Oh, it kills.

Bläh, har text... Haft det hur länge som helt och ska ha det i ett bra tag till. Lyssnar på Paper bag (lyssna på den, den är bra... Väldigt bra) och känner mig stressad över alla miljontals arbeten jag har att göra istället för att faktiskt göra de. Jag är även så trött att jag känner mig sjuk, vilket jag i och för sig misstänker att jag börjar bli. Jag är hungrig och jag vill sluta nu... Men nej, jag har tre lektioner till efter det här...

Men imorgon är jag fan ledig, då ska jag plugga. Jag måste. På riktigt... Bläh. Sedan på torsdag har jag orientering men om det är sådant väder som det är idag, dvs. att det regnar och är jättekallt så kommer jag inte att gå dit utan sitta hemma och plugga istället. Hehe. Då kanske jag inte ligger efter så mycket efter det. Vad hände med att jag skulle göra alla uppgifter direkt när jag får de? FWEÖKR. Ska börja göra det när jag är klar med allt jag har nu, skiter fullständigt i hur trött jag är. Jag kan, jag ska, jag vill, jag måste.

Just nu känner jag egentligen för att typ gå hem och lipa lite av utmattning. Jag fryser och det här är tråkigt. Bläh. Nu ska jag chilla lite på youtube... Vi slutar om typ en timme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0