlider jag.

Nu tänker jag göra något med mitt dåliga humör, typ spela något våldsamt tv-spel eller tja... Det orkar jag inte. Får väl städa mitt rum lite med tanke på hur stökigt det blir varje gång jag blir på dåligt humör. Ni gillar mina mood-swings, mkey? Ni gillar att jag sitter och lyssnar på bögmusik.

Bad-ass noodles

Sitter och äter bad-assnudlar, med soya på... Seriöst, jag Cassandra Winner som hatar soya äter nudlar med soya på för andra gången den här veckan, det är något fel på mig. Har även söt-sursås på, fan vad bad-ass.

Jaja, nog om mina nudlar. Anledningen till att jag bloggar är för att jag inte har något bättre för mig och har ändå inte bloggat ännu idag. Sitter och väntar på att megavideo ska låta mig kolla igen.

Imorgon ska jag till tandläkaren, det kommer bli lite såhär "Du har hål i tänderna, sluta röka, du måste skaffa tandställning" oh joy, jag älskar tandläkaren... Not. Man får inte ens leksaker längre.
Jag har aldrig haft ett riktigt hål i tänderna, men nu har jag ätit så jävla mycket godis och skit att jag säkerligen har det, usch.
Mitt överbett gör att jag egentligen måste ha tandställning, men jag vägrar, skulle se ut som en praktnörd. Skiter i att jag får sjukt ont i huvudet av mitt jävla överbett, jag tänker inte gå runt med räls i typ ett år, det är fan hemskt.
Somliga människor passar i tandställning, jag är inte en av de.

Att jag förmodligen måste skaffa glasögon gör ju inte saken bättre, jag ser inte ett piss med mitt vänstra öga och rätt dåligt med det högra, är alltså närsynt på båda, skulle göra allting ännu värre?!
Jag skulle inte ha några vänner kvar ifall jag skaffade glasögon och tandställning samtidigt. I och för sig är det inte säker att jag ens skulle ha mina glasögon på mig tills dagen jag tatt av tandställningen men ändå.

Jag må vara töntig, men jag vill inte att det ska synas på flera hundra meters håll :(

Nu är det bara 26 minuter kvar innan jag kan titta via megavideo igen, får se vad jag hittar på tills dess :)

Leave me alone its nothing serious. Cave<3

Mh, älskar att jag fått i stort sett hela muse spelning på hovet i mp3. Mys som fan, sitter och drömmer mig tillbaka och gråter nästan. Fan vad fjollig jag är.
Fattar inte hur SvD, DN och Aftonbladet kunde skriva att spelningen var dålig, förmodligen för att ingen av deras recensenter ens tycker om Muse eller den typ musik som de spelar. De flesta av recensionerna får en att tro att de hängt i baren istället för att ens titta på bandet.
Tacka vet jag expressen, de vet vad de talar om.

Var awesome att tjocka mig förut btw, om nom nom, det enda jag ätit idag och igår är fryspizza och godis, nu har jag dock inga pengar alls kvar, vet inte hur jag ska köpa cigg. Kanske dags att sluta? Skulle förbättra min ekonomi enormt, dock skulle jag bli fet. Det skulle vara det värsta som skulle kunna hända mig, ifall jag blev tjock alltså... Alltså, en del människor kan se bra ut trots en övervikt, jag är inte en av de, som tur är har jag tillräckligt bra ämnesomsättning för att inte bli det så lätt. Men ska inte ta något för givet, så ska jag börja äta lite bättre igen.

Hahah, mina läsares careface måste vara otroligt stort nu<3 Känner mig random, är inte det minsta trött, de flesta på msn sover, jag är rastlös och vet inte vad jag ska göra.


Langar bild på muse ifrån hovet, bilden tog jag ifrån expressen.


Weakness

Idag har jag tänkt alldeles för mycket, sedan gått ut på en uppfriskande promenad med Jesper, åkte hem och tänkte ännu mer. Efter att jag tänkt alldeles för mycket, och blivit arg, och tänkt på hur naiv jag varit, hur dumt av mig att jag faktiskt hade ett lite hopp om att det ska gå att tro på personer insåg jag att jag skäms över att vara människa, över hur dumt det var att faktiskt tro att personer säger en sak och menar det, att tro att vissa personer faktiskt har ett samvete så kom jag på hur meningslöst det är att tänka så mycket, det gör mig bara upprörd. Nu ska jag aldrig mer avvika ifrån mina principer, aldrig mer chansa, utan jag har mina regler som jag följer. Annars blir det bara till att go with the flow så att säga.

Men nu ska jag åka och träffa Jesper och köpa en massa godis så ska vi tjocka oss, kolla på family guy som är tillräckligt random för att man ska sluta tänka på bajs. Awesomeness, nu åker jag och blir tjock :)

Btw, kom precis på att det låter som att det första är om en speciell person, men det är det inte, i alla fall inte den ni tror.

You could be my unintended

Jag verkligen hatar att jag har börjat drömma så sjukt mycket den senaste tiden, det är som att när man drömmer för mycket ändras ens syn och värderingar, inte värt!
En annan sak som är jobbig är att vakna, och vara relativt utvilad men inte veta vad man ska göra, det är fan hemskt. Att ligga kvar i sängen för att vänta på att tiden ska gå... Säger ja nu när jag har lov, haha, kommer ångra att jag sagt detta.
Fast idag hade jag faktiskt bara tänkt att sitta och ta det lugnt, det är bara det att jag blir så rastlös när jag gör det, får se hur jag gör. Just nu är jag seg som fan och orkar knappt resa mig upp trots att jag vaknade för snart tre timmar sedan, gött.


Som bonus får ni en bild på Frida när hon kollar ut genom ett fönster och anser att tåget åker för snabbt.

Ont

Pain, fortfarande ont i kroppen, främst i revbenen.
Så ont att jag knappt orkar göra mig i ordning, haha. Vaknade strax innan 9, gick upp och fixade mat, gick och la mig igen. Fick sms av Jesper, så fixade sminket väldigt snabbt och snart tar jag bussen hem till honom med helt, 100% oplattat hår. Somnade till och med med blött hår så att det ser ut som fan, har inga produkter eller något alls i. Så ont har jag, att jag går ut med hår som får mig att se ut som någon av "made-tjejerna" på mtv innan de får makeovers, typ "Hii, I wanna be made because I can't do my hair by myself and I need someone to teach me how to be pretty, ehe-ehe-he. (de är rätt fula efter också men...)

Nu ska jag gå ut, hämta ut pengar och se ifall min favoritkiosk har öppet för att de hade de inte i fredags eller lördags morgon. Bye!

Muse, summary and setlist.

  • Exogenesis: Symphony, Part 1: Overture  <- Sjukt bra intro, hade inte ens vågat förvänta mig att få höra exogenesis, god! Otroligt vackert.
  • Uprising <- Jävlar, amazing känsla när folket sjöng med i refrängen. Det är den bästa låten på albumet och att den var ännu bättre live säger väl det mesta!
  • Resistance <-  En av de låtar som satte minst intryck på mig, kanske man kan förstå eftersom vid tidpunkten denna spelades var jag så mosad att jag nästan svimmade, alternativt spydde på människan framför mig. Men som resten av playlisten var den great live. Fyfan vad amazing det var när alla sjöng med i "it could be wrong".
     
  • New Born  <- Refrängen<3 En låt med underbara lyrics. Matts vocals är fan inte att leka med i denna låten, hans tonerange måste vara störst av allas i universum.
  • Map of the Problematiqué <- Herrejävlar! Omfg. Redan efter den första tonen dog jag lite av lycka, låten ekade genom mitt huvud hela natten. Texten går rakt in i hjärtat och god... Jag älskar den låten.
  • Supermassive Black Hole <- Efter hela twilighthysterin kunde man ju inte förvänta sig något annat än ett väldigt stort tryck i denna låten, majoriteten kunde texten, men det är ju faktiskt en jättejättebra låt, en av de första jag gillade med Muse faktiskt så den var väldigt tilltalande.
  • Guiding Light <- Wow... När jag för första gången lyssnade igenom The Resistance var detta en av de låtar jag gillade minst, den kändes smörig och något enformig (men fortfarande bra! som allt muse gör)... Så känner jag verkligen inte längre, känslan när de spelade den live alltså!
  • Interlude <- Har inte så mycket att säga om detta förutom att det var ett bra ställe att andas under.
  • Hysteria <- Shit, jag dog när Chris drog igång med det kända basintrot. Jag minns så väl när jag själv lärde mig det, fast på gitarr bara för att det är så bra. I slutet av låten var jag dock sekunder ifrån att svimma och var tvungen att backa någon meter för att kunna andas.
  • United States Of Eurasia <- Det var hur vackert som helst när Matthew satte sig framför pianot och började spela USoE, finns inte så mycket att säga om låten. God.
  • Cave <- Omg, trodde att det var omöjligt att göra den här låten bättre än vad den är på albumet, men jävlar! Dock var publiken något opepp på låten, märket att det inte är en låt som alla brukar lyssna på och det är synd. Framträdandet var amazing... Matthew på pianot, finns inte ord som kan beskriva hur bra de framförde låten.
  • Unintended <- Skitvackert... Matthews röst var otrolig! Kändes overkligt. Blev tårögd som fan.
  • Undisclosed Desires <- Låten i sig är sexig som fan, fatta hur bra den var live?! Underbart och jag och några till sjöng som fan till den. Dock var det lite för många som inte kunde texten.
  • Starlight <- ... Kan inte ens beskriva det, detta var den första låten jag gillade med Muse, spammade den som fan efter första gången jag hörde den och jag har ännu inte tröttnat på den. Jag är så jävla glad över att de spelade den för att annars hade jag verkligen missat något. Dog. Publiken var verkligen alive och Dominic skötte som i varje låt jobbet på trummor utomordentligt.
  • Plug In Baby <- Den låten är fan inte att leka med... Refrängen var inte att leka med... Gitarren var inte att leka med... Det allt jag har att säga.
  • Time Is Running Out <- Började gråta i introt, det var denna och KoC jag verkligen, verkligen, verkligen ville se. Älskar låten otroligt mycket och loosade the game som vanligt. Den är en av de bästa låtarna de gjort och det går inte att beskriva känslan jag hade när de spelade den. Jag mådde otroligt dåligt fysiskt men i denna låten kändes det som att det inte spelade någon roll, förutom att jag tappade rösten ett par gånger och såg suddigt en stund.
  • Unnatural Selection <- Detta var en låt jag inte riktigt fastnat för innan, sure den var riktigt bra och så men kände ingen direkt connection till den... Jag har ändrat mig nu. Fitta vad bra.

    Encore:
  • Stockholm Syndrome <- En självklarhet när de faktiskt spelar i Stockholm! Blev lite rädd att de inte skulle spela den, helt sick. Förstod dock att det började lida sig mot sitt slut och var nervös för ifall de skulle spela KoC eller inte, trots att jag vet att de alltid avslutar med den. Awesome låt, älskar mainriffet.
  • Knights of Cydonia <-... Obeskrivligt, grät som fan... KoC är låten jag velat se live mest av alla låtar i hela världen... Det är ett mästervärk och här gav jag verkligen mina sista krafter. Jag ville verkligen inte att låten skulle ta slut. Finns inte mycket mer att säga utan att det lätt var det bästa på konserten, bara den låten var värd alla pengar jag lagt på hela skiten och lite till. Det var verkligen ett "nu kan jag dö lycklig"-moment.

    Som ni som läst igenom det mesta kanske märker var hela konserten ett underverk... Man var tvungen att ha varit där för att förstå. Men herrejävlar vad ont jag hade när det var slut, jag skulle ärligt inte tacka nej till en rullstol då. Var genomdränkt av mitt och andras svett, fick kväljningar att att lukta på min tröja så köpte en fake muset-shirt för 100 spänn. Revben, rygg, fötter och allt annat gjorde ont som fan.

    Somnade ganska snabbt när vi väl var framme på hotellet och sov oavbrutet i ca. 1.5h, därefter vaknade jag minst hundra gånger till jag vid 7-tiden gav upp på att sova. Under ett par tillfället hade jag vaknade av att mina vader hade krampat så mycket att ögonen tårats, helvete vad ont det gjorde, slängde mig upp i sängen och svor varje gång. Trodde att jag skulle väcka någon, men icke. Att försöka ta sig upp ur sängen var svårt men jag lyckades till slut, men ramlade ganska snabbt när jag var ute ur den för att vaderna krampade. Smärta.
    Annars har jag väl haft fittigt ont i ryggen och tillräckligt ont i revbenen för att knappt kunna skratta.

  • Awesomeness

    Haha, nu är jag istället inloggad genom min pappas mobil, ser fett nördig ut, men i och för sig är jag rätt nördig. Har egentligen inte mycket att skriva, utan bloggar för att jag har sjukt tråkigt, hehe. Nu drog Frida en riktig jävla facepalm bara för att jag är töntig... Ska hon säga som sitter och läser typ allt om historia och massa tråkiga saker. Nu berättar hon om när hon kollade på idol igår, pffft. Men hejdå bloggen, nu ska jag kissa och hämta en till möffen :)

    I want to be free, from desolation and despair.

    Sitter på tåget till Stockholm, första klass = gratis internet, kaffe och möffen. 
    Awesome, är otroligt pepp trots min trötthet, kunde inte sova inatt för att jag var otroligt arg och irriterad på vissa människor, fast nu bryr jag mig inte direkt. Folk kan säga vad de vill för jag vet själv vem och vad jag är. Ifall personer lyssnar på vad andra säger istället om mig för att fråga mig är de inte värda att ha kontakt med.
    Är sjukt röksugen, aladin vad stängt idag och igår så kunde inte köpa snus till tåget, nitlott. Well, well.
    Men nu ska min far ha datorn, ångrar att jag inte tog med min egen, men visste ju inte att det fanns internet på både tåget och hotellet... Nitlott!

    How can we win, when fools can be kings?

    Idag har verkligen inte varit min dag kan jag säga er, extremt trött, gått runt och kisat hela dagen, ser lite kul ut faktiskt.
    Kollade mig nyss i spegeln och märkte att mina ögon är helt blodsprängda, dags att sova snart?

    Försökte faktiskt dra en powernap innan jag drog till Angelica, men det gick inte så bra. Först råkade jag välta ett stort glas med vatten så att allt vatten rann ut över min säng och glaset krossades på golvet, inte kul. Tog skitlång tid att städa upp allt. Därefter skulle jag återigen försöka sova, i min då genomblöta säng. Då smsade Jesper och sa att jag skulle ringa precis när jag var påväg att somna, pratade med honom en stund och försökte därefter återigen att somna, men då ringer Angelicas mor. Efter det var det ingen idé att somna, så käkade och drog till Angelica.

    Sedan blev det m15 för att kolla på Jespers spelning, helt okej faktiskt, har sett de prestera bättre men det gick bra ändå.

    Nu funderar jag på att lägga mig snart, mina ögon svider som fan, kan knappt kolla. Måste skaffa ögondroppar.
    Ska upp tidigt imorgon, inte börjat packa eller något alls, så gör det på morgonen imorgon istället, haha. Ska lätt sova på vägen till Stockholm, vilket kommer vara en väldigt tråkig väg i och med att jag inte har min iPod... :(

    Btw, omogna falska människor som gör bort sig så fort de öppnar käften i mitt hjärta<3

    Btw 2, jag kommer gråta sönder av lycka ifall jag får höra Knights of Cydonia live imorgon, velat se den live hur länge som helst. En av de få låtar jag verkligen vill se live innan jag dör.


    Bröst

    Idag gjorde jag något som tror att jag aldrig gjort förut, jag köpte ett par blåa jeans, alltså ett par jeans som inte var svarta eller gråa. Det känns lite konstigt att gå utanför min vanliga färgskala när jag köper kläder... (gråskalan), så var tvungen att köpa en grå tröja också. Färger är inte riktigt min grej, ljusa kläder är inte riktigt min grej. Well, well.

    Anyway, nu är det Torsdag och allt som är roligt börjar närma sig! Imorgon slutar jag 11.55 och på kvällen ska jag på Jespers spelning, och på lördag är det ju MUSE! Fuck yes (<- Ja, jag är medveten om hur töntigt det lät) men ja. Åh, så pepp är jag!

    Därefter är det ju lov! :D
    Vet inte riktigt vad jag ska göra på lovet än, inga riktiga planer ännu... Men de som vill kan ju komma hem till mig eller träffas någon annanstans, vet inte ifall jag kommer att orka vara i Göteborg speciellt mycket, tänkte ta en paus ifrån att pendla medan jag kan!
    Fast egentligen har jag ju inte lov, utan vecka till förfogande, men eftersom att jag inte ligger efter i något och inte kan ha utvecklingssamtal så tror jag att jag är ledig hela veckan :) Ska dubbelkolla imorgon.


    Bild ifrån i somras, min bror, syster och jag när vi var och hälsade på några, den första och kanske sista gången jag gjorde något med min "familj" på väldigt länge. hade varken sovit ett duschat på något dygn eller så, var asfräsch.
    Där har ni även anledningen till att jag inte ler på kort.

    Btw, har fortfarande inte förstått varför bröstcancern får en hel jävla månad när ingen annan cancer får det? Varför är den viktigare än någon annan cancer? Den är ju till och med något lättare att bli av med än andra former av cancer. Skulle hellre gett månaden till hjärncancer eller liknande för att det är svårare att bota.
    Det är nog bara för att vi är så bröstfixerade, vi vill inte att kvinnor ska operera bort sina bröst...

    HEJ

    Är jag bäst eller vad?
    Faktum är att jag är det... Var i alla fall bäst i klassen på provet i Naturkunskap A.
    Var fan nära på att skita ner mig av rädsla för att få IG på det jävla provet, kunde knappt någon av frågorna alls eftersom att jag inte hade läst på, men chansade som en galning och det lönade sig, haha!
    35.5/42 låter kanske inte så bra men tja, ligger i alla fall på VG-MVG, så jävla bäst är jag.
    Okej... nu ska jag inte skryta mer... Men kommer att få MVG i engelska ifall jag fortsätter som jag gör och ligger först i datakunskapen. Utan att plugga hemma alls. Hehe, slut på skryt.

    Har datakunskap nu, inte ett skit att göra då jag är klar med allt och majoriteten av de andra inte ens har gjort hälften... Värt!

    Jaja, bye!

    Snart är det lördag.

    Hej!
    Ni fattar inte hur pepp jag är, så otroligt pepp att jag nästan gråter, nästan, nästan.
    Rös av välbehag hela tågresan hit till skolan. Fatta!
    Jag har längtat sedan den andra juni! Det är sjukt länge.
    Kommer ihåg när jag fick reda på att de skulle spela, hur sjukt glad jag blev och nu är det liksom på lördag jag ska se de!

    GAH, vet inte riktigt vad jag ska göra av all glädje. Samtidigt är jag lite småsur för att jag vet att konserten kommer ta slut :( och för att vi inte kommer hinna köa speciellt länge med tanke på att vi kommer vara framme i Stockholm rätt sent. Men ändå. Får jag höra Knights of Cydonia live gråter jag, kommer jag förmodligen göra ändå men tja.

    För er som inte fattar är det Muse jag talar om, retards!


    Btw, det är sjukt tråkigt i skolan utan Angelica :(
    Får göra våran design till vårt repotage ensam, den fittan! Hon är knappt sjuk längre, men får inte komma för att hon fortfarande smittar, har träffat henne fem av de sex dagarna hon har varit sjuk och jag har fan inte blivit smittad ska jag säga er, men det är väl kanske för att jag är grymt awesome, till skillnad ifrån resten av min skola...
    Men tror att hon kommer imorgon. Great.

    Fesk

    Hejhej, jag har ont i huvudet...
    Imorgon kommer bli en dålig dag, jag känner det på mig.
    Mest för att Angelica är sjuk och jag kommer behöva åka till skolan själv och behöva vara med min tråkiga klass utan henne, och för att jag har idrott... och prov i naturkunskap när jag inte pluggat ett piss till det. Tänkte läsa igenom lite snabbt på tåget imorgon och se hur det blir. Tror inte ens att jag kommer gå på idrotten, har ju faktiskt full närvaro på den hittills så jag måste ju inte direkt gå, bara att jag vill inte bryta min 100% närvaro allt som allt bara för att jag inte vill ha idrott en gång, får se hur jag gör.

    Usch, vill bara att det ska vara fredag nu, då ska jag på Jespers spelning, sedan på lördag blir det muse(!!!) och därefter har jag typ lov, ja, jag har "typ" lov. För att på min "roliga" skola heter det nämligen vecka till förfogan istället. Men eftersom att jag inte ligger efter i något tror jag att jag är ledig den veckan, sjukt skönt för att vara ärlig.

    Megmegpöng

    Halloj, kom alldeles nyss hem ifrån den bästa dagen/kvällen på väldigt länge, inte för att det hänt något speciellt.
    Varit med pungen, åkt hem till Frida med honom, sett på Napoleon Dynamite, spelat musik, pungen stack, Cornelia kom, följde Cornelia hem och åkte.

    Men jag var så relaxed, slutade tänka på allt som är jobbigt atm och hade roligt istället. Helt klart värt.
    Var awesome att träffa Frida, speciellt eftersom att jag typ aldrig träffar henne längre, Cornelia också såklart.

    Men nu när jag är hemma kan jag inte sluta tänka på en sak som är fel, en sak som gått fel som jag hoppades att få göra rätt idag. Men icke. Får väl hålla käft och hoppas på det bästa.

    Pretty woman, hehe.

    Hej, och fyfan vad aktiv jag varit på bloggen idag!
    Jag har askul, sitter och pratar med Jeppe i telefon samtidigt som jag kollar på när han gör roliga miner i cam, fick dock inte lägga upp print. Hahah, ganska förståeligt ändå. Trodde att jag skulle få jättetråkigt ikväll, men icke. Sedan så ringer han ocheh.

    När han ska sova så ska jag se på pianisten och därefter sova, sova jättelänge! Är fan skittrött... Och hungrig.
    Blir chips och cola antar jag.

    Han har klippt sig btw :) Det är lite kort men annars ser det faktiskt rätt bra ut, i cam i alla fall :)


    Hahahah, nej du får det vara nog med onödig information! Dags att fixa något till mig arma hungriga mage : D


    Krama träd

    Tänkte bara meddela att det inte är roligt att gå vilse, inte alls.
    Speciellt inte när man inte vet var man är i nästan 40 minuter.
    När man har skoskav och haltar medan ens hälar blöder.
    Att märka att man hamnat på samma ställe 7 gånger trots att man gått olika vägar.

    Hahaha, alltså. Lite komiskt var det väl, men ja... Nej, inget jag rekommenderar.

    Reminder to self: Ta aldrig en väg du aldrig tagit förut för skojs skull när det är iskallt ute...

    Den värsta frågan.

    Hej, har varit sjukt aktiv på bloggen idag, jag vet :)

    Fredagsmys is the shit, har inte gjort ett piss idag efter skolan och jag gillart! Var sjukt trött så gick hem och la mig i sängen och småkollade på lite serier tills jag åkte till pappa och la mig i sängen med datorn. Fast det finns inte så mycket att göra i pissvädret, snöblandat regn är inte att leka med kan jag säga er! Det är fan hemskt. Det är svaret på den värsta frågan!

    Sedan har jag väl suttit och diskuterat mina framtidsplaner med resten av de som är bosatta här i huset, främst hur det ska bli när jag blir diktator, vinner en miljon eller botar cancer i riddarrustning. Har inte riktigt bestämt mig för hur det blir... Att vinna pengar är ju faktiskt sjukt lockande, bara att det finns ingenstans att vinna så mycket.
    Botar man cancer kommer jag bli mördad innan det kommer ut och diktator känns ju lite ansträngande trots att det är för Sveriges bästa i och med att alla nuvarande partier inte har något vettigt att komma med. Så att tja, vad tycker ni?
    Jag har så livlig fantasi, de flesta festliga saker kommer jag på när jag åker tåg. Har faktiskt inget emot att pendla om man bortser ifrån att jag måste gå upp tidigt på morgonen, annars är det rätt mysigt. När man har musik i alla fall... Man får tid att tänka på random saker som man annars inte har tid för, precis som roliga framtidsplaner. Haha!

    Imorgon blir det kanske film hos Frida med Jesper, även kanske Angelica och Xisco, ifall Angelica blir frisk dvs.

    Well, well. Nu ska jag ner och fredagsmysa och se på film och sedan ta en promenad i kylan.

    Hej


    Angelica är arg :@
    OBS! Denna bild är redigerad, hon ser ut som hon gör på den förra bilden irl! Lovar... Hehe, lurifax är jag.

    Eh, jag menar hej!
    Jag har tråkigt! Då blir det meningslösa inlägg. Ifall du inte kan acceptera det så hatar du mig :@
    Eller nej, kanske inte... Hehe. Bara lite :$

    Förstår inte vad jag gör här, inte gjort något alls på hela lektionen, dvs. sedan 8.
    Men snart är det lunch! om 70 minuter, är hungrig som en jävla bajskorv. Ja é cool (H)

    Nu ska vi dra iväg och knarka. Eh, dvs. hämta alvedon :)

    Jizzed my pants biatch.


    Hahah, tänkte inleda inlägget med ett fint exempel av vad jag gör när jag får lite tid över på medieproduktionen.

    Klockan är tidigt och jag slutar om typ tre timmar, jag är trött so is Angelica som ligger och sover på min arm... Nyss i alla fall, nu reste hon sig upp. He-he.
    Det regnar och är anuskallt, inte för att ett anus rent biologiskt borde vara speciellt kallt, ifall inte varelsen med anuset i fråga är död. Så ja, det är likanuskallt.
    Ja, jag är random och så trött att jag tänker på oväsentliga saker, med det är lite mysigt ändå. He-he.

    Hehe, jag orkar inte skriva rent min intervju med Hans så jag sitter här och bloggar istället, Angelica har återigen lagt sig för att sova, fast nu på bänken framför henne. He-he.
    Hellre råg i ryggen än säd i byxan säger hon nu när jag bad henne säga ett skämt till bloggen, inte speciellt roligt men duger när man är trött.

    Kanske återkommer med ett bättre skämt, hehe.

    Om nom nom nom

    Hejsan, tänkte bara säga att godis kan få vem som helst att må bra, eller tja, bättre i alla fall. Måste sluta upp med att äta godis hela tiden, kommer bli tjock och råfattig.

    Idag fick vi tillbaka matteproven... Jag fick 29/30...
    Många skulle väl kalla det bra, men jag blir seriöst arg. Jag har fått en poäng ifrån full pott hur jävla många gånger som helst, sjukt jävla störande. Åhhh! Skulle hellre få 25-27 än 29. Ett jävla slarvfel, bajs!

    Hatar verkligen prov över huvud taget, men vem gör inte det i och för sig?
    Har prov på både måndag och tisdag, som är hundra gånger värre än matteprov eftersom det är i samhäll och naturkunskap. I matten behöver man bara använda sitt logiska tänkande, men där måste man kunna namn på gamla gubbar, tråkiga teorier och idiotiska ideologier. Orkar verkligen inte plugga, det får gå som det går... Kan inte ett piss på det vi ska ha prov på. Arg.


    Men imorgon är det i alla fall helg! Awesome.
    Har som varje fredag bara två lektioner, slutar 11.55 och sedan är det helg. Är sjukt trött och vill sova ut.

    Börjar störa mig på att det är kolsvart när jag går till tåget, det är inte så mysigt som det låter att sitta i minusgrader och titta på stjärnorna som det låter...

    Btw, de som inte addat mig på facebook kan ta och göra det. Cassandra Winner.


    Did we all fall down?
    From the lights to the pavement
    From the van to the floor
    From backstage to the doctor
    From the earth to the morgue


    One more morning trying to forget.

    Tjenamors, intervjun idag gick faktiskt bra, var dock så nervös att jag trodde att jag skulle avlida, kände mig så fruktansvärt oförbered trots att jag spenderat en hel del tid på att förbereda mig. Men tycker ändå att det var riktigt duktigt gjort av mig att lyckas fixa en intervju med en någorlunda känd person på så kort tid, vi fick uppgiften i fredags och intervjun ska vara klar imorgon. Så tja, jag är väl helt enkelt bäst.

    Iaf, ganska värd dag i allmänhet, har slösat alldeles för mycket pengar på skit though, kaffe, en massa lakritsplopp och cola. Får jag sluta upp med, annars kommer jag inte ha pengar alls i slutet av månaden... Vet inte riktigt hur det ska gå i Stockholm för att vara ärlig, kommer inte ha en enda jävla krona, men whatever. Det löser sig säkert (olikt mig att vara så positiv...).

    Kände faktiskt det imorse, att detta är en dag då jag tänker vara positiv alltså. Jag hade sovmorgon, så det var faktiskt ljust när gick till tåget. Hade lite tid över så satte mig ner med mitt kaffe och en cigg och tänkte endast på hur mysigt det var och inte på att jag inte hade min iPod(jo, kanske lite, men jag blev inte arg... sörjde bara lite), att fåglarna i vanliga fall skulle irriterat skiten ur mig, att jag hade skoskav eller något annat jobbigt alls.



    Tre "just-nu-låtar"
    Please, please, please let me get what I want - Muse
    Romeo and Juliet - The killers
    You just can't win - The Dead Weather

    De två första är covers, mycket bättre än originalen.

    Ica's egna varor!!

    Att komma upp imorse var en oerhörd ansträngning måste jag säga, kom inte upp förrän halv sex. Är extremt trött nu, funderar på att ta en powernap innan jag ska ut och träffa Jesper lite senare, men frågan är ifall jag kan. Att dra powernaps har inte gått så bra det senaste, somnar helt enkelt aldrig.

    I alla fall, till det jag ville säga med inlägget. Gissa vad jag ska göra imorgon?
    Intervjua Hans Mosesson! Mer känd som "Ica-Stig". Höhö, awesome. Är dock skitnervös, det är min första riktiga intervju och så är den med en känd person. Men det ska allt bli roligt! Lite avundsjuka är ni allt.
    Anledningen till att jag (tillsammans med Angelica) ska göra detta är att vi i skolan fick i uppgift att intervjua och skriva repotage eller artiklar om en person till en skoltidning, vår klass valde temat kändistidning som tema och jag fick idén om att försöka kontakta just Hans, vilket visade sig vara en bra idé i och med att vår skola till och med haft kontakt med honom innan, och han ställde upp på det.
    Lite stolt är jag allt!

    Dock har vi inte tillräckligt med frågor, ifall någon har ett bra förslag på vad man kan fråga får ni smsa eller kommentera här innan imorgon eftermiddag.

    Update

    Hej, tro inte att jag glömt bort bloggen, för att det har jag inte.
    Kände bara att det varit så mycket inlägg som framför min vardag som väldigt dålig och jobbig, och det kanske är det som är sanningen. I alla fall om man tänker över hur det varit nu det senaste. Jag vill inte vara en sådan som sitter och bloggar om hur mycket man hatar sitt liv och så vidare. Men det känns svårt att göra annat i dessa tider.
    Allt verkar verkligen bara skita sig och det enda jag får är dåliga nyheter, hela jävla tiden.
    Bland annat kan jag säga att jag har tappat min iPod, värd ca. 2000 och med extremt mycket musik i, bland annat en massa skit som inte går att få tag i. Min mormor har troligen leukemi, bajs. Jag har i stort sett ingenstans att bo, inte där jag inte får stå ut med en helvetes massa skit i alla fall, och av vissa anledningar kan jag omöjligt flytta. Jag sov inte ett piss i natt för att jag var extremt irriterad över en massa anledningar som jag inte nämner här. Jag drömmer brutala drömmar varje natt och vaknar minst en gång varje halvtimme och kan inte somna om. Jag har inga pengar. Det finns hur många fler sådana här grejer som helst, samtidigt som att jag måste finnas där för de personer som behöver mig, men tänker inte nämna allt på bloggen, känns inte rätt helt enkelt.

    Tänkte bara så att ni vet, att jag orkar inte med fler dåliga nyheter just nu, jag orkar verkligen inte. Jag har inte hört något bra för alldeles för länge. Men w/e, jag försöker att leva i nuet och inte tänka för mycket, koncentrera mig på min nuvarande uppgift och fylla tankarna med sådant som är väsentligt, och det går för det mesta, när jag inte är hemma, eller ensam.

    Nu ska jag i hopp om att hitta min iPod (vilket inte kommer att hända eftersom att jag redan letat igenom allt hur många gånger som helst) städa mitt rum och därefter försöka mig på en powernap. Gnite.


    Good times for a change
    See, the luck I've had
    Can make a good man
    Turn bad

    So please please please
    Let me, let me, let me
    Let me get what I want
    This time

    Haven't had a dream in a long time
    See the life I've had
    Can make a good man bad

    So for once in my life
    Let me get what I want
    Lord knows, it would be the first time
    Lord knows, it would be the first time


    Trött

    Jag är klarvaken och ska upp om 2 timmar och 20 minuter.
    Värt att ens försöka sova? Förmodligen inte.
    Imorgon kommer inte att bli kul.

    Sex

    Förlåt för det låga utbudet av nya inlägg, men har inte orkat/kunnat/velat blogga det senaste.
    Öh, berättar lite mer om hur det ligger till senare, här har ni en rolig video. Åh jag blir pilsk.



    Kolla hela annars hatar ni mig och min blogg!!! :@@

    Cp framför sin tv.

    Jag saknar min iPod oerhört mycket!
    Det är jättejobbigt att åka tåg utan den... Igår var det en tant som satt mitt emot mig som åt godis med öppen mun och smaskade så mycket att jag inte kunde sova. Haha, pain!
    Har inte heller speciellt mycket musik på datorn, jobbigt!
    Men nu är det mimikry och DLK för hela slanten! (Haha, har avslutat alla meningar med utropstecken, måste sluta upp med det!)

    Måste egentligen plugga inför matteprovet imorgon, men orkar inte... Pluggade inte igår heller.
    Jag och Angelica drog till studiehallen för att plugga matten idag, men det gick inte så bra. Var så trött att talen liksom flöt runt framför ögonen på mig. Usch. Får väl ta och gå igenom det viktigaste på tåget imorgon.

    Idag har jag i alla fall varit med en av mina favvopöjkar, det är naturligtvis Jesper jag talar om, vi träffas så sällan nu för tiden och jag hatar det. Käkade pizza och nu har jag ont i magen som fän, typ tredje gången på ett par veckor jag äter pizza. Måste sluta upp med dessa fasoner!

    Grey's Anatomy snart btw! :)

    Hahahah, http://www.metro.se/2009/10/05/38851/nytt-spel-vill-att-du-ska-slicka-pa-d/ what the hell?


    Finns en chans finns en liten chans att titta i spegeln idag
    Och se igenom det ansikte som är jag?
    Om jag kan glömma av alla yttre krav
    Då kan jag bli som er som går omkring och ler
    Vi kan skina tillsammans kan bli fler och fler


    Jag gillar inte höst. Verkligen inte.

    Wäh, saker går inte som jag vill just nu. Men whatever.
    Ge mig helg! Inte för att jag har något planerat för helgen men just nu vill jag bara lägga mig ner i min stora säng jag har hos min far och sova utan att stressa eller tänka på något alls. Awesomeness.
    Fast imorgon är det faktiskt onsdag, dvs. att halva veckan gått. När det är onsdag så är det nästan torsdag och torsdag är dagen innan helgen, då behöver man inte ens gå och lägga sig tidigt för att nästa dag är fredag då jag slutar 11.55.
    Hahah, mina veckodagar går fan ut på att räkna ner till helgen, illa.
    Btw, kommer förmodligen inte orka att åka till Göteborg i helgen, men den som vill kan komma hem till mig hos min far eller typ allmänt träffa mig i trollhättan.

    Åh, det regnar ute, ifall det regnar imorgon när jag ska till tåget/skolan blir jag fan ledsen, eller tja, arg kanske.

    Tänkte uppbehålla min hjärna med lite matte eller liknande nu, prov på torsdag och jag kan inte det jag bör kunna.



    Want me
    I know you need me
    So take me now,
    While you can.
    Tomorrow it'll be to late.
    To late babe, to late.


    Ont, rygg, massera mig.

    Åh, äntligen hemma.
    Känns konstigt att säga så... Brukar undvika att vara hemma i vanliga fall, men nu är jag helt slut, ont överallt och skulle förmodligen inte orka att vara någon annanstans än just hemma. Har bytt kläder, fy fan vad skönt.
    Har ont nästan överallt, men mest i ryggen, min rygg är nog värre än någonsin just nu, är osäker på ifall jag ens kommer kunna somna som det känns nu. Hälen är rätt illa också, haltar.
    Jag känner mig som en gammal tant, för att jag måste sätta mig ner och vila hela tiden... Min rygg är inte att leka med! Även mina knän är lila av blåmärken, eller lilamärken kanske det heter då, mys. Inte.

    Ifall man kollar på min kropp nu skulle man kunna tro att jag blivit misshandlad eller något, haha! Jaja, det går förhoppningsvis över snart.
    Tänkte hoppa in i döschen snarast möjligt, ska bara orka resa mig upp. Grrreat.

    Btw, köpte en ny miniräknare idag, är lite kär. Ska gifta mig med den... Känns typ som när man var liten och fick en ny leksak.
    ... Åh, jag är så nördig, men stolt över det.

    Mh, illa.

    Hej, jag mår anusbögdåligt. Bakfull is not the shit, meneh, ligger här och håller mig ifrån att spy medan jag hör Linus sjunga "run for your life with your dick in my mouth".

    Det värsta är väl att jag inte kan åka hem, eftersom Angelica ska låna mitt fritidskort idag så sover jag här inatt igen. Mina byxor är helt leriga och jag tror inte att jag har några extra med mig. Uhuh, jag vill hem och duscha och sova.

    Ehehe, jag tänker iaf inte dricka igen på ett bra tag.

    Jag hatar väder, det är aldrig bra, jävla horväder, bajs.

    Åh, jag blir så arg på det svenska horbajsvädret!
    Spöregn och storm i Göteborg at the moment, ifall det inte blir bättre innan kvällen ser det inte ut att bli något party, iaf inget kul. Bajs.

    Jag ska bygga ett stort jävla paraply över hela sverige som automatiskt fälls upp så fort den känner så sig att minsta lilla form av nederbörd kommer. Eller kanske inte över Sverige... Hela sverige utom norrland och skåne typ.

    Men de planerna får vänta, nu ska jag leta upp ett paraply som kanske inte täcker halva Sverige men i alla fall mitt huvud och springa till tåget i kylan och regnet!

    Je vous manque beaucoup

    Nu har jag internet här igen :3 Awesome!
    Det har varit en enormt seg vecka, jag har varit extremt trött, var nära på att svimma när jag väntade på tåget igår. Seriöst. Men har inte riktigt haft något bra tillfälle att sova den här veckan. Har dock fått papper och skit ifrån Sahlgrenska som skall lämnas in, dvs. snart ska jag sova på sömnlabb. Inte för att jag tror att de kan hjälpa mig, men ändå.

    Men imorgon blir det i alla fall lite party, vilket känns oerhört bra efter en lång och seg vecka. Behöver verkligen komma ifrån vardagen innan jag får ett nervöst sammanbrott.

    Snart ska jag nog till pappa, som varje fredag. Trevlans. Ska försöka sova ut inatt, mår ärligt piss både fysiskt och psykiskt. Usch, usch, längtar tills jag sovit, man mår alltid bättre då.


    Jag ljög, för att hindra mig själv
    ifrån att få det jag inte bör ha,
    känna det jag inte bör känna.
    Jag har ändrat mig nu, jag vill.
    Men det är för sent.


    HÄJHÄJ

    Hej, skulle faktiskt blogga igår men innan jag hann ladda upp inlägget så stängde min inte så kära mor av internet, ohjoy! Så att eh, inatt sover jag hos Angelica.
    Atm har jag datakunskap, det är så tråkigt att jag dör, ska fan bojkotta excel, det är inte svårt. Men man tröttnar efter att ha gjort samma typ av uppgifter hur länge som helst.

    Men nu bär det av mot studiehallen för att plugga matte tror jag, får se vad jag gör sedan, kanske ska hem till Linus en stund :'3

    MEN NU SLUTAR JAG! : D

    Randombild på Angelica i slottsskogen


    RSS 2.0