I'll be a princess as long as I have my prince.

Orkar inte gå och lägga mig, mkay?

Nationellt prov i matte imorgon... Oh joy...
Vi får i alla fall formelblad och tror att vi kommer ha tillgång till miniräknare också, i så fall är det ju faktiskt rätt lugnt... tror jag i alla fall.
Jag är fan nöjd ifall jag klarar mig utan att somna på provet eftersom jag är riktigt utmattad nu då jag sovit dåligt hela veckan... Igen.

Har börjat få riktigt svårt att vakna på morgonen igen, detta innebär ju då att jag ligger i djupsömn på morgonen och att jag inte fått sova tillräckligt eftersom kroppen går upp i lite lättare sömn då det är dags att vakna... duh!
Somnade med plattången i handen i förrgår, vaknade av att jag brände mig... Illa!
Detta gör i alla fall att jag går runt och är allmänt ful 24/7 eftersom det är lite svårt att fixa sig när man inte kan hålla ögonen öppna, och när man väl lyckas så är allt suddigt.


Länge sedan jag langade bild?
Aja, här har ni iaf :* Kvalitén<3

Annars är jag allmänt glad för att jag köpte prince för 25 spänn / paket igår, mh, ska dit imorgon med Frida och köpa mer!

Btw: Jag börjar tröttna på hur smöriga folk är, speciellt wannabe romantisk smörskit. Känns helt enkelt inte speciellt ärligt. Man förstår att folk inte gör sådant av ren omtanke, och de säger inte saker för att de menar det... Jo till en viss del, men man märker när det är fejk för att människan är helt enkelt inte konstruerad till att vara sådan som att vi gärna vill tro att det är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0