Bästa landet?!





http://kimjongillookingatthings.tumblr.com/
Nordkorea är ju verkligen det mest skrämmande men roande landet någonsin. Behöver troligtvis inte ens förklara mig. Men jag gör det ändå... En sådan sak som att de (troligtvis) har tillräckligt med kärnvapen för att utplåna större av världen, de har fångläger som kan liknas med de tyska koncentrationslägren under andra världskriget där man får sitta i tre generationer för bland annat politiska "brott" (enligt vittnen, detta är då inget som är bekräftat av någon auktoritet), det är en av de få länderna som inte respekterar de internationella lagarna, befolkningen är såpass hjärntvättade och isolerade att de inte har en aning om hur omvärlden ser ut förutom från det de får ifrån nationell media, då de inte har rätt till internet (däremot har de ett nationellt intranät)... osv.osv. 

Sätter hundra spänn på att ifall ett tredje världskrig inträffar inom 100 år så kommer Nordkorea att vara inblandat. (Som att någon skulle bry sig om hundra kronor ifall ett tredje världskrig bröt ut).

http://koreakonsult.com/
Skulle faktiskt inte ha någonting emot att åka dit på lite semester... Nog för att jag inte kommer få se det jag vill se eftersom att man har väldigt begränsad frihet under tiden man får besöka och man kommer inte att få gå någonstans alls utan två guider i arslet. Men ändå, lite (mycket) roligt hade det ju faktiskt varit.

Kommentarer
Postat av: *asg*

hahahahah jag dör! den sidan alltså!

2010-12-21 @ 17:48:48
URL: http://asgeirsdotttir.blogg.se/
Postat av: Frida

http://kimjongillookingatthings.tumblr.com/ <-- you won't be sorry

2010-12-25 @ 14:36:21
URL: http://soulmeetsbody.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0