Vah?

Mh, har en mobil nu, dock inga nummer eller what ever, IGEN, så folk får smsa mig och skriva sitt namn.
Skitdag, hade två muntliga redovisningar, först reklamprojektet, det gick skitdåligt men är så jääävla glad över att det jävla projektet är över. Sedan hade jag även redovisning i svenskan, men vid det laget var jag så trött på allt att jag inte direkt brydde mig om hur jag presterade. Har även fått en utskällning av min svensklärare för att jag skolkade ifrån gårdagens lektion, han påstod att det var för att jag inte var förberedd inför redovisningen för att jag inte jobbat på lektionerna, ehhe. Näeh, verkligen inte.

Baksidan av en av källorna som jag idag var tvungen att LÄMNA IN till min svensklärare.
Haha, synd bara att det inte syns vad som står i högra hörnet.

Mamma när jag kom ut ifrån mitt rum igår och var sleten som fan:
Du ser lite ut som du vet såndär... Japansk rock.
lol'd

KUL LIV

Mobilen stulen. 
Lämnaden ute i MAX en minut, MAX. Den var ur sikte i kanske 40 sekunder och den lyckades bli stulen. 
Kollade med klassen som var i närheten och allt, men ah, klart man inte erkänner att man tagit en mobil inför hela klassen... Den var inte i receptionen heller. Det jobbiga är att det inte ens är min jävla mobil. Ska polisanmäla saken och får ersätta mobilen. Men något som verkligen, verkligen, verkligen är jobbigt är att jag har mitt minneskort i med en jävla massa hemska saker på. Jag kommer ju verkligen dö, eftersom att jag råkar spela in lite hur som helst då jag har kortkommando till inspelningsfunktionen så det finns hur mycket hemska samtal som helst inspelade på den mobilen. VÄRT. Samt hundra busringningar och fylleprat. VÄRTVÄRTVÄRT. Plus en jävla massa sms som ingen bör läsa, dock har jag ganska nyligen rensat bland de skickade smsen men de i inkorgen är inte heller så jävla party. KUL.

Imorgon har jag två muntliga redovisningar, jag är så oförberedd som man bara kan bli och jag har bara sovit 90 minuter på två dygn. VÄRT.

Mh

Dygnat, datorkunskap, dator som laggar sönder, trött, hungrig, mår dåligt, röksugen, ångest.


I belong to you.

-



Skuggorna cpa så det ser ut som att min haka/hals är jättekonstig.
Jag har EXTREMT tråkigt och jag tror att jag ska dygna.

Genus

http://na.se/nyheter/1.758257-hon-vill-infora-ett-tredje-kon
http://www.kyrkanstidning.com/nyheter/v_vill_lagstifta_om_tredje_kon_0_13128.news.aspx

Alltså. NEJ.
Man HAR ett kön oavsett hur man känner mig. Okej om man till sinnet känner att man inte har ett kön, visst. Men rent biologiskt och fysiskt så har man ett kön. Man har antingen XX- eller XY- kromosomer. Det finns inget att diskutera, det har man även om man opererar bort hela jävla könet. Då kan vi komma på ett namn för de som känner att de inte har något kön, fast begreppet ska fan inte räknas som ett kön i sig, för att det kan det omöjligt fysiskt vara. Det de pratar om är ett sinnestillstånd, något psykiskt. Könet man föds med är biologiskt. Jag blir så TRÖTT.

Ifall man till sinnet känner att man inte tillhör ett visst kön så fine, lungan, men man HAR fortfarande ett kön. Man har en kropp.
Även om man skulle operera bort hela jävla könet och gå utan skulle generna fortfarande innehålla antingen XY eller XX kromosomer. ÅH, jag blir så trött

Hårdråkk

Älskar lite smått att jag nästan drunknade av skratt i badet nyss.
Åt "Nästa gång", bögsjön med bögkungen och mig själv på en Iron Maiden-konsert. 
Nej, nu blir det refill på kaffet och möjligtvis lite plugg. Kom på att jag ligger efter i svenskan som in i helvete, riskerar ett IG.


http://stencoolgenget.blogspot.com/ - Den mest episka bloggen genom tiderna. 
Mina vänner och jag är bäst.

Heartbeats

Vet att ni troligtvis hatar mig för att jag knappt lägger upp bilder längre, haha, men jag orkar inte. Glömmer att ta bilder. Hehehe. Något som känns jobbigt är att jag inte blir friskare, utan helt enkelt tvärtom. Kan knappt andas nu. Huhu. Ska göra en stor kopp kaffe och sedan ta ett långt jävla bad. Hörs senare!


Alltså... Nej. HAHAHAH

Hallåers! Kom ganska nyss hem ifrån en ganska schleten kväll i en ganska schleten replokal. Men det var trevligt. Det blev folköl, chips, vackra historier, mycket skratt och texas hold 'em om nikotin (jag vann, hehe.) 
Gött som fan. Var nu faktiskt nära ett tag på att jag bara skulle sitta hemma hos min far i Velanda ett tag så detta var ju betydligt bättre. Hahaha, fyfan. 
"Nästa gång"  Dör.
Over and out! :D

Eller vah?

Dags att röra mig utåt och se vart jag hamnar.
Hungrig som fan, det låg ett hårstrå i min pizzasallad så jag har inte ätit.
Så det blir väl folköl och chips skulle jag tro.

Vagina

Idag är det tydligen vaginadagen, haha, jag skojar inte ens.
Jag tyckte det lät jättefestligt innan jag läste att det var någon nedrans feministpåfund.
Då undrar ni varför jag inte är feminist, ja, det är för att män och kvinnor helt enkelt är olika sedan födseln. Vi kan inte ha precis samma förutsättningar i samhället, det kommer aldrig att bli helt jämställd och jag vill inte ens att det ska bli det. Kvinnor är bättre på vissa saker och män på andra. Vi har det bra som det är idag, varför ändra på det? 
Det kommer sluta med att manlighet inte längre existerar och vi går runt och försöker vara någon vi inte är för att det ska se jämställt ut. Hur attraktiva hade män varit ifall de varit likadana på kvinnor? Inte alls. 
Jag skulle aldrig i mitt liv kunna vara tillsammans med en kvinna, så jävla jobbiga är vi egentligen... Nej. Just därför är jag inte feminist, för att lika roller i samhället skulle inte fungera i längden. Jag tycker ju att vi ska få samma lön m.m. men alltså... Nej. Ifall vi kvinnor vill ha något får vi göra som männen och bara ta det istället för att sitta och gnälla på att allt är deras fel, kvinnorna låter ju faktiskt sig domineras av männen mer eller mindre eftersom att runt hälften av befolkningen är kvinnor så borde man ju faktiskt kunna sluta gnälla så jävla mycket och agera istället.
Now, shut up bitch and make me a sandwich

Så kan det gå när korven ramlar ur brödet.

Hemma hos far nu. Är trött som fan men det känns inte rätt att sova riktigt än... Om en stund kanske. Det kändes så bra att sitta här med lite mysig kvällsmusik, ska kanske göra mig en kopp kaffe eller något bara för att jag kan. Det jobbigaste är väl han har glömt den laptopen jag alltid använder när jag är här på jobbet så nu får jag sitta vid min stationära som av någon anledning står i min systers rum = jag kommer inte kunna somna med spotify och eftersom att jag inte har någon iPod längre är mobilen min ända vän. Hahaha. 

Det var dock riktigt trevligt hos Cornelia, dock blev det lite mer folk än väntat. Haha. Fanns väl inget annat att göra i stan denna fredagkväll utom att färga hår och kolla film. Gött mos.
(Jag måste verkligen sluta säga "gött mos" på riktigt nu... Min mentor som inte direkt är den ballaste snubben i stan sa nämligen det på klassrådet idag.)

Det finns så mycket jag vill berätta men som jag inte kan.
Det kanske kommer någon vacker dag, som egentligen
troligtvis inte alls är så vacker. Kanske, kanske inte.


You take your lovers that you're wicked and divine
You may be a sinner
But your innocence is mine
Please me
Show me how it's done
Tease me
You are the one

Heyeyeyey.

Gillar att jag fått börja låna min systers kläder hela tiden bara för att jag inte har några egna, eller har kanske jag har, men inte tillräckligt. Heheheh. Just nu ligger ALLA mina byxor i tvätten eller hos pappa, så ja. Hade inte mycket till val. Måste verkligen köpa nya... Tänkte bara säga det. Hade egentligen tänkt att skriva mer men kom precis på att min buss går om 13 minuter och jag har inte ens packat grejer. HAHAH. Får RUSHA.


Live and forget the best times of your life.

Natten var... Spännande. Den första idén var att vi skulle dygna, men när vi började kolla på sommaren med Göran så somnade alla förutom jag och Angelica, men hon var riktigt nära alltså. Så vi la oss efter det, inte så lätt att sova dock när Honken snarkar så som hon gör...

Lagom seg skoldag, men vi slutade tjugo över ett, så det funkade väl. Hade aldrig gått till skolan ifall vi inte hade slutat så tidigt, så sleten som jag kände mig, haha, eller var... Såg ut. 
Drog hem och duschade och käkade pizza (för andra dagen i rad), göött. Nu ligger jag här och chillar, ska snart platta håret och vid sju drar jag till Cornelia och träffar mina homies sedan sover jag hos min far ikväll så att jag slipper ta bussen hem, hehe.

Oerhört fin bild tagen hos Meijer när
jag var i ett extremt nyktert skick
och inte alls hade en mustasch av
läppstift målad av Cornelia.

HEHE

Hallåers.
Idag var det tänkt att jag bara skulle ligga och chilla och att Angelica skulle komma hem till mig och se en film eller två. Slutade med att Meijer följde med, så chillade vi en stund. När dagen började bli kväll gick vi för att köpa pizza, på vägen hem fyndade vi en honk och vi kom med den briljanta idén att vi alla skulle sova hos Meijer i natt. En halv mättande pizza senare kom även Ghet och även han ska spendera sin natt hos Meijer.

Try to set the night on fire

Ångrar inte en sekund att jag stannade hemma ifrån skolan idag, även om jag blir sjukt rastlös. 
Vaknade och var mycket sjukare än när jag somnade, för att jag för första gången på ett bra tag slappnat av, så eh. Nu är jag förkyld av bara helvete, men konstigt nog tycker jag inte att det är speciellt jobbigt, förutom hostan då. Har bara legat och vilat idag, laddat ner lite spotifyplaylists och lyssnat på skön musik.

SkitN
Playlist jag satte ihop på några minuter. Enjoy.



Shit bitch!

Hey, what are you thinking?

Hade tänkt att skolka idag egentligen så att jag kan få sova ut, men nej, jag hostade så mycket imorse att det var omöjligt att sova. Började hosta blod, eller blodigt slem och det känns som att hela min hals är sårig, torr och full av sand. Är också så utmattad att jag bara vill slå någon. Men, hehe, tänkte stanna hemma imorgon, även om det innebär att jag missar sex lektioner. Men jag känner att jag ändå inte skulle göra någonting i det skicket jag skulle vara, möjligtvis svimma av utmattning. Så ja, ska sova FETT länge istället och bli frisk.

Jag önskar

Jag önskar:
  • Att jag hade en egen lägenhet
  • Att jag hade en massa pengar
  • Att jag kunde sova
  • Att jag kunde laga mat
  • Att jag kunde teleportera mig
  • Att jag inte var vaken nu
  • Att Dir en Grey kommer till Sverige snart, vilket de säkerligen inte gör. Men ändå, önsketänkande.
  • Att min iPod mystiskt dök upp igen
  • Att jag kan dra på P&L i sommar
  • Att jag kunde sluta hosta
  • Att jag blev frisk, dirr
  • Att jag var myndig
  • Att jag slapp göra alla jobbiga skolarbeten som jag inte lär mig något ifrån utan bara fick de jag betyg jag förtjänar.
  • Att min familj inte var så retarderad
  • Att jag inte gick på MÅG
  • Att jag inte var tvungen att gå till skolan imorgon för att jag ligger efter i alla ämnen jag har på onsdagar.
  • Att jag hade ett jättestort glas med iskall cola och en påse gott och blandat
  • Att jag hade övernaturligt stor hjärnkapacitet så att jag kan se allt det där jag vill se
  • En jävla massa andra saker
  • Att du kunde se mig som jag vill


Nej.

Jag är så trött att jag snart kommer få ett nervöst sammanbrott. Ett till.
Haha :(
Var jättenära på att somna förut, för några timmar sedan, men precis innan jag somnade så kom mor hem och började skrika på mig, jag minns inte ens varför. Förmodligen inte värt att minnas heller då det var någon liten skitgrej. Nu är jag bara ARG för att jag var så jävla nära på att somna men blev väckt. Som alltid, fast det brukar vara folk som ringer precis innan jag somnar annars. Kul med lite omväxling liksom...
Nu ligger jag bara här och gör absolut ingenting eftersom att jag är så utmattad att jag vill spy på någon. Jag ligger och stirrar på skärmen och tänker på hur trött jag är och hur snart det är jag måste gå upp och gå till skolan och att jag förmodligen inte kommer att somna på några timmar. Mysigt. Skulle nästan kunna mörda för lite sömn nu.

You're in.

En till DÅLIG dag.
Inte bara att den har varit allmänt slynig, har även haft en fuldag, vilket gjort allting lite värre. Hehe.
Hade lätt gått hem efter andra lektionen ifall det inte varit så att jag glömt min nyckel hemma och ingen var hemma, så ja... Fitta. Det har även varit (för att citera Jennie) "kukslurkarväder", dvs en massa regn, moln och ingen sol helst sol. Så oerhört deprimerande. Jag är så trött på skolan att jag helt seriöst funderar på att hoppa av. Jag lär mig absolut ingenting i skolan, verkligen. Mina kunskaper har sjunkit som fan sedan jag började på måg. Jag är bara så jävla arg, sur och ledsen. BLÄH

Du är speciell.
Inte på det sättet
en mor menar när
hon säger det till
sitt barn med Downs.
Utan på det sättet
som gör dig
oemotståndlig.

Call it off babe

Hej.
Jag har gått runt och varit arg idag. Efter lunch har vi 3.5 timmar med media med för lite raster och jobbiga lärare. Jag orkar verkligen inte måndagar. Så jag var arg. Men har lugnat mig lite nu, tog ganska många timmar dock, äta, vara dryg på nätet och avregga sig på sin far över telefon fungerar faktiskt. Nu ligger jag på golvet i mörkret i mjukisbyxor, äter gott och blandat och dricker kaffe. Mysigt som fan. Skulle behöva sova någon timme innan jag drar till Angelica men jag kan inte, hehe. (Kanske för att jag dricker kaffe?) 


Tja fatzo!

COOLIO

Det är SÅ roligt med datorkunskap. Verkligen.
Jag menar, det finns ju såå mycket att göra. Svårt är det också, jätte.
Sitter och lyssnar på musik samt chattar med Jennie istället, hahah. Värt. Hon är cool och frågar hur man säger björn på engelska, hennes första chansning var BWAR. Jag dör.

Tänkte sluta nu. Eller snart i alla fall. Hehehe.
Måste köpa kaffe.


Nej, nej, nej, nej, nej, nej.

Gmorning! Heh, det känns verkligen inte som att jag haft "sovmorgon" är helt slut. Men nu måste jag verkligen dra till bussen. Puss :*


Alla älskar GIF-bilder. Eller?
Känns så internet på något sätt.

Methild har en röv i munnen.

Höh, sov hos Honken, så det blev ingen blogg. Det var trevligt, glass, huligantrams, nattkäk och fint umgänge. Great! Idag har var jag hos Cornelia med Frida, det blev film och andra brudiga saker. Hehe, skön helg. 
Är sjuk och opepp atm så orkar inte skriva något mer. Hörs!

Hej

Bläh, blev väckt tidigt i alla fall, av att de sa att de skulle till stan och det var enda gången idag de kunde skjutsa mig. Lustigt nog har de inte åkt än, så sitter här med kaffe, snus, cola och Uroboros på hög volym. Värt. Är så trött att jag vill mörda någon... Okej, kanske inte. Men nästan.
Ska i alla fall hem och duscha, äta, göra mig i ordning och allt sådant där man bör göra. Sedan blir det go glasskväll hos Honken med trevligt folk. 

Men nu ska jag åka. Cya.


Lakrits.

vilken frukt åt du senast?
hur ofta äter du plockgodis?
vilket djur hade du varit, om du fick välja?
tror du att du kommer att få leva ett till liv?
är du värd mer än andra människor?
vilken familjemedlem står dig närmast?
vad heter du på facebook?
vilket barnprogram är roligast?
är tjejer eller killar bäst?
har du varit på en gayklubb?
äter du kanterna på brödskivan?
är du vegetarian/vegan?
vart hittade du den här listan?
har du en egen lägenhet?
vilken kamera har du?
vad har du valt för bild här uppe?
vad vill du bli kallad?
vad hade du hetat, om du fått välja?
om du skulle återfödas: skulle du vara kille eller tjej?
vad gör du just nu, i denna sekund?
vilka sidor och program är du inne på just nu?
hur många timmar sov du inatt?
vilken tid gick du upp imorse?
hur många har du på msn?
hur många tjejer/ respektive killar?
hur många blommor har du i ditt fönster?
vattnar du dem själv?
te eller kaffe?
laddar du ner film/musik olagligt?
eller lyssnar du via spotify?
är du inne på msn?
vad har du för påslakan?
vart är du just nu?
sitter du på en stol från ikea?
tuggar du på något, isåfall vad?
när städade du ditt rum senast?
när träffade du din morfar senast?
vem är du kär i?
har du nån sjukdom?
vad händer i höst?
vad är du i stjärntecken?
vilken film såg du på bio senast?
rött och svart eller vitt och grönt?
frukt eller godis?
vad äter du till frukost?
vilken typ av film gillar du?
och vilken gillar du inte?
vilka är din favoritlåtar just nu?
om du blev gravid nu, vad skulle du göra då?
brukar du tejpa över din mun?
var du på dreamhack?
hur ser dina strumpor ut, är de sexiga?
hur ser dina underkläder ut?
när blev du taggad på facebook senast?
vilken frukt åt du senast? Vet inte, brukar inte äta frukt.
hur ofta äter du plockgodis? När jag har pengar, det vill säga inte speciellt ofta. Haha.
vilket djur hade du varit, om du fick välja? Något coolt djur som vi människor inte förstår oss på, typ en sådan där myra som kan kommunicera med andra av samma art på kilometerns avstånd eller en delfin.
tror du att du kommer att få leva ett till liv? Ja, eller nästan. Kanske inte på samma sätt, här.
är du värd mer än andra människor? Självklart.
vilken familjemedlem står dig närmast? Min bror, trots att jag knappt träffar honom längre.
vad heter du på facebook? Cassandra Winner
vilket barnprogram är roligast? Kollar nästan aldrig på barnprogram förutom med min bror någon gång ibland. Men lätt Greveholm ifall det räknas.
är tjejer eller killar bäst? Killar. Utan tvekan.
har du varit på en gayklubb? Nej.
äter du kanterna på brödskivan? Ja.
är du vegetarian/vegan? Vegetarian.
vart hittade du den här listan? Haha, mitt närminne suger. Minns inte.
har du en egen lägenhet? Nej.
vilken kamera har du? Avant S12 tror jag.
vad har du valt för bild här uppe? Va?
vad vill du bli kallad? Cassandra
vad hade du hetat, om du fått välja? Vet inte, ska byta efternamn så fort jag kommit på vad jag vill heta.
om du skulle återfödas: skulle du vara kille eller tjej? Kille tror jag, skulle vara bästa bögen någonsin.
vad gör du just nu, i denna sekund? Fyller i den här listan.
vilka sidor och program är du inne på just nu? Bara google chrome och msn, den skitdatorn jag använder för tillfället klarar typ inte mer. Eller jo, men den har typ inga program och jag själv kan inte installera eftersom jag inte är inloggad som administratör och den är låst.
hur många timmar sov du inatt? Inte mer än fyra.
vilken tid gick du upp imorse? Vet inte, men jag vaknade 07.04
hur många har du på msn? Några hundra, typ 90% är blockade. Värt.
hur många tjejer/ respektive killar? Ingen aning, flest killar skulle jag tro.
hur många blommor har du i ditt fönster? Inga, de skulle aldrig överleva.
vattnar du dem själv? -
te eller kaffe? Kaffe, te är för fjollor.
laddar du ner film/musik olagligt? Just nu? Nej. Men ja, det gör jag.
eller lyssnar du via spotify? Det också, men utbudet av musik på spotify är ganska lågt.
är du inne på msn? Ja.
vad har du för påslakan? Öh.
vart är du just nu? I min säng hos min far.
sitter du på en stol från ikea? Nej.
tuggar du på något, isåfall vad? Nej.
när städade du ditt rum senast? Typ förra veckan eller något lite snabbt så att jag skulle få plats till en madrass på golvet när Angelica skulle sova hos mig.
när träffade du din morfar senast? Öh, typ... 4-5 år sedan?
vem är du kär i? Ingen.
har du nån sjukdom? Ja.
vad händer i höst? Ingen aning. Börjar tvåan.
vad är du i stjärntecken? Lejon.
vilken film såg du på bio senast? Haha, kommer inte riktigt ihåg vad den  hette. The Wolfman eller något... Den sög.
rött och svart eller vitt och grönt? Röd och svart.
frukt eller godis? Godis? Dum fråga.
vad äter du till frukost? Brukar inte äta frukost.
vilken typ av film gillar du? Filmer som mina vänner antingen gråter till eller blir så rädda att de nästan skiter ner sig, så att jag får skratta lite.
och vilken gillar du inte? Dåliga filmer.
vilka är din favoritlåtar just nu? Många.
om du blev gravid nu, vad skulle du göra då? Abort.
brukar du tejpa över din mun? Nej.
var du på dreamhack? Nej.
hur ser dina strumpor ut, är de sexiga? Vanliga jävla svarta strumpor.
hur ser dina underkläder ut? Vilka av dem?
när blev du taggad på facebook senast? Vet inte, säkert några dagar sedan eller något. Känns som att det hela tiden kommer nya fula bilder på mig på facebook.
Jag har feber och kan inte sova :( 
Fast det är sådan där feber jag bara får för att jag sovit för lite, så det är förhoppningsvis borta när jag vaknar. Om min bror inte väcker mig fett tidigt det vill säga. Men det hoppas jag att han inte gör eftersom att han inte ens vet att jag är här. Hihi.

- Nästa gång -

Haha, alltså jag förstår inte. Det var redigt länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjort idag. Alltså, dagen har egentligen inte varit sådär onormalt rolig men jag har verkligen tyckt att allt är så jävla kul att jag kan skratta i en evighet åt det. Om man räknar bort i skolan då, fett segt. Hahahaha, underbart som fan.

Slänger in en fin video också, bara för att jag tänkte på den när jag käkade pizza med öl till idag. Grymt.

Kukslyna

BAJSDAG.
Vaknade, arg som fan efter konstiga drömmar och fick någon form av nervöst sammanbrott för att jag var så trött att jag började lipa. Kul. Så jag bestämde mig för att dissa första lektionen, vilket jag är oerhört glad över, annars hade jag väl legat avsvimmad någonstans för tillfället. Så fort jag gick genom dörren kände jag att det var något dåligt i luften. Kom till skolan och insåg att hela gänget har en dålig dag, deprimerande. Efter en rad av skitlektioner och ingen lunch hade vi idrott, jag var hur svag som helst i hela kroppen redan innan vi började och kunde inte genomföra allt för då skulle min kropp bara lägga av. Men var med, med en kropp som skakade och en blick som svartnade lite när den kände för det. Men nu är jag äntligen hemma, ligger på golvet och skakar lite smått. Ska kolla på How I met your mother och halvsova lite medan systern min fixar käk till mig. Ikväll ska jag se på estetarnas konsert i aulan.


Försök.

Var på m15 igår igen, rockkarusellen. Helt okej. Var astrött dock, verkligen. Trodde att jag skulle somna dirr när jag kom hem, men icke. När jag väl la mig var jag hur pigg som helst, trodde verkligen att jag skulle dö av uttråkning då internet hade lagt av så att jag inte hade någonting alls att göra. Låg och spelade spel på mobilen och smsade typ. Somnade väl runt halv tre till slut, så idag var jag nära på att gråta av utmattning då jag sovit så dåligt hela veckan att jag vill dö. Men efter att jag en lång stund legat och övervägt ifall jag skulle skolka eller inte, hur mycket jag skulle skolkat osv. så bestämde jag mig för att jag lika gärna kan gå hela skoldagen. Ovärt. Vi filmade reklamfilm och just nu ser det ut som att jag kommer att få IG i medieproduktion, vilket är 200 poäng. KUL. Hela skoldagen var sjukt ovärd.

Hehe, vi drog ner till stan på håltimmen och köpte chips och godis. Gott. Tjockt. Efter skolan tog jag bussen till Jesper, vi chillade en stund och därefter åkte jag med när han övningskörde. Haha, insane, innan han började köra var jag mer eller mindre livrädd. Jag menar, det är Jesper vi talar om, men det gick skitfint. Han körde så långsamt att motorn dog. Haha! Efter det blev det stan en stund där vi träffade Cornelia och Keen sedan blev det hem och ta en lång jävla dusch och nu ligger jag här. Heh, satsar på att somna innan tolv, men det vet jag att jag aldrig kommer att klara. 

Aja, gnite babes :*

Skål era jävla räktomtegubbar, jag ska bli fotbollshuligan.

FETT att jag fick MVG på essän om hållbar utveckling. Inte bara det, jag fick ett "BRA" skriver över en halv sida och under föreläsningen nämnde han två uppsatser han skulle vilja visa som exempel för att de var jättebra, och min var den ena. FETT. Kommer verkligen kunna leva på det här ett tag nu, i och med att jag aldrig någonsin haft så mycket ångest över ett jävla skolarbete som jag haft över den här jävla uppgiften. Så, låt mig vara glad nu. 

Aja, nu till vad jag egentligen vill tala om för mina bloggläsare. Jag ska bli fotbollshuligan! Då tänker ni väl "wtf, Cassandra, du hatar ju sport och allt som har med det att göra..." Men det är det som är grejen, jag skiter fullständigt i sporten. Men det verkar så jävla grymt att dricka öl, skrika, sjunga och slåss med hundratals människor som är ute efter precis samma sak. Att känna gemenskapen liksom. Asfett. Kom på detta igår när jag var i Göteborg och råkade hamna mitt i en parad av hundratals Gaisare som hade banderoller, nödraketer och sjöng så att hela stan skakade. "Skål era jävla räktomtegubbar"... Lät det i alla fall som de sa, HAHA. Fett var det i alla fall. Frågan är väl egentligen vilket lag jag ska heja på, Gais verkade jävligt party, men de förlorar tydligen ganska ofta så det kanske är säkrare att hålla på typ IFK Göteborg. HAHAHA, jag är fett seriös alltså. Någon dag ska jag parta med huliganerna, kan bli tjockt bra.

Kaffe, snus och kakor.

Det här med hår är fett weird egentligen. Det är proteinutväxter från hårsäckar i huden i trådform som vi låter växa till lagom längd, sedan klipper det, och stylar det med en massa produkter när det växer på huvudet och när håret växer på andra delar av kroppen är det bara äckligt och ska bort dirr. Håret fyller ju ingen riktig funktion alls utom att det är snyggt då, fast ganska äckligt. Eftersom att vi biologiskt inte är beroende av håret längre chansar jag på att ifall människoarten får leva tillräckligt länge kommer det att ske tillräckligt med mutationer för att det ska sluta växa hår på oss. Jag menar, vi har ju betydligt mindre kroppsbehåring nu än vad vi hade för ett par tiotusen år sedan. 

Kvällsfilosofi som kom när jag av ren uttråkning klippte min lugg. Vilket inte var en smart idé eftersom att när jag ska kolla ifall den är jämn måste jag kamma ut den framför mitt högra öga, och jag ser knappt någonting alls med vänster öga. Så jag har alltså ingen aning om hur jämn den är. Hahaha. 

Annars är jag allmänt glad över att jag inte börjar förrän halv ett imorgon eftersom att jag gjorde klart alla uppgifter i datorkunskapen förra veckan. Härligt, härligt. 

Hihi

Dead tree

Hade en av de skönaste kvällarna på ett bra tag igår. Sjukt trevligt.

White pallet.

Jag har tänkt lite, och Dir en Grey är nog det bästa bandet som någonsin funnits och någonsin kommer att finnas. Dude, lite weird att jag lyssnar på "J" musik och sådan skit, men det skiter jag i, för att musiken är så äckligt bra att jag dör. 

Hängt hos Ghet med folket ikvällers, öl, vodka, martini och you name it. Sjukt go kväll. Dans och mysigt fölk. Bussredan hem var episk, Jennie alltså... HAHAHAHA. Finns mycket fina bilder i min kamera alltså, får se ifall några hamnar på bloggen imorgn, låter väldigt troligt. Mor är arg (: @) på mig för att jag drikk för oft, haha. Int okej. Sov för länge i natt så är pigg som fan, får se när jag somnar. SES BLOGGN!

JAG DÖR

Mor ARG (:@) på mig för jag dricker för ofta ochj fluga i mitt runmm :@ Jag dör.

Kinesjävel

Tja! Är så fett trött att det inte är sant. Men jag är ashungrig också, vad ska jag göra? Om jag väljer att sova nu kommer jag vakna alldeles för tidigt och vara hungrig men om jag äter kommer jag inte att kunna somna på ett bra jävla tag. Är så trött att jag ser ut som en kines, kan knappt hålla ögonen öppna. Men till skillnad ifrån tidigare så kan jag faktiskt se. Haha, fyndade ett par glasögon i mitt kök igår, vet inte ens vems det är men jag kan se lite bättre med dem. HAHA. Måste fan skaffa mig ett par egna snart då jag knappt ser alls med vänster öga, fast kommer inte direkt gå runt med de i skolan eller så, tror jag, nej usch. Möjligtvis bara på lektioner i så fall.

Var i alla fall på mic och kolla rockkarusellen, det sög rätt hårt för att vara ärlig. Hade inte förväntat mig något annat though, börjar tröttna lite smått på dessa musiktävlingar, haha. För mycket dåliga band som ställer upp. Trodde jag skulle dö lite smått när thn's emofails spelade. Slutade med att Jesper, Meijer och jag drog under det näst sista bandet. Kom hem, trodde att jag skulle somna dirr, men icke. Skulle bara kolla en sak på datorn snabbt och sedan dra och tvätta av mig sminket och det där, men nu har det gått typ en och en halv timme och jag har fortfarande inte kommit härifrån. 

Saknar när jag hade YouCam, saknar även det linnet som numera är förstört av rödvin. Har fan inga vita linnen längre, har spillt kaffe på i stort sett alla, fläckarna går inte bort. Haha.

Han den där.

Tentan gick inte så bra som jag hade velat men det gör det aldrig. Hade inte förväntat mig något annat när jag kom in i mattesalen hungrig med fet ångest och var arg. Hade ju precis haft engelska och med vår lärare är det inte så svårt att förstå varför jag kände på det sättet, haha. Bestämde idag på klassrådet att jag ska vara en av de som ska prata med henne om att lektionerna inte fungerar som de är idag, hahaha, jag kommer få utlopp för min rage. Varje gång jag kommer in till en engelskalektion tappar jag mer eller mindre livslusten, så det kommer att kännas skönt. 

Ikväll kanske jag drar till Mic och kollar på Cherry stealers ifall inget annat händer. Får väl se!

Brock



Gmorning ppls, brb buss.


<3
Tror att vi är soulmates.
Ögonen<3 Ler varje gång jag tänker på dem.

Jag hatar när det är det minsta adeon i mackan när den ploppar upp ur brödrosten.

Tjenamors. Idag har faktiskt varit en ganska bra dag, till skillnad ifrån de senaste. Satt på gillet och drack en massa kaffe med Cornelia, sedan kom honken och Lundskog, trevligt. Planerade därefter återigen min framtid med Lundskog och Cornelia på beirut. Mitt slott kommer att äga och eftersom att jag ska bota cancer så kommer pengarna bara flöda in i framtiden och allt kommer att gå helt perfekt. Underbart, haha. 

Sedan drog jag hem och duschade, tänkte stenplugga, men tja, nej, jag orkade inte. Även om jag har tenta i matte imorgon. Haha. Men sedan kom Angelica hit för att plugga med mig, så blev det inte och nu ligger hon här bredvid mig. Mys. Hoppas att morgondagen blir fet. Känner mig dock smått handikappad nu när jag varken kan smsa eller ringa dock, men jag överlever... Kanske. 


Glad över att jag förhoppningsvis
aldrig mer behöver plugga hållbar
utveckling. Skabb.

Äckligt mos.

Var lite busig och skolkade ifrån idrotten. Haha. 
Dagen har varit ganska okej i övrigt med vissa undantag. 

Nu ska jag till Gillet och dricka en massa kaffe och plugga. Bloggar nog mer ikväll.

I'll wait

Fett jobbig dag. 


Btw, mitt simkort är inaktivt för tillfället så är inte kontaktbar via mobil.
Skriv på msn/facebook ifall det är något.

Fettc00lt :)

Gah, skolångest.
Har media men läraren har inte kommit än, så vi sitter inne på datorn trots att vi inte kommit någonstans alls. Gött. Sedan har jag svenska och kommer få en massa skit över att jag inte gjort uppgiften som vi haft hur lång tid på oss som helst att göra. Har knappt lämnat in någonting alls i svenskan. Därefter bild där jag också ligger efter. Win. Ska sitta och vänta på att cafét öppnar så att jag får kaffe och cigg så att jag kan börja leva igen.

Coming out of my cage.

Sov hos Angelica i natt. Somnade som nästan varje natt med mobilen i handen. Vaknade av att jag tappade mobilen i en kaffekopp, dock märkte jag det inte direkt utan den låg där en stund tills Angelica ringde den och jag insåg vart den egentligen var. Så tja, den går i alla fall inte att starta längre. Mitt simkort fungerade inte under större delen av dagen, men när jag äntligen beställt ett nytt med samma nummer börjar det här fungera igen. Gött, not. Så nu kommer jag att få betala för ett nytt i onödan, samt att de kommer att kommer att spärra det jag har nu innan de skickar de nya vilket innebär att jag kommer gå i flera dagar helt utan kort. KUL. Men har i alla fall fått låna en mobil att ha tills jag köper en ny, tänker köpa en billig som inte går sönder lika lätt och har lika mycket buggar som sonyericsson hororna. Säljs nokia 3310 fortfarande? Jag vill ha snake. 
Aja, kunde inte direkt sova något i natt då jag låg halva natten och försökte starta mobilen samt hade ångest över att jag inte hade någon mobil, haha. Sedan drog jag hem, kände mig fett sleten men drog mig till sist ut till stan trots att jag egentligen inte orkade. Det slutade med att vi kollade på rockkarusellen på m15, det SÖG åsneballe. Alla band var så otroligt kassa att jag ville avlida, vissa mer än andra... Men ändå. Drog hem vid 9, duschade, åt och nu tänkte jag sova, fast det kommer jag verkligen inte kunna. Men kanske ligga och smsa samtidigt som att jag njuter av att ha en mobil som inte laggar så mycket att jag skulle hinna springa till hemköp och köpa cola innan jag kan klicka ner ett sms.
Fett opepp på skola imorgon, har bara ämnen jag ligger efter i och hela dagen kommer gå ut på att lärarna skäller på mig och håltimme. Kul... Eller nej.

HC

Heh, orkade lämna hemmet. Träffade honken och Cornelia i stan och sedan drog jag och Cornelia till Jesper där även Keen var. Gött häng med musik, snack och Hot Rod. Nu ligger jag här och känner att jag är så pisstrött på allt att jag vill fly landet eller liknande. Känner att jag hamnat i en dålig period. För övrigt känner jag att det är bäst att jag inte dricker på ett bra tag igen, för att jag mår bara dåligt av det också. Så att, nej, håller mig ifrån skiten nu. 


You just can't win. Mkey.

Söndag. Inte okej.
Somnade dirr när jag kom hem igår. Kände mig halvt död igår, trött som fan, huvudvärk och allmänt bakis. Inte okej alls. Men jag fick en låt dedikerad till min fina hår och det var det jag kom dit för, hahaha. Sedan sov jag i hela åtta timmar, fy i helvete vad skönt det var. Åh.
Nu ska jag kolla Desperate housewives och Greys anatomy för att jag missade det i veckan så får kolla på reprisen, hehe. Får se vad som händer senare, ifall jag ens kommer att orka att lämna hemmet. Mår inte bra någonstans.

... Fan.

Är äckligt bakis.
Igår var... weird. Fick snefylla, gjorde saker som kanske inte var lika smarta som de då verkade och vaknade med fetaste ångesten och det tog mig typ fem minuter att komma på vart fan jag var. Värt.
Nu drar jag på musik direkt i uddevalla och ser Cherry Stealers. Kommer dö. Behöver ett par solglasögon och några liter vatten känner jag... Aja, smsa ifall det är något! Fast min mobil är cp som fan så ifall jag inte svarar vet ni varför.

Retardation

HELVETE vad trött jag är.
Natten var hemsk. Loggade ut från datorn rätt tidigt, sedan skulle jag resa mig upp, svimmar, vaknar på golvet och inser att jag slagit i huvudet när jag ramlade. Sedan var jag jättesvag i kroppen och låg och skakade i flera timmar utan att kunna sova, det var så konstigt alltihopa och nu är jag trött som faaan. Skulle lätt kunna somna trots att jag druckit en massa kaffe. Kan knappt hålla ögonen öppna.

Nu sitter jag i alla fall på medialektion och vi gör inte ett piss... Som vanligt, jag dör. Vi kommer verkligen ingenstans, fitta. Det känns som att jag kommer somna när som helst. Men som tur är så är det fredag och då slutar vi halv tre, härligt. Ska försöka dra en fet powernap innan jag åker till Frida. Funderar på att vara lite busig och skolka ifrån sista lektionen som är matte.

One more coffee, one more cigarette, one more morning trying to forget.


Är det ett jävla fittskämt eller?!

Halloj.
Sov en halvtimme igår innan jag drog till Angelica, var astrött efter, tills jag skulle sova då jag blev hur pigg som helst. Inte okej. Så sov inte mycket alls under natten, när jag vaknade och gjorde mig i ordning var jag helt död och kände att jag inte skulle kunna prestera alls i skolan ifall jag gick dit då, så fick Angelica att skolka svenskan med mig så att vi kunde sova drygt en timme till, det var det bästa jag gjort på ett ungefär.
Efter skolan hängde jag på slussen med folk x antal timmar, vilket resulterade i lite för mycket kaffe för att jag nu ska kunna somna, trots att jag är rövtrött. Skoldagen imorgon kommer by the way att suga stenhårt, vi har media hela förmiddagen och igår skulle vi presentera en idé till ett stort projekt vi har i skolan, reklamprojektet, men vi har verkligen inte kommit någonstans allt, och vi ska istället redovisa imorgon, men eftersom vi var utan lärare splittrades min grupp ganska snabbt trots att det var två timmar kvar av lektionen så att vi har fortfarande ingen idé what so ever. Skönt att ligga på IG i en 200-poängskurs... JÄTTEKUL. Funderar seriöst på att hoppa av och börja natur nästa år, hade utan tvekan gjort det ifall jag inte hade HATAT -94or så mycket. Men media är verkligen något jag hatar.

Sova.

Jävla kukdag. Detta har seriöst varit den näst sämsta skoldagen sedan jag började gymnasiet. Eller möjligtvis den sämsta. Fitta vad dåligt jag mått. Nu ska jag fylla i en tråkig jävla meningslös lista samtidigt som jag äter fryspizza sedan ska jag SOVA och därefter drar jag till Angelica och sover där. Haha.

99 saker du inte visste om mig:
1. Fullständigt namn? - Cassandra
2. Exakt ålder? -  16 år, 6 månader och några veckor.
3. Vart bor du? - I Trollhättan
4. Bor tillsammans med? - Min mor och min syster.
5. Husdjur? - Inget.
6. Färg på ditt hus? - Vet inte.
7. När är du född? - 1993
8. Klass? - MP1B
9. Vilket år tar du studenten? - 2012 ifall allt går som det är tänkt.
10. Något jobb? - Nej.
11. När ska du sova ikväll? - Så tidigt som möjligt.
13. Duschat idag? - Nej, ska göra det sen.
14. Kramat någon idag? - Ja.
15. Pussat någon idag? - Minns inte.
16. Vad har du ätit? - Äter fryspizza atm, antar att detta är min frukost eller något.
17. Dagens klädsel? - Jeans, linne, adidaströja.
19. Dagens sötnos? - Cornelia.
20. Dagens roligaste? - Alltså, när började den här dagen? Efter midnatt? När jag gick till skolan? Ifall vi räknar detta dygnet var det lätt Cornelias och mina diskussioner i natt.
21. Har du många vänner? - Tillräckligt.
22. Hur många har du kysst? - Jag räknar inte direkt, tror inte direkt att jag skulle kunna räkna även om jag velat.
23. Vem kramade du senast? - Cornelia eller Angelica.
24. Hur många vill du ha sex med? - Va? Ofta jag sitter och planerar hur många jag vill ha sex med?
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Inga.
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Cornelia.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - "Kom till stan. Hade tydligen lektion på kulturskolan." Från Lundskog.
FAVORIT:
31. Film? - Pianisten
32. Låt? - Omöjligt att välja
33. Mat? - Pizza eller nudlar.
34. Dryck? - Öl.
37. Stad? - Vet inte.
38. Land? - Vet inte.
39. Ämne i skolan? - Matte.
40. År? - Vet inte.
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Nämner jag inte här.
42. Personen du kysste? - Ingen aning, hahaha.
43. Gången du spydde? - Förra söndagen.
44. Gången du grät? - Öhm, när jag inte hade cigg i lördags, hahahaha.
45. Pizzan du åt? - Äter nu.
46. Gången du var i göteborg? - För exakt en vecka sedan.
47. Gången du var i stockholm? - När jag och Frida var på Muse i höstas.
48. Gången du var full? - I torsdags.
49. Gången du var hög? - -
50. Personen som såg dig gråta? - Vet inte.
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Festa
54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel
55. Singel eller upptagen? - Singel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inget.
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad.
59. Big brother eller paradise hotel? - Inget.
60. Svart hår eller blont? - Beror på vem.
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa
62. Choklad eller lakrits? - Båda, lakritsplopp<3
63. Göteborg eller stockholm? - Vill säga Göteborg egentligen, men jag vet inte längre.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Cola, dålig fråga.
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Älskas
69. Leva eller dö? - Leva
ANTAL:
70. Personer du älskar? - 4 som jag skulle kunna ge mitt liv för. Sedan finns det fler som jag gillar oerhört mycket men inte vet ifall jag älskar.
71. Personer du hatar? - Wow, det är väldigt många.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Jag räknar inte. Men en del.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Ingen aning för att vara ärlig.
74. Glassar du ätit på en dag? - Hahaha, väldigt många. Köper man ett bigpack med isglass då jävlar.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen aning, beror på ekonomin.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Några gånger för mycket.
77. Piercingar har du? - Inga, eller jo, en i varje öra om det räknas.
78. Personer du saknar just nu? - Två
79. Gånger ditt hjärta brustit? - För många
VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Jadu, någon snygg.
81. Ska du träffa imorgon? - Palla namedroppa alla jag ska träffa. Mina kompisar.
82. Sjöng du senast för? - Öh, jag vet inte.
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Meijer
84. Spelade du tv-spel med senast? - Ingen aning, spelar inte så mycket nu för tiden.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Jadu, någon snygg.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Finns så många att välja på, får beslutsångest.
87. Förtjänar att dö? - Några stycken.
89. Vill du sova brevid inatt? - Angelica, och det ska jag också.
VAD:
90. Gör dig glad? - Att vara med de jag gillar.
91. Gör dig ledsen? - När allt suger kuk.
92. Vad vill du helst göra nu? - Sova.
93. Önskar du att du slapp göra? - Plugga.
94. Vill du ha nu? - Sömn.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Ingenting speciellt. Pengar.
96. Längtar du till? - Dagen jag blir myndig.
97. Tycker du om dina betyg? - Kuk
98. Ångrar du i ditt liv? - Ingenting
99. Är det bästa som har hänt dig? - Att den här listan äntligen slut.
99 saker du inte visste om mig:
1. Fullständigt namn? -
2. Exakt ålder? -
3. Vart bor du? -
4. Bor tillsammans med? -
5. Husdjur? -
6. Färg på ditt hus? -
7. När är du född? -
8. Klass? -
9. Vilket år tar du studenten? -
10. Något jobb? -
11. När ska du sova ikväll? -
13. Duschat idag? -
14. Kramat någon idag? -
15. Pussat någon idag? -
16. Vad har du ätit? -
17. Dagens klädsel? -
19. Dagens sötnos? -
20. Dagens roligaste? -
21. Har du många vänner? -
22. Hur många har du kysst? -
23. Vem kramade du senast? -
24. Hur många vill du ha sex med? -
25. Hur många har varit otrogna med dig? -
27. Har du pojk-/flickvän? -
28. Vem pratade du med i telefon senast? -
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? -
FAVORIT:
31. Film? -
32. Låt? -
33. Mat? -
34. Dryck? -
37. Stad? -
38. Land? -
39. Ämne i skolan?
40. År? -
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? -
42. Personen du kysste? -
43. Gången du spydde? -
44. Gången du grät? -
45. Pizzan du åt? -
46. Gången du var i göteborg? -
47. Gången du var i stockholm? -
48. Gången du var full? -
49. Gången du var hög? -
50. Personen som såg dig gråta? -
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? -
52. Hund eller katt? -
53. Ut och festa eller hemma och mysa? -
54. Tv-spel eller datorspel? -
55. Singel eller upptagen? -
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? -
58. Ragga eller bli uppraggad? -
59. Big brother eller paradise hotel? -
60. Svart hår eller blont? -
61. Blåa ögon eller bruna? -
62. Choklad eller lakrits? -
63. Göteborg eller stockholm? -
64. Högerhänt eller vänsterhänt? -
65. Coca cola eller fanta? -
66. Pizza eller kebab? -
67. Randigt eller prickigt? -
68. Älska eller älskas? -
69. Leva eller dö? -
ANTAL:
70. Personer du älskar? -
71. Personer du hatar? -
72. Personer som sagt jag älskar dig? -
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? -
74. Glassar du ätit på en dag? -
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? -
76. Gånger du haft minnesluckor? -
77. Piercingar har du? -
78. Personer du saknar just nu? -
79. Gånger ditt hjärta brustit? -
VEM:
80. Vill du kyssa nu? -
81. Ska du träffa imorgon? -
82. Sjöng du senast för? -
83. Hade du senast en msnkonversation med? -
84. Spelade du tv-spel med senast? -
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? -
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? -
87. Förtjänar att dö? -
89. Vill du sova brevid inatt? -
VAD:
90. Gör dig glad? -
91. Gör dig ledsen? -
92. Vad vill du helst göra nu? -
93. Önskar du att du slapp göra? -
94. Vill du ha nu? -
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -
96. Längtar du till? -
97. Tycker du om dina betyg? -
98. Ångrar du i ditt liv? -
99. Är det bästa som har hänt dig? -
http://cabaoo.com/listboxen/?p=2&id=336

Vi är inte extrema, bara öppna.

Jag är dygnarN.
Natten har varit fylld med konstiga diskussioner. Spännande.
Snart är det morgon och jag har ångest när jag tänker på att jag måste till skolan.

Jag är inte bög, jag är stencool.

Tre saker som de flesta vet om mig:
1. Att jag är snygg
2. Att jag är ganska brutal
3. Att jag vill ha sommar, nu.

Tre saker som de flesta borde veta om mig:
1. Att jag är bäst och stencool
2. Att jag gärna skjuter fram saker
3. Att jag är en oerhört invecklad människa

Tre saker som de flesta inte vet om mig:
1. Att vad jag drömmer under natten kan påverka mitt beteende för resten av dagen, därmed undviker jag att vakna under REM-sömn så mycket jag kan.
2. Att jag konstant försöker hitta nya vägar till att slippa möta verkligheten.
3. Att jag inte kan öppna mig för någon, för att jag litar inte på någon. Så att det händer att jag ljuger om hur jag ser på saker, hur jag tänker och vad jag varit med om för att jag helt enkelt inte kan prata om vissa saker.

<3

Cornelia säger (00:13):
*eller hur! jag har kommit på varför alltid alla glor så jävla mkt! för vi är så jävla snygga att killarna onaneran när dom tänker på oss och tjejena lipar!
Cornelia säger (00:14):
*sriv upp det!
Cassandra                                    What I've got is what you need. säger (00:14):
*HAHAHAH
*SKRIVER DIRR
Cornelia säger (00:14):
*underbrt!!
Cassandra                                    What I've got is what you need. säger (00:16):
*Jag börjar misstänka att tjejerna också onanerar och tänker på oss, vi är ju trots att oemotståndliga...
Cornelia säger (00:16):
*mm, jag tror du har rätt! dom lipar och onanerar samtidigt!Cornelia säger (00:13):
*eller hur! jag har kommit på varför alltid alla glor så jävla mkt! för vi är så jävla snygga att killarna onaneran när dom tänker på oss och tjejena lipar!
Cornelia säger (00:14):
*sriv upp det!
Cassandra                                    What I've got is what you need. säger (00:14):
*HAHAHAH
*SKRIVER DIRR
Cornelia säger (00:14):
*underbrt!!
Cassandra                                    What I've got is what you need. säger (00:16):
*Jag börjar misstänka att tjejerna också onanerar och tänker på oss, vi är ju trots att oemotståndliga...
Cornelia säger (00:16):
*mm, jag tror du har rätt! dom lipar och onanerar samtidigt!
Cornelia säger (00:13):
*jag har kommit på varför alltid alla glor så jävla mkt! för vi är så jävla snygga att killarna onaneran när dom tänker på oss och tjejena lipar!

Cassandra                                    What I've got is what you need. säger (00:16):
*Jag börjar misstänka att tjejerna också onanerar och tänker på oss, vi är ju trots att oemotståndliga...

Cornelia säger (00:16):
*mm, jag tror du har rätt! dom lipar och onanerar samtidigt!

Nu är det vår!

Nu är det fan vår! I alla fall om man ignorerar snön och isen lite, haha.
Hade skönaste morgonen idag, vaknade av ett sms, sådär lagom utvilad, slängde in en pizza i ugnen och satte mig på balkongen och möttes av solen, där satt jag och njöt av värmen tills pizzan var klar. Fyfan vad skönt det var. Sedan drog jag i uppknäppt vårjacka och följde med Meijer när hon piercade tungan, sedan drog vi runt stan med isglass och därefter blev det kaffe med alla homies på "det nya stället". Det var det pissigaste kaffe jag någonsin druckit, eller tja, jag betalade för kaffe och fick brunt vatten, det smakade som något ett afrikabarn som gått vilse i skogen kokat upp med vatten ifrån ganghes med lite jord och barr. Fyfan. 

Men nu är jag hemma igen! Ska skriva om hållbar utveckling, kanske blir M15 ikväll beroende på humör och hur det går med min jävla uppsats. Ska bara fixa lite riktigt kaffe först, haha.

Btw, det är den andra mars idag och jag har redan slösat bort ungefär halva studiebidraget, förstår inte hur detta kommer att gå ihop. Jag kan verkligen inte hålla i pengar, jag har inte ens köpt något vettigt alls. Bara käk, bio, kaffe, cigg och godis : (

Besvikelsen... Hahaha.

Alltså, haha, Cassandra när hon blir lovad pizza men sedan inser att det är idioter som har beställt<3
Som jag skrev innan gick jag bara till återträffen för att jag skulle få pizza, jag satt och plågade mig genom tråkiga aktiviteter och såg fula bilder i väntan på det. Sedan säger de att de inte beställd något vegetariskt, jag trodde att det var ett fittskämt först, men icke. Så de kommer och säger att jag kan ta en jävla macka och en frukt istället medan jag ska sitta och kolla på när alla andra äter pizza från mysingen. Är de dumma i huvudet eller? Jag och några till blev skitsura och var påväg därifrån när de sa att dem kunde fixa pizza ändå till oss, bara för att vi ragea.. Så fick till slut min kebabpizza utan kebabkött från mysingen! Men min rage när jag trodde att jag inte skulle få käk var otrolig, seriöst. 

Hade nog inte reagerat så starkt ifall det inte var så att jag många gånger fått vara utan mat på fridaskolan bara för att det inte funnits vegmat. Haha, flashbacks<3 Kommer ihåg när jag drömde att jag dödade min mattant efter att jag fått gå utan mat ashungrig bara för att hon gett bort min. Eller när de sa att jag skulle äta soppa med fisk i trots att jag inte äter fisk bara för att de glömt att laga till mig. Åhhh. Illa. Kändes skönt att jag fick min jävla pizza till slut dock, men ändå.

Btw, ni älskar hur fet jag är som skriver ett långt inlägg om besvikelsen över att inte få pizza.

Annars sög återträffen stenhårt, det enda som var värt egentligen var att se våra gamla klassrum och ta té och pennor bara för nostalgins skull.

Tja!

Halloj! Ingen skola imorgon heller, det finns inte ord som kan beskriva hur glad jag är över detta. Hehehehe.
Just nu är jag hos Angelica och vi ska snart på återträff på fridaskolan, vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Haha, egentligen vill jag inte ens gå dit men vi får pizza och jag vill träffa Urban. Kommer ihåg när jag slutade nian, då längtade jag som fan till återträffen men nu känns det bara jobbigt. Haha, men drar dit, äter och hälsar på Urban och sedan drar jag om det är tråkigt.

Wa-a-oh-wa-a-oh-oh-wa-a-oh-oh.

Jag är fett uttråkad, hungrig och trött så fixar en lista innan jag ska sova. Hehe, kommer säkert inte sova efter det här i alla fall, men ah. Vi får väl se.


Tre sajter som jag besöker dagligen:


1. Facebook

2. Blogg,se

3. Min egen blogg, haha.



Två favoriträtter:

1. Pizza

2. Nudlar


OM DIG


1. Vad heter du? - Cassandra

3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? - No idea

4. Vilket stjärntecken är du? - Lejon

5. Vilken årgång är du? - 1993

6. Var bor du? - Europa

7. Bott utomlands? - Nej

8. Flyttat antal gånger? - Ett par gånger när jag var så liten att jag inte minns det och en gång nu när jag är äldre.

9. Vart skulle du vilja bo? - Tja inte i Sverige i alla fall. Tokyo verkar fett party.


10. Vilken skolklass? - MP1B

11. Vad vill du bli när du blir äldre? - Rik


UTSEENDE


1. Hur lång är du? - 172

2. Hur mycket väger du? - Ingen aning, var något år sedan jag vägde mig nu.

3. Hårfärg och frisyr? - Brun och vad mitt hår känner för.

4. Ögonfärg? - Bruna

5. Mest nöjd med? - Att jag är så jävla bäst.

6. Skostorlek? - 38

7. Glasögon? - Nej, men måste egentligen skaffa.

8. Har du några piercingar/tatueringar? - Nej.


KLÄDER


1. Vad använder du just nu för jacka? - En jacka

2. Vad använder du just nu för skor? - Ett par skor

3. Favoritfärg på kläder? - Svart eller vit

4. Favoritmaterial på kläder? - Care

5. Favoritaffärer? - Carlings, monki och randomaffärer.

6. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? - Osäker på ifall jag ens köpte kläder förra månaden.

7. Favoritmärke? Bryr mig inte om märke


DITT RUM


1. Stort, litet eller mitt emellan? - Ganska litet

2. Vilken färg på tapeterna? - Orkar inte tända lampan och kolla, men har tre svarta väggar och en vit hos pappa i alla fall.

3. Vilka färger går rummen i övrigt? - Inga speciella, jag har inte orkat göra något med mitt rum sedan jag fick det typ.

4. Favoritmöbel i rummet och varför? - Sängen, för att jag tillbringar typ all min tid i den när jag är hemma.

5. Vad vill du ändra där inne? - Tapetsera om och göra det större. Eh?

b) Video/dvd? - Har en video inbyggd i tvn och två dvder, men använder de aldrig så vet inte varför jag har de här.

c) Dator? - Min laptop.

d) Stereo? - Nope.

e) Telefon? - Mobil.

7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönstret? - Orkar inte kolla, men skulle chansa på en massa snö och slask.

8. Vad gör du oftast i ditt rum? - Dator, äter, sover... Typ allt förutom att laga mat, duscha och gå på toa på ett ungefär.


BLANDAT


1. Vad har du i din:


a) Jackficka just nu? - Orkar inte gå och kolla, men tändare, cigg, en massa kort, typ busskort, bankkort och sådan skit samt en penna och kanske mitt skolschema.

b) Väska just nu? - Öhm, orkar inte kolla men typ lite papper, en massa skit, en t-shirt och ah, massa skit helt enkelt.

2. Vad är du beroende av? - Cigg, kaffe och livet.

3. Vad tror du på? - Mig själv.

4. Vad köpte du senast? - Cigg


GREJER


Plånbok - Nej, haha, tappat alla.

Tandborste - Ja?

Smycken - Ja? Använder sällan dock.

Solglasögon - Råkar alltid trampa på de. Fast har har sneaky-steveglasögonen och de jag fick av Frida i födelsedagspresent någonstans i mitt rum!

Vad åt du senast? - Choklad

Vem ringde du senast? - Öh, vet inte, Angelica kanske.

Roligast förra veckan -  Torsdag kväll hos Meijer.

Favoritläsk - Cola

Favoritskådespelare -  Johnny Depp

Favorit Juice - Apelsin eller den där jag köper ibland när jag är på Jätten med Angelica.

Nödvändig kändis - Whut?

Vad vill du ha för hårfärg? - Vet inte, den jag har nu tror jag.

Har du lyssnat på nåt annat nu? - Va?

Är du kär i nån du har nämnt i de tidigare frågorna? -  Hahaha, nej.

Tycker du om att ligga på stranden och sola? - Brukar inte gilla det, men nu efter den här vintern känns det jävligt lockande.

Vad har du på dig idag? - Nu har jag trosor och t-shirt. Men ah, ska snart sova hade jag tänkt.

Har du växt något det här året? - Tror inte det.

Vilka år har varit dina bästa? - 2008 tror jag.

Vad ser du fram emot? - Sommaren!

Hur långt hår har du? - Inte speciellt långt, men längre än vad jag brukar ha.

Är du nöjd med det? - Nej.

Går du i skolan så mycket som du ska? - Ja

Hur ofta städar du? - Alldeles för sällan. Typ en gång om halvåret.

Är du romantisk? - Nej.

Hur ser stolen som du sitter på ut? - Jag ligger i sängen...

Vilket tvprogram såg du på senast? - Öhm... Jag vet inte, kollar typ aldrig på tv.

När dansade du senast? - I torsdags.

Drömålder - 20

Knark - Är det meningen att det ska vara en fråga? Förstår inte vad den går ut på i så fall.

Ditt bästa internettips - www.google.se

Keps eller mössa - Mössa, lol.

Pannkakor eller plättar - Pannkakor, lätt.

Dvd eller VHS - Dvd?

Favoritserie? - Greys Anatomy och The big bang theory

Har du någonsin färgat ditt hår svart? - Nej, jag är allergisk mot hårfärg.

Kött eller inte? - Inte

Vinter eller sommar? - Sommar!

Kaffe eller läsk? - Kaffe, fast läsk är också jävligt gott. Läsk är ett ganska fult ord nu när jag tänker efter...

Eminem eller Britney Spears? - Ingen av de.

Vilket är ditt favorit-tevespel? - Vet inte, mario kanske.

Hamburgare eller pizza? - Är det ens en riktig fråga? Vem fan svarar annat än pizza? Seriously? Eller jo, kom på att de flesta pizzor utanför trollhättan smakar skit.

Snygg eller snäll? - Snygg. Jag är inte så snäll egentligen... Bara mot värda personer, vilket inte är många.

Tv eller radio? - Tv

En grej du inte kan klara dig utan? - Vitala organ.


RSS 2.0