Min buss luktade bajs

Idag blev jag riktigt diskriminerad känner jag. Först går jag och köper cigg utan leg, helt utan problem. Sedan kommer jag till hemköp och blir nekad när jag försöker köpa Powerking bara för att jag inte har legitimation... När man måste vara 15 för att köpa det. 15?! Varken jag eller Meijer som blev nekade ser ut som att vi är 14. Ärligt talat... 14? 
Sverige är ett bra land, där man som 16-åring kan köpa cigg och inte energidricka. 

Hahaha, okej, jag tog inte saken så seriöst som det låter. Men jag tycker fortfarande att det är lite småkul. 

_______________


Möh, jag är jätteglad och jättearg på samma gång. Jobbig känsla det där. 
Jag är arg för att jag ska vara borta från mitt "kära" Sverige 2-14 Juli.
Jag är glad för att jag får åka på Emmaboda och jag ska till London och se Dir en Grey (med min mor, hahah) bara för att jag ska följa med till Serbien. Eller ja, det är nästan säkert i alla fall. 

----------------

Mh, det var faktiskt ganska kul i Håverud. Vi fick billig och god mat, badade, solade och tog det lugnt. Fint!
Det jobbiga var väl bara att ta sig dit och därifrån eftersom att vi var tvungna att vänta sammanlagt två timmar i Mellerud, och tja... Mellerud är väl inte direkt det roligaste stället att vänta i. Men annars var det riktigt bra. Var på sjukt bra humör tills jag kom hem. Då blev jag arg och tja... inte glad i alla fall. Kommer inte få se Diru ifall inte någon kommer och bara "ÅH EY, jag följer med till London. Vi bokar biljetter dirr!". Sedan drar jag antagligen inte på Emmaboda heller eftersom att jag troligtvis inte får då jag först frågade om det på riktigt igår och det måste bokas innan fredag. Som det ser ut nu så är det enda som händer för min del i sommar är att jag får träffa min cancersjuka mormor... Kul. Eller nej. Haha, förlåt men jag är sur. Ganska, så väldigt. 

Esh, det blir nog bra... Eller något. Är bara inte glad för tillfället. 
Var så arg att jag åt 0.75liter glass... I streck... Men det var laktosfri som tur var! Gatt. 

Imorgon drar jag till Göteborg en stund, sen har jag ingen aning om vad som händer. Fest pl0x.

Nu ska jag kolla på DIR EN GREY - Uroboros -with The Proof In The Name Of Living...- At Nippon Budokan och vara lite sadface. Mkey. Tror att jag tvingar mor beställa den imorgon och The rose trims again, de versionerna jag har på datorn är inte med tillräckligt bra kvalité. Heh.

Ser ut som en kines :(




Hejhopp pillesnopp nu drar jag snart till Håverud. Aldrig varit där förut men det låter inte som ett speciellt spännande ställe, känns nästan som att det kan vara lite incestvarning på det stället... Aya, får i alla fall träffa Angelica. 
Jag drack precis upp kaffet jag tänkte ha på tåget och hinner inte göra nytt... Jobbigt läge! 
Mobilen kommer att dö, för att jag kom nyss på att den inte har någon laddning och nu hinner det knappt laddas.

Seh

Underbart

Tog alvedon och ipren efter att jag faktiskt spydde av smärta. Blöh, men mår bättre nu. 

Kom på att idag har jag gått runt nästan utan smink och med nästan oplattat hår, eller ja, det var plattat men eftersom att jag varken har vax eller hårspray hemma för tillfället spelar det ingen större roll... Haha, kändes ganska skönt faktiskt. Sommar! 

Jag är arg på min laktosmage, jag går runt och ser ut som att jag är gravid hela tiden bara för att jag inte kan sluta äta glass. Jag har verkligen ingen självkontroll what so ever. Jag la mina enda pengar på fika idag. Hahaha, jag kommer snart att bli tjock på riktigt. Måste sluta vara så sjukt sockerberoende, jag lever på godis, glass och kakor. Tänkte ju att jag skulle hinna träna nu på sommaren men det känns som att jag har fullt upp hela tiden. Ska kanske till Serbien nästa vecka också, blöh, mormor har tydligen cancer. Stannar nog bara en vecka, kanske tio dagar, hemma innan fallens dagar i alla fall. 

Sedan i slutet av juli blir det förhoppningsvis Emmabodafestivalen och efter det kanske London. Underbart. 

Hahaha, var tvungen att lägga upp den för att jag ser så jävla rolig ut.
Skrattar varje gång jag ser den :3

Btw, fy i helvete vad jag älskar sommaren. Jag önskar att det var sommar året runt, för att det enda jag gör när det inte är sommar är att gå runt och längta efter sommaren. Åh, allt är bara så bra.

Vem la enkronan i Meijers cykelkorg?

GAH, jag dör. Ville skriva massa med nu fick jag sådan migrän att jag inte ens kan hålla ögonen öppna för att det gör så jävla ont.

Aya, underbar sommardag, älskar vädret något enormt.
Jag är stressad och det känns som att sommarlovet snart är slut för att jag har så mycket att göra...
Imorgon drar jag och hälsar på Angelica i håverud (vart fan det nu ligger?) kommer bli great.
Men nu måste jag sluta skriva innan jag spyr av smärta.

Hår och glass.

Det är jättebra väder ute och jag sitter inne på mitt rum... Varför? För att jag vaknade strax innan tre och har inte orkat göra mig i ordning än. Hihi, men jag ska allt ut snart... om en stund... när jag orkar. Först ska jag äta lite glass... Ehm. 

Jag hatar mitt hår för övrigt, det är jättetorrt och går inte att göra någonting med, går inte ens att platta det utan att behöva ha en massa skitprodukter i... Dessutom håller det sig inte ens rakt om jag inte har vax i, och just nu är mitt vax slut så jag får väl gå runt med fult hår tills jag får pengar igen (vilket visserligen är idag eller imorgon, men ändå).
Jag önskar att jag hade sådant hår så att jag bara kunde resa mig upp ur sängen på morgonen och gå ut, men nej, jag måste sitta och platta det i en miljon år (ja, det tar extremt lång tid nu när min bra plattång gått sönder) sedan måste jag fixa det och FKEÖRLe jag orkar inte.

Kinesglass

Jag är dum i huvudet.
Först äter jag glass, får extremt ont i magen och kan inte ens sitta upp.
Sedan går den värsta värken över, vad gör jag då? Jag äter glass igen. 
Så jag får jätteont igen, tar alvedon och fortsätter äta glass. 
Nu har jag så ont att jag knappt kan andas, dels för laktosen och dels för att jag är så mätt att det gör ont som fan. Aj :( 

Jag gillar glass, men glass gillar inte mig :(


Glass och vattenmelon<3

Kustgirl... eller vah? HAHA

Hemma igen, efter en underbar vecka på kusten. Är extremt sleten nu, men det var så värt.
Det har varit så jävla skönt att vara borta från fucking Trollhättan och jag har gjort en jävla massa saker som jag inte skulle gjort i Trollhättan.

  • Gick till Ica osminkad med oplattat hår (seriöst, det var ett stort framsteg...)
  • Gått runt med avstängd mobil, och de få stunder den var på har jag knappt svarat på sms, dels för den extremt dåliga täckningen, dels för att jag inte orkade.
  • Har inte bloggat! Inte varit inne på datorn mycket alls, var inne lite på facebook mest för att vi laddade upp en film där.
  • Såg en vän pissa the piss 0f d00m. Över en meters stråle rätt ut i havet. Det var beundransvärt.
  • Var ofrivilligt vaken 41 timmar i streck efter bara ha sovit 7 timmar på två dygn
  • Åt så lite godis att jag drömde en hel natt om lösgodis.
  • Ätit nästan regelbundet
  • Badat nära maneter
  • Pratat med små moppepojkar mitt i natten
  • Skrattat åt att en av mina vänner flashade brösten för moppepojkarna
  • Åkt färja bara för att pissa
  • Sovit på ett loft trots att jag vetat att det fanns kryp där uppe (som bet mig :((( )
  • Diskat(andra gången i mitt liv!!)
Och sjuuuukt mycket mer. Det har varit en fin vecka, det är allt jag har att säga. 
Vi var elva pers i början, sedan var vi bara fyra kvar. Haha. Mysigt.
Vi drack tillsammans runt 120 koppar kaffe sammanlagt och sedan undrade vi varför vi inte kunde sova...
Jääättestort tack till Cornelia för att vi fick vara hos henne!

Poos :*

Öh, sov två timmar i natt. Låg och spelade gameboy till klockan fem och svor lite för mig själv, haha, sedan somnade jag vid halv sju. Gick upp halv nio och tänkte börja packa dirr! Så blev det inte men jag har i alla fall packat och jag hoppas att jag inte glömt något allt för viktigt. Om typ en halvtimme ska jag dra och jag är osäker på om min mat får plats i väskan. 

Vet inte vad jag ska ha på mig än heller... Jeans eller shorts? Det ser fett varmt ut och det står att det är 19 grader ute, men det känns inte varmt om jag ställer mig på balkongen... Hahaha, åh, jag vet inte :(
Lite sur över att enligt SMHI kommer det inte vara sådär jättebra väder i grundsund under veckan, det ska ju inte vara dåligt, men inte heller så bra som jag vill. Hehe. 

Vet inte heller hur jag ska palla bära min väska ända till resecentrum :( 
Den är jättetung och det är långt... Eller ah, så långt kanske det inte är... Det är typ 200 meter eller något, men ändå! :(
Jag behöver en slav.



Nu drar jag! Kommer inte att sakna Trollhättan alls. Fittstad. 
Oj, vad stressad jag blev nu... måste gå om en kvart och har inte packat färdigt.

Eh.

Istället för att packa...



Eh... Det går bra för mig.
Jag mår illa... jätteilla. Minns inte sist gång jag åt riktig mat...
och nu ska jag leva på den näringsfattigaste maten man kan hitta i en livsmedelsaffär.
Hahahah, jag dör. Underbart.

Har fortfarande inte börjat packa... Sitter och är tjock istället :)

Unamused

Haha, random att jag hade 111 unika besökare i förrgår och nio igår... Jag uppdaterade visserligen inte igår, men ändå. Haha. 

Igår (förrgår enligt klockan?) när jag skulle åka till Filippa insåg jag att jag hade tappat bort mitt fritidskort, och jag har inte registrerat det än... Eh. Men jag tog mammas kort och åkte, så sov jag där. Planerade att ta ut pengar från mitt sparkonto innan jag drar till grundsund. Sedan åkte jag hem snabbt på "morgonen" (vid tre eller något), tänkte duscha eftersom att var sleten som fan... Men icke, tydligen ska jag ner till stan fort som fan för att vi ska fixa alkohol. Men ah, det slutade med att vi väntade i stan på att våra vänner skulle ringa i en miljon år för att sedan inte ens få någon alkohol då deras langare blivit påkommen av polisen... Yay. Seh, så det blir väl en nykter vecka då, midsommar lär bli party. Så jag köpte godis och arg-åt lite, haha, jag tröstäter inte riktigt, men jag äter när jag är arg (vilket är ganska ofta).

Så strax innan nio åkte vi till Ica Maxi för att handla käk för hela veckan, blev tio paket nudlar, ett kilo klyftpotatis och lite choklad (kommer att må fett illa till slut), kostade mindre än 50 spänn, värt. Så köpte jag en paj och cola på donken innan jag drog hem för att jag tyckte att jag förtjänade det efter en lång och jobbig dag. 

När jag kom hem upptäckte jag att mor har tagit mitt snus och förmodligen slängt det också. Blir så arg ibland. Det värsta är ju att hon låtsas som ingenting också och jag vill inte riktigt ta upp det... Jobbigt läge. Visserligen hade jag bara två kvar, men de hade jag verkligen sparat så att jag skulle ha i natt, så åh... Blir så arg. Så jag äter godis istället och mår extremt illa, minns inte sist gång jag åt riktig mat. MEN hittade i alla fall mitt fritidskort under min gitarr som låg på golvet, förstår inte alls hur det hamnade där... Meneh.

Nu måste jag packa, för att jag har inte ens börjat med det än, vilket är lite dumt då bussen går 12.30 imorgon och jag ska vara borta till lördag. Seh. Tror inte en människa i världen orkar läsa det här, men visst. CYA, kanske hinner skriva något inlägg till innan jag drar, annars ses vi om ett tag för att jag tvivlar på att jag bloggar i grundsund.


Nääeej... Du bara skoja... eller?



Hahaha, mitt öga på den vänstra bilden. Ser svullet ut, men sminket hade runnit i regnet. 
Träffade min bror idag, haha, hittade lite textilfärg och lät honom måla på mitt örngott. Asfint blev det, personen i mitten är då jag... Hahah, anledningen till att jag har fyra armar är för att han först målade armar som gick ut från höfterna och inte axlarna men sedan insåg att det blev lite fel. Hahaha, jag har solglasögon, kaffe, cola, en kaffebryggare och ett hundkoppel i händerna... Till vänster är Angelica...
Han är söt den pojken, skrattade som fan när han målade... Kolla "tänderna".

Han sa att när han blir stor (eller när han blir 16 år) så ska vi ta tåget till Göteborg, dra till liseberg och åka kanonen, och äta bullar som vi doppar i kaffe. Tvivlar på att han kommer göra det eftersom att jag är 28 då, men man kan alltid hoppas! Han sa även att jag skulle få hur mycket pengar jag ville av honom när han blir stor. Mår lite dåligt över att jag inte träffat honom på så länge, eftersom att han saknat mig jättemycket och han är rädd att jag ska försvinna ur hans liv. Men ska se till att han kommer och hälsar på mig här i stan istället i framtiden :)

Får se vad som händer resten av kvällen. Så länge ligger jag och tjockar mig med två liter cola.

Btw, jag har massakrerat min lugg igen. Kan typ inte klippa till den så att den blir rätt heller för att då blir den för kort, HAHAHA. Hemskt.

So much crap coming out, it must take you all day.

Haha, det är nästan pinsamt hur ful min nya header är (vissa behöver uppdatera för att se den), men jag började hata min gamla så att jag slängde ihop något som ska föreställa en temporär header. Hahah, såg när jag laddat upp den hur mycket jag slarvat men jag orkar inte ändra. 

Gör en ny när jag har Photoshop cs3, nu har jag bara elements (vilket är pure shit).

Lungs




Inte arg längre. Bara utmattad och mina lungor känns jättesmå, är andfådd och det är ansträngande att andas.
Åkte aldrig till pappa för övrigt, han sa att hans tjej skulle hämta mig, men efter att jag stressat arslet av mig så ringer han och säger att hans "kvinna" druckit ett halvt glas vin två timmar innan... Alltså. Ah. Visst. Men ska dit imorgon (ifall han lyckas hålla överenskommelsen för en gångs skull) och hämta mina kläder snabbt och sedan dra hem igen.

Arg



  • Blir jättearg
  • Tränade för första gången på länge för att bli av med ilskan
  • Fortsatte vara jättearg samtidigt som jag tränade
  • Började blöda näsblod
  • Slutade träna
  • Blöder näsblod och inser att jag är dum i huvudet

Puss.

Förlåt, jag vet att jag lovade. Men om några år... Några år eller när du vill.

MHM, seh, coolio, fettah.

Känner mig gött sleten. Sov hos Meijer, Filippa tog min sovplats, så jag la mig på henne i typ en timme, sedan la jag mig framför henne... Det var trångt och jag kunde inte sträcka på benen för att Cornelia låg nedanför oss. Hahahah, har lite ont i hela kroppen nu. Men det var en fin kväll ändå.

Har mobil nu också, fick låna en av Meijer, men har ingen laddare, haha! Får se hur detta går... 

På måndag drar jag iväg till Cornelias stuga i grundsund med fint folk. Det kommer bli fint och jag stannar nog till lördag eller något, så kommer inte bli mycket bloggande alls nästa vecka. Men det får ni väl stå ut med, eller jag stå ut med, jag bloggar ju i stort sett bara för min egen skull så jag får se hur det går. Ska försöka hitta min laddare till kamerabatteriet innan, jag förstår inte vart den kan ha tagit vägen? Verkligen inte. Den kan ju inte bara försvinna hur som helst.

Kanske måste till pappa ikväll också, måste dit innan jag drar till grundsund och hämta kläder och sådant för att de åker på semester sedan... Men jag får ont i magen av att bara tänka på det. Fast jag vill träffa min bror, saknar honom extremt mycket. Gjorde lite ont i mig när pappa ringde och sa att min bror saknar och frågar efter mig och tror att jag inte bor där längre (vilket jag visserligen i stort sett inte gör, men ändå). Seh, jag får se hur jag gör... Drar väl dit ikväll om jag känner att jag orkar och om han kan hämta mig, för att jag hinner inte till sista bussen som går vid tio. Kan kolla ifall någon kan följa med, blir lite lättare då.

Seh, nu ska jag duscha igen. Bara för att jag kan. 
Har gått upp ännu mer i vikt också och jag orkar inte göra någonting åt det. Bläh. Heido.

With the proof in the name of living





Hahaha, jag orkar inte med mig... Och mitt hår. 
Jag är cool och dricker kaffe. Ikväll bär det av till Meijer, nice.
Det känns som att jag har grus i munnen men det är bara sådant äckligt lack man får hos tandläkaren.
Vill äta men allt smakar typ banan.

Jag hittar inte min Nokia... Seh, jag känner mig så oerhört handikappad när jag inte har mobil. 


:@

Hahahahaha, alltså, jag förstår inte hur jag lyckas.
Sov hos Honken i natt, så imorse var jag astrött och skulle pissa. Så skulle ställa mobilen på ett glas som var fyllt med vatten (detta visste jag dock inte) sedan råkade jag ställa mobilen i glaset istället... Och nu vill den inte starta. Åh... Jag fattar inte... Varför?! Hur?! Hur lyckas jag?
Ahahah, jag kan ju glömma att mor någonsin köper en ny mobil till mig... För att jag skulle bara göra sönder den dirr.
Den här hade jag dock i några månader... typ två...
Jag hittar inte min nokia 3310 :( 
Okej, batteriet håller i typ två timmar, men det är i alla fall något.

Jag har inte ens cigg... Eller jo, en.
Jävla kioskhelvete, de fattar ju själva att polisen kommer på dem när de säljer cigg prepubertala P12or. Åh. Fettah.

hejnudrarvitilllondonkanske



Ehhe, lipar lite.
Jesper ska följa med mig till London så att jag kan se Hageshisa to, kono mune no naka de karamituita shakunetsu no yami har jag bestämt. Så eh... Det ska han göra vare sig han vill eller inte.

I can't get it right.

Bajs. Ibland förstår jag inte vad jag håller på med. Jag är för komplicerad för att jag själv ska förstå. Så jag låter det vara och skiter i allt tills det slår till bara och bryter ner mig. Smartchey.

Det var trevligt i Göteborg för övrigt, åt glass (ont i magen nu!) i solen och hade det allmänt trevligt. Nu är jag rastlös som satan så funderar på att gå ut på en promenad lite senare, ska bara hitta någon som orkar gå ut med mig. Hihi.
Eller så kanske jag åker till far... Jag orkar egentligen inte men måste hämta mina kläder och så innan de drar på semester, har inte varit hos far på ett par månader nu. Jag är något osäker på varför, men jag får ångest bara jag tänker på att åka dit. Så ja, jag vet inte riktigt. 

Imorgon ska jag till tandläkaren, har inte varit där i några år nu :( 
Längtar inte! Jag verkligen hatar att gå dit, eller jag hatar inte själva tandläkarbesöket egentligen, utan att sitta i väntrummet. Haha.

Balling!

Hehe, jag försov mig. 
Eller alltså, jag vaknar inte av väckarklockan och ingen ringde och väckte mig i tid. Så ah, jag följer med Jesper till Göteborg istället. Känner faktiskt att det nästan är roligare än att åka och bada... Tror att det är mitt undermedvetna som gör att jag försover mig varje gång det är någonting jag inte egentligen vill göra, så som att bada, ha skolavslutning eller svenskalektion.

Eheheh, min morgon:

Vaknar, inser att jag vill ha mat
Går till köket, äter paj
Mår illa
Gör mig i ordning
Mår fortfarande illa
Vill göra klyftpotatis men vet inte hur man gör, tänker göra nudlar, men orkar inte diska kastrullen
Ringer mor, ber om pengar till mat
Får hundra kronor om jag ställer in all disk från mitt rum i diskmaskinen
Ställer in hälften och tar pengarna
Inser att jag inte kommer köpa mat

Haha, nu ska jag snart dra till tåget, i shorts trots min "bad-leg-day"

We've forgotten





HAHAHAHAHA, jag är lättroad... Mkey. Bästa sidan på länge. Natthumor<3
Jag ska aldrig bli gammal.

Borde sova, ska upp snart.

Ollonpaj


Skevt


Bläh, filmkvällen blev inställd så nu ligger jag här och har jättetråkigt. Har kollat på Lost ett tag och ätit massa, ehheh, jag måste sluta äta så mycket på nätterna... Jag måste sluta äta så mycket paj... Hahah, till frukost åt jag både blåbärs- och äppelpaj... Sedan gick jag ut, blev hungrig, så när jag kom hem på kvällen så åt jag bara massa jordgubbspaj. Haha, vart kommer all paj ifrån? Jag orkar inte leva på paj? Jag mår illa. Borde äta någon riktig föda imorgon så att jag inte spyr. 

Imorgon ska jag upp tidigt och åka till nordkroken och bada (kolla på när mina vänner badar eftersom att jag inte riktigt känner att min kropp är redo för att visas) om vädret inte bögar sig... och ifall jag orkar, hehe. 

Hahaha, jag har inte fattat att det är sommarlov än, jag satt precis och spekulerade kring vad jag skulle ha på mig i skolan om det var jättevarmt på måndag, eftersom att jag inte skulle gå till skolan i shorts med bara ben. 

Btw, om man tänker efter så är paj ett ganska fult ord. Paj... Testa att säga eller läsa det ett par gånger.

Instängd i en cell


Bleh, nu är jag sådär äckligt rastlös igen. Visst, inte alls lika illa som igår (somnade inte förrän typ halv nio), men ändå. 

Har inte gjort något speciellt idag, stan typ, sedan hem till Meijer och därefter gick vi till Lovisa. Segt, men helt okej.

Sjukt hur mycket film jag kollat på det senaste, om man tänker på att jag i stort sett aldrig kollar på film. He-he-he, mina vänner är sådana filmbögar! Ska tydligen se på film imorgon IGEN... Och inte bara det, jag har börjat kolla på Lost också... Varför?! För att jag har tråkigt om nätterna. Ska se femte avsnittet nu, ehheh.

I'm human, but one day I'll be perfect.

Klockan är sent och jag vill verkligen sova! 
Har försökt i över två timmar men det går verkligen inte. Huehue. 
Jag lär ha vänt helt och håller på dygnet inom ett par dagar. Känns inte alls bra faktiskt.
Jobbig känsla när man är för trött för att göra någonting men inte kan sova.
Kanske bör dygna för att förhindra detta? Fast jag borde ha lärt mig vid det här laget att det inte förhindrar någonting, jag går bara runt och är jättetrött men somnar ändå alldeles för sent. Det är först när jag sovit väldigt lite under en längre period jag somnar tidigt... Men det är så inte värt det nu när det är lov, inte att göra det med flit i alla fall. Seh. Jag dör så rastlös jag är, verkligen, jag vill bara skrika. Jag är arg... Arg för att jag är rastlös.

And I was trying to act as good as I could
And I tried to look just as cute as I could be
Though I could hardly breathe


You're pretty when I'm drunk

Sugen på daim
Gammal bild... Över ett år gammal skulle jag tro. (Haha, ofta min mage var så fet då, hade jag glömt bort)

Jag är rastlös... inte så konstigt efter att ha suttit still en hel dag för att vara ärlig. Har verkligen ingenting att göra... Orkar verkligen inte kolla på film eller liknande. Orkar inte göra någonting men kan absolut inte sova då det känns som att klockan är typ sex på kvällen. Jobbig känsla som fan. Jag har ont i magen, jävla laktos. Vill ha godis, men mamma har gömt det och jag orkar inte leta. Dessutom bör jag inte äta godis. Vill träna bort rastlösheten men kan inte för att då väcker jag mor och hon ska upp tidigt och jobba. Imorgon ska jag verkligen träna, det var ett tag sedan... Har ju varit sjuk och så, men nu är jag frisk och har orken.

Ung och vild

Hahaha, jag ändrade mig angående tidigare inlägg. Det blev visst en kväll med alkohol, jävligt dyr alkohol också för den delen. Men det var väldigt trevligt, hände en del konstiga saker dock. Som att jag lyckades bada i Cornelias badkar med tre andra brudar. Inga detaljer på bloggen... Men det var en fin, random och smått galen början på sommarlovet.

Idag har jag inte gjort någonting alls, har varit hemma hos Cornelia hela dagen och bara legat, kollat film och ätit. Men det har vart trevligt, fast jävligt segt. 

Imorgon skulle vi bada om det var fint väder, men kollade nyss smhi och det ska tydligen regna och vara molnigt hela dagen så vet inte hur det blir med det. Men eftersom att det är smhi vi talar om lär det ju vara typ 40 grader och sol...


"Vi ska bada ner för eiffeltornet"


Haha, Elin skickade bilder från när vi varit hos Ghet. 
0f D00m

Then you turned your head around

Hehe, kvällen igår var intressant, eftersom att jag var nykter var det faktiskt oerhört intressant att se hur dum man blir när man är full. Hahaha, nog för att jag hellre hade varit det men det var väl roligt ändå. 

Det blir ingen maskerad ikväll, troligtvis inget partay alls. Synd, eftersom att jag var taggad som fan. Men det blir nog chillkväll eller liknande istället och tja, får nöja mig med det, kanske är bra nu ekonomin sviker mig. Jag har ju hela sommaren på mig att festa, haha! 

Tror att jag (min mor) köper fritidskort idag eller imorgon, känns underbart. Fritidskortet är ju nyckeln till frihet under sommarens dagar. 

Nu kanske jag ska äta... Eller sätta på mer kaffe, har inte riktigt bestämt mig än. Tar mig en tur till köket och kollar läget i alla fall!

Ifall jag var tjock.

Hahah, jag hade rätt i tidigare inlägg, jag försov mig. Vaknade tjugo över tio av att Angelica ringde mig, så jag gjorde mig i ordning fort som in i helvete och slängde mig på bussen, hann inte ens dricka kaffe. Kom fram, så hade jag missat halva skiten (det var inte något speciellt jag hade missat men ändå), gjorde en tråkig jävla musikquiz, fikade lite grand och sedan fick vi sommarlov!!11one Fast det känns inte som att jag har det... För att jag känner mig stressad och det är världens jävla pissväder ute. (precis som förra året)
Sedan var vi i stan och chillade, led lite för att jag inte hade pengar till mat och hade ont i magen för att den var redigt arg över hur oregelbundet jag äter. Men fick lite mat av mina vänner så att jag överlevde. Nu är jag hemma och dricker dagens första kopp kaffe. Fint.

Ska göra mig i ordning inför kvällen som spenderas hos Möller. 
Imorgon blir det maskerad hemma hos Cornelia och man får inte komma in om man inte är utklädd. Men jag har ingen aning om vad jag ska vara?! Nudist? Hitler? En kvinna? Tjock? Jag vet inte :( 
Jag är skitdålig på att komma på saker att klä ut mig till och har av den anledningen alltid undvikit maskerader. Men imorgon ska jag gå! Så kom gärna med förslag på vad jag kan klä ut mig till så är ni bäst.

Tror att det är lite svårt att klä ut sig till tjock, i alla fall om jag tänker vara nudist samtidigt... Så jag dissar nog det.


... Fast det kanske skulle gå om jag slänge på mig en "I beat anorexia"-tröja och hade massa kuddar under... Men varmt... 


I don't think I can

Ändrade typsnittet till calibri (ni kan behöva uppdatera för att se det), trots min kärlek till times new roman, men vissa tycker att det är jobbigt att läsa och ville ha lite förändring. Planerar att göra en ny header snart också. Måste bara hitta/ta några bra bilder. 

Kom alldeles nyss på att jag måste upp tidigt imorgon, kändes verkligen som att jag var ledig imorgon, men icke. Så bör väl sova snart, i alla fall försöka. Haha, jag orkar inte riktigt men visst. Kommer säkert försova mig och missa skolavslutningen, skulle inte förvåna mig alls för att vara ärlig.

Btw, var hur rädd som helst förut. Kollade upp i taket och så satt det en jättestor spindel där. Verkligen sjukt äcklig. Så jag började lipa och gick och väckte mamma så hon fick döda den, tio i två och hon går upp tidigt... Jag är bäst. 
Nu finns det inget syre i mitt rum men jag vågar verkligen inte öppna fönstret för att det kommer komma in äckliga saker då. Åh. Visste att jag inte skulle öppnat fönstret igår natt trots att jag vaknade av att jag drömt att jag höll på att dö av värmeslag och törst.

Början

Var hos Ghet och spelade liite final fantasy och en del battlefield med Angelica, fin skit. Dock blir jag väldigt arg och får panik när jag spelar, hahah, men det gick bra. Skrev också ett gästinlägg i hennes nystartade blogg, kolla, hon är ute efter många läsare så tänkte hjälpa henne lite.

När jag kom hem stoppade jag in kamerans minneskort i datorn och hittade lite skit. Upptäckte även att jag varje gång jag är full och har kameran med mig lyckas få fula bilder på mig i hatt, men de är för fula för att hamna på bloggen, hahaha.








Haha, det enda som egentligen är roligt med den filmen är när Angelica gör självmål i slutet.

Snygging 0f d00m

Hehe, bloggade inte igår för att jag glömde bort det! Ohoho, drog i alla fall till skolan, skulle ha samtal 11.30 men det var försenat och fick sitta där aslänge. Efter det drog jag till Göteborg och chillade med mina fina vänner och sedan åkte jag hem för att jag var helt slut. Utmattad 0f d00m, men nu har jag vilat, ska om en stund hem till Ghet och Angelica och honom för att de drar och jobbar imorgon och är borta i stort sett hela sommaren... Utan att ha ett hejdå-partayy, mycket besviken! Haha, bäst för dem att de kommer hem på fallens och min födelsedag. 



Hahahah, så kan det gå när man har cam, är uttråkad och osminkad. Hahahaha. Orkar inte.

Me and myself

Hatar att jag pendlar så mycket i vikt, ifall jag ska kunna bada i sommar måste jag gå ner igen. Mår lite dåligt nu, haha. För er som inte fattar är bilden alltså inte ny utan efter att jag hade gått ner en del. Men ska inte köra på samma sätt som då, det slutar bara med att jag går upp mer än vad jag gick ner från början. Aya... det löser väl sig förhoppningsvis, ska komma igång med träningen igen så fort jag är frisk och lite mer utvilad för att det går verkligen inte nu.





Jag har tråkigt och klockan är sent. Har sovit dåligt det senaste och jag är så utmattad att jag går runt och får feber hela tiden. Så jag borde sova nu... Börjar 11.30 imorgon, upp tidigt och förhoppningsvis orka frukost eftersom att jag är sjukt hungrig och pallar inte spendera pengar på mat, sedan få reda på mitt betyg och sedan drar jag till Göteborg och chillar lite. 

Hm... Nu ska jag chilla en liten stund sedan ska jag förhoppningsvis sova. Poos :*


Fighting for the smallest goal: to gain a little self-control
Won't anybody here just let you disappear?
Not doctors, nor your mom and dad, but me and Mia, Ann and Ana
Know how hard you try. Don't you see it in my eyes?
Sick to death of my dependence, fighting food to find transcendence
Fighting to survive, more dead but more alive
Cigarettes and speed for livin', and sleeping pills to feel forgiven
All that you contrive, and all that you're deprived
All the bourgeois social angels telling you you've got to change
Don't have any idea. They'll never see so clear.
But don't forget what it really means to hunger strike
when you don't really need to
Some are dying for a cause, but that don't make it yours.

Saknar inte, aldrig igen.

Kulor

Jag är så arg på vädret.
Det spöregnar och jag tror nästan att det kommer bli översvämning eller något. 
Så jag är cool och ligger i sängen med kaffe och lyssnar på beethoven... bland annat. 
Min "orkar inte bli pepp utan ligger och är negativ-playlist" -> Mys, ångest, säng, kaffe, snus
Min "jag är arg och bryr mig inte så lyssnar på bra musik istället-playlist" -> Arg
Min "Nu orkar inte inte ligga och vara opepp och negativ längre-playlist" -> MåBraNuDirrPlaylist
De är dock inte klara än, men ah, lyssna, det är bra skit, förutom den första, där är det ganska dålig musik, som jag bara lyssnar på när allt är dåligt utan att bry mig om att det blir sämre då. Haha.

Kukdag. Tydligen så hade vi en samhällslektion som inte var obligatorisk, som jag verkligen hade velat gå på eftersom att vår samhällslärare is the shit och jag vill veta mitt betyg, men nej, det fick jag reda på alldeles för sent för att hinna dit. 

Jag har myggbett över hela mina ben, de känns typ som glaskulor under huden. Asfresh och kliar inte alls så mycket att jag dör lite.

Nu ska jag fortsätta vara opepp och smått bitter.

Please

Hej! :3
Haha, jag har inte rest mig ur sängen sedan jag kom ut ur duschen. 
Suttit med spotify i några timmar nu, haha. Ändrade mig, jag gillar visst nya spotify, för nu kan jag sitta och sno låtar från mina kompisars playlists till mina egna. Så har sorterat alla mina playlists, runt 70 stycken, haha. Tog sin tid. Laddar kanske upp några senare när jag är klar. 

Fan... Det regnar sjuuukt mycket ute. Höjer musiken och låtsas som att det är sommar...

I need some time,
Some time to clean up the mess,
The mess in my mind

För att jag är så mycket bättre än dig.

Hehe, slutade med att Honken, Meijer och jag sov hos Cornelia i natt. Gött mos. Vi chillade all night long tills fåglarna började kvittra. Eller vah? Haha, det var chill i alla fall. Vaknade av att Filippa helt random kom in i rummet och sa att hon hade mvg i kemi, haha, typ halv tio. Sedan käkade jag lite, drog hem för att snabbt hinna duscha och göra mig i ordning innan Samhällslektionen som skulle börja halv tre, men när jag kommer hem, duschat färdigt och plattat håret får jag reda på att samhällslektionen är inställd. Alltså är jag ledig idag, gutt. Imorgon ska jag bara till skolan och få reda på mitt betyg i mediaämnen och lämna tillbaka lite böcker (om jag hittar de dvs.), på torsdag är jag nog ledig, kanske har idrott men det tänker jag inte gå på i alla fall. Gööttaaans! Sommarlov snart! 



Cool nyduschad chey utan smink!


Hahah, bilder jag skrattat åt jättemycket >:
Dock kan jag inte lägga upp de roligaste för att... ah, jag kan inte i alla fall. 


- Jag har sådana byxor
- Jag sover utan byxor
- Jag har termos.
- ...

Bajspåse

Äsch, jag orkar inte riktigt.
Vaknade och hade ont i hela jävla kroppen, märkte att jag hade fått en jävla förkylning, mått illa som fan också. Pratar som en man och har ont. Nu har jag tydligen feber också... Känns ju jävligt bra. Kände det hela förra veckan men nu så fort jag slappnade av lite slog det till på riktigt... Kul. Pissväder också, aya... Skitsam. Bara det inte regnar på fredag så kan jag väl (nästan) stå ut med det.
Snart ska jag i alla fall hem till Cornelia och kolla film! Var nära på att dra spontantrip till Göteborg med Lundskog men kände att det var bättre att jag tog det lugnt en dag så att jag kanske slutar vara sjuk för en gångs skull. 

Btw, anledningen till varför det inte blivit några partybilder är för att jag inte hittar laddaren till min partykameras batteri så kan inte ta kort.

Cassandrrr Winnrrr

Ja, men tja!
Fy i helvete vilken lång vecka det har varit, kanske den längsta i hela mitt liv. Helt sjukt. Känns som att jag knappt varit hemma.

Igår var det partayy hos Cornelia, det gick bra som fan och alla hade fett roligt, grymt! Dock sov jag obekvämt som in i helvete, somnade i fotöljen med en öl i handen, fint. Sedan la jag mig i soffan med Filippa, det var inte heller en höjdare. Vaknade jättetidigt (vid sex) med ont i hela kroppen (känns skitkonstigt att det var idag... känns som minst en vecka sedan) sedan gick jag och Moa till stan ett par timmar senare. Drog hem, duschade och gjorde mig i ordning lite för att sedan ta bussen till Göteborg vid ett, segt som fan, hade feber och skit, men den försvann med kaffet jag införskaffade mig senare. 
Sedan hände en massa saker, vi gjorde fail of d00m och det är för pinsamt för att någonsin nämnas igen och chillade lite i slottsskogen m.m. för att sedan, alldeles för många timmar senare, hamna på vårat mål med hela Göteborgsresan, på picknickfestivalen där vi stannade och chillade någon timme för att därefter dra oss mot bussen hem som gick 21.45. Hahaha, vi skrattade ända från vi började åka till 22.50 då busschauffören fick ryck och sa att vi var tvungna att sluta... Hahahaha, det hela började med att Keen sa mutta och sedan kunde jag inte sluta skratta. Hahahahaha, fyfan, jag skrattar fortfarande. Natthumor på bussen! För att det var verkligen natthumorn 0F D00M! Är så jävla trött att jag vet inte vad jag håller på med, har sovit så jävla dåligt det senaste, inte haft tid, verkligen varit igång hela veckan trots att jag är sjuk och utmattad. 

Veckan har varit ansträngande men ändå sjukt värd! Perfekt inledning på sommaren. Underbart!

Nu ska jag spela harpan tills jag somnar och hoppas att jag inte vaknar med den fetaste träningsvärken någonsin... Eftersom att jag fortfarande har träningsverk efter the beerhunt 0f d00m och jag har gått FETT mycket idag i fel skor... 

Långt inlägg! Men det var alldeles för länge sedan jag bloggade så att det gör ingenting ;D

0F D00M

The night 0f d00m.
Hahaha, fäzt hos Ghet... Det var dock lite brist på alkohol. 
Så jag och Lundskog bestämde oss för att dra på en BEERHUNT 0f d00m, vi drog även med oss en kvinna med leg. HAHA. Det var ett jävla äventyr kan jag säga er, fylld med sexuella trakasserier mot kvinnan, peddoskog, sneaky runs over random peepz gardens och mycket, mycket mer. För att sedan avslutas med ett "Beer run 0f d00m" Vi fick ingen öl på vår BEERHUNT 0f d00m, det var lite fail 0f d00m, men det fanns som tur var lite öl när vi återvände till festen ... Allt var ganska 0f d00m, forsen 0f d00m, titfuck 0f d00m(inte så illa som det låter, HAHA) och en jävla massa mer. 
Fin kväll faktiskt, lite härligt att Ghet dissade sin studentfest för att partaya med oss.

Innan dess var det en LÅNG dag. Vaknade vid halv åtta, drog hem till Angelica strax efter det, chillade, drog till måg, drog till stan, chillade väldigt länge i stan, bland annat i betty bucks park med... ah, det var 0f d00m... VERKLIGEN... Lovar. Men tja, helt okej dag, bortsett ifrån att jag varit sleten som fan, trött som in i HELVETE. Är sjuk också... Men inte fan tar jag det lugnt för det! Imorgon blir det party igen. Hahahah! Underbart. Hoppas bara att jag inte vaknar med den fetaste förkyldningen ever, har feber nu och ont i halsen som fan... Kan ju hoppas på att det går över när jag sover, men hahahah, lär det inte göra... Aya, ska köra hårt imorgon i alla fall... 0f d00m...

Can't take my eyes off you

Åh, jag är så dum.
Igår blev jag biten av pissmyror... två gånger. Jag antar att jag är överkänslig mot deras jävla bett eftersom att det svullnat upp som in i helvete och kliar så att jag nästan avlider. Så att jag tänkte att jag tar en ett par allergitabletter så att det slutar, men jag blir så jävla trött av de tabletterna, då tänkte jag att, öh, klockan är ju bara sju, kan ju inte somna än för att då kommer jag vakna vid tolv och inte kunna somna om. MEN så insåg jag att klockan nästan var tio när jag druckit hur mycket kaffe som helst och nu kommer jag aldrig att kunna somna :( 
Huehue, men jag är GLAD för att jag är klar med allt i skolan, HIHI. Dock har jag skolkat en del det senaste utan att jag riktigt lagt märke till det. Hahahah, alltså, om jag inte varit säker på ifall vi haft lektion eller inte så har jag bara skitit i att gå och hoppats på det bästa, idag dissade jag idrotten för att jag inte skulle hinna klart med allt i media och sådant. Men äsch, det löser sig. Har ingen riktig lektion alls kvar, utan bara lite småskit som ska bli klart nu det sista. AWESOME! Jag har nästan lov nu. Jag är SÅ lycklig.

Btw, det är SOMMAR nu, jag älskar, älskar, älskar, älskar vädret. Hoppas bara att det inte är som alla somrar att det bara är varmt i två veckor och sedan regnar resten av tiden bort. Då blir jag arg. Därför har jag bestämt mig för att inte klaga en sekund på vädret. (har jag redan gjort... men... inte så mycket som jag skulle kunna)

Btw 2, jag kommer att vara skitfattig resten av månaden... Jag har gjort av med över 1000 kronor på ganska exakt en vecka och jag har typ inte köpt någonting alls... Verkligen, typ ingenting. Pengarna bara försvinner.

Så glad att jag bjuder på en bild, ohoh. 
Diggar att dirr efter att jag laddade upp föregående inlägg höjdes statistiken rejält. Why? 


fuckmeeee, eller vah?

Hehe, jag orkar inte. Jag är sjuk och sitter i skolan och arbetar med en massa bajs. Ger mig själv en paus nu eftersom att jag inte kom på någonting att skriva så... Heh, rensar tankarna lite.



Ligga?
Eller vah?

Jag är glad för att Cornelia fick G på sitt slutprov i matte och slipper sommarskola!
Frida också för att jag gjorde hennes matteläxa! HAHA.
Funderar på att gå ut och röka... Igen. HEHE.


Min muscle of d00m är fan inte kvinsk.

Det har varit en LÅNG och jobbig dag och det finns mycket jag kan skriva men jag orkar inte. 
Var i alla fall i gamledahl med mediaettan, det var hemskt. Mådde inte bra alls och jag hatar verkligen klassaktiviteter. Sedan drog jag till stan, köpte cigg eftersom att jag blev av med nästan två paket igår, sedan drog jag hem och kollade på Heroes i sex timmar, duschade och nu är jag här. 
Jag är så otroligt trött att det inte är sant, men jag orkar/vill inte sova. Jag vet inte riktigt varför men jag känner för att vara vaken... Kommer ångra det imorgon.
Dock kan jag börja typ när jag vill imorgon... Min första (och sista) lektion börjar halv tre, men måste komma och göra klart "lite" saker i media, antar att jag måste komma vid elva i alla fall, men eh. Aya, ställer väckarklockan på nio för då kan jag somna vid tre. Great. Men nu orkar jag inte datorn mer, heh. 

Btw, förlåt om jag nästan slutat svara på msn och sms helt det senaste, men jag orkar verkligen inte. Haha, svarar om ni frågar någonting men orkar inte prata om ingenting. Träffa mig istället!

80 oskulder i burar i en repa på 19 kvadrat.
Det är fan manligt. Män måste ju faktiskt ha någon som kan
uträtta all kvinnogöra i dagens feministfyllda samhälle.

D:

Jag känner mig död.
Dock är det LITE bättre nu än imorse. Jag trodde verkligen att jag skulle avlida när jag vaknade imorse, kändes så oerhört otrovärdigt att jag skulle till skolan, men det skulle jag. Kom bara en kvart sent också, men det var bara för att jag inte hittade min nyckel och missade bussen.
Fast grejen är att... jag kom hit för att jag verkligen måste jobba. Men att arbeta med saker som är skolrelaterade är ungefär det sista jag gör. Jag sitter och försöker hålla mig från att spy och det är ungefär det enda jag gjort sedan jag vaknade.
Jag vill hem och sova, men tydligen ska jag till gamledahl med skolan efter klassen... och göra sådana saker som är roligt när man är bakfull, typ spela brännboll i solen osv. Hatar mitt liv lite.

HEJ :)

Hej, jag skojade bara. Ni som känner mig, för er så säger jag bara att jag skojade lite, ni kommer ändå inte förstå, inte än i alla fall, men kanske någon gång, kanske inte.
Jag är kissnödig och jag borde göra min bildläxa men det går inte, jag har druckit lite för mycket öl, kanske, aya, tillräckligt för att inte göra läxan, jag gör den på hålet imorgon, BABABAB, eller vah? Gud jag kan inte stava rätt, tar tid. HEJ, eller vah? Kolla upp i taket är min grey. Har varit hos GHET och... ÖH, vet inte vad jag gjort... Faktiskt ingen aning, men jag måste komma i tid och jobba arslet av mig bakfull imorgon. Lovade Jennie en massa kaffe imorgon, STAVA RÄTT, BRA, BILDER IMORGON FRÅN IDAG, batteriet tog slut, 12, hej, bra, good, fime, hade visvemslidag? ve omt care% tv'rtom. VRA. ÖL i väskm brvid ,og ork stava chilal PÅT imorgon hå läxa då även om jag borde fixa filmen då... W/e, allt imorgon, nu är jag arg på en viss person, ska ta en snus, ta en piss och lite vatten, jag gillar män me än kvinnir, men eftersom att jag inte vill se mig själt som kvinnoförnecrande säger jag att jag bara gullar m,än mer än kvunnor.

RSS 2.0